bine v-am gasit!
moamaaa ce de ati scris! nu stiu daca retin sa raspund la tot ce am citit dintr.un foc. Ia sa mai exersam memoria asta migrata la bebelusa.
O sa fie bine Izuk. Principalii turisti in Cipru sunt englezii si rusii. Meniul la hotel e neaparat si englezesc (fasole cu carnati de toate felurile la mic dejun). Asa ca nu pune mare pret pe review-uri ca nu are a face cu ce mancam noi. Pt fetita gasesti la MD un iaurt de capra grecesc/cipriot excelent, fructe, branzeturi de toate felurile, masline grecesti/cipriote. Ousor proaspat fiert. Deci ai tot ce e bun sa-i dai. Eu am luat doar MD, pt ca noua ne place sa vedem diversitate de locuri si meniuri si sa nu stam blocati de mese in hotel. Anyway fiica-mea avea 8 luni si am gasit la restaurant ce sa-i dau (legume si carnita de peste proaspat la gratar). Si la 4 si la 5 stele, in Cipru acelasi meniu aprox: englezesc+cipriot.
Intre timp problemele iscate cu sotul inteleg ca s-au mai calmat. Ehhh timpul le rezolva pe toate. Asa sunt ei, greu de inteles cateodata. Fii si tu mai toleranta

stiu ca e greu, dar in viata asta scurta e frumos sa faceti sa va iubiti si sa fiti fericiti, depasind orice obstacole! Si iubi e sagetator, dar el nu tine in el o secunda! Si m-am invatat si eu ca el: dau cu coarnele imediat! ...desi eu sunt f tacuta (ei nu si cand scriu

!) si inchisa din neam ... Dar nu e bine asa: acumulezi frustrari si cand refulezi e avalansa! Suntem aici sa iti oferim suport

Vreme frumoasa si concediu placut. Relax la maxim! A venit vacanta, cu trenul ...
Izuk si Simona casa de piatra in continuare si fericire maxima!
Zoazo chiar ca te intinereste rosul!
Geany frumos si mai ales ochios. Nu-i sade rau nici cu suzy! Sa vedem cum il dezveti acum! Ai pus niste poze cu foccacia de-mi vine instant gand de sinucidere in frigider

!
Stelluta sa-ti fie de bine bronzul si marea si felicitari pentru fetita! ca acusi si a mea termina liceul ...deja nu'sht cand au trecut 9 luni de sarcina si inca 9 dupa nastere.
Sa va traiasca absolventii si felicitari de roluri si de turele de stadion!
By the way Angel mi-am luat uleiul de argan (1 in varianta pura, 1 in variana cu ulei de in special pt par). Cum procedez? Aia de la magazin a zis ca doar 2 picaturi ...dar nu stiu cum ma dau pe toata claia numai cu doua picaturi. In continuare mi se incurca si mi se innoada de zici ca-s calti. Am luat si sampon si mascuta, precum si un fluid non-oily de cumintire toate de argan.

Naiba daca nici asa nu rezolv ma duc si ma tund ca e jale ... . In cat timp vad o schimbare in bine?
Uleiul asta pur de argan miroase a ranced

. E normal? Nu are nici un termen de garantie sau de producere trecut nicaieri. Pfoooai!
La noi tocmai a bagat o rafala de ploaie cu butoiul! de s-a oprit cablul si s.a trezit bebelusa de tare ce mai bubuia pe porcaria noastra de acoperis de tabla

.