Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1743
  • 1744
  • 1745
  • 1746
  • 1747
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#34881 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 March 2014 - 09:38 AM

Neaţa la han.
Destini, să-ţi trăiască copila, să fie sănătoasă şi fericită, şi voi la fel. La mulţi ani, Simona. Imagine postata

Vă pup iute şi la grămadă pe toate şi vă doresc o săptămână uşoară şi o primăvară frumoasă. Să se arate soarele că tare-mi lipseşte. Mi s-au descărcat de tot bateriile. Imagine postata

#34882 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 March 2014 - 10:05 AM

La multi ani Simona!! :occasion15:

In sfarsit am mai apucat sa intru,va pup pe toate!

Aici e gri si bate vantul in rafale!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#34883 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 10 March 2014 - 10:36 AM

Buna dimineata!La noi cam bate vantul.Am dus copilul la scoala,ma apuc de calcat rufe,vorba Stellei,am doi Ceahlai,dar ii birui eu azi.Va multumesc pentru urari,sa va las si o cafeluta

Fisier atasat  cafea12.jpg (25.46K)
Number of downloads: 0
Prietenii advarati sunt rari

#34884 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 March 2014 - 11:44 AM

Destiny, sa-ti traiasca, fata cea frumoasa! La multi ani Simona :occasion15:

Am si eu un Everest de calcat, dar poate mai pe dupaamiaza, acum ma odihnesc putin. Am avut ieri musafiri, iar de cateva saptamani sunt tot in priza, ocupata, simt nevoia de relaxare, asa ca azi ma relaxez.

O saptamana frumoasa tuturor!
Imagine postata

#34885 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 10 March 2014 - 11:53 AM

Buna dimineata si va doresc o saptamana plina de bucurii! Imagine postata

Destiny, la multi ani Simonei, sa-ti traiasca!

Si eu am de calcat, dar e numai un cos, asa ca nu ma grabesc. Le las sa se mai adune. Am lasat masina spaland lenjerii de pat, deci se vor cladi repede si muntii mei.

Azi dimineata a fost frig si senin, se pare ca saptamana asta va fi uscata si relativ calda. Cel putin pana in weekend si probabil ca de St Patrick's Day o sa ploua ca de obicei

Pentru Postul Pastelui fetele au renuntat la dulciuri, sucuri si Antonia il plimba zilnic pe Ozzy, iar Andreea face jogging zilnic. Eu am renuntat la ciocolata , ca alte dulciuri si asa nu mananc, cartofi, orez , paine si alte derivate din faina alba. In fiecare zi trebuie sa-mi fac sedinta de yoga sau o plimbare pe ulita.

Anul asta au zis ca nu numai ca trebuie sa renunti la ceva, trebuie sa te si angajezi sa faci ceva extra.

Dl Alpha a zis ca el renunta la munca Imagine postata ...daca tot ne-am lasat de mancat
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#34886 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 10 March 2014 - 06:20 PM

Vezi postareaalpha, la 10 March 2014 - 11:53 AM, a spus:

Dl Alpha a zis ca el renunta la munca Imagine postata ...daca tot ne-am lasat de mancat

Dl Alpha e tare glumet :occasion15:

Imi place ideea asta cu angajarea, ca pe langa postul de mancare sa faci si ceva bun. Am sa o pun si eu in practica.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#34887 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 March 2014 - 08:55 AM

Buna dimineata....a venit peste tot primavara, cam rarut pe la han :pupic:
Sper ca toata lumea e bine merci.
O zi faina . Fetele din Canada sper ca la voi nu a nins....ne apropriem de 21 martie; ar fi cazul ca doamna iarna sa-si ia talpasita.
Foxulino, cum mai e cu dejtul?
Sorinuca, tu? noutati? ce fac mandrele?
Carmencita, bate palma, ca si eu un mic muntisor ( nu chiar everest, ca scapai de jdecamasile domnului G :71:, de acum hantele domnisoarei, si multe cearceafuri...dar alea merg rapid, si asa mai la gramada, ca din avion nu se vede chiar totul :occasion15:
Spor tuturor , si ma duc sa -mi fac o cafelutza...va las una si voua

Fisiere atasate

#34888 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 March 2014 - 09:01 AM

Buna ! la noi e soare dar e inca rece ,mai ales dimineata!Mi-am facut pana la urma ieri sfintisori ca altfel nu asi fi avut liniste :pupic:
In rest,cam atat ,o zi faina tuturor! :occasion15:

#34889 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 March 2014 - 09:33 AM

Neata hangite.

Destiny, La multi ani pentru domsoara Simona.Sa fie sanatoasa si cu mult noroc in viata.
Ce trece timpul, copii cresc si inca cum.Ma uit si la domsoara noastra care luna viitoare face 22, era un fatz de om si acusic o sa o auzim "tati ma marit" :occasion15: .

Foxy, cum iti e degetelul?E nasol cu taieturile, am patit-o si eu anul trecut chiar in ziua in care terminam perioada de proba la munca, mi-a scapat cutitul sub unghie , dar m-am oprit la timp cat sa nu-mi zmulg cu totul unghia,asa ca mi-am taiat doar trei sferturi si a durtat 2 luni pana s-a refacut total.

Zoto, Sorina, cum va mai simtiti?

Stella, ce rau imi pare ca nu mai stau in Köln ca poate ne vedeam, dar cu urmatoarea ocazie cand esti prin München nu te mai ratez :71: .

Eu anul asta n-am mai facut mucenici moldovenesti din lipsa de timp, dar am facut pe cei muntenesti si le-am trimis surorilor mele impreuna cu martisoare pe care le-am comandat din Romania.A fost o munca in plus pentru mana mea, dar surorile mele merita totul.

Zerda, cum mai esti?

La noi zilele astea a fost tare frumos, sambata am tras o fuga in pauza la Obi si mi-am luat flori, ieri le-am pus, mai treuie sa cumpar niste pamant si scoarta de copac ca sa pun peste,dar sa vad cand e mai liber al meu sa tregem inca o fuga impreuna.
Mi-am luat si ceapa sa pun, asta e, nu am sa am ceapa verde si usturoi de paste, dar le pun si cand o sa fie , o sa fie :pupic:

Dat fiind ca in we incepand cu vineri am avut mult de munca si mi-am sesizat seful ca ma deranjeaza mana, am primit 3 zile libere in loc de 2.Dar o sa-mi iasa iara pe nas in we cand este f mult mai ales ca o sa fie vreme frumoasa si am deschis si terasa.

Dar profit de zilele astea libere pana una alta.

O zi minunata si o saptamana excelenta fara incidente va doresc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#34890 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 11 March 2014 - 09:33 AM

'neața la hangițele frumoase!
Superobosita eu. Nu fac mai nimic toată ziua.
Ieri a trebuit să mă duc la doctoriță. O jumătate de oră mers lejer, 2h de așteptare după care altă jumătate de oră de mers. Am dormit toată ziua.
Seară de seară nenea fizioterapeutul îmi provoacă dureri tip sado-maso. El râde și eu mai că nu plâng. Suport că nu am altă soluție.
El zice că vede progrese impresionate... nu știu cât de impresionate sunt, dar cu siguranță le văd și eu, așa că suport să fiu torturată.
În dimineața asta trebuie să mă mobilizez pentru o cursă mai lungă. Trebuie să ajung neapărat la clinică pt a-mi prenota terapia pt picioare. Sper doar să nu dorm două zile după chestia asta.
Vă pupăcesc! O zi bună!
Sorina

#34891 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 11 March 2014 - 01:01 PM

Slut!
Soare, senin si frumos pe-aici.
Eu sunt foarte bine, merg fara cadru pe distante mici, dar, daca am distante mari, merg cu cadrul.Inca ma tem, dar cu grija.Nu fortez, nu exagerez, sunt cuminte!
Sorinico, rabdare!Daca nenea zice ca-i bine, zi si tu asa si va fi!
Fusei dimineata la spital sa vad ce pot face cu un deget deformat la piciorul stang.Cica sa-l las asa, ca poate trece singur! Asa fac!
Va urez sanatate multa tuturor si va pup!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#34892 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 11 March 2014 - 01:14 PM

Stella, bate palma, pac! Am sa escaladez si eu muntele meu dar, mai cu spor maine, azi nu am chef si in plus am de facut cateva drumuri prin oras.

Sorina recuperare rapida :occasion15:
Imagine postata

#34893 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 11 March 2014 - 01:18 PM

Ma bucur ca bolnavioarele noastre fac progrese - multa sanatate la toata lumea!
Copiii sunt in vacanta o saptamana, mi-am luat si eu 2 zile de concediu, celelate ce raman se descurca sotul...
Ieri in drum spre casa am vazut pentru prima data din decembrie (!!!) trotuarul intreg, nu doar o poteca prin zapada. Inca sunt mormane cum s-a curatat cand a nins, mai este zapada si pe unde nu se circula, si... surpriza! Inca nu s-a terminat! Mai vine o tura maine, 15 cm! Dar noi sa fim sanatosi - daca viata iti da lamai, fa limonada; daca viata iti da zapada, fa "torturi" :occasion15: ! Poza cred ca-i de acum 2 saptamani...

Fisiere atasate

• Fisier atasat  snow.jpg (80.29K)
    Number of downloads: 0

#34894 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 March 2014 - 04:18 PM

Si la noi zapezi mari...macar nu mai sunt frigurile alea...

Sanatate la toata lumea, Zoazo si Sorina recuperare rapida!

Eu am facut ieri un facut chec pentru micul dejun, cu unt de migdale si a iesit ok. Eu nu ma simt prea in forma, am inceput sa iau probiotice ca sunt balonata, nu pot manca nimic, oricat de putin mananc ma umflu.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#34895 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 11 March 2014 - 11:42 PM

O zi superba la noi, soare si destul de cald , 6 grade, boierie! Insa maine s-a anuntat iar zapada :occasion15:
Dar pana la data de 20 Martie, iarna are inca drepturi depline..asa ca nu zic nica :pupic: Dupa, daca nu da loc la primavara, mai discutam !
A cat is a friend fur-ever !

#34896 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 March 2014 - 07:47 AM

Buna dimineata la toata lumea.
La noi primavara e deja instalata bine, chiar daca dimineata si noaptea e frigut, cand apare soarele vorba Umei..."boerie"

"Matin 3/5°C ;Apm 15/17°C ; Soirée 11/13°C; Nuit 4/6°CDe nouveau une très belle journée très ensoleillée et très douce pour la saison / la qualité de l’air reste toutefois mauvaise"

Asa ca poate reusesc sa profit oleac de gradina si de soare dupa masa, intre repetitie si concert :occasion15:
Va doresc tuturor o zi faina si insorita.
Las un mic dejun si o cafea...urmatorului ce calca prahul hanului

Fisiere atasate

#34897 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 12 March 2014 - 08:25 AM

neatza lume....
Stella i au eu cele 2 cafele...ca de la ora 1 nu mai dorm....sper ca sunteti toti ok eu am diverse programe...spalat couetele..incep sa spal ca vine primavara...alergaturi iar la o casa de pensii....m as duce si sa vizitez palais des beuax arts...si diverse
Voiosie si urzici...or fi aparut?
:occasion15:

#34898 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 12 March 2014 - 08:26 AM

Duminica a fost ultima zi de lucru a sefului meu. E in vacanta pana la sfarsitul lui aprilie, apoi se duce la noul angajator. La final, a fost baiat dragut, si-a spalat pacatele din 6 luni in care mi-a scos peri albi, si mi-a dat referinte foarte bune. Mi-a zis ca sunt buna in ceea ce fac si ca am sanse la o cariera frumoasa in Siemens. Si-a cerut scuze ca a fost dificil (bine ca a recunoscut :pupic: )
Si-acuma, pe undeva imi pare rau ca a plecat, ca nu mai am prea mult de lucru si ma plictisesc :occasion15:

#34899 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 March 2014 - 08:55 AM

Știi Cami, vorba din bătrâni, "rău cu rău, dar mai rău fără rau"... Stai cuminte că vine altul la rând. Mult noroc!

Verber, iubire, eu m-am săturat de urzici. Mama și mătușa au luat-o pe coclauri și mi-au adus o pungă uriașă de urzici.
Mama a fost doar o dată dar mătușa mea cică a fost deja de vreo 3 ori.

Stella, spor la treaba! Soața a săpat grădina duminică. Deja ne-au ieșit plăntuțele... am pus semințe de varii roșii, castraveți, praz.

Vă pupăcesc! O zi bună!
Sorina

#34900 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 12 March 2014 - 09:31 AM

O bua dimineata insorita tuturor.

Stella, la voi chiar a fost mai cald, am vazut pe FB ca deja ti-au inflorit narcisele si copacii.
Azi continua si la noi vremea frumoasa ( se anunta 15 grade), asa-mi place cand sunt libera si e soare.Ieri am avut 2 stative cu rufe afara si pana seara s-au uscat.

Cami, vorba Sorinei, stai calma respira pana la noul sef.

Sorina cum te simti?

Eu azi o iau pe urma fetelor, trebuie sa dovedesc muntii de haine de calcat.

In rest va doresc o zi mirabolanta.

Fisiere atasate

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1743
  • 1744
  • 1745
  • 1746
  • 1747