Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1716
  • 1717
  • 1718
  • 1719
  • 1720
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#34341 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 03 February 2014 - 01:04 AM

Vezi postareaMutti, la 03 February 2014 - 12:20 AM, a spus:

Si ce as putea eu sa fac de aici?
Pe frate-miau cand a comentat l-a scos afara....

Floricico.....acolo nu merge ASA.....tot ceea ce noua ni es pare in Occident normal.....apollo nu exista. Poate fi insa cumparat.....dar numai vremelnic. Bunavointza unui doctor dureaza CAT II umpli buzunarul.....

Imi e rusine sa raspund. Eu nu am acceptat nici o ciocolatica, nimic nimc de la pacientii mei, n-am nevoie si nu, n-am salariul mare, dar eu sunt singura si ma gestionez ok, am mai mult decat pot sa car intr-o valiza, am excesiv de mult. Mie imi place meseria asta pentru ca in fiecare zi pacientii imi spun "I love you,God bless you, Tina ". Cand m-oi satura de Toronto asta plictisitor si ma satur si de Caraibe vin acasa si ma bag in sistemul medical ..Smurd mi-ar place mult.
Eu am terminat limbi si lumea ma intreaba de ce nu lucrez ca traducator..pentru ca oamenii astia au mai multa nevoie de mine si se bucura si ma tin strans de.. mana cand le vorbesc pe limba lor. Cand eram translator eram si punctual de negociere si toti se strambau in fata mea, de ambele parti,cand eram manager la fel nu ma tineau de mana sa-mi spuna "God bless you" asa ca fuck off la negocieri si afaceri. Asta e rasplata mea...ei, si io sunt o iefteneala, imi plac cartofii prajiti asa ca n-am griji :tongue3:
The more I see, the less I know.

#34342 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,599
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 03 February 2014 - 01:31 AM

[quote name='floricica' date='02 February 2014 - 11:55 PM' timestamp='1391378156' post='212767']
Pai asta-i echilibrul ideal in viata, tine-o tot asa ! Si zic si eu ca si Sorina: Cuba si Romania ( cu escala la Luxembourg? :toothy6: )
[/quote]

Fata, sa-mi iau pan la Luxemburg? Pe bune ca mi-as lua 2 zile la voi, dar n-a treaba cu voi eu ma duc, fac poze si maninc pe strada, dar de-acolo ce sa iau in Romania, autobuz, avion? Circula ceva?

Pardon, va rog sa ma scuzati si sa continuati ca tare mult imi place sa va citesc si cand o fac ma gandesc la fiecare ...Sanatate si voie buna!
[/quote]
Nah ca m-ai enervat si ti-am trimis pm, eeee :tongue3:
brain loading....please wait....

#34343 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 03 February 2014 - 02:00 AM

subscriu si eu la ce se scrie mai sus...HUO catre unii majestosi medici sau asistente
In sistemul romanesc nimeni nu face nimic daca nu le dai bani.....si bunavointa e efemera :tongue3:

#34344 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 03 February 2014 - 02:35 AM

Eu vorbesc cu frate-miu de nush cate ori pe zi....nici el nu mai stie ce sa faca. Azi mi-a zis la telefon: am ajuns sa cersesc informatzii de parca as fi un infractor!
Doctorul e cumsecade numai cand ii baga in buzunar , dupa 2 zile deja ii spune sa nu-l mai sune , sa nu-l mai deranjeze! A treia zi , numai ca a indraznit sa intrebe daca a venit rezultatul de la RMN il face troaca de porci si urla la el in salon! Semn ca trebuie reinnoita spaga!
3 doctori sunt in sectzia aia si fiecare ii spune altceva! Tata e de martzi acolo si nici acum nu stiu ce are!

O asistenta ii spune la tata : Dupa ce te-am scos ieri din k..... , mai si comentezi?
( sunase dupa ea sa-i spuna ca-s bule de aer in perfuzie....)

Scuze fetelor , ma plang si eu....n-am somn nici la ora asta....

#34345 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 February 2014 - 07:09 AM

Buna dimineata . Offffffffff Mutti , stiu cum e cand esti departe si ai tai in spital.
Macar la maicamea, mergeau mereu niste prieteni de ai mei ( doctori in targ) si normal ca plateam pentru orice ( trimeteam la fratelllo si el gera) dar
macar erau amabili cu ea si cat de cat ingrijita ( nu dupa criteriile de aici , pentru ca conditiile sunt diferite) dar macar eram cat de cat linistita( vorba vine)
Dar cand socrul a fost internat la Satu Mare, doctorii ( tineri) impecabili, fara spaga , draguti si ingrijirea buna. Poate se mai aranjeaza stuatia...sper din tot sufletul.
Mult curaj si mai ales sanatate tatii, sa iasa din sistem cat mai rapid.
Flori, tu esti un suflet generos cat China , nu cred ca sunt multi ca tine , oriunde pe mapamond.
Va doresc o saptamana lina si sa avem cu totii mici bucurii care sa ne lumineze ,

ps Gianino...facui tarziu poza, dupa ce domnul sot devorase 3/4 de tava :tongue3:
cum am zis si o foccacia simpla de tot...rosii si origano. Bun tare aluatul tau Gianino.

Fisiere atasate

#34346 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 03 February 2014 - 07:53 AM

neatza Stella...ce mi facusi cu pozele astea apetisante.....sa ma uit sa vad unde e faina fara gluten la frantuzoi....
ma duc sa mi fac ritualul de dimineata suc proaspat de mar,sfecla rosie si carote....apoi ma bag la o cafea
pup...azi iar as de asteptat cu voiosie posta.....maica lor de birocrati :tongue3:

#34347 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 03 February 2014 - 07:57 AM

Buna dimineata! sa va fie de bine Steluto' :tongue3:
La noi -7 grade si innorat,intunericeala,m-am trezit cu noaptea-n cap ca nu am mai avut somn :)
Nu am nimic special in plan pe azi,om mai vedea...
O zi minunata tuturor,si multa sanatate! :toothy6:

#34348 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 03 February 2014 - 08:09 AM

Buna dimineata. Sper sa fie o saptamana mai buna decat cea ce-a trecut. Am reusit sa venim cu masina la serviciu, am gasit destul de repede un loc de parcare. Am avut noroc, inca sunt multe masini inzapezite, proprietarii nu s-au sinchisit sa le scoata de sub nameti, 'ai de se ocupa cu deszapezirea sunt ocupati cu frecatu' mentei si uite-asa iti vine sa-ti iei lumea-n cap. :tongue3:
Da' mai bine ne asezam frumos la masa, mai rontaim, mai bem si mai stam de vorba:

Fisier atasat  1.jpg (266.47K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (169.44K)

Fisier atasat  3.jpg (231.47K)

Fisier atasat  4.jpg (137.41K)

Fisier atasat  5.jpg (120.61K)

Fisier atasat  6.jpg (117.84K)

Fisier atasat  7.png (458.17K)

Fisier atasat  8.png (824.71K)

Fisier atasat  9.jpg (104.47K)

Fisier atasat  10.jpg (122.78K)

Fisier atasat  11.png (786.82K)

Fisier atasat  12.jpg (209.65K)

O saptamana minunata va doresc! :toothy6:

#34349 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 08:10 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 31 January 2014 - 06:44 PM, a spus:

Foxy, am scris la topicul de mimilig la monti.

Eu azi am stat la căldurică în vârful patului și am sărit de la un canal la altul. Să trăiască telecomanda.
Acum mă joc cu Giulia, suntem singurele. Peste vreo oră vine și mamare cu Mara.
Toată ziua mi-am stors creierii: ce fac de mâncare în seara asta?
În sfârșit m-am hotărât!
Vă pupăcesc!

Sar'na, o sa verific imediat! :tongue3:

#34350 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 08:13 AM

Vezi postareaIoana, la 01 February 2014 - 09:40 AM, a spus:

Fox, super primul set care l-ai pus.imi plac si ulcelele, da setul e demential.

Daaaaaaaa, imi plac si mie canitele si setul. :) Canite avem si noi, bem din cand in cand cate-o cafea, decofeinizata si aia, dar set inca nu avem. :toothy6:
Multa sanatate si tie si sotului. Si sa speram ca nu-ti calca pe urme! :tongue3:

#34351 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 08:37 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 01 February 2014 - 10:42 PM, a spus:

A, că mi-am adus aminte... apropos de mergători.
În dimineața cu accidentul m-am dus să mă uit de niște cizme. Și am găsit ceva care-mi plăcea la nebunie doar că fiind înalte (e vina lor, să fie clar) mie nu mi se închideau până sus, așa că vânzătorul mi-a propus să mi le modifice (contra cost) doar că trebuia să revin a doua zi ca să mă pun de acord cu proprietarul.
Eram așa de fericită!
Așa mă ofticam... Mi-au zis toți că sunt nebună, a doua zi vroiam să mă ducă acolo să vorbesc cu proprietarul. Bineînțeles că nu eram capabilă de nimic dar mă ofticam de moarte.
Ca să vă faceți o idee am entorse la ambele glezne, încă sunt umflate, dar tare îmi doream și continui să mi le doresc.
În disperare am telefonat și le-am explicat care-i situația. Au fost drăguți și mi-au zis să stau liniștită, să trec pe la ei când voi putea... cizmele sunt puse de-o parte.
De abia aștept să mă duc să-mi ia măsurile și să am și eu cizme sexi... ce, numai voi?
Sper să ajung săptămâna viitoare.

Iote la ea....... cocheta si din varfu' divanului. :pupic:

#34352 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 08:45 AM

Vezi postareastella, la 02 February 2014 - 09:32 AM, a spus:

Buna dimineata la han.
Dani, fiimea nu e mare sportiva, mai mult frendul , plus ai lui au un apartament la munte...asa ca odata pe an merge si ea cele cateva zile...intre ski, odihna, aerul curat etc e un bun remediu de destressat dupa sesiune.Aici merg de mici cu scoala ( in general de luni dimineata-vineri seara) la saptamana de ski, basca mai fac iesiri de o zi, si nu costa excesiv ( sau nu costa cand era fiimea la varsta aia) ...patinajul iar e ceva foarte folosit si bun la copii...la fel ca mersul cu bicla..
Spune-i domnului tau ca viata e plina de pericole, chiar si a respira e un pericol, dar ca facand cat de cat sport devine mai puternica si nu o fricoasa, asa cum sunt eu ca veci n-am facut nici un sport :)
nici macar cu bicla nu stiu merge...asa ca eu am lasat-o sa faca de toate, inclusiv calarie...e drept ca-mi tzatzaia fundul, sa nu cada, dar copiii trebuie indrumati si indemnati sa fie in miscare, in aer liber si sa profite de viata.
la scoala aici ii ducea la piscina saptamanal; de multe ori nu era in scoala ( ca a schimbat vreo trei scoli in clasele prescolare si primare) asa ca ii ducea la piscina municipala, prin frig si ploaie etc...si uite ca e bine merci...e drept ca ma enervam, ca voia parul lung, nu apuca sa-l usuce etc ....
asa stie sa schieze, sa inoate, sa mearga cu bicla ...pana si lectii de tenis a luat , dar asta a fost un NIET categoric...nu i-a placurt si voie buna...in schimb calarie a facut 10 ani; acum nu mai are timp dar tot a ramas pasionata de sportul asta.Asa ca da fata la miscare , gimnastica, atletism ce i-o place .
Azi e gri si recisor, pusei de o ciorba cu barabule si sfecla...si am facut si o salata de sfecla cruda...doar sare ulei si otet.
Oi vedea ce incropesc de felul doi , ca in mod exceptional suntem doar noi doi si fiocco :) , si eu daca am ciorba fac repetir, si nu mai vreau altceva...desert mai am o bucata de Catrinel (a iesit exceptionala cu o minunata dulceata de caise, preferata mea :) ) si diseara abendbrot =)) cum fac nemtzalaii, si sum ii place fiimei :)
aka diverse tartine si o bautura calda ( ceai, ciocolata calda sau vin fiert ; cum doriti )
O duminica minunata tuturor.

Nepot-miu face karate si patinaj. Cand ii vezi pe cei mici cum pica gramada pe gheata, parca-ti vine s-o iei la goana. Dar usor-usor se ridica, iar incep sa bananaie, iar mai dau un dos de gheata.... si tot asa. Copacel-copacel invata ce-i viata. :pupic:
Eu am facut gimnastica, dans sportiv, sor-mea atletism si, o vreme, mergeam amandoua la karate. Si aia dadeau nene... nu se incurcau....
Supa de sfecla am avut saptamana trecuta. E belea, cu niste smantana in strachinuta. A infulecat jupanu' la greu! :pupic:

#34353 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 08:49 AM

Vezi postareaverber, la 02 February 2014 - 10:26 AM, a spus:

marri chirurgi de la 9....au operat o i au scos tumoarea de 3 cm....dar ceva rau au facut caci dupa atita timp nu stie cine sunt uita nu stie sa citeasca decit cu greutate cuvinte de 3 sau 4 litere
E constienta de tot plinge ca isi da seama cine a fost realizeaza ca nu stie sa gaseasca cuvintele cam asta.....dupa mine un dezastru
dar sa mai am rabdare....cert e ca sunt plina de amaraciune....vreau sa sper pt ea
Si nici pina acum marele laborator nu ne a dat raspunsul privitor la ce fel de tumoare este....numai infatuare pe capul chirurgilor si uite rezultatul concret

Din cate stiu eu, biopsiile dureaza vreo 3 saptamani. Sau o luna. Ca sa vada daca era vorba de cancer malign sau nu.
In plus, orice operatie neurologica e imprevizibila. Nu e vorba doar de doctorii de la 9 sau din Romania...... Asa cum zicea si Stella mai jos, daca ai noroc iti revii si traiesti mult si bine. Daca nu... te duci spre alte zari.
Multa sanatate matusii si tie nervi de otel! :pupic:

#34354 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 08:49 AM

Vezi postareazoazorel, la 02 February 2014 - 09:40 AM, a spus:

Salut!
La mine e constant: tzup-tzup la stanga, tzup-tzup la dreapta, " temele" pentru birou (mai am ff putin si-ajung la zi!). Mama e la piata, ca e " frumos" afara, adica nu-i nici ff ger, nici nu mai ninge. Azi fac placinta cu mere.Adica stau la masa si fac aluatul, rad merele, mama le va cali si le va baga la cuptor.
Danny, eu sunt ff activa si inactivitatea asta ma oboseste la propriu.Am deja basici in palme de la cadru, dar...se rezolva!

Cum e placinta? Mai aveti? :pupic:
Pune-ti niste manusi, cand folosesti cadrul, sa nu mai faci basici!

#34355 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 08:52 AM

Vezi postareaIoana, la 02 February 2014 - 11:16 AM, a spus:

Ca tot ma intreba Zozo de tata, eu nu stiu ce sa mai cred.Joi i-au facut RMN, i-au gasit cele 2 pietre, era mai ok, ieri ma suna mama ca iarsi e in spitat cu tata scazut tensiunea(10) si curs sange din nas.L-au dat acasa dar are un dren in nas, maine se duce sa-l scoata.marti sa se opereze sa-i scoata pietrele.Azi tensiunea era mai buna(14,5) dar avea puls 120 :pupic:
Vorbeam azi si cu una din surori, eu i-as da pe dr in judecata,nu-i posibil ca in septembrie cand l-au operat sa nu vada ca au mai lasat pietre inca.De atunci tata e in spital cam odata pe luna.M-am saturat eu, darmite ele.De fiecare data cand vad ca suna mama imi sta inima in loc.
In ultimile luni tot mi-am visat bunicii(morti cu totii), ba pe tata mort, deja ajung la capatul puterilor,parca s-au strans toate la noi :)

Capul sus si multa sanatate si tatalui tau! Din pacate....... din cine stie ce motiv, astfel de "bucurii" se intampla. Nu stiu daca-s medicii de vina, sistemul, aparatura sau altceva. Dar, se intampla. =)) Uneori se remediaza repede greseala. Asa va fi si cazul tatalui tau! Isi va reveni repede! :pupic:

#34356 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 08:57 AM

Vezi postareastella, la 02 February 2014 - 03:57 PM, a spus:

Bre, tilifonu' sa traiasca :pupic:....ia de vezi

Sunt superbi balerinii! Sa-i porti cu mare placere! :pupic:

#34357 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 08:59 AM

Vezi postareakoral, la 01 February 2014 - 05:50 PM, a spus:

Bună ziua şi bine v-am regăsit, după o pauză de aproape o lună, timp în care am avut şi bune, şi mai puţin bune, cu multă muncă şi multe deziluzii, pe care, până la urmă, le-am depăşit, într-un fel sau altul... citesc că multe dintre voi aţi avut probleme mai mari decât ale mele, şi mi se face ruşine că m-am plâns, dar cred că nimic din ceea ce mi se-ntâmplă nu e degeaba, am de învăţat nişte lecţii, din toate situaţiile prin care trec, din toate situaţiile prin care treceţi voi, prietenele mele dragi şi a doua mea familie...

Aici suntem, aici suntem!!!!! :pupic: Nu te mai retrage in suparare, ca nu-i bine. Mai bine vii mai des pe aici, desarti sacul cu traznai, ti-l umpli cu veselie si voie buna si uite-asa treci mai usor prin toate. Da? :pupic:
Chiar m-am gandit zilele astea la tine, ca n-ai mai dat nici un semn.. =))

#34358 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 09:03 AM

Vezi postareaDaniella, la 02 February 2014 - 05:13 PM, a spus:

Multumim de urari, fete dragi!

Black-Cat ma bucur ca sunteti bine! Am dat si noi de 2 saptamani de zapezi si geruri ... e nashpa rau! Cel putin la mine, mai ceva decat la Foxyy la serviciu: nu fac fata aerele si ne congelam efectiv. Merg cu sosete si bluza de schi si infofolita ca la polul nord, degeaba in 2-3 ore esti bocna ...
Ce fain ca la voi se termina scoala pe 1 mai. Daca stau sa ma gandesc, vacantele noastre scolare (mai ales cele de vara) au fost cele mai grozave perioade din viata. Ne jucam zi lumina ... tzopaiam peste tot.
Floricica, Aura, sa ziceti si voi daca e tot in regula la voi ...

Stellina, sa porti sanatoasa noile achizitii. Aia cu aplicatii metalice imi plac cel mai mult, dar si balerinii sunt fain! Cum micsorezi pozele de pe tel, ca sa le urci aici?

Geany, mi-ai facut pofta de mancare chinezeasca, asa ca la pranz mi-am facut o supa asiatica si diseara fac porc cu urechi de lemn, desi oamenii astia ai mei mananca precum vrabiutele... , eu tot trebuie sa-mi fac poftele...

Daca ai nevoie de ajutor la chinezarii, da de stire. :pupic: Si se rezolva. :pupic: Repede! =))
Ooooooo, ce mai bateam imasu' vara. Sau ne balaceam de ni se-nvineteau buzele si tremuram, desi era miezu' zilei si soarele dogorea. Nu ieseam din apa nici batuti! Nuuuu mmmmi-e fffriggg! Clant, clant, clant - maselele. :) S-au dus acele vremuri, din pacate. Venea bunica dupa noi, pe malul apei, cu turte proaspat facute si cu lapte cald. Altminteri ajungeam seara acasa cu burta lipita de sira spinarii. :)
Si, da, inca de pe la 2 ani ma cocotam prin copaci - corcodusi mai ales, ca de astia avea bunica in ograda. Sau in nuci, in livada celeilate bunici. Si ne jucam in podu' grajdului, printre paie si strujeni.
Cu tricicleta am bananait prin ograda si pe prund de cand am invatat sa merg, cred. La 2 ani pedalam intr-o veselie. Si de cand am capatat bicicleta de la ai mei, de pe la 5 ani, nu ma mai dadeam bagata in ograda. Numa' in drum stateam. Sau, de era musai sa intru in ograda, bitucleam si acolo! :)
Ooooooooof, copilarie.... :)

#34359 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 09:09 AM

Vezi postareastella, la 02 February 2014 - 08:08 PM, a spus:

Gianinoooooooooo, domnul meu vrea pizza asa din senin i s-a nazarit...deci facui aluatul matale...
iti spun cum a iesit peste catva timp =))

Am facut si eu pizza cu aluatul Geaninei. Bun-bun! Am facut si turte, ca era prea mult aluat si n-avem ce face cu el. Chiar ma gandeam ieri sa-l caut si sa fac iar pizza.... :pupic: Mi-ai luat-o inainte! :pupic:

#34360 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 09:12 AM

Vezi postareastella, la 02 February 2014 - 09:27 PM, a spus:

Cam greu Blacky, nu cred ca ne potrivim la nr de papuci =))
Merci; eu doar de astia gen mocasin sau balerine port cu placere...deja un "toc* de 2-3 cm mi se pare enorm...
deci ma intelegeti de ce ma apuca ameteala cand vad doamnele *cocotzarte* pe toace de 12 cm :)

Mie mi-e greu acum, cu bocancii - n-au toc! :pupic: Nu umblu cocotata pe toace foarte mari, da' macar ceva - acolo.... sa fie. Vreo 5 cm, sa simt si eu ca am toc. De 12 nu cred ca am. Da' de 10 am - niste sandale luate inca din liceu. Vara trecuta si-au dat obstescul sfarsit :), din pacate. :pupic: Cu alea am si alergat, am mers kilometri intregi, fara sa simt ca am toace. Comode de nu-mi venea sa cred. De unde le luasem asa.... de ocazie, am ajuns de le purtam vara de vara ghebos. De-as mai gasi sandale cu tocuri de alea, as lua cateva perechi. Sa-mi ajunga! :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1716
  • 1717
  • 1718
  • 1719
  • 1720
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul