La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 03 February 2014 - 12:51 PM
Destiny, o imbratisare si de la mine, si sper sa solutionezi rapid, si sa fie totul bine.
Postat 03 February 2014 - 01:13 PM
Destiny, la 03 February 2014 - 12:14 PM, a spus:

Postat 03 February 2014 - 01:48 PM
Postat 03 February 2014 - 01:49 PM
Postat 03 February 2014 - 01:50 PM
Mutti, la 03 February 2014 - 12:19 PM, a spus:
In fine, i-Au schimbat medicamentele...e spre bine , es pare.
Foxyy ai dreptate...e un subiect care es poate inmultzi la nesfarsit....
Bine ca macar ai aflat ceva. Si ai speranta ca, din cand in cand, mai poti afla vesti pertinente.
Multa sanatate tuturor bolnavilor. Mari sau mici!
Postat 03 February 2014 - 03:59 PM
Va pup pe toate, ca nu mai stiu ce si cum... ati vorbit, nu gluma!
Hai sa vad ce-mi mai aduc aminte...
Mutti, ma bucur ca acum puteti avea vesti. Cel putin acum sunteti informati despre situatia reala.
Si acum ai un diagnostic pt pice. E un lucru bun. Vei avea un pic de tras, dar o sa treaca odata ce creste. Eu pe Mara am avut-o asa.
Ioana, te steptam cu vesti bune de la tatal tau... Ce nebunie si la voi...
Si gata, te-ai hotarat? Miercuri la munca! Spor! Si ai grija sa nu fortezi, pe cat posibil.
Nu vreau sa comentez sistemul sanitar, chiar nu vreau. Stiu prea bine despre ce e vorba...
Zozo, iubire, daca ai sti cate as vrea sa fac eu... Ma desumflu de fiecare data. Fac planu, ca magaru', mintea merge, dar cu o mana nu-i ca pot face cine stie ce. Incerc, fortez si dupa aia ma doare.
Nici de biata mama nu vreau sa profit prea tare. Asa ca stau cuminte si-mi fac sosul caramel al lui Pisco si-l pap ca pe caramele, sau si mai simplu, pap ciocolata cu migdale si/sau caise uscate.
Lasa ca ne scoatem noi parleala dupa aia.
Asa visez la 7 februarie si tare mi-e frica sa nu raman dezamagita. Soatza mereu ma trage de manecuta "hei, stai calma, ce crezi ca de vineri poti sa muti muntii din loc?"
Stiu ca are dreptate, dar pot sa sper, nu?
Destiny, asa doar cu o mana disponibila si tot te imbratisez si te strang taaareeeee ca sa treaca...
Si nu-mi mai aduc aminte, de' baba-i batrana, asa ca va pup iar pe toate la gramada!
Postat 03 February 2014 - 04:02 PM
Postat 03 February 2014 - 04:19 PM
Eu tot trag speranta ca vineri la control sa-mi zica ceva de genul "gata, nu ai nimic, probleme rezolvate".
Ramane de vazut.
Azi am eco color doppler, miercuri rezonanta la genunchi iar vineri controlul ortopedic si radiografia pt fractura (controlul dupa 30 de zile).
Nebunie saptamana asta la noi. Soatza tot trebuie sa plece de la munca saptamana asta ca sa ma duca peste tot. El nu-si face probleme, dar eu da. Sunt ca o piatra de moara, si uite asa iar ma enervez...
Hai ca va trece totul, sper...
Postat 03 February 2014 - 04:23 PM
sorinadaniela, la 03 February 2014 - 04:19 PM, a spus:
Eu tot trag speranta ca vineri la control sa-mi zica ceva de genul "gata, nu ai nimic, probleme rezolvate".
Ramane de vazut.
Azi am eco color doppler, miercuri rezonanta la genunchi iar vineri controlul ortopedic si radiografia pt fractura (controlul dupa 30 de zile).
Nebunie saptamana asta la noi. Soatza tot trebuie sa plece de la munca saptamana asta ca sa ma duca peste tot. El nu-si face probleme, dar eu da. Sunt ca o piatra de moara, si uite asa iar ma enervez...
Hai ca va trece totul, sper...
Tu te enervezi pentru ca....? Daca el nu-si face probleme si poate pleca, ce-ti bati tu capu'????? Chiar nu-ti place sa fii ajutata si rasfatata deloc-deloc??????? Chiar daca o meriti cu varf si-ndesat??????????

Postat 03 February 2014 - 04:40 PM
Normal ca-mi place sa fiu rasfatata! Cui nu-i place? Doar ca asta nu e rasfat!
E clar ca nu sunt o problema pt el, doar ca eu o vad ca un motiv in plus de enervare.
Postat 03 February 2014 - 04:44 PM
io-s cu-n picior, tu c-o mana
facem o echipa buna!
Si, ca sa vedeti ce nervoas-am fost azi ca pe unde ma uitam vedeam doar gogosi, iaca si eu cu pufuseniile Gabrielei Cara (retept mai pe puterile mele).Nu criticati pozele, ca telefonul meu atata poate!
Luati cu nadejde, is bune tare! Deseara, astea cu lapte si gata!

Number of downloads: 0
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 03 February 2014 - 04:59 PM
Las' ca ma fac eu mare si am sa fac si dodosi! Ce, numai tu?
Postat 03 February 2014 - 06:18 PM
sorinadaniela, la 03 February 2014 - 03:59 PM, a spus:
Mutti, ma bucur ca acum puteti avea vesti. Cel putin acum sunteti informati despre situatia reala.
Si acum ai un diagnostic pt pice. E un lucru bun. Vei avea un pic de tras, dar o sa treaca odata ce creste. Eu pe Mara am avut-o asa.
Ce ai facut pt Mara? Mie mi-a spus numai sa o tzin departe de fum de tzigara , mucegai si par de animale.....
Postat 03 February 2014 - 06:54 PM
Aerosol la greu și multă răbdare.
Postat 03 February 2014 - 08:44 PM
sorinadaniela, la 03 February 2014 - 04:59 PM, a spus:
Las' ca ma fac eu mare si am sa fac si dodosi! Ce, numai tu?
Curand, Sorinuca, foarte curand! Asa simt eu! Eu am doua maini bune si doar un picior, depind de mama cam la tot! Gogosi o sa faci cate vrei, dar intai refa-te tu bine de tot!

Mutti, de pupat o pot pupa pe Elena? Iaca:

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 03 February 2014 - 11:46 PM
Eu care sunt o mare independenta, accept de multe ori o mana de ajutor...caci din experienta mea iti spun si tie...cel mai important e sa dai dar sa si primesti...
asa cum tu vrei sa-i ajuti pe cei din jur, la fel trebuie sa accepti ajutorul lor, altfel se creaza un dezechilibru, si asta nu e bine .
Incearca sa mergi si mai *departe* ...adica iubeste-te si pe tine, asa cum ii iubesti pe ei...eiiiiiiiiiii asa-i ca e greu ?? e un bun inceput. si muuuuuuulta bafta nu numai la control ci si in noua Sorina *donnant-donnant* (dau-dai sau cine da primeste

Ps uitai s-o felicit pe zoaza. Sa-ti fie de bine gogoasa-nfuriata Zoazo
Postat 03 February 2014 - 11:52 PM

ieri camasi alea alea mai "scarboase" de calcat...ca ce calci pe-o parte, se sifoneaza pe cealalta

Si fiindca am fost asa vrenica si era soare, am profitat sa iau vaporasul sa merg pe malul lacului , in drum spre sedinta la care participam, si mai ales sa fac vreo doua poze....lacul cu muntii in spate( nu e mont blanc ci alt muntisor) ; o lebada care avea o *clasa* de pescarusi in jur...si mai ales ratzele pe uscat

eara frumoasa sau noapte buna , in functie de fus...
BTW Blacky sa-ti traiasca feciorul. 20 ani , cea mai splendida varsta rotunda.La multi ani.

Fisiere atasate
-
calcat.jpg (94.3K)
Number of downloads: 0 -
lacul febr 14.jpg (129.48K)
lebada si pescarusii ..jpg (133.75K)
Ratze.jpg (296.09K)
Number of downloads: 0
Postat 04 February 2014 - 03:38 AM
stella, la 03 February 2014 - 11:52 PM, a spus:
BTW Blacky sa-ti traiasca feciorul. 20 ani , cea mai splendida varsta rotunda.La multi ani.

Multumesc Stelluta, sa ne traiasca la toti!
Postat 04 February 2014 - 07:41 AM
sorinadaniela, la 03 February 2014 - 04:40 PM, a spus:
Normal ca-mi place sa fiu rasfatata! Cui nu-i place? Doar ca asta nu e rasfat!
E clar ca nu sunt o problema pt el, doar ca eu o vad ca un motiv in plus de enervare.
Ia pune matale manuta si potoleste-te, da? Ca o incurci!

Postat 04 February 2014 - 07:48 AM
stella, la 03 February 2014 - 11:52 PM, a spus:

ieri camasi alea alea mai "scarboase" de calcat...ca ce calci pe-o parte, se sifoneaza pe cealalta

Si fiindca am fost asa vrenica si era soare, am profitat sa iau vaporasul sa merg pe malul lacului , in drum spre sedinta la care participam, si mai ales sa fac vreo doua poze....lacul cu muntii in spate( nu e mont blanc ci alt muntisor) ; o lebada care avea o *clasa* de pescarusi in jur...si mai ales ratzele pe uscat

eara frumoasa sau noapte buna , in functie de fus...

Iote cine-i vrednica!!!!!!

Aaaaaaaahhhhhhhhh...... ce-mi faci tu mie.... Amintiri, amintiri......

La multi ani odraslei, Black_cat!