Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1765
  • 1766
  • 1767
  • 1768
  • 1769
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35321 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 April 2014 - 02:44 PM

Vezi postareaMutti, la 30 April 2014 - 02:30 PM, a spus:

Nu se vad ele pozele prea bine , dar oare ar putea sa le vanda cu 10-12 euro? 50-55 de Ron?

Nu sunt de marca. Sunt pur si simplu haine.

Sincer nu ma pricep,ca nu am fetita si pana si hainutle lui bub' i le trimite sor-mea,asa ca nu prea am cumparat decat cu mici exceptii..dar mama a lucrat in stand cu haine(ce-i drept nu de copii) dar erau prin jur si standuri cu hainute de copii ,ce pot sa-ti spun e ca cel putin la noi in Bacau ,merg prost,lumea nu mai are bani sa cumpere si s-a lasat mult la preturi...acum depinde si unde doreste sa le comercializeze prietena ta pe care vrei sa o ajuti,in ce oras?! si daca are vreun magazin eventual in centru se schimba datele problemei...deci depinde de multi factori..parerea mea,de necunoscator...imi pare rau ca nu pot sa te ajut mai mult.

#35322 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 30 April 2014 - 02:49 PM

are un magazin in centru dar intr-un orasel mai mic.

#35323 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2014 - 03:12 PM

Vezi postareaMutti, la 30 April 2014 - 02:49 PM, a spus:

are un magazin in centru dar intr-un orasel mai mic.

Faptul ca are un magazin in centru e f. bine,ar trebui sa testeze piatza si sa inceapa cu cateva produse daca e la inceput,daca merge bine,daca nu va avea o pierdere mica ,nimic grav .Nu poti sti dinainte,e o loterie in ziua de azi comertul :rolleyes: daca raman totusi produse ne vandute ,se pot vinde pe net,macar sa-si recupereze banii.

#35324 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 30 April 2014 - 05:24 PM

Mutti, eu locuiesc acum intr-un orasel mic si la un moment dat erau mai multe magazine de copii decat de oameni mari. Din pacate, au mai disparut intre timp cateva din ele, au dat faliment banuiesc caci erau foarte multe si preturile mari. Asa ca as sfatui-o sa cerceteze imprejurimile, sa vada ce magazine de copii mai sunt, sa vada si preturile. Inca o problema cu care eu, ca mamica de baietel ma confrunt, e ca magazinele de copii sunt pline de rochite, sandale si de baieti nimic. I-am cautat azi o pereche de pantaloni de am innebunit. Asa ca sa cerceteze piata bine intainte de orice investitie. Cat despre pret, la fetite zau ca nu stiu, dar banuiesc ca o rochita de calitate ajunge la 50-55 roni, depinde de model, material. De multe ori hainele de copii sunt mai scumpe. Drept exemplu, i-am luat lui blugi saptamana trecuta cu 60ron dupa care mi-am luat eu o rochie cu 65. Ce sa mai zici?!
Mult succes prietenei tale :rolleyes:
Imagine postata

#35325 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 April 2014 - 05:37 PM

chestia asta e cam adevarata....peste tot sunt numai rochitze. mai putzin haine de baietzei....

#35326 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 30 April 2014 - 08:43 PM

Vezi postareaGeany, la 30 April 2014 - 12:50 PM, a spus:

Am vazut ieri pe (italieni rai uno prova del cuoco)reteta de ciambellone a lui Anna Moroni

dar tradus, care-i diferenta intre ciambellone si ciambella?
eu cred ca tot dichisu' la ciambella lu' Cerra l-a dat amidonu'. cred ca facuta doar cu faina nu mai e asa fina. mi se par identice retetele.

Vezi postareaMutti, la 30 April 2014 - 01:41 PM, a spus:

numai trasnai fac , asa-i?

si eu am avut pauza de 4 saptamani de la birou si m-astept la niste traznai la revenire. n-ar fi deloc indicat totusi. basca intru direct in focurile cele mari. bleah, deja-s stresata.

#35327 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2014 - 09:22 PM

Vezi postareamoatza, la 30 April 2014 - 08:43 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 30 April 2014 - 12:50 PM, a spus:

Am vazut ieri pe (italieni rai uno prova del cuoco)reteta de ciambellone a lui Anna Moroni

dar tradus, care-i diferenta intre ciambellone si ciambella?
eu cred ca tot dichisu' la ciambella lu' Cerra l-a dat amidonu'. cred ca facuta doar cu faina nu mai e asa fina. mi se par identice retetele.

Asa-i e identica,doar cand a pus-o Cerulina nu stiam ca e asta ,apoi mi-am amintit ca am vazut-o mai demult dar nu stiam unde si cum de am uitat-o ,tare m-am bucurat cand am vazut-o ieri la tv.,facuta in 2 timpi si trei miscari, mama a facut-o chiar azi si i-a placut tare mult,o sa o fac si eu asa ca Cerulina cu o parte amidon,doar ca acum sa termine bub' mufinsi' si gogoasele.

#35328 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 April 2014 - 11:23 PM

Anamaria:(, ghinion draga mea.
Am venit si eu de la repetitii, alea alea.
noapte buna tuturor.

#35329 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2014 - 11:32 PM

Draga Motz' ,rectific,fusei la reteta Cerulinei, si a ei e cu masura de 250 de gr.,asta de vazui eu ieri era cu un paharut de iaurt de 125 gr.,in rest e aceeasi...in fine,ma nervai deschisei frigiderul(la ora asta :rolleyes:,ca mie nu-mi dai multe ^_^ )nu aveam decat un paharut mic de iaurt de caise de doar 100 de gr. si ezact 2 oua amarate si cam mici ...eii asi,nu ma opreste pe mine atata lucru :biggrin:

Asa ca modificai dozele,la doar 2 oua si un iaurtel mai mic de doar 100 de gr. ,am redus restul cu 1/3 ( aka,2/3 ulei,1,5 paharut zahar,si 1 faina+ 1amidon,ca sa fac si eu ca Cerulina)

Fisier atasat  SAM_1714.JPG (50.26K)
Number of downloads: 0

Mai rapid ieftin si bun de atata zau ca nu se poate =))

Fisier atasat  SAM_1718.JPG (47.44K)

Taietura fierbinte

Fisier atasat  SAM_1717.JPG (56.17K)

F. bun,am aromat cu putina esenta de migdale si coaja rasa de portocala,am pus in forma dar am lasat o parte in lighenas si am pus cacao si esenta de rom ...Bun si mama l-a facut dar in forma lui initiala cu 3 oua,rapid ieftin si bun,chiar il recomand..

#35330 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 May 2014 - 08:07 AM

Buna dimineata. Gianino , pusesem si eu si Eataly reteta cu *7 vaseti * :biggrin:
http://artaculinara....i-aluat-1-2-3/. E usor de facut si poate fi facut doar chec simplu .
In rest azi repetitie si concert, asa ca de 1 Mai ( dar e de bine ) si sa mai scad din ceahlaii de calcat...ieri am calcat o bucata de vreme, dar la 10h30 am iesit din casa si am mai venit la 23h ^_^ ca am avut zi plina.
O zi faina tuturor si numai bine.
Gratareli placute care pe unde mergeti de 1 Mai muncitoresc :rolleyes:

#35331 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2014 - 09:23 AM

Super! merci Stelin' uitasem de asta ^_^ la noi e frumos,asa ca azi mergem la terase,bem bere si mancam mici :biggrin:

O zi faina tuturor! :rolleyes:

#35332 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 May 2014 - 01:50 PM

Pofta mare la mici si bere.

#35333 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 01 May 2014 - 01:55 PM

ieri am vrut si eu sa prepar mici , m-am dus sa iau carne , cand sa intru in magazin...plecasem fara portofel. Asa ca m-am intors dupa el apoi pana am ajuns acasa a doua oara cu cumparaturile se facuse 10 seara , n-am mai avut nici un chef. Asa ca am scos o punga de coaste de mielutz din congi ( de la Borsa :D ) , azi dimineatza le-am operat si le-am umplut cu carne tocata de vita.
Si in loc de bere un vin rosu.
1 Mai altfel :D

Deseara facem un gratar cu carnatzi si frigarui. Am pus deja carnea la macerat.

O zi frumoasa tuturor!

#35334 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2014 - 03:49 PM

Vezi postareastella, la 01 May 2014 - 01:50 PM, a spus:

Pofta mare la mici si bere.

Sarumana! acum ne-am intors,micii fura super(deja facuti la terasa asa ca nu ne-am afumat etc),berea la halboaca rece :D am fost si cu mama si cu tata ,bub' s-a zbenguit cat incape,cel mare in schimb nu are noroc :D s-a dus pe insula la gratarele amenajate, cu prietenii,imi faceam griji ca i-a dat mama o tavita de mici de la congi(ca au pus fiecare ce au avut) si erau beton de inghetati,asa ca grija mea era ca nu s-or dezgheta,asta-i ultima problema a lor,micii s-au dezghetat dar e o coada la gratare ,a zis ca daca apuca loc mai pe seara e bun ,asa ca pana atunci li se lungesc urechile si crantzane la stiksuri :P ,eu ii lasam boalii si de mici si de tot dar ei sunt tineri au rabdare,se amuza,era harmalaie :D

#35335 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 May 2014 - 12:09 AM

Noapte buna !!

Fisiere atasate

#35336 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 May 2014 - 07:50 AM

Buna dimineata, eu inchid, eu deschid usa la han :D...calc de o ora....si tot mai am fràtzicà....
o zi faina si un minunat wend *muncitoresc* celor ce fac puntea.

#35337 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2014 - 03:14 PM

Buna! fain si frumos la noi (mai inainte a tunat o data ,dar nu pare sa vina ploaie,totusi s-a mai incarcat atmosfera fatza de cum era dimineata),domnu' Geany' e de scarbici',si cum bub' e liber,am luat-o de o aripa pe bica (care e pensionara mai nou,si nu-i place de nici o culoare ca nu-si mai gaseste locul :D ) si am batut magazinele ,am cascat gura la vetrine',eu voiam o bluzita dar nu mi-am gasit ce voiam eu (din voal imprimat,decolte',si pe balcoane,dar in bie',larga in jos,vaporoasa ashea'...nu am gasit dar inca nu au aparut astea de vara inca,mama voia saboti nu a gasit nici ea),bub' s-a delectat cu o gogoasa mare umpluta cu crema de ciocolata,eu mi-am luat rasaduri de ardei iute,busuioc,cimbru si mi-a iesit mai nou un patrunjel cretz verde, care anul trecut nu mi-a iesit ,ce am mai lua?! mi-am luat o clama faina de par sa-mi prind coama,usturoi violet si ardei grasi(super ieftini vreo 4 rosii si unul galben,acum ii coc),ma dor picioarele de numa ca am bagat la patina :D

#35338 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2014 - 03:44 PM

P.S: Poze doveditoare :D

Bluza de care nu mi-am gasit io' :D

Fisier atasat  bluza.jpg (34.97K)

Mna' ''eleganta''la bub' :D

Fisier atasat  SAM_1722.JPG (57.06K)

Rasadurile(acu' ploua asa ca le-am dat pe geam sa prinda apa de ploaie)

Fisier atasat  SAM_1723.JPG (48.19K)

Si ardeii copti(la astia nu pot ca sa rezistez' si pace)

Fisier atasat  SAM_1724.JPG (41.97K)

#35339 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 02 May 2014 - 04:13 PM

Vezi postareastella, la 02 May 2014 - 07:50 AM, a spus:

...calc de o ora...

si-ai ajuns macar la poale? cat mai ai de escaladat?
sa nu exagerezi ca dup-aia tre sa treci la Lole :D

Giani!
1. de care amidon e-n poza aia cu ciambella? e bun? cat ii gramajul pungii si cat costa? eu nu gasesc decat Gustin si parca-i cam scump :D
2. ceva commenturi de Suleyman? ca nu vazui vorbe da' vazui vreo ora si mai bine din serial :D
3. fata, pacat ca nu-ti gasisi bluza, ca pantaloni de-aia scurti iti dadeam io!

#35340 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 May 2014 - 04:37 PM

Moatzo.............sa nu ma deochi...mi-au mai ramas doar 2 cearceafuri mari de chilota :D si fro 4 fete de perna....dar le-am mai lasat pe maine...ca disara merg la o nunta, si macar sa-mi caut cu ce sa ma imbrac :D

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1765
  • 1766
  • 1767
  • 1768
  • 1769
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul