Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1800
  • 1801
  • 1802
  • 1803
  • 1804
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36021 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 September 2014 - 05:57 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 21 September 2014 - 12:48 PM, a spus:

Hello!!!!!

I am home!!!! Nu pot sa zic ca ma simt bine, totusi, vorba lui nea'doctorul: "te-am taiat, nu ti-am facut o zgarietura!" Dar sunt acasa, inconjurata de toti cei care ma iubesc, fara blana, cu blana, nevirtual si virtual, am simtit drgostea tuturor, am simtit ca ati fost langa mine mai ales cand tot nea'doctorul a zis: "a fost mult mai bine decat ma asteptam!". Asa ca va multumesc pentru toate gandurile voastre de bine, va imbratisez si va pupicesc de nu va vedeti!

Ma bucur ca sunt vesti bune :pupic: Acum ai grija de tine si menajeaza-te ca totusi esti dupa o operatie!
A cat is a friend fur-ever !

#36022 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 September 2014 - 09:14 PM

Bine-ai venit acasa, MamiCody! Sa ai grija de tine, sa te refaci rapid, ca multa lume are mare nevoie de tine! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#36023 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 September 2014 - 11:50 PM

Vezi postareazoazorel, la 21 September 2014 - 09:14 PM, a spus:

Bine-ai venit acasa, MamiCody! Sa ai grija de tine, sa te refaci rapid, ca multa lume are mare nevoie de tine! Imagine postata

Ba eu zis sa stai locului si sa-i lasi pe altii sa te ajute ca e randul tau sa aiba lumea grija de tine :pupic:
A cat is a friend fur-ever !

#36024 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 September 2014 - 08:54 AM

Subscriu la ce zice Uma! Stai potolita ca nu mai ai 17 ani, chiar daca nu te doare, stai locului sa te aseze toate. Lasa ca se descurca ei si singurei!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36025 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,595
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 22 September 2014 - 09:20 PM

Ma bucur sa va gasesc sanatoase si voiase. Sa va fie de bine vacantele si la mai multe va doresc, sa va fie usoare recuperarile celor care au nevoie, copiilor mult succes in noul an si sa le mearga totul lin si din plin.
pana acum aici septembrie a fost bun si bland cu noi, mult mai frumos decat august.
brain loading....please wait....

#36026 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 September 2014 - 07:22 AM

Neatza, racoare dar promite sa fie o zi mai buna!

#36027 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 24 September 2014 - 02:05 PM

Giorgi, ma bucur ca esti bine. Subscriu si eu la ce zic fetele: menajeaza-te, stai locului si lasa-i pe ceilalti sa aiba grija de tine. Asa cum a zis doctorul: te-a taiat, nu ti-a facut o zgarietura. Pupici mustaciosi :D :D =)) :)

#36028 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 September 2014 - 09:56 AM

Voi ce-aveti frate??! V-a gasit spleenul??? Ia, potole vu si veniti la raport!!

#36029 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 September 2014 - 02:56 PM

Buna! la noi fu doar un amarat de grad dimineata ,1...Brr!!!! :D
Avuram ziua doamnei invatatoare asa ca i-am pregatit o surpriza de dimineata la prima ora au asteptat-o copii cu baloane si tort,suc prajiturele etc,bub' a facut inca de ieri felicitari,am ales sa i-o dam pe cea cu flori si inimioara,un fluturas,ca in rest am mai avut si cu roboti si un scooby doo f. stilizat =))
Cam asta e,o zi faina tuturor! :)

#36030 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 September 2014 - 02:58 PM

Numai Geany are voie la vreme bacoviana, voi ce-ati patit??

#36031 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 28 September 2014 - 09:46 AM

Fetelor,ajutor!

Ardei umpluti cu varza la murat?

Cum ies cu sare?

Avetzi o retzeta buna? Si sa fie cu zeama rece nu fierbinte ca-i pun la butoi.

#36032 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 28 September 2014 - 11:04 AM

Fetelor,n-are niciuna vreo retzeta incercata?

N-as lua ASA la plesneala de pe net...

#36033 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 September 2014 - 12:10 PM

Hello la doamne. Mutti draga, cred ca se freaca varza taiata cu sare...dar poate cerra sau alte gospine stiu mai multe. Bafta

#36034 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 September 2014 - 03:05 PM

Buna! draga Simo' bunica mea dinspre mama punea ,dar cu opareala asa ca nu iti pot fi de folos . :)

In rest nu am noutati, la noi e racorica dar e soare e frumos.

O duminica placuta in continuare tuturor! :)

#36035 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 28 September 2014 - 03:22 PM

Salutari la tulemond. Am avut parte de o minivacanta de 5 zile in Corsica si a fost splendid.
A fost si ploaie, si soare si alea si alea...dar la gramada a fost superfain. De refacut ( si vacanta si Corsica :) )
In rest noutatea e ca intorcandu-ma am constatat "decesul" compului antideluvian, dar cu care eram obisnuita....asa ca acum ma stradui sa
folosesc un laptop de-al sotului , si sa ma obisnuiesc cu el :( ( cu laptopul :) )
Vad ca e soare si frumusel si la mine-n sat.
O duminica ( ce a mai ramas din ea) lina si frumoasa.

#36036 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 September 2014 - 05:20 AM

Buna dimineata la han. Azi zi luuuuunga...in plus m-am trezit sa hranesc motanul.
Basca ( nici nu e de mirare) ce Ceahlau am de calcat.
Va doresc o zi si o saptaana lina si placuta.

#36037 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 September 2014 - 10:32 AM

Azi e soare asa ca am energie sa mai dau si altora!

Sa-ti fie de bine vacanta Stella si bafta cand iti iei un computer nou!!

#36038 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 September 2014 - 01:52 PM

Salutari si imbratisari tuturor! :occasion14:

Subscriu la cele scrise de blackcat :thumleft:!

De acum adunarea la han, ca incepe racoreala, ca scoala/gradi a inceput deja ..., desi a mea inca se cere in parc in fiecare zi la 7 seara cand ajungem de la gradi si trebuie sa incropesc mancare etc ... Vad totusi ca in urmatoarele zece zile nu sunt previziuni de ploaie ... desi prognozele sunt cum sunt!

De gateala eu am pierdut orice indemanare ... , mai ales ca nu mai am chef sa cumpar/ gatesc carne deloc ... , iar Dl Dani bombane sau nu mananca fara carne :P si nici condimentat cu parfumuri ... =))

Stellin, de data asta am reusit de am facut un pic de aprovizionare cu diverse sottoaceti si sottoogli Pugliesi. Le servesti ca atare alaturi de alte aperitive, sau mai poti sa le dai vreo utilizare ? Astia ai mei, nu cred ca vor servi, asa ca ma sacrific eu cu ele, sau le tin de musafiri ...

In rest toate bune la noi, ganduri bune tuturor si keep in touch! :toothy9;

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36039 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 September 2014 - 02:13 PM

Vezi postareaGeany, la 01 September 2014 - 09:45 PM, a spus:

Dany' ce mai face Bea?! :occasion14:

Geany, Bea ...creste, a facut 4 ani pe 3 septembrie (oare cand au zburat?) .... si e din ce in ce mai sturlubatica. Desi sta pana in jur de 18-19 la gradi si e in priza mai tot timpul, chiar si iesire in curte/leagane daca e vremea buna, joaca, socializare, e musai sa iesim si in parc si seara .... si apoi cand iesim tine-te, acu' e sus pe topoganul al mare, intr-o secunda pe balansoar, fuga pe alt leagan si tot asa. De vorbit, vorba verisorului ei: "parca Bea nu vorbea atat de mult data trecuta si atat de repede, zici ca o alearga cineva cand vorbeste ... !". Foarte foarte foarte cocheta, nu iese din casa daca nu are rochita, preferabil care se invarte! Bineinteles viata ei sunt calatoriile si vacantele ..., prin urmare nu mai vrea sa ramana la mamaie-sa de vreo jumatate de an, de frica sa nu piarda ceva .... Adora sa vina weekendul, " e joi, stam acasa ...? " bineinteles ca asta nu inseamna ca ar vrea sa stam si noi linistiti sa ne odihnim dupa o saptamana de activitati: vrea musafiri, vizite sau iesiri... In general are o atitudine foarte bossy ... , caracter puternic ... De ale varstei ... , totul in limite normale zic ...
Bubuletul ce face? Are aceeasi invatatoare? cum merge? am vazut ca ati lucrat mult in vacanta sa nu uite ... Brava, Geany, o mamica de toata isprava esti!
A mica a fost doua saptamani in vacanta la inceputul lui sept si mi-a zis ca a uitat tot :toothy9; cuvintele de la cantecele / poezii etc ... bineinteles se alinta ...

n-am reusit sa o dezvat sa zica la weekend "e joi si stam acasa" :thumleft:

Giorgi, multa sanatate si recuperare rapida!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36040 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 September 2014 - 02:54 PM

Draga Dany' tare ma bucur sa te revad si sa aud vestile despre printzesica =)) (tare asi fi vrut o fetita,dar la cat de nebunatica sunt cred ca deaia s-o fi gandit si doamne-doamne ,ca nu e cazu',ca e pacat de bietu' copil :P :P ).
Despre bub',sper sa nu ma pripesc dar pot sa spun ca pana acum, ma simt de parca:'' ne-ar fi pus D-zeu mana-n cap'' :toothy9;
Avem alta doamna noua,doamna cea veche era pensionara,dar un tip de femeie dura si rece..brr!! cand te privea parca te taia cu sabia(cred ca primea un rol bun in Suleyman magnificul :thumleft: )ea insasi spunea ca nu mai are rabdare cu astia mici,si mereu erau probleme mari ce mergeau pana la directoare(si din partea ei si din partea parintilor)eu ce-i drept nu am avut probleme cu ea,ca bub' e ingeras,mai ales la scoala unde-l pui acolo sta si are bun simti si nu face probleme ,dar in rest mna' copii sunt copii pana la urma si sa faci legea cu paru-n mana e depasit..si la notare la lectii ea era din garda veche ,dar ce e al ei e al ei,nu pot sa spun ca au trecut copii astia prin clasa intai ca gasca prin apa.Pai acum ce fac ,cu doamna noua recapitulare e floare la ureche pt. ei .
Doamna cea noua e tanara dar atat cat trebuie(are 35 de ani)nu e tipul mini-egari si superficiala,e mereu eleganta la patru ace,si de un bun simt si o finete ,cu o dulceata in vb. si atenta ca a cucerit instant pe toti,si parinti si copii.Nu-mi vine a crede ,parca e prea frumos sa fie adevarat,sper sa nu plece dupa un an cum au facut si celelalte(ca bub' de la 3 ani la grupa mica a schimbat in fiecare an cate o doamna,una mai breaza ca alta :occasion14: asta parca e zana din poveste,cel putin acum la inceput ,ca parca tot astept sa vad ce si cum va mai fi...)
In rest da!!!!asa e copii prind repede dar uita la fel de repede daca nu se repeta din urma din cand in cand.

In rest am prins momentul ca domnu' Geany' nu-i acasa si mi-am oparit gogosarii marinati,e cald e frumos afara, asa ca am deschis tot sa iasa repede mirosul de otzet :P oricum o sa-l detecteze si o sa am reclamatii,dar asta e,si asa e racit o sa-i faca bine sa-i desfunde sinusurile :D

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1800
  • 1801
  • 1802
  • 1803
  • 1804
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul