Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1803
  • 1804
  • 1805
  • 1806
  • 1807
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36081 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 October 2014 - 12:38 PM

Zoazo, pai asta-i menirea hanului sa ne bucuram impreuna de vestile bune, sa ne consolam de cele mai crancene si sa ne induiosam de povesti cu copii frumosi.
Asa ca fa bine matalutza, si mai scoate din desaga aia ingreunata, ca nu esti Atlas sa ducu chiar totul in cârca.
Enjoy Braila ta natala si sezutul acasa la mamitza ta, si drum bun la Bucale; te asteptam la confesional si-ti tin pumnii stansi sa fie totul bine in final.
Eu am 2 repetitii cu Oneghin ; fusei cu dl sotz la cumparat legume, fructe, mancare lui fiocco alea alea, si alelalte.
Mai zabovesc oleaca sa ma lalai pe net, si sterg curand putinica.
Gianino, sambata placuta la bica bubului si mamitza ta.
Pup tulemond. Ioana eu tare as sta la taifas, dar ma impinge timpul de la spate .

#36082 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 October 2014 - 02:36 PM

Vezi postareastella, la 04 October 2014 - 12:38 PM, a spus:

Gianino, sambata placuta la bica bubului si mamitza ta.
Pup tulemond.

Merci draga Stelin' ^_^ fu tare fain,facuram o friptura si o mega salata,ii dusei mamii niste blugi la scurtat /facut tiv(nu ca eu nu asi fi in stare)da sa-i mai dau ocupatie,ca mama de cand a iesit la pensie nu-si mai gaseste locul.Obisnuita sa lucreze de dimineata pana seara ,atunci cand era la treaba mereu spunea cate ar face ea cand o iesi la pensie,atunci in putinul timp liber,impletea,croseta,facea o grada si prin casa,cate o praji' cu mere sau pere ,vreo negresa sau vreun chec ceva ,acum de cand e pensionara acasa ,nu-si gaseste locul si nu mai face nimic ,ca nu are chef si mereu se plange de asta :lol: nici cu tata nu se mai intelege ,mereu se impung astia 2 acum :floare:
Inca isi mai cauta in zadar loc de munca ca tot spune ca ea nu rezista sa stea acasa.Sper sa-si revina astia 2 ca ma dispereaza ,zau ashea' :hug:
Tot imi spun ca e greu pana s-or obisnui,dar vad ca deja a trecut juma' de an si e tot mai rau parca ...

#36083 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 October 2014 - 03:18 PM

O sa se obisnuiasca! Uite spune-le un proverb chinezesc" ce nu poti evita accepta cu placere"
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36084 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 October 2014 - 03:29 PM

Vezi postareazerda, la 04 October 2014 - 03:18 PM, a spus:

O sa se obisnuiasca! Uite spune-le un proverb chinezesc" ce nu poti evita accepta cu placere"

Daa!! le spun eu dar degeaba! cel mai mult profita de situatie cel mare :hug: acum trage acolo mai mult ca acasa,ca mama il cocoloseste si-l rasfata :floare: el acolo are gasca lui de prieteni in cartier unde a copilarit asa ca mereu urca la mama sa manance ba cand se face mai tarziu ma suna ca ramane sa doarma la ea ,si mama il mai solicita si mereu cand ramane ii face pizza sau mai stiu eu ce bunatati vrea el...tata se plange ca cica lui daca-i cere nu-i mai face nimik,si numa cu gura pe el sta :-* .... :lol: ^_^

#36085 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 October 2014 - 05:21 PM

Sa nu te superi dar prea mult l-ati rasfatat pe Alex. Isi cauta si el un loc unde e iubit neconditionat.
Si tatal presupun ca se alinta, stie ca pentru nepot toate oportunitatile sunt deschise. Mdaaaa parca lui nu-i place ca trage acasa!

#36086 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 October 2014 - 06:18 PM

Noo!! ca si pe el il alint cat e de mare,dar in ciuda varstei inca are termenul limita de intrat in casa ora 22 :floare: la maica-mea ii e mai usor ca sta acolo cu pretenii'' la scara sub geam la ea si tot se mai milogeste sa-l mai lasam putin (ca si eu sunt cu telefonul pe el pana ce stiu ca a intrat in casa).Ce sa fac?! stau cu grija,ca daca-mi spune dinainte ,ca merge la vre-un spectacol,la vreun concert ,pana la ce ora o fi ,ii dau voie nu e nici o problema,il intreb mereu cu cine merge etc,dar in rest ,simt nevoia mereu sa stiu unde e ce face cu cine e ,apai cand e mai tarzior si nu-mi raspunde ca ''nu a auzit telefonul'',ca ''i s-a descarcat'' etc m-apuca pandaliile :hug:

#36087 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 October 2014 - 06:45 PM

Prezent, și eu!
Mereu vă citesc dar nu prea reușesc să scriu. Multă muncă, puțin (sau mai bine zis, deloc) timp liber.
Sunt deja (de 2 săptămâni) funcțională 100%, de dimineață până seara. Deocamdată e bine, obosită, dar bine. Mă mai doare un umăr, un genunchi dar îi dăm înainte.
Toate bune și frumoase!
Fetele au început școala. Ele vin acasă la h16,30 așa că teme au de făcut doar la sfârșit de săptămână.
Giulia, clasa 1,mai puține, scapă mai repede, Mara, clasa a 4a,în schimb are o căruță.
Mi-am schimbat vechia mașină de spălat (pe care o uram din tot sufletul) cu o minunăție de care sunt îndrăgostită.
Soatza mi-a cumpărat și instalat o prea frumoasă mașină de spălat vase. Și de asta m-am îndrăgostit.
Se vede treaba că sunt tot într-o dragoste în ultimul timp. La vie en rose pe strada mea...
Printr-o întâmplare întâmplătoare mama e de o săptămână la noi și va mai sta o altă săptămână.
Așa că la noi sunt toate bune.
Vă pupăcesc!
Mă duc să mă gândesc ce dulce voi face în seara aceasta. Nu știți voi cam ce vreau eu?! :floare:
Sorina

#36088 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 October 2014 - 06:55 PM

Vezi postareazerda, la 04 October 2014 - 05:21 PM, a spus:

Sa nu te superi dar prea mult l-ati rasfatat pe Alex. Isi cauta si el un loc unde e iubit neconditionat.
Si tatal presupun ca se alinta, stie ca pentru nepot toate oportunitatile sunt deschise. Mdaaaa parca lui nu-i place ca trage acasa!

Zerda, aici e vorba de Ionut, baiatul cel mare!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#36089 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 October 2014 - 07:04 PM

Stellina, v-as raconta eu, da' povestea e prea lunga, prea incalcita si, deocamdata, fara final.Mai am rabdare sa vad in ce parte o iau apele si-oi zice eu, ca nu ma rabda! Deocamdata stau cuminte-n patratzica mea si-mi vad de treaba.In jur se fac scenarii mai tare ca la Buftea, dar mie nu-mi plac presupunerile, eu vreau doar certitudini, asa ca v-oi zice daca aflu ceva sigur.

Geanny, closcutza mica, mai lasa puisorii sa respire si singuri! uufff, greu cu mamele astea de baieti! Hai sa bem o bere!

Fisier atasat  bere neagra.jpg (89.74K)
Number of downloads: 0

Sorinusha, ce frumos si bine ti-o fi! Sa stapanesti sanatoasa noile "iubiri" si sa le folosesti cu drag si spor, ca le meriti!
Tu cum te mai simti, asa, cu piciorul, ca io-s sprintena de nici mie nu-mi vine-a crede!
Lasa-te si tu putin rasfatata de mamica ta, ca tare bine-i!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#36090 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 04 October 2014 - 07:07 PM

hello si de la mine!
daca suna Stelin adunarea, nu pot sa nu ma prezint :hug:
la mine-s amestecate...si mai bune si mai grele!
nu-mi mai place deloc la serviciul principal, in special superiorii, pe care-i vad cat de obtuzi sunt, fiindca n-au schimbat niciodata sistemul. stiu doar o linie, au ochelari de cal, nu accepta nicio initiativa...e-un mare handicap sa lucrezi toata viata doar intr-un sistem supercentralizat, fara nicio larghete in actiunile proprii, un sistem mort cum e cel de stat. chit ca la noi economia de piata e-o batjocura, faptul ca ai putut cunoste si modul de lucru din privat mi se pare un mare castig.
mi-e sila de birocratia dusa la absurd si mi-e sila de sefii pe care daca-i scoti din confortul suficientei lor devin si mai absurzi.
asta-i partea cenusie a vietii mele ^_^
in rest, noroc ca putem munci si la noi, doar ptr noi, sa nu stam cu mana intinsa doar la altii.
kinderu' a terminat cu chiu cu vai superUTC -univ tehnica de constructii - care i s-a parut o inchisoare - si s-a inscris cu mult elan la ASE, pe care l-a vrut din start, dar nu l-a lasat tat'su, pe motiv ca pe-asta o poate face la orice varsta, dar o fac tehnica - pas! Tind sa cred ca are dreptate, dar fi-miu s-a cam chinuit, n-a fost de el. Si-a gasit repede si singur un job la o multinationala care are filiala zonala la noi in oras, la 2min de casa si-i pe-un domeniu care lui ii place f mult.Banii ca de debutant, dar are posibilitati de avansare - cred ca de-asta a avut initiativa de-a face si ASEu'.
I-am aranjat cuibul lui, dar nu-l las inca sa se mute singur ca are o mandra de doar 18 ani, e-n ultimul an la liceu...si-as vrea sa-l termine si sa-si ia bacu'.
Omu-i bine, munceste.
Azi m-am recompensat ptr saptamana de kkt pe care-am avut-o la birou printr-o runda de shopping de haine de toamna si-s incatata de achizitii.
Camara am pus-o la cale, congelatorul la fel, am un provider local superserios, iau de la el animale moarte :floare:
Cam asta-i la mine!
Si-abia astept sa treaca jumatea lunii ca sa ma calatoresc 10 zile la iberici, ole!
In rest vreau sanatate si-atat! Ceea ce va doresc si voua :lol:

#36091 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 October 2014 - 07:10 PM

Mulțumesc, Zozo!
Pe mine mă cam supără genunchiul. Nu mereu, dar se simte când forțez. Timpul mă înnebunește și el.
Mă fac și eu că nu le văd și îi dau inainte. Nu-i că am de ales.
E bine cu mama... Dar peste o săptămână se întoarce acasă...
Buuuuun, mă duc să le dau de mâncare că au început să protesteze progeniturile.
Sorina

#36092 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 October 2014 - 07:47 PM

Vezi postareazoazorel, la 04 October 2014 - 07:04 PM, a spus:

Geanny, closcutza mica, mai lasa puisorii sa respire si singuri! uufff, greu cu mamele astea de baieti! Hai sa bem o bere!

Da! Zoazo' stiu ca mare dreptate ai si ca a venit vremea sa las garda mai jos,tot imi promit ca de maine :hug:
In rest o bere nu se refuza niciodata :floare: (c-apai alta data poate nu mi s-o mai oferi ,la fel ca in bancul:
''Doi ardeleni taiau lemne, iarna, frig naprasnic.
- D-apoi vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi?
- De cand am avut accidentul, n-o mai port!
- Ce accident?
- Mi s-a oferit o palinca si nu am auzit....''

^_^
In rest pup toata gashca :lol: :-*

#36093 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 04 October 2014 - 10:48 PM

Vezi postareamoatza, la 04 October 2014 - 07:07 PM, a spus:

!
Si-abia astept sa treaca jumatea lunii ca sa ma calatoresc 10 zile la iberici, ole!
In rest vreau sanatate si-atat! Ceea ce va doresc si voua :floare:

Moata, ajungi si pe la Madrid?
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#36094 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 October 2014 - 11:03 PM

Ohohoooooooooooo, ce de lume a venit la taclale, si ce fain e. Ma bucur ca ne-am *auzit* chiar daca eu abia acum am venit de la cele repetitii si va citesc.Pusha, felicitari kinderului ( si in special femeii forte din spatele lui, aka mamitza mnealui) faci bine ca te gandesti la viitorul copilandrei care tre sa dea bacul. Sa porti cu placere cele lucruri automnale de le cumparasi, si sper sa se indrepte si faza cu jobul.
Sorinuca, ai grija de tine, deja e bine ca ai doua masinarii ajutatoare faine si competitive; dar nu baga viteza maxima, ia-o mai catinel.
Gianinooooooooooooooooooooo , catri ani are bàietu Ionutz bre ??? lasa oleaca (z)garda mai libera :floare:.
Zoazico, noi aici suntem mereu cand ai nevoie sa mai iei din povara de pe suflet. Vii la un pahar de vorbe bune, te mai descarci de cele rele si te incarci de amoarea noastra inconditionala, de energie si avant.
Noapte buna tuturor.
Maine am free; fuse nasul fiimei si ne aduse sa gatesc pe maine doi pestani babani...nu stiu ce sunt...oi vedea maine :hug:
Pup tulemond.
PS Moatzo drum bun la iberici si daca te vazi cu titiri, s-o tzuci si din partea mea.

#36095 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 October 2014 - 11:56 PM

Zozo eu stiu ca e baiatul cel mare. Puiul mare se simte nebagat in seama.
Stella nu sunt geloasa ca nu m-ai pomenit! Stiu ca te gandesti la mine macar un pic!

#36096 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 October 2014 - 01:24 AM

Vezi postareastella, la 03 October 2014 - 06:57 AM, a spus:

Buna dimineata la han. Mie mi-e dor de berbecutz la gratar mamaligutza si must , si n-am nici macar timp sa-mi fac :hug:
oricum nu e ca la crajme .O zi buna sa aveti cu totii. fug ca azi sunt nonstop pe baricade :lol:

mi-ai facut si mie pofta! am luat niste struguri cu coaja groasa/samburi mari din piata, care nu produc placere mancati asa ....asa ca maine dimi imi fac un must din ei :floare:
... berbecutz n-am, dar verific la macelarie ..., daca zici ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36097 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 October 2014 - 07:21 AM

Neatza,Café las ca-ti cant o serenada de dimineata " de-om trai pana la toamna , lelita Ioaaaaaaana, boire du must , manger pastrama, lelitza Ioaaaaaaaaaaaaaana...lalalalalala si iar tralala"
Pai noi eram aici de baza tineam deschise usile hanului :floare:
Dani, sa bei si pentru mine mustul cela. Ia sa ma duc si eu la piata sa iau vreo doi struguri sa-mi fac :hug:
Ca jus de raisin pasteurizat gasesc la mine-n sat , da nu e must bre :lol:.
Deci cum va spusei am receptionat aseara inainte de repetitie, doi enormi pestoi...asa ca azi ne balacim in *mancaruri pescaresti *
O duminica frumoasa la toata lumea.

#36098 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2014 - 07:38 AM

'neața la hangițe!
Pe mine mă trezi soatza pe la 5h când a plecat la muncă. Nu a făcut-o intenționat, dar rezultatul e: Sorina huhurez în vârful patului.
Acum mă duc să pregătesc micul dejun pt popor și după aia le dau trezirea, nu de alta dar avem teme de făcut.
Sunt brave ele, mă-sa-i nebună...

Moatzo, noroc cu Stellina că tableta tableta mea sărise peste mesajul lu' matale...
Uite aici o mamă cu toate țiglele pe casă. Brava! Felicitări!
Îmi pare rău că nu ai ceva libertate de acțiune la muncă, te înțeleg. Doar că nu avem o altă posibilitate în momentul acesta.
Eu tot mai sper să-și revină economia asta... Sper, ce altceva pot face?! Cel puțin muncesc. Și culmea e că știu o mulțime de persoane care mă invidiază că am de muncă.
Așa că tot înainte! Are mama o vorbă: mai bine cu rău decât fără rau. În cazul ăsta cred că are dreptate.

Vă pupăcesc și mă duc să pap că începe să mă roadă acidul gastric. Numai monti e de vină cu mâncatul lui la ore fixe. Breeee, azi e duminică!
Sorina

#36099 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 October 2014 - 08:06 AM

Sorinuca, eu vorba mamei tale o stiu asa " rau cu rau, dar mai rau fara de rau " :floare:
Hello Verb, te-am zarit in usa hanului.

#36100 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 October 2014 - 11:27 AM

j'arive de la padure, je mange cateva mure, a cote d'un car cu boi, je chante dintr-un cimpoi....

hmm, mi-e dor de un foc de tabara bun, putem sa mancam pastrama ca niste haiduci! :floare:
si sa cantam.. si sa cantam!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1803
  • 1804
  • 1805
  • 1806
  • 1807
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul