Maya, la 25 June 2014 - 03:14 PM, a spus:
Ultima data a fost în garaj, si am strigat dupa el, si el nimic. Toti trei am fost în garaj, si el nimic, nici un MIAU!! A stat toata noaptea acolo si noi disperati. Dimineata însa s-a hotarît sa raspunda!

asta-mi aminteste de isprava lui Ciufu. Cum erau ei liberi la zbor prin bucatarie ,mai prin iarna, n-am observat cand a disparut. plec eu la sala, raman barbatii acasa si ma trezesc cu telefon ca nu-i Ciufu. Vin intr-un suflet, cauta si cauta, astia cu gura pe mine ca sigur a iesit pe usa cand m-am fatait eu sa plec. Cum naiba sa iasa, n-am cum sa nu observ

In plus, el e cel mai conservator, se retrage repede in cusca, ii place sa nu-l deranjeze nimeni, e o fire mai introvertita

si da-i iar cautari, pe jos, pe sus, reusim sa trezim si pe Ciupu, asta incepe sa cante si ce sa vezi, minune, ii raspunde Ciufu dintr-un fund de oala din dulapurile suspendate. Intrase curiosul in dulap, profitand de usa deschisa cateva secunde, cat sa caut eu un capac. In afara de faptul ca era cam insetat, nu parea sa aiba decat nervi, ca l-am sculat cand el era in faza de somn profund.
asa ca nu doar posesorii de mustaciosi, ci si cei de cantaciosi au probleme, eeee!
hello, hello, tuturor, si eu va citesc, da' fara timp de conversatii