Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1802
  • 1803
  • 1804
  • 1805
  • 1806
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36061 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 September 2014 - 10:23 PM

Dana erau rosii taiate, a presarat pe ele un amestec de busuioc/basilic si usturoi blenduit, cateva anchois sarate ( din alea in ulei) un pic de sare si ulei de masline. Un deliciu
Mai deunazi am vazut pe FB o doamna care spunea ca a mancat o delicioasa salata din morcov&mango date pe razatoarea mica....de incercat.

#36062 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 01 October 2014 - 07:17 AM

Vezi postareaDaniella, la 30 September 2014 - 08:30 PM, a spus:

Vezi postareaverber, la 30 September 2014 - 06:29 PM, a spus:

Buna
Azi am fost pe meleagurile Gelutzei...acolo unde bunicul meu a cladit o biserica...a fost frumos vreme minunata
Acum sunt la Mamaia si sper sa ma intilnesc cu o fata dragutza.
Va pup pe toate.

ooo, bine ai venit in tara!
te-ai vazut cu Gelutza? dar cu Carmella?

Da iubita am ajuns acum sunt la Mamaia
Din pacate Gela nu mi a raspuns nici la tel nici la diferitele mesaje...dar in schimb am fost si m am intilnit cu preotul cu niste vecini siiiiiiiii mi am regasit prietenele copilariei:))))
Omu era incintat de tot....facea poze mereu
frumos
pupo pe micuta printesa si apreciez :toothy6: locatia ei de viata pt tarile calde si frumoase:))

#36063 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 01 October 2014 - 07:19 AM

Vezi postareastella, la 30 September 2014 - 08:22 PM, a spus:

Verb ma bucur ca ai reusit sa ajungi pe plaiurile copilariei.Vacanta frumoasa.

Multumesc Stella da a fost minunat:) :toothy6:

#36064 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 October 2014 - 07:59 AM

Buna dimineata la han . Verb, banuiesc eu ca Gela e prinsa cu gospodaria si scoala in perioada asta de toamna .
Eu azi am o zi ceva mai lejera ...sper sa pot avansa in doborarea Ceahlaului....
In rest fiimea e incantata de noua facultate , si de programa de master si de studentii si profii de acolo.Dl Fiocco zace lenes pe covor...
cred ca asteapta sa bata mahalaua; In noaptea asta in mod exceptional a dormit in casa

O zi faina tuturor.

#36065 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 01 October 2014 - 09:27 AM

Vezi postareastella, la 01 October 2014 - 07:59 AM, a spus:

Buna dimineata la han . Verb, banuiesc eu ca Gela e prinsa cu gospodaria si scoala in perioada asta de toamna .
Eu azi am o zi ceva mai lejera ...sper sa pot avansa in doborarea Ceahlaului....
In rest fiimea e incantata de noua facultate , si de programa de master si de studentii si profii de acolo.Dl Fiocco zace lenes pe covor...
cred ca asteapta sa bata mahalaua; In noaptea asta in mod exceptional a dormit in casa

O zi faina tuturor.

Da Stella Gelutza e prinsa cu scoala...stiu mi a spus vicele de la primarie unde sta dar nu am deranjato
In rest tu te lupti cu Ceahlaul...eu cu cistita si raceala si cum aici e si soare ...imi e mare necez:(:toothy6:

#36066 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 October 2014 - 06:42 AM

Buna dimineata si o zi faina.
La mine-n sat recisor dimineata si seara, dar zilele sunt iar insorite si calde....
Ceahlaul rezista cu indarjire ;) iar eu sunt prea obosita seara ca sa-lderanjez :toothy6:
In rest alea alea, job, casa, blabla....sa vina duminica mai rapid ;)

#36067 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652

Postat 02 October 2014 - 08:54 AM

Buna! eu nu am mai avut loc la calculator de huni ;) e intunericios si urat la noi azi,bureaza dar nu e frig,in schimb cu intunericul asta in casa nu am nici un chef de nimic.Eii!! asta e ,mai sunt si zile de astea!
O zi faina tuturor! :toothy6:

#36068 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 October 2014 - 11:21 AM

Gianino, vad ca laudai degeaba timpul frumos si insorit...e posomorat si recisor...ca o adevarata zi de octombrie :)

#36069 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 October 2014 - 02:12 PM

Vezi postareaverber, la 01 October 2014 - 07:17 AM, a spus:

... am fost si m am intilnit cu preotul cu niste vecini siiiiiiiii mi am regasit prietenele copilariei:))))
Omu era incintat de tot....facea poze mereu
frumos
pupo pe micuta printesa si apreciez :) locatia ei de viata pt tarile calde si frumoase:))

ce dragute intalneli! simpatic omul, sa ne arati ce foto a facut... !
ti-a mai trecut?
- se administreaza oral 2 lingurite de bicarbonat de sodiu cu putina apa la fiecare doua ore, în timpul zilei, cel putin 3 zile.
- baie calda (de sezut, sau juma de cada) cu 5 picaturi de lemn de santal, de 3 x /zi
- 10 pic de tinctura de propolis (pe o bucatica de paine, atentia pateaa rau) de 3 x /zi

sanatate si vacanta placuta! e soare azi?

sper si eu ca micuta sa nimereasca la malul marii ... pe acolo pe la Anycutza ... nu ar fi rau sa am si eu un sezlong, o plarie de soare si o limonada, impreuna cu vreo 2 nepotei ... pe malul "marii lui Ionica" la vremea de pensie ...:D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36070 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 October 2014 - 02:14 PM

aici vreme inchisa, fara o raza de soare, dupa ce ieri si alateieri (am fost la cracii goi) 24, respectiv 27 de grade... , azi mi-am luat o zi de CO, dar am stat in casa sub plapuma si cat am iesit din asternut doar sa pregatesc pranzul ... am tremurat de frig ... :), probabil pt ca am bagat in dormitor caloriferul in priza de azi dimi ...

Picea e plecata in excursie la ferma, pe langa Giurgiu, toata ziua, o sa faca fiecare cate o painica, mulg vaca ... , se dau cu poneiul, cu tiroliana, smecherie mare ... Abia astept sa ne povesteasca, programul arata super!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36071 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 October 2014 - 04:34 PM

Ce fain de Bea ca se excursioneaza...pana la urma totusi a iesit soarele...chiar era cald pe la 15h cand misunam prin urbe.
Acum vreau sa ma siestez macar 30 min ca diseara am rvous cu Evgheni Oneghin a lui Cicovski :)In rest raportez ca terminai Ceahlaul..
dar deja am spalat alte 2 masini si maine familionul imi aduce plocon alt aterial la spalat etc etc etc...noending story :) ; stiti si voi cum este.
Dani profita de ziua libera sa te hodini cat mai mult.
Am primit de la o prietena din gradina ei super rosii , struguri, verbina, salvie si mult busuioc....maine sa le fac un pesto proaspat :D
Pup tulemond si va doresc o seara placuta.

#36072 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 02 October 2014 - 05:10 PM

Iaca am ajuns la Campina...omu a hotarit sa nu se mai plimbe prin Costinesti si am ajuns acasa dupa o halta la matusa mea.....ouff nu si mai simte nici mina si piciorul drept...jale mare...luni face alt rmn ca sa stim exact si sa ne prefgatim
eu is racita cobza si e tare frig aici acum am pus centrala
Deci adios 24 de grade
Va pup in grup:)garantez ca nu dau raceala:):D
ps Dani mama tu stii ce i bun :)
ps2 trecu i prin fata pe la barca:)

#36073 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 02 October 2014 - 05:49 PM

ti-e dor de noi, de ce nu zici asa??? :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36074 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 October 2014 - 06:57 AM

Buna dimineata la han. Mie mi-e dor de berbecutz la gratar mamaligutza si must , si n-am nici macar timp sa-mi fac :)
oricum nu e ca la crajme .O zi buna sa aveti cu totii. fug ca azi sunt nonstop pe baricade :D

#36075 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 03 October 2014 - 09:12 AM

ar fi bine sa mananc un berbecutz cu must, cu stella hmmmm

#36076 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 October 2014 - 10:38 PM

Ioana, dim pacate nu e prevazut sa ajung prin Bucale....asa ca ramane pe alta data berbecul si mustul.
Acum am ajuns si eu acasa dupa o zi lungaaaaaaaaaaaaaa, inceputa pe la 7h15 :)

#36077 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 October 2014 - 08:04 AM

Buna dimineata...eu inchid, eu deschid, noroc de Ioana ca mai da prin han, Gianina si ea mai rarutz.
Doamnlooooooooooooooor pe unde umblati? :). a venit toamna, faceti un popas la han , la un pahar de vorbe si de vesti.
Pup tulemond si va doresc o sambata faina. a mea e plina de repetitii, basca tre sa ies cu domnul sot sa mai cumpar una alta pentru casa....
mancare lui fiocco si alte domesticitati de gen .

#36078 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 04 October 2014 - 08:37 AM

Buna!Draga Stelin' :hug: :-* ,eu nu mai am loc la calculator,s-a lipit domnu' Geany' de el ca marca de scrisoare :lol: azi am noroc,ca e de scarbici',dar eu ca de obicei sambata merg cu bub' la mama ^_^ bine ca nu mai ploua azi ,desi s-a mai racorit ,doar 8 grade acum la noi.
Un sf. de saptamana minunat tuturor! :floare:

#36079 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 October 2014 - 10:28 AM

Salut si de la mine!
Sunt la Braila, dar, ca de obicei, treboasa rau! O mai ajut pe mama la una-alta!
Am avut, am si voi mai avea, cel putin pana-n februarie, o perioada foarte complicata la munca, asa ca nu prea ma mai pot " descrancena".Intru, va citesc, dar de scris... mai pas, ca nu vreau sa va incarc si pe voi cu negativ!Trebuie sa mi-l "consum" eu mai intai!
Am ajuns aseara tarziu, ca s-a iesit , iar, greu din Bucuresti, pana acum am bagat florile mamei in casa, ca stateau afara si s-a anuntat bruma, am ,ai facut una-alta prin curte, ce nu poate ea singurica, dupa amiaza merg in vizita la prietena de care v-am zis ca i-a murit sotul anul trecut...
Si-am mancat ceapa....Imagine postata Mi-a facut mama tocanita de ceapa muuulta, cu ficatei de pui!Si cu mamaliga! Buuuna! Am mancat ca Imagine postataImagine postata (da-da, ca doi!)
Maine la 12 plec spre Bucuresti!
Si mie mi-e dor de-un must cu pastrama, dar cine stie pe unde si cat o costa...La Braila era 7 lei portia de 100 gr.Parc-ar fi aur! Imagine postata Si mustul, la 5 lei paharelul de 250! Las-o, bre, ca nu-i wisky!Imagine postata De ce? Ca-i pe faleza? E frig pe faleza si nu prea merge, dar nici lumea nu se prea inghesuia!
La mine-i soare, dar recisor si cic-asa ramane, nu se incalzeste, asa ca mi-am schimbat cazarmamentul (Geanny stie ce-i alaaaa!) aka tzoalele subtiri cu alea mai grosute.P-alea groase rate mai pe la iarna!
Un we de poveste frumoasa va urez!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#36080 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 October 2014 - 11:19 AM

Dragele mele, eu tot bantui pe aici si am chef de vorba cum am mereu!! Va astept sa aveti chef sa spuneti toate de pe suflet.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1802
  • 1803
  • 1804
  • 1805
  • 1806
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul