Neata hangite.
Destiny, La multi ani pentru domsoara Simona.Sa fie sanatoasa si cu mult noroc in viata.
Ce trece timpul, copii cresc si inca cum.Ma uit si la domsoara noastra care luna viitoare face 22, era un fatz de om si acusic o sa o auzim "tati ma marit"

.
Foxy, cum iti e degetelul?E nasol cu taieturile, am patit-o si eu anul trecut chiar in ziua in care terminam perioada de proba la munca, mi-a scapat cutitul sub unghie , dar m-am oprit la timp cat sa nu-mi zmulg cu totul unghia,asa ca mi-am taiat doar trei sferturi si a durtat 2 luni pana s-a refacut total.
Zoto, Sorina, cum va mai simtiti?
Stella, ce rau imi pare ca nu mai stau in Köln ca poate ne vedeam, dar cu urmatoarea ocazie cand esti prin München nu te mai ratez

.
Eu anul asta n-am mai facut mucenici moldovenesti din lipsa de timp, dar am facut pe cei muntenesti si le-am trimis surorilor mele impreuna cu martisoare pe care le-am comandat din Romania.A fost o munca in plus pentru mana mea, dar surorile mele merita totul.
Zerda, cum mai esti?
La noi zilele astea a fost tare frumos, sambata am tras o fuga in pauza la Obi si mi-am luat flori, ieri le-am pus, mai treuie sa cumpar niste pamant si scoarta de copac ca sa pun peste,dar sa vad cand e mai liber al meu sa tregem inca o fuga impreuna.
Mi-am luat si ceapa sa pun, asta e, nu am sa am ceapa verde si usturoi de paste, dar le pun si cand o sa fie , o sa fie
Dat fiind ca in we incepand cu vineri am avut mult de munca si mi-am sesizat seful ca ma deranjeaza mana, am primit 3 zile libere in loc de 2.Dar o sa-mi iasa iara pe nas in we cand este f mult mai ales ca o sa fie vreme frumoasa si am deschis si terasa.
Dar profit de zilele astea libere pana una alta.
O zi minunata si o saptamana excelenta fara incidente va doresc.