Draga Dany' tare ma bucur sa te revad si sa aud vestile despre printzesica

(tare asi fi vrut o fetita,dar la cat de nebunatica sunt cred ca deaia s-o fi gandit si doamne-doamne ,ca nu e cazu',ca e pacat de bietu' copil

).
Despre bub',sper sa nu ma pripesc dar pot sa spun ca pana acum, ma simt de parca:'' ne-ar fi pus D-zeu mana-n cap''
Avem alta doamna noua,doamna cea veche era pensionara,dar un tip de femeie dura si rece..brr!! cand te privea parca te taia cu sabia(cred ca primea un rol bun in Suleyman magnificul

)ea insasi spunea ca nu mai are rabdare cu astia mici,si mereu erau probleme mari ce mergeau pana la directoare(si din partea ei si din partea parintilor)eu ce-i drept nu am avut probleme cu ea,ca bub' e ingeras,mai ales la scoala unde-l pui acolo sta si are bun simti si nu face probleme ,dar in rest mna' copii sunt copii pana la urma si sa faci legea cu paru-n mana e depasit..si la notare la lectii ea era din garda veche ,dar ce e al ei e al ei,nu pot sa spun ca au trecut copii astia prin clasa intai ca gasca prin apa.Pai acum ce fac ,cu doamna noua recapitulare e floare la ureche pt. ei .
Doamna cea noua e tanara dar atat cat trebuie(are 35 de ani)nu e tipul mini-egari si superficiala,e mereu eleganta la patru ace,si de un bun simt si o finete ,cu o dulceata in vb. si atenta ca a cucerit instant pe toti,si parinti si copii.Nu-mi vine a crede ,parca e prea frumos sa fie adevarat,sper sa nu plece dupa un an cum au facut si celelalte(ca bub' de la 3 ani la grupa mica a schimbat in fiecare an cate o doamna,una mai breaza ca alta

asta parca e zana din poveste,cel putin acum la inceput ,ca parca tot astept sa vad ce si cum va mai fi...)
In rest da!!!!asa e copii prind repede dar uita la fel de repede daca nu se repeta din urma din cand in cand.
In rest am prins momentul ca domnu' Geany' nu-i acasa si mi-am oparit gogosarii marinati,e cald e frumos afara, asa ca am deschis tot sa iasa repede mirosul de otzet

oricum o sa-l detecteze si o sa am reclamatii,dar asta e,si asa e racit o sa-i faca bine sa-i desfunde sinusurile