Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3501 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 June 2011 - 04:35 PM

Vezi postareastella, la 14 June 2011 - 04:30 PM, a spus:

Hahaha, bubuletzul cu ochelari si suzeta ....
e cumva si o manuta mai mititica printre cele ce tin halbile sus ??
Noroc si sanatate la toti.

Hi hi hi! :D Lui ii place foalte'' mult la o bele'',ca ii cumpara tati si lui de toate(prajiturele snecsuri,pufuleti ,ciocolata :D ba chiar si jucarie noua,asa ca el mereu:''melgem la o bele?! :D melgem la o bele?! :D nu mai zic de mama si tata ca-s si mai de belea... :D ) :D

#3502 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 14 June 2011 - 04:35 PM

Eu ...doua ...ca am nervi.Iar ma stresez aiurea poate , dar asa sunt eu ...crizata.
Azi , cu doua zile inainte de plecarea in concediu , il suna pe sotul din dotare o tipa de la agentia prin care am luat biletele , ca e o problema , nu mai sunt camere la hotelul la care am facut rezervarea :D si ca ne ofera la alt hotel.Rezervasem la 4* + , ei ne ofera acum la 5*, in aceeasi bani. Eu simt ca ceva pute rau aici . Si ma "nevrozez" ca am citit pe net numai comentarii negative legate de hotelul oferit de ei.Dar ce naiba sa facem acum?Sa cerem banii inapoi?Ok ...si ? Stau casa? Asta este ...mergem ...fie ce-o fi. Credeam ca in alte tari sunt mai corecti ca in Romania.Imi vine sa-mi trag palme ca nu am rezervat prin firma cu care am mers anul trecut din Romania , care nu ne-a dezamagit.Doar ca aveam un drum in plus din Finlanda in Romania.
In rest , toate bune si frumoase.Ieri a plouat aici , azi e innorat .Eu trebuie sa ma apuc de bagaje , dar parca nu mai am nici un chef.

#3503 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 June 2011 - 04:41 PM

Izuk, daca e de 5* , in mod normal e ok.
si oricum e vacanta, si e bine mnereu ( sau cel putin eu asa cred :D )
drum bun si vacanta placuta.

#3504 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 June 2011 - 04:42 PM

Izuka! Cu riscul de a parea ignoranta ,ca eu nu le am cu rezervarile astea si etc,important ar fi pt. mine vacanta in sine cu sotul meu si copilul,in rest daca e inima buna,nimik nu mai conteaza pt.noi.
Sa va relaxati si sa va simtiti si voi bine! :D

Sa vii cu impresii,sunt convinsa ca va fi frumos :D :D

Distractie placuta va urez... :D

#3505 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 June 2011 - 04:44 PM

Mnee !!! Stelina cum mai sta ea acolo in sezlong ,mancao-ar mama pe ea :D

#3506 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 June 2011 - 04:55 PM

Geany, e total bubuletu cu suzeta si ochelari. :D

Izuk, eu zic sa nu te enervezi degeaba, uneori rewiew-urile pot diferi de la un seit la altul.Poate unii sunt mai fitosi.Important e sa aveti vreme buna, sa va simtit voi 3 bine, sa va tihneasca concediu ca in hotel foarte putin o sa stati.

Eu nu-s adepta super luxului, fiinca in hotel ma duc sa stau cat sa ma schimb si sa trag un pui de somn.Bine sa nu colcaie gandacii sau sa fie mizerie,dar daca e curatel, am un pat, lenjerie curata, apa calda sa ma spal, totul e perfect.
Am stat si la hoteluri de 5 stele da si la cele de 2, eu sunt genul care pun pret mai mult pe imprejirimi, chiar acum cateva zile cineva m-a catalogat cam fitzoasa, ca nu stiu sa ma distrez.Si pe ce criteriu credeti voi?Ca am spus ca eu in concediu sau unde ma duc intr-o tara straina prefer sa merg sa vad cat mai mult, nu sa stau cu berea in fata la taclale.Asta o pot face si acasa, la fel si somnul, da vizitat nu am cum.
Da nah, fiecare le stie pe ale lui.

La noi acum s-a luminat, mai devreme incepuse o ploaie si m-a prins pe drum si eram cu bicicleta ca m-am dus scurt sa-mi mai iau niste borcane ca am pus sa fac dulceata de nuci verzi (ca de anul trecut visez la ea :D ) si ma facu ciuciulete.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3507 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 June 2011 - 07:24 PM

Da fetelor , aveti dreptate , mergem in vacanta pentru a ne simti bine , impreuna.Dar nici nu ne convine sa aruncam o caruta de bani pe ceva care nu face banii aia sau sa nu-i pot da copilului sa manance mancarea platita si sa trebuiasca sa merg in alta parte sa o platesc din nou.
Sper ca cei care comentau sederea lor la acel hotel sa fie niste fitosi si cu pretentii prea mari.Pe site-ul hotelului mi-a placut ce am vazut , sper sa gasesc ceea ce spun ca au.Si daca ma supara , dau iama in bucataria lor si pregatesc eu ceva decent pentru copil :D
Maine nu stiu cat mai apuc sa stau pe net , iar joi dimineata la 8 decolam , ajungem acolo pe la 12.30 , la hotel probabil undeva dupa ora 13 , ca e la 10 km de aeroport. Va pup si sa ne revedem cu bine.

#3508 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 14 June 2011 - 08:00 PM

Geanny, asa mama, asa copil! Am ras si eu si Stefan cu lacrimi de poza aia cu lup, suzeta si ochelari!
Izuk, noi cand mergem in concediu(plecam acum, pe 23 iunie) plecam de la premisa ca mergem sa ne distram.Chiar daca se mai intampla sui pocinoage, le luam in gluma, ne amuzam sitrecem mai departe.
Unde mergeti?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3509 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 June 2011 - 08:57 PM

Cipru. Sincera sa fiu , nu m-as agita atat daca nu ar fi si fata cu noi. Dar , sper sa fie bine.

#3510 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 June 2011 - 12:50 AM

bine v-am gasit!
moamaaa ce de ati scris! nu stiu daca retin sa raspund la tot ce am citit dintr.un foc. Ia sa mai exersam memoria asta migrata la bebelusa.

O sa fie bine Izuk. Principalii turisti in Cipru sunt englezii si rusii. Meniul la hotel e neaparat si englezesc (fasole cu carnati de toate felurile la mic dejun). Asa ca nu pune mare pret pe review-uri ca nu are a face cu ce mancam noi. Pt fetita gasesti la MD un iaurt de capra grecesc/cipriot excelent, fructe, branzeturi de toate felurile, masline grecesti/cipriote. Ousor proaspat fiert. Deci ai tot ce e bun sa-i dai. Eu am luat doar MD, pt ca noua ne place sa vedem diversitate de locuri si meniuri si sa nu stam blocati de mese in hotel. Anyway fiica-mea avea 8 luni si am gasit la restaurant ce sa-i dau (legume si carnita de peste proaspat la gratar). Si la 4 si la 5 stele, in Cipru acelasi meniu aprox: englezesc+cipriot.
Intre timp problemele iscate cu sotul inteleg ca s-au mai calmat. Ehhh timpul le rezolva pe toate. Asa sunt ei, greu de inteles cateodata. Fii si tu mai toleranta :D stiu ca e greu, dar in viata asta scurta e frumos sa faceti sa va iubiti si sa fiti fericiti, depasind orice obstacole! Si iubi e sagetator, dar el nu tine in el o secunda! Si m-am invatat si eu ca el: dau cu coarnele imediat! ...desi eu sunt f tacuta (ei nu si cand scriu :D !) si inchisa din neam ... Dar nu e bine asa: acumulezi frustrari si cand refulezi e avalansa! Suntem aici sa iti oferim suport :) Vreme frumoasa si concediu placut. Relax la maxim! A venit vacanta, cu trenul ...

Izuk si Simona casa de piatra in continuare si fericire maxima!

Zoazo chiar ca te intinereste rosul!

Geany frumos si mai ales ochios. Nu-i sade rau nici cu suzy! Sa vedem cum il dezveti acum! Ai pus niste poze cu foccacia de-mi vine instant gand de sinucidere in frigider :D !

Stelluta sa-ti fie de bine bronzul si marea si felicitari pentru fetita! ca acusi si a mea termina liceul ...deja nu'sht cand au trecut 9 luni de sarcina si inca 9 dupa nastere.

Sa va traiasca absolventii si felicitari de roluri si de turele de stadion!

By the way Angel mi-am luat uleiul de argan (1 in varianta pura, 1 in variana cu ulei de in special pt par). Cum procedez? Aia de la magazin a zis ca doar 2 picaturi ...dar nu stiu cum ma dau pe toata claia numai cu doua picaturi. In continuare mi se incurca si mi se innoada de zici ca-s calti. Am luat si sampon si mascuta, precum si un fluid non-oily de cumintire toate de argan. :) Naiba daca nici asa nu rezolv ma duc si ma tund ca e jale ... . In cat timp vad o schimbare in bine?
Uleiul asta pur de argan miroase a ranced :D . E normal? Nu are nici un termen de garantie sau de producere trecut nicaieri. Pfoooai!

La noi tocmai a bagat o rafala de ploaie cu butoiul! de s-a oprit cablul si s.a trezit bebelusa de tare ce mai bubuia pe porcaria noastra de acoperis de tabla :) .

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3511 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 June 2011 - 07:18 AM

Buna dimineata. Daniella mama, da ai scris nu gluma :floare:.
o zi faina tuturor , si numai lucruri faine va doresc. eu azi am alea alea de facut multe prin urbe .

#3512 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 15 June 2011 - 07:29 AM

daca miroase a ranced, e ranced....o fi ulei de argan? nu stiu ce sa zic. al meu e clar la culoare si miroase DEMENTIAL!
2 picaturi se pune in podul palmei, freci palmele intre ele si pe urma dai pe par. ca ai par mult si trebuie 3 picaturi nu e bai. dar e de ajuns atat. pe mine m-a tinut mostra o groaza de timp si nu era mare

schimbare? imediat, cum se usuca parul(apropo, reduce timpul de uscare dramatic, ai sa vezi). il face fin, stralucitor si usor de pieptanat si aranjat. eu nu dau la radacini ca am tendinta sa se ingrase si nu mai trebuie sa pun si ulei.

al meu nu zice nimic de in, doar argan oil

stella, arati estival de tot :floare:...te prinde bronzul frumos.

bubuletul e bestial cu suzeta aia

drum bun si distractie la max izuk

#3513 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2011 - 10:47 AM

Heloouu!! Buna fetelor,va pupez,Dani' bine ai venit :D ;)

La mine nu a mers forumul :floare:

Am nevoie urgent de sfat,cum sa fac ardeii umpluti prajiti (adica sa prajesc ardeii inatai...

Ma duc sa scriu la caut o reteta dar sa-mi scrieti repede...

#3514 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 June 2011 - 03:11 PM

parca am vazut undeva, mai demult, ca intai ii umplea si dupa aceea ii prajea.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3515 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2011 - 04:00 PM

Da da da! Sar'na am gasit am prestat vin acusi cu impresii... :beer2:

#3516 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 16 June 2011 - 06:48 AM

Buna dimineata la lume, hai scularea ca e vara si profitati de oleac de racoare ( la mine-n sat e din plin :) ) inainte de canicula.
o cafea , o bomboana ceva la lume ?? un mic dejun mai consistent?? alegeti...sau poate un pahar cu kelkeshoz??? sau mai bine un fruct...

Fisiere atasate

#3517 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 16 June 2011 - 06:54 AM

neata
am luat ciresele, bananele si smochinele din cos, luati-va gandul fetelor :)
gata concediul stella?

#3518 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 16 June 2011 - 07:00 AM

Injer asta a fost doar asa un mic concediu :). cel adevarat e mai incolo .

#3519 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 16 June 2011 - 07:22 AM

bravo. misto de tot avatarul :)

#3520 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2011 - 11:47 AM

Stelino' eu ma servesc cu de toate,mi-am bagat mainile pana la cot' in ciocolatele tale :occasion14:

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

16 useri citesc topicul