Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1784
  • 1785
  • 1786
  • 1787
  • 1788
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35701 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 June 2014 - 06:46 AM

Buna dimineata la tulemond.
A aparut si musiu Fiocco tacticos de pe cele cocluri.
La mine nimic nou decat ca am pus masina la spalat si iar im fac de lucru pe wend la calcat :occasion15:
Azi miss are un examen, avea si ieri unul...apoi ii mai raman 2.
pe 3 iulie termina; abia asteapta este chiauna.La fel si eu cu cele repetitii.

#35702 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 June 2014 - 01:59 PM

Buna ziua. Vremea capricioasa continua sa-si faca de cap prin Bucuresti. Soare, cald, apoi furtuna, acum iar e soare.
Stella, bafta multa fetei in continuare! :occasion15:
Eu abia astept sa se termine saptamana. N-a inceput bine si deja m-am cam saturat.. Abia astept sa fac o pauza. Desi in pauza aia nici n-o sa stiu de ce sa ma apuc mai repede - curat, drumuri, bagaje...... Mai bine nu ma mai gandesc. :)
Gata, trec inapoi pe plantatie, cu sapa-n carca.
S-aveti o saptamana minunata! :)

#35703 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 24 June 2014 - 06:02 PM

Astazi la ora 5.30 m-au trezit cardurile de pasarele care ciripeau cu un avant de ziceai ca sunt mii. Nu am mai putut sa adorm decat pentru vre-o 10 minute cand au tacut (pe la 7)
La ora 8.30 cand ma spal pe maini, simt apa la picioare..ma uit sub chiuveta, curgea apa pe langa teava de scurgere...inchid apa, pun mana pe teava sa vad pe unde curge, raman cu teava in mana.

Deobicei vin in trei. Va tin la curent :occasion15:
A cat is a friend fur-ever !

#35704 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 June 2014 - 10:24 PM

Vezi postareaUma, la 24 June 2014 - 06:02 PM, a spus:

Astazi la ora 5.30 m-au trezit cardurile de pasarele care ciripeau cu un avant de ziceai ca sunt mii. Nu am mai putut sa adorm decat pentru vre-o 10 minute cand au tacut (pe la 7)
La ora 8.30 cand ma spal pe maini, simt apa la picioare..ma uit sub chiuveta, curgea apa pe langa teava de scurgere...inchid apa, pun mana pe teava sa vad pe unde curge, raman cu teava in mana.

Deobicei vin in trei. Va tin la curent :(

Aoleu Uma...Mai sunt si zile din astea...poate nu se mai intampla nimic enervant.

Uite iti trimit niste flori frumoase ca sa rupem lantul.

Fisier atasat  fb33478159d103cbb66b0a3b742f09dd.jpg (75.19K)
Number of downloads: 0
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#35705 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 24 June 2014 - 11:00 PM

Vezi postareaaura, la 24 June 2014 - 10:24 PM, a spus:

Aoleu Uma...Mai sunt si zile din astea...poate nu se mai intampla nimic enervant.

Uite iti trimit niste flori frumoase ca sa rupem lantul.

Multam de flori :( arata superb!

Deocamdata liniste pe front..mi-au schimbat chiuveta cu tot cu teava :(

#35706 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 June 2014 - 08:10 AM

Vezi postareaUma, la 24 June 2014 - 06:02 PM, a spus:

Deobicei vin in trei. Va tin la curent :(

Auci, speram ca s-a dus obiceiul cu grupul de 3.... Ai deja destule pe cap.
'Neata, ma scuzemuoati ca am dat navala.
Am ajuns cam jegarici azi la birou - n-am apa deloc. Nici la baie, nici la bucatarie...... M-am chinuit cu sticla (cu apa de baut), dar una e cu apa la chiuveta, la discretie si alta cu apa din sticla si doar una din maini disponibila. Eh.. Ciudat e ca apa s-a oprit candva azi-noapte. La 12 noaptea era, iar la 6 jumate - nema.
In rest, nimic deosebit. Am ajuns tarziu aseara acasa, ca am iesit la crasma. Pardon, crasme... M-a boscorodit Micky ca am lasat-o singura toata ziua, dar dupa ce-am scarmanat-o bine-bine, parca s-a mai linistit. :(
O zi splendida va doresc! :(

Fisier atasat  1.jpg (323.12K)

Fisier atasat  2.jpg (101.36K)

Fisier atasat  3.jpg (166.29K)

Fisier atasat  4.jpg (180.25K)

Fisier atasat  5.jpg (192.73K)

#35707 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 June 2014 - 08:24 AM

Neatza
Sunt obosita ca Veve s-a gandit sa-si traga o otita, flutura din urechi ca un elefant am dus-o la doctor, asta n-a fost greu ca nu e departe dar pana am bagat-o in cutie mi-a tras doua zgrieturi de toata frumusetea, una chiar pe san. Nu-i nimic ca pe urma am ajuns la doctor si s-a imprietenit cu cainele lup Pety, s-au pupat prin grilaj.
Cand am scos-o din cutie cei doi doctori au exclamat " mamamaaaa ce motan mare!!!!! De mult n-am vazut asa mare" Eu cu modestie le-am zis ca este pisica, atunci sa vezi uimire pe fetele lor!!

Partea pozitiva este ca au avut multa rabdare cu ea, poate si pentru ca in decolteu mi se vedea zgarietura si le distragea atentia :(

In fine ma duc si maine pentru tratament. O sa iau o bluza transparenta :(

In rest am aflat cu certitudine ca nu e bine sa iei un pisoi de mama lui inainte de 2 luni si ca daca pisica ta face febra sa nu-i dai un sfert de paracetamol ca se intoxica.

Astea sunt aventurile pe ziua de ieri!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35708 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 June 2014 - 02:38 PM

Vezi postareazerda, la 25 June 2014 - 08:24 AM, a spus:

Astea sunt aventurile pe ziua de ieri!!

Bine ca se face fata bine :( Cu zgarieturile cunosc..mai ales cand indraznesc sa-i spal popoul.

Da, pisicutii mici ideal sunt lasati la mama 10 saptamani..dar macar 2 luni e bine.

#35709 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 25 June 2014 - 03:14 PM

Vezi postareaUma, la 21 June 2014 - 08:40 PM, a spus:

Mai, aveti nervi tari! Eu cred ca pe Maya daca o lasam afara o microcipam si o urmaream mai ceva ca in filmele cu spioni :() Eu sunt paranoica- si daca doarme in alta camera ma duc sa vad daca e ok :(

La noi înca nu am vazut cipuri GPS, iar cipurile astea care le au nu-s pentru urmarire, doar informatii la scannare :(
Asa este, traim cu un nerv în plus, dar nu ai cum sa stai jos si sa nu deschizi usa, geamuri, etc... cu toata groaza prin care trecem cînd nu ne raspund chemarilor, nu putem sa le interzicem accesul afara. Chiar si Sam care sta mult în casa ar face cu nervii, dar Mike s-ar stinge daca nu ar putea dormi afara în iarba.
Chiar si dupa Mike care nu pleaca decît 15 m in jurul casei, am umblat de cîteva ori. Ultima data a fost în garaj, si am strigat dupa el, si el nimic. Toti trei am fost în garaj, si el nimic, nici un MIAU!! A stat toata noaptea acolo si noi disperati. Dimineata însa s-a hotarît sa raspunda! :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#35710 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 June 2014 - 05:04 PM

Vezi postareaMaya, la 25 June 2014 - 03:14 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 21 June 2014 - 08:40 PM, a spus:

Mai, aveti nervi tari! Eu cred ca pe Maya daca o lasam afara o microcipam si o urmaream mai ceva ca in filmele cu spioni :() Eu sunt paranoica- si daca doarme in alta camera ma duc sa vad daca e ok :(

La noi înca nu am vazut cipuri GPS, iar cipurile astea care le au nu-s pentru urmarire, doar informatii la scannare :(
Asa este, traim cu un nerv în plus, dar nu ai cum sa stai jos si sa nu deschizi usa, geamuri, etc... cu toata groaza prin care trecem cînd nu ne raspund chemarilor, nu putem sa le interzicem accesul afara. Chiar si Sam care sta mult în casa ar face cu nervii, dar Mike s-ar stinge daca nu ar putea dormi afara în iarba.
Chiar si dupa Mike care nu pleaca decît 15 m in jurul casei, am umblat de cîteva ori. Ultima data a fost în garaj, si am strigat dupa el, si el nimic. Toti trei am fost în garaj, si el nimic, nici un MIAU!! A stat toata noaptea acolo si noi disperati. Dimineata însa s-a hotarît sa raspunda! :(

Oh da!!! E minunat pentru ei ca pot sa iasa si sa se bucure de natura! Eu zic de mine ca fac cu inima, ca am o fire tare pacatoasa si panichez cand nu mi-e in vizor!
Si banuiesc ca nu sunt chipuri din alea, dar vezi, n-ar fi o idee rea! Asa s-ar gasi mai usor golaneii :(

#35711 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,535
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 June 2014 - 05:35 PM

Ai putea pune de-o afacere cu ideea asta! :( Asa chiar nu s-ar mai pierde daca pot fi localizati. Desi acu daca stau si ma gindesc cred ca exista pentru ca stiu ca aici urmaresc exemplarele rare de ursi sau alte animale salbatice pe care le reintegreaza in locuri mai mult sau mai putin protejate.
Eu mor cind tot o strig pe Perla prin fata casei si prin spate si peste tot si incep sa ma panichez si deodata ma-ntorc si o vad in spatele meu zicindu-mi tacticoasa un Miao :( dar la fel n-as putea-o tine inchisa in casa.

#35712 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 June 2014 - 05:37 PM

Vezi postareaMaya, la 25 June 2014 - 03:14 PM, a spus:

Ultima data a fost în garaj, si am strigat dupa el, si el nimic. Toti trei am fost în garaj, si el nimic, nici un MIAU!! A stat toata noaptea acolo si noi disperati. Dimineata însa s-a hotarît sa raspunda! :(

asta-mi aminteste de isprava lui Ciufu. Cum erau ei liberi la zbor prin bucatarie ,mai prin iarna, n-am observat cand a disparut. plec eu la sala, raman barbatii acasa si ma trezesc cu telefon ca nu-i Ciufu. Vin intr-un suflet, cauta si cauta, astia cu gura pe mine ca sigur a iesit pe usa cand m-am fatait eu sa plec. Cum naiba sa iasa, n-am cum sa nu observ :( In plus, el e cel mai conservator, se retrage repede in cusca, ii place sa nu-l deranjeze nimeni, e o fire mai introvertita :(
si da-i iar cautari, pe jos, pe sus, reusim sa trezim si pe Ciupu, asta incepe sa cante si ce sa vezi, minune, ii raspunde Ciufu dintr-un fund de oala din dulapurile suspendate. Intrase curiosul in dulap, profitand de usa deschisa cateva secunde, cat sa caut eu un capac. In afara de faptul ca era cam insetat, nu parea sa aiba decat nervi, ca l-am sculat cand el era in faza de somn profund.
asa ca nu doar posesorii de mustaciosi, ci si cei de cantaciosi au probleme, eeee!

hello, hello, tuturor, si eu va citesc, da' fara timp de conversatii :(

#35713 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 25 June 2014 - 06:29 PM

Hello, hello, noi avuram o agapa de *violisti* la o colega.
A fost tare bine, chiar daca am jdemii de chestii de facut...am facut o pauza binemeritata.
Motzulino, asa e , ai emotii ca animalutzele astea , mari, mici zburatoare, sau blanoase.
Pup tulemond. Fiocco azi dimineata n-a binevoit sa raspunda la apeluri, apoi pe la 11h am plecat eu...eiiiiii acum am ajuns amandoi din hoinareala:)
Sta prabusit pe covor....si cujeta.

#35714 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 25 June 2014 - 08:52 PM

Nu v-am mai zis... Cu două săptămâni înainte de Paște a dispărut Pisi.
Se presupune că ne-a luat-o cineva. Am căutat-o peste tot. Dacă ar fi lovit-o vreo mașină am fi găsit-o, rănită s-ar fi întors acasă...
Asta e! Ce să mai zic. Nici nouă nu ne-a venit bine, mai greu a fost cu fetele.
Și acum orice pisică e Pisi. Giulia ca Giulia, dar Mara și acum plânge când își aduce aminte.
Sorina

#35715 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 June 2014 - 09:39 PM

Pupo din partea mea tare tare!! Si luati alta pisica de preferat s-o aleaga ea!!

#35716 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 25 June 2014 - 11:26 PM

Offff Sorina, stiu eu ce greu e in momentele alea....

#35717 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 June 2014 - 11:30 PM

Da...e cumplit :-* Luluca de doua ori a cazut de la etaj de la 3 la 1 si de ambele dati am plecat plangand de la munca si am mai plans cateva ore dupa, disperata ca ce s-ar fi intamplat cu fata daca cadea la parter (pe ditamai bulevardul)...deci stiu.

Si pe Maya o caut de multe ori, dar ma uit pe jos si ea e pe masa (da, pisicile au voie pe masa in casa ei!) si se uita foarte calma la mine cum ma agit. Si trec pe langa ea dar cum ma concentrez la parchet...si ea nu zice nica, ca s-o si gandi, daca e chioara,eu ce sa-i fac?!

#35718 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 26 June 2014 - 07:36 AM

Buna dimineata. o sterg la lucru, la pranz mananc cu miss, care e cateva ore in urbe, am sedinta si seara opera...
As mai avea nevoie de cateva ore extra sa apuc sa fac si altele care se necesita in casa si gradina :-*
Musiu haladuie, sper sa vina pana plec eu.
O zi faina tuturor.

#35719 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 26 June 2014 - 09:59 AM

Intrebarea este ce gatesc eu azi??!!

Ca n-am chef, nici inspiratie si Geany nu apare sa mai zica si ea ceva!! Peter m-a spart cu carnea de porc, chestia este ca eu nu gatesc pentru mine, ci pentru verisoara care normal :-* tine unul din nesfarsitele posturi!!!!!

Mare blestem pe capul omului posturile astea, dai mai multi bani decat pe o ceafa de pooooorc sau niste mititei!

Dar asa ne-am inteles cand n-am eu timp gateste ea, cand am eu timp gatesc eu, azi am timp!

Diseara duc" motanul" la doctor nu-si mai flutura urechile ca-n desene animate dar tot nu e chiar ok!!

#35720 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 26 June 2014 - 06:13 PM

Buna seara!
Desi nu am mai scris nimic, am mai intrat din cand in cand sa vad ce mai faceti.
Eu am trecut printr-o perioada crunta din toate punctele de vedere. Abia acum incep sa imi revin. Va dura ceva pana ce lucrurile intra in normal dar toate trec :-*
Va pup si va doresc o seara superba!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1784
  • 1785
  • 1786
  • 1787
  • 1788
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic