Geany, la 09 June 2011 - 06:43 PM, a spus:
Daa multumesc fetelor!
Ia c-o vad si pe Zoaza,sotul te saluta

a vrut neaparat sa-ti arate boza cu el,zii si tu ca e simpatic''...
Detalii picante de la serbare,cand s-a prefacut ca moare albacazapada,bubuletul,chiar plangea pe bune,apoi i s-o fi parut lui prea melodramadic si s-a gandit el sa-i ridice fusta lui albacazapada sa vada el ce e dedesupt(ea era intinsa toata saraca pe jos cu ochii inchisi)

Geany, si eu il salut ! Si CHIAR e simpatic, frumusel as putea zice(pun armura?).Pune o poza si cu al mare, ca pe bub il pap tot de dulce ce-i!
stella, la 09 June 2011 - 09:03 PM, a spus:
Vazut Bubuletz mumos, botos, ochios...etc.
chiar ca seamana cu tatasau

, sper ca Alba ca Zapada nu s-a fastacit prea rau cand a ridicat Bubuletzulm poalele fustei

o seara placuta tuturor.
noi suntem aproape de plecare, nici nu stiu cand au zburat zilele...intre timp fiimea a terminat toate probele scrise de maturitate ( bac) printre ele a luat ieri si carnetul de condus

, asa ca tare mi-s mandra de ea.
acum are 4 zile relache, si de marti insep oralele. termina pe 20 iunie ufffffffff.

Cu-asa ma-sa, asa copil! Ai si motiv s a fii mandra! Multa BAFTA in toata viata de-aici inainte!
izuk, la 10 June 2011 - 09:01 AM, a spus:
Buna dimineata.
Pizza am facut si eu aseara , dar nu am apucat sa fac poze ca s-a golit tava rapid.In schimb va servesc cu cate o felie de tort , ca azi avem 5 anisori de casnicie.
Casa de piatra si multi-multi ani frumosi inainte! Si nu mai tine-n tine, spune ce te doare cand te doare.Se poate rezolva mai usor si mai elegant si fara cearta!
Rabdare-ti doresc!