Oooff, Sorina!Poate dupa uratenia asta va veni si pentru tine vreme buna! Ca sa te consolez, nici eu n-am facut nimic.Maine, ca azi am avut o zi...
Sa va povestesc:
Mi-am luat bilet online la maxi-taxi.Doua bilete pentru azi, ora 12:30. Am plecat de-acasa pe la 11:15, sa ajungem, sa declaram rezervarea si sa prindem locuri mai bune. Buuun, ajungem la 12, declar rezervarea, ma impun la tantea aia care-mi zicea MIE, ca trebuia sa ma duc la Baldovin, nu la IDM, (ei, zau? de 10 ani nu mi-a zis nimeni asta, vin unde vreau eu!), o linistesc soferii care ma cunosteau toti, ca-s clienta fidea, OK zice si tanti si asteptam autocarul.Care a venit pe la 12:30.O namila cu 64 de locuri.Urcam, luam doua locuri super si stam.Si stam, si stam...pana pe la 12:50, cand cica mai stam 10 min, sa se umple.Nu mai intru-n detalii cu organizarea de toata jena.Buun, pe la 13:30 plecam.Nene, pan-am iesit din Bucuresti, am facut 2 ore DOUA! La 15:30 abia am iesit.De-aici+ 3 ore jumate, la 19:30 am ajuns si noi la Braila.Bine ca era cald in autobuz, dar eram lesinati si de foame si de plictiseala...Si plouaaaaa.
Uufff, greu tata, cu organizarea.Am ajuns acasa, am mancat si...cam atat! Maine sa vad ce-om face(cu mama!) Dl Zoazorel doarme ca un prunc!
Am deschis Iepurasul si-ncerc sa vi-l arat, dar, ca de obicei, cade netul!Dar nu ma las!vezi semnatura mea!
Garta, ca v-am habaucit de cap!
Noapte buna! Pupici multi!