Nici azi nu o fost rau ca desi ieri a nins de record, au curatat trotuarele si strazile frumos asa ca azi, o ora cat am asteptat autobuzul si am mers si pe jos am stat expusa la Vit D si m-am trambalit cu sacose multe, gym...m-am dus dupa portocale si m-am intors incarcata ca o margarita, pe ambii umeri si in maini sarsanale.
Ma bucur ca v-a placut ingerasul meu, din cauza voastra ma distrez si eu . Nu prea am simtit frigul, cred ca m-am obisnuit pentru ca am avut zile mai geroase si mai vijelioase. Parca e vreme pentru copii vostri sa faca bulgari si cazemate de zapada dar de-abia de azi se mai intareste sa fie material de lucrat ca ieri era prea pufoasa. Eu bag un maraton de 5 nopti si iar lipa lipa noaptea...stiti ce-mi face naveta mai usoaraÉ Teatru radiofonic romanesc..sunt 2 site-uri de teatru online si ori citesc, ori dorm cate 10 minute, ori ascut teatru

Mie nu mi-e sila de iarna cat mi-e sila de imbracat si dezbracat. 3 ore zilnic fac naveta. Acasa ma imbrac bine apoi la munca ma dezbrac de izmene si alte straturi ca stau in uniforma, cand termin tura iar ma incotosmanesc, cand ajung acasa iar scot boarfele, apoi iar o iau de la cap.
Multa multa sanatate parintilor bolnavi si copilasilor bolnaviori si cei cu ploi sa aive cer senin!
Zerda, draga, nu te mai supara, nu lasa pe cinè te-o deranjat sa-ti ocupe gandurile.
The more I see, the less I know.