O zi faina si insorita la tulemond.
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 20 May 2014 - 09:07 AM
Postat 20 May 2014 - 09:37 AM
Acum imi iau ursuletul si fug sa-i fac supica, am inceput diversificarea si avem o noua lume de descoperit.
O zi buna,
EMMA.
Postat 20 May 2014 - 10:12 AM
Usa hanului si a forumului e mereu deschisa. Eu una sunt plecata din RO hehe, inainte sa te nasti cu siguranta.
am trait aici dublul anilor traiti in RO, si m-am adaptat; am prieteni foarte buni si saritori si romani si neromani, important e ca sunt prieteni adevarati.
Si in RO am si prieteni vechi si multi facuti aici pe forum, pe care ii vad si revad cu mare bucurie de cate ori e posibil.
O zi faina si numai bine.
Postat 20 May 2014 - 11:08 AM
aici toata lumea spune ce are pe suflet, esti asteptata si tu!!
Postat 20 May 2014 - 11:36 AM

Postat 20 May 2014 - 12:01 PM
EMMA -MON, la 20 May 2014 - 09:37 AM, a spus:
Acum imi iau ursuletul si fug sa-i fac supica, am inceput diversificarea si avem o noua lume de descoperit.
O zi buna,
EMMA.
Bine ai revenit Emma!
Sa-ti traiasca puiul, sa creasca mare si sanatos!
Postat 20 May 2014 - 12:03 PM
stella, la 20 May 2014 - 09:07 AM, a spus:
Ei, Stella, unii au astazi zi de gatit. Toate bune si frumoase, dar cand sa fac ceva am constatat ca nu am una, nu am alta, asa ca fuga in piata.
Afara e atat de frumos, ca nu-mi vine sa intru in casa, dar cum spuneam am treaba.
Mai trec pe aici, va pup!
Postat 20 May 2014 - 12:14 PM
Spor si o plimbare rapida in parc oricand bine venita. Salutari baietilor tai.
Postat 20 May 2014 - 12:21 PM
stella, la 20 May 2014 - 12:14 PM, a spus:
Spor si o plimbare rapida in parc oricand bine venita. Salutari baietilor tai.
Multumesc Stella Bella, transmit salutarile, le intoarcem cu drag
Ferice de tine , incerc sa mananc mai mult salate, dar haita trebuie hranita, astfel imi” hranesc” pasiunea de a gati
Tare fain afara si cald, am scapat de ploi
Postat 20 May 2014 - 02:57 PM
Macar am mai smuls din buruieni in gradina:)
Postat 20 May 2014 - 07:15 PM
EMMA -MON, la 20 May 2014 - 09:37 AM, a spus:
O zi buna,
EMMA.
Bine ai revenit, noi aici suntem de ori cite ori ai timp si pofta sa stai cu noi
Imi pare rau ca n-ai reusit sa-ti faci prieteni in tara de adoptie, pentru ca ei sunt peste tot, indiferent ca-s romani sau nu
Postat 20 May 2014 - 10:14 PM
any_annette, la 13 May 2014 - 11:10 AM, a spus:
La multi ani, tauras! Scuze de intarziere, dar m-am gandit mereu la tine in ultimele 3 saptamani, insa nu am mai reusit sa intru pe forum...speram ca acum sa iti vad masa de Paste si de ziua ta....
Iti doresc din suflet Multa sanatate, o viata plina de frumusete, dragoste, bucurii, soare, impliniri! Te pup si te imbratisez cu foaaaaarte mare dor!
Noutati?
Fisiere atasate
-
image.jpg (69.4K)
Number of downloads: 0
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 20 May 2014 - 10:22 PM
Iza cum mai e?
In rest zile senine si spor in toate tuturor! Multe imbratisari
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 21 May 2014 - 06:44 AM
Cate ceva de baut si rontzait la toata lumea
Multa sanatate la mari si mici. Ce face Iza? Bubul national cred ca e deja inafara de bubite &cie.
O zi faina tuturor.
Fisiere atasate
-
champagne12.jpg (143.11K)
Number of downloads: 0 -
colazione 7.jpg (11.23K)
antipasti1.JPG (32.64K)
fromages.jpg (33.48K)
buffet3.jpg (14.2K)
Buffet1.JPG (169.13K)
b-buffet3.jpg (211.07K)
deserturi mai 13.jpg (111.84K)
Postat 21 May 2014 - 07:35 AM
La multi ani fericiti tuturor Constantinilor si Elenelor (am si eu o matusa careia trebuie sa-i spun), Stella, sa-ti traiasca sarbatoritii!
Emma, bine ai revenit, sa-ti creasca mare si sanatos juniorul, sunt sigura ca-ti umple viata si sufletul!! Asteptam poze si cu pisica si catelusul, povesati despre ei, orice...
In rest, la noi e cald si soare si frumos, iarba e proaspat tunsa si tare bine-arata, socata e-n borcane, de-abia asteptsa fie gata, fetele asteapta cu nerabdare vacanta, mai au un pic...cam asta de la mine.
Sa aveti o zi faina-faina!
Postat 21 May 2014 - 07:37 AM
La noi e soare si frumos ,dar am vazut pe meteo ca pe la amiaza sunt probabilitati de ploaie .
Iar nu mai stiu ce sa le fac de mancare(bors am avut,snitele,etc,zau ca nu mai stiu)
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua de nume azi
Postat 21 May 2014 - 07:56 AM
Emma, bun revenit si sper ca vei reusi sa fii mai activa de data asta!
Avand copil, ar trebui sa-ncerci sa intri in vorba cu alte mamici, sa cautati puncte comune de interes si sa-ncerci sa dezvolti o relatie cu cei din jur. Pe cat posibil, normal! Capul sus, noi suntem aici, daca vrei sa vorbesti. Fie in gura mare, fie in particular, poti discuta cu oricine de aici!
In alta (dez)ordine de idei, La multi ani sarbatoritilor!
1.jpg (72.77K)
Postat 21 May 2014 - 10:19 AM
Si eu sper, mai bine spus vreau si am sa fiu mai activa, pe cat imi perdite timpul, Alec e in momentul in care trage de tot, nu sta linistit o clipa. Iar eu care inaintea nasterii eram cu capul sus spunand cu mare usurinta ca voi tine totul sub control, copil, casa, famiglie, etc. acum trebuie sa-mi retrag aproape totul, cu Alec ma descurc insa restul nu este asa cum mi-as dori, stau toate pe linea de plutire, incat sa se posta trai dar nu este asa cum imi place. Ar trebuie ca ziua sa abia macar inca 8 ore, credenti ca se poate?
Cu gatitul am cam chiulit, ori am facut Ceva rapid ori sotul si-a pus sortul, sincera sa fiu am ramas surprinsa de ce stie si recunosc ca am mai invatat si eu cate Ceva de la el. Ma intreb, oare pana acum unde s-a ascuns? Stam impreuna de 8 ani.
O zi buna tuturor si inca o data la multi ani sarbatoritilor!
Postat 21 May 2014 - 05:34 PM
O salut pe Emma... bine ai revenit! Cand voi avea o farama de timp poate o sa-ti explic eu ca ar trebui sa le iei pe toate cum vin, cate una pe rand. Nu te preocupa!
Acum, intrebare urgenta, arde... Maine sarbatoresc ziua fetelor cu copiii de la scoala. Toate bune si frumoase. Muncesc de cateva zile ca disperata.
Pentru maine, la cerere, trebuie sa fac wurstel in pasta sfoglia. Chiar e o placere. Poate e cea mai simpla chestie de facut, doar ca am un dubiu.
De obicei eu le fac in ziua respectiva, acum m-ar coafa sa le fac din seara asta pentru maine. Ce ziceti? Sa risc sa-i fac din seara asta? Ca maine am o caruta de alte chestii de facut.
Ajutooor!
Postat 21 May 2014 - 05:45 PM

Ajutor