Mutti, la 03 February 2014 - 12:20 AM, a spus:
Pe frate-miau cand a comentat l-a scos afara....
Floricico.....acolo nu merge ASA.....tot ceea ce noua ni es pare in Occident normal.....apollo nu exista. Poate fi insa cumparat.....dar numai vremelnic. Bunavointza unui doctor dureaza CAT II umpli buzunarul.....
Imi e rusine sa raspund. Eu nu am acceptat nici o ciocolatica, nimic nimc de la pacientii mei, n-am nevoie si nu, n-am salariul mare, dar eu sunt singura si ma gestionez ok, am mai mult decat pot sa car intr-o valiza, am excesiv de mult. Mie imi place meseria asta pentru ca in fiecare zi pacientii imi spun "I love you,God bless you, Tina ". Cand m-oi satura de Toronto asta plictisitor si ma satur si de Caraibe vin acasa si ma bag in sistemul medical ..Smurd mi-ar place mult.
Eu am terminat limbi si lumea ma intreaba de ce nu lucrez ca traducator..pentru ca oamenii astia au mai multa nevoie de mine si se bucura si ma tin strans de.. mana cand le vorbesc pe limba lor. Cand eram translator eram si punctual de negociere si toti se strambau in fata mea, de ambele parti,cand eram manager la fel nu ma tineau de mana sa-mi spuna "God bless you" asa ca fuck off la negocieri si afaceri. Asta e rasplata mea...ei, si io sunt o iefteneala, imi plac cartofii prajiti asa ca n-am griji