Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1770
  • 1771
  • 1772
  • 1773
  • 1774
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35421 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 May 2014 - 09:07 AM

Buna dimineata; se vede ca e frumos peste tot, ca nu prea mai deschide nimeni usa hanului :D
O zi faina si insorita la tulemond. :love7:

#35422 Useril este offline   EMMA -MON 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 20 May 2014 - 09:37 AM

Buna dimineata, ziua, seara la toata lumea. Desi sunt constienta ca aproape nimeni nu isi mai aduce aminte de mine imi asum "riscul" de a face un pas inainte pentru a reincepe ori mai bine spus incepe o noua relative cu voi, cu forumul. Nu am mai trecut de foarte mult timp pe aici, cred ca sunt ani de zile, si spun asta cu parare de rau. In ani astia s-au intamplat multe, bune, rele... Am devenit mamica acum sase luni, am mai adoptat o pisicuta si un catelus( c'è-i drept era un catelus insa se va face cat mine de mare). Imi este dor de voi, de voi romance. <3 Sunt plecata din tara de aproape 9 ani, aici este bine si da, se gasesc persoane din tara de adoptie care sa-ti FIE alaturi insa nimeni nu va inlocui un om de-al tau, roman. Sanse pentru o eventuala reintoarcere in tara nu exista ori daca sunt, sunt minime. Asadar dragele mele, sper din tot sufletul sa va inbogatesc si inveselesc zilele prin prezenta si parteciparea mea in acest forum pretios. Va pup si va imbratisez cu mare drag.
Acum imi iau ursuletul si fug sa-i fac supica, am inceput diversificarea si avem o noua lume de descoperit. :love7:

O zi buna,
EMMA.

#35423 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 May 2014 - 10:12 AM

Emma, bun vvenit/revenit. Sa-ti traiasca BBelul.
Usa hanului si a forumului e mereu deschisa. Eu una sunt plecata din RO hehe, inainte sa te nasti cu siguranta.
am trait aici dublul anilor traiti in RO, si m-am adaptat; am prieteni foarte buni si saritori si romani si neromani, important e ca sunt prieteni adevarati.
Si in RO am si prieteni vechi si multi facuti aici pe forum, pe care ii vad si revad cu mare bucurie de cate ori e posibil.
O zi faina si numai bine. :love7:

#35424 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2014 - 11:08 AM

Bine ai revenit Emma!! Sa traiasca cel mic sanatos si voios!!

aici toata lumea spune ce are pe suflet, esti asteptata si tu!! :love7:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35425 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 20 May 2014 - 11:36 AM

Bine-ai revenit Emma, sa-ti traiasca bebele! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#35426 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2014 - 12:01 PM

Vezi postareaEMMA -MON, la 20 May 2014 - 09:37 AM, a spus:

Buna dimineata, ziua, seara la toata lumea. Desi sunt constienta ca aproape nimeni nu isi mai aduce aminte de mine imi asum "riscul" de a face un pas inainte pentru a reincepe ori mai bine spus incepe o noua relative cu voi, cu forumul. Nu am mai trecut de foarte mult timp pe aici, cred ca sunt ani de zile, si spun asta cu parare de rau. In ani astia s-au intamplat multe, bune, rele... Am devenit mamica acum sase luni, am mai adoptat o pisicuta si un catelus( c'è-i drept era un catelus insa se va face cat mine de mare). Imi este dor de voi, de voi romance. <3 Sunt plecata din tara de aproape 9 ani, aici este bine si da, se gasesc persoane din tara de adoptie care sa-ti FIE alaturi insa nimeni nu va inlocui un om de-al tau, roman. Sanse pentru o eventuala reintoarcere in tara nu exista ori daca sunt, sunt minime. Asadar dragele mele, sper din tot sufletul sa va inbogatesc si inveselesc zilele prin prezenta si parteciparea mea in acest forum pretios. Va pup si va imbratisez cu mare drag.
Acum imi iau ursuletul si fug sa-i fac supica, am inceput diversificarea si avem o noua lume de descoperit. :love7:

O zi buna,
EMMA.

Bine ai revenit Emma!
Sa-ti traiasca puiul, sa creasca mare si sanatos!
Imagine postata

#35427 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2014 - 12:03 PM

Vezi postareastella, la 20 May 2014 - 09:07 AM, a spus:

Buna dimineata; se vede ca e frumos peste tot, ca nu prea mai deschide nimeni usa hanului :D
O zi faina si insorita la tulemond. :love7:

Ei, Stella, unii au astazi zi de gatit. Toate bune si frumoase, dar cand sa fac ceva am constatat ca nu am una, nu am alta, asa ca fuga in piata.
Afara e atat de frumos, ca nu-mi vine sa intru in casa, dar cum spuneam am treaba.

Mai trec pe aici, va pup!
Imagine postata

#35428 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 May 2014 - 12:14 PM

Carmencita, avantaj sa ai familia in deplasare in cursul saptamanii ( mananci mai usurel :love7: )...mai ales ca la Bucuresti&cie m-am *imbuibat nu gluma.
Spor si o plimbare rapida in parc oricand bine venita. Salutari baietilor tai.

#35429 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2014 - 12:21 PM

Vezi postareastella, la 20 May 2014 - 12:14 PM, a spus:

Carmencita, avantaj sa ai familia in deplasare in cursul saptamanii ( mananci mai usurel :D )...mai ales ca la Bucuresti&cie m-am *imbuibat nu gluma.
Spor si o plimbare rapida in parc oricand bine venita. Salutari baietilor tai.

Multumesc Stella Bella, transmit salutarile, le intoarcem cu drag :love7: !
Ferice de tine , incerc sa mananc mai mult salate, dar haita trebuie hranita, astfel imi” hranesc” pasiunea de a gati :D

Tare fain afara si cald, am scapat de ploi :D deocamdata.
Imagine postata

#35430 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 May 2014 - 02:57 PM

Noa , eu cred ca aduc timpul nasol cu mine :love7: , ca duminica era insorit si aici...acum e mai gri asa :D, dar destul de cald. nu ploua.
Macar am mai smuls din buruieni in gradina:)

#35431 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,535
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 May 2014 - 07:15 PM

Vezi postareaEMMA -MON, la 20 May 2014 - 09:37 AM, a spus:

O zi buna,
EMMA.

Bine ai revenit, noi aici suntem de ori cite ori ai timp si pofta sa stai cu noi :D
Imi pare rau ca n-ai reusit sa-ti faci prieteni in tara de adoptie, pentru ca ei sunt peste tot, indiferent ca-s romani sau nu :D Dar nu e timpul pierdut.

#35432 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 May 2014 - 10:14 PM

Vezi postareaany_annette, la 13 May 2014 - 11:10 AM, a spus:

Buna ziua la han, am intrat numa' sa va salut si sa doresc insanatosire grabnica bolnaviorilor :love7: !

La multi ani, tauras! Scuze de intarziere, dar m-am gandit mereu la tine in ultimele 3 saptamani, insa nu am mai reusit sa intru pe forum...speram ca acum sa iti vad masa de Paste si de ziua ta....
Iti doresc din suflet Multa sanatate, o viata plina de frumusete, dragoste, bucurii, soare, impliniri! Te pup si te imbratisez cu foaaaaarte mare dor!

Noutati?

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#35433 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 May 2014 - 10:22 PM

Sanatate multa bolnaviorilor si bolnavioarelor! Insanatosire grabnica!

Iza cum mai e?

In rest zile senine si spor in toate tuturor! Multe imbratisari :love7:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#35434 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 May 2014 - 06:44 AM

Buna dimineata la han. In primul rand un mare La multi ani Elenelor Constantinilor si celor nascuti in 21 mai ( la mine e fratele, cumnata si nepotul :occasion14: )
Cate ceva de baut si rontzait la toata lumea :)
Multa sanatate la mari si mici. Ce face Iza? Bubul national cred ca e deja inafara de bubite &cie.
O zi faina tuturor.

Fisiere atasate

#35435 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 May 2014 - 07:35 AM

neata la han!
La multi ani fericiti tuturor Constantinilor si Elenelor (am si eu o matusa careia trebuie sa-i spun), Stella, sa-ti traiasca sarbatoritii!
Emma, bine ai revenit, sa-ti creasca mare si sanatos juniorul, sunt sigura ca-ti umple viata si sufletul!! Asteptam poze si cu pisica si catelusul, povesati despre ei, orice...
In rest, la noi e cald si soare si frumos, iarba e proaspat tunsa si tare bine-arata, socata e-n borcane, de-abia asteptsa fie gata, fetele asteapta cu nerabdare vacanta, mai au un pic...cam asta de la mine.
Sa aveti o zi faina-faina!

#35436 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 May 2014 - 07:37 AM

Bine ai revenit Emma, :) Stelin' bub' tot mai are cruste(destul de multe),care dureaza pana ii cad,asa ca tot acasa suntem :( pana nu-i cade si ultima nu are voie la scoala,cand n-o mai avea nici una tre' sa merg la medic sa-l consulte si sa-i dea aviz ca se poate integra in colectivitate,pana atunci luam in fiecare zi temele prin telefon de la doamna,asa ca suntem la zi.In rest pe el nu-l deranjeaza cu nimic :)
La noi e soare si frumos ,dar am vazut pe meteo ca pe la amiaza sunt probabilitati de ploaie .
Iar nu mai stiu ce sa le fac de mancare(bors am avut,snitele,etc,zau ca nu mai stiu)

La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua de nume azi :occasion14: si o zi faina tuturor!

#35437 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 21 May 2014 - 07:56 AM

Buna dimineata!
Emma, bun revenit si sper ca vei reusi sa fii mai activa de data asta! :) Sa-ti traiasca baietelul (in capul meu, ursulet = baietel) si sa-ti traiasca si blanosii. :) Cu integrarea intr-o tara straina..... sunt multe de zis. Depinde de tara, de temperamentul localnicilor, de-al vostru... Noi nici n-am plecat in strainezia cu gandul sa ramanem acolo, dar nici nu pot sa zic ca ne-am facut prieteni. Ma refer la localnici. Tot cu romanii am avut iesiri.
Avand copil, ar trebui sa-ncerci sa intri in vorba cu alte mamici, sa cautati puncte comune de interes si sa-ncerci sa dezvolti o relatie cu cei din jur. Pe cat posibil, normal! Capul sus, noi suntem aici, daca vrei sa vorbesti. Fie in gura mare, fie in particular, poti discuta cu oricine de aici! :(
In alta (dez)ordine de idei, La multi ani sarbatoritilor! :occasion14: si sa curga sampania in valuri!

Fisier atasat  1.jpg (72.77K)
Number of downloads: 0

#35438 Useril este offline   EMMA -MON 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 21 May 2014 - 10:19 AM

Multumesc mult pentru o asa intampinare :*
Si eu sper, mai bine spus vreau si am sa fiu mai activa, pe cat imi perdite timpul, Alec e in momentul in care trage de tot, nu sta linistit o clipa. Iar eu care inaintea nasterii eram cu capul sus spunand cu mare usurinta ca voi tine totul sub control, copil, casa, famiglie, etc. acum trebuie sa-mi retrag aproape totul, cu Alec ma descurc insa restul nu este asa cum mi-as dori, stau toate pe linea de plutire, incat sa se posta trai dar nu este asa cum imi place. Ar trebuie ca ziua sa abia macar inca 8 ore, credenti ca se poate? :)
Cu gatitul am cam chiulit, ori am facut Ceva rapid ori sotul si-a pus sortul, sincera sa fiu am ramas surprinsa de ce stie si recunosc ca am mai invatat si eu cate Ceva de la el. Ma intreb, oare pana acum unde s-a ascuns? Stam impreuna de 8 ani. :occasion14:

O zi buna tuturor si inca o data la multi ani sarbatoritilor!
:)

#35439 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 21 May 2014 - 05:34 PM

Buna ziua, buna ziua!

O salut pe Emma... bine ai revenit! Cand voi avea o farama de timp poate o sa-ti explic eu ca ar trebui sa le iei pe toate cum vin, cate una pe rand. Nu te preocupa!

Acum, intrebare urgenta, arde... Maine sarbatoresc ziua fetelor cu copiii de la scoala. Toate bune si frumoase. Muncesc de cateva zile ca disperata.
Pentru maine, la cerere, trebuie sa fac wurstel in pasta sfoglia. Chiar e o placere. Poate e cea mai simpla chestie de facut, doar ca am un dubiu.
De obicei eu le fac in ziua respectiva, acum m-ar coafa sa le fac din seara asta pentru maine. Ce ziceti? Sa risc sa-i fac din seara asta? Ca maine am o caruta de alte chestii de facut.
Ajutooor!
Sorina

#35440 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 May 2014 - 05:45 PM

Sorinuca...si eu fac in ultima clipa ce e cu aluat frantzuzesc. Nu poti avansa cu altceva din seara asta?

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1770
  • 1771
  • 1772
  • 1773
  • 1774
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul