La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 30 September 2014 - 10:23 PM
Mai deunazi am vazut pe FB o doamna care spunea ca a mancat o delicioasa salata din morcov&mango date pe razatoarea mica....de incercat.
Postat 01 October 2014 - 07:17 AM
Daniella, la 30 September 2014 - 08:30 PM, a spus:
verber, la 30 September 2014 - 06:29 PM, a spus:
Azi am fost pe meleagurile Gelutzei...acolo unde bunicul meu a cladit o biserica...a fost frumos vreme minunata
Acum sunt la Mamaia si sper sa ma intilnesc cu o fata dragutza.
Va pup pe toate.
ooo, bine ai venit in tara!
te-ai vazut cu Gelutza? dar cu Carmella?
Da iubita am ajuns acum sunt la Mamaia
Din pacate Gela nu mi a raspuns nici la tel nici la diferitele mesaje...dar in schimb am fost si m am intilnit cu preotul cu niste vecini siiiiiiiii mi am regasit prietenele copilariei:))))
Omu era incintat de tot....facea poze mereu
frumos
pupo pe micuta printesa si apreciez

Postat 01 October 2014 - 07:59 AM
Eu azi am o zi ceva mai lejera ...sper sa pot avansa in doborarea Ceahlaului....
In rest fiimea e incantata de noua facultate , si de programa de master si de studentii si profii de acolo.Dl Fiocco zace lenes pe covor...
cred ca asteapta sa bata mahalaua; In noaptea asta in mod exceptional a dormit in casa
O zi faina tuturor.
Postat 01 October 2014 - 09:27 AM
stella, la 01 October 2014 - 07:59 AM, a spus:
Eu azi am o zi ceva mai lejera ...sper sa pot avansa in doborarea Ceahlaului....
In rest fiimea e incantata de noua facultate , si de programa de master si de studentii si profii de acolo.Dl Fiocco zace lenes pe covor...
cred ca asteapta sa bata mahalaua; In noaptea asta in mod exceptional a dormit in casa
O zi faina tuturor.
Da Stella Gelutza e prinsa cu scoala...stiu mi a spus vicele de la primarie unde sta dar nu am deranjato
In rest tu te lupti cu Ceahlaul...eu cu cistita si raceala si cum aici e si soare ...imi e mare necez:(

Postat 02 October 2014 - 06:42 AM
La mine-n sat recisor dimineata si seara, dar zilele sunt iar insorite si calde....
Ceahlaul rezista cu indarjire

In rest alea alea, job, casa, blabla....sa vina duminica mai rapid

Postat 02 October 2014 - 08:54 AM

O zi faina tuturor!

Postat 02 October 2014 - 11:21 AM

Postat 02 October 2014 - 02:12 PM
verber, la 01 October 2014 - 07:17 AM, a spus:
Omu era incintat de tot....facea poze mereu
frumos
pupo pe micuta printesa si apreciez

ce dragute intalneli! simpatic omul, sa ne arati ce foto a facut... !
ti-a mai trecut?
- se administreaza oral 2 lingurite de bicarbonat de sodiu cu putina apa la fiecare doua ore, în timpul zilei, cel putin 3 zile.
- baie calda (de sezut, sau juma de cada) cu 5 picaturi de lemn de santal, de 3 x /zi
- 10 pic de tinctura de propolis (pe o bucatica de paine, atentia pateaa rau) de 3 x /zi
sanatate si vacanta placuta! e soare azi?
sper si eu ca micuta sa nimereasca la malul marii ... pe acolo pe la Anycutza ... nu ar fi rau sa am si eu un sezlong, o plarie de soare si o limonada, impreuna cu vreo 2 nepotei ... pe malul "marii lui Ionica" la vremea de pensie ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 02 October 2014 - 02:14 PM

Picea e plecata in excursie la ferma, pe langa Giurgiu, toata ziua, o sa faca fiecare cate o painica, mulg vaca ... , se dau cu poneiul, cu tiroliana, smecherie mare ... Abia astept sa ne povesteasca, programul arata super!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 02 October 2014 - 04:34 PM
Acum vreau sa ma siestez macar 30 min ca diseara am rvous cu Evgheni Oneghin a lui Cicovski :)In rest raportez ca terminai Ceahlaul..
dar deja am spalat alte 2 masini si maine familionul imi aduce plocon alt aterial la spalat etc etc etc...noending story

Dani profita de ziua libera sa te hodini cat mai mult.
Am primit de la o prietena din gradina ei super rosii , struguri, verbina, salvie si mult busuioc....maine sa le fac un pesto proaspat

Pup tulemond si va doresc o seara placuta.
Postat 02 October 2014 - 05:10 PM
eu is racita cobza si e tare frig aici acum am pus centrala
Deci adios 24 de grade
Va pup in grup:)garantez ca nu dau raceala:)

ps Dani mama tu stii ce i bun

ps2 trecu i prin fata pe la barca:)
Postat 02 October 2014 - 05:49 PM

Postat 03 October 2014 - 06:57 AM

oricum nu e ca la crajme .O zi buna sa aveti cu totii. fug ca azi sunt nonstop pe baricade

Postat 03 October 2014 - 09:12 AM
Postat 03 October 2014 - 10:38 PM
Acum am ajuns si eu acasa dupa o zi lungaaaaaaaaaaaaaa, inceputa pe la 7h15

Postat 04 October 2014 - 08:04 AM
Doamnlooooooooooooooor pe unde umblati?

Pup tulemond si va doresc o sambata faina. a mea e plina de repetitii, basca tre sa ies cu domnul sot sa mai cumpar una alta pentru casa....
mancare lui fiocco si alte domesticitati de gen .
Postat 04 October 2014 - 08:37 AM

Un sf. de saptamana minunat tuturor!

Postat 04 October 2014 - 10:28 AM
Sunt la Braila, dar, ca de obicei, treboasa rau! O mai ajut pe mama la una-alta!
Am avut, am si voi mai avea, cel putin pana-n februarie, o perioada foarte complicata la munca, asa ca nu prea ma mai pot " descrancena".Intru, va citesc, dar de scris... mai pas, ca nu vreau sa va incarc si pe voi cu negativ!Trebuie sa mi-l "consum" eu mai intai!
Am ajuns aseara tarziu, ca s-a iesit , iar, greu din Bucuresti, pana acum am bagat florile mamei in casa, ca stateau afara si s-a anuntat bruma, am ,ai facut una-alta prin curte, ce nu poate ea singurica, dupa amiaza merg in vizita la prietena de care v-am zis ca i-a murit sotul anul trecut...
Si-am mancat ceapa....

Maine la 12 plec spre Bucuresti!
Si mie mi-e dor de-un must cu pastrama, dar cine stie pe unde si cat o costa...La Braila era 7 lei portia de 100 gr.Parc-ar fi aur!

La mine-i soare, dar recisor si cic-asa ramane, nu se incalzeste, asa ca mi-am schimbat cazarmamentul (Geanny stie ce-i alaaaa!) aka tzoalele subtiri cu alea mai grosute.P-alea groase rate mai pe la iarna!
Un we de poveste frumoasa va urez!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 04 October 2014 - 11:19 AM