La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 04 October 2014 - 12:38 PM
Asa ca fa bine matalutza, si mai scoate din desaga aia ingreunata, ca nu esti Atlas sa ducu chiar totul in cârca.
Enjoy Braila ta natala si sezutul acasa la mamitza ta, si drum bun la Bucale; te asteptam la confesional si-ti tin pumnii stansi sa fie totul bine in final.
Eu am 2 repetitii cu Oneghin ; fusei cu dl sotz la cumparat legume, fructe, mancare lui fiocco alea alea, si alelalte.
Mai zabovesc oleaca sa ma lalai pe net, si sterg curand putinica.
Gianino, sambata placuta la bica bubului si mamitza ta.
Pup tulemond. Ioana eu tare as sta la taifas, dar ma impinge timpul de la spate .
Postat 04 October 2014 - 02:36 PM
stella, la 04 October 2014 - 12:38 PM, a spus:
Pup tulemond.
Merci draga Stelin'

Inca isi mai cauta in zadar loc de munca ca tot spune ca ea nu rezista sa stea acasa.Sper sa-si revina astia 2 ca ma dispereaza ,zau ashea'

Tot imi spun ca e greu pana s-or obisnui,dar vad ca deja a trecut juma' de an si e tot mai rau parca ...
Postat 04 October 2014 - 03:18 PM
Postat 04 October 2014 - 03:29 PM
zerda, la 04 October 2014 - 03:18 PM, a spus:
Daa!! le spun eu dar degeaba! cel mai mult profita de situatie cel mare

Postat 04 October 2014 - 05:21 PM
Si tatal presupun ca se alinta, stie ca pentru nepot toate oportunitatile sunt deschise. Mdaaaa parca lui nu-i place ca trage acasa!
Postat 04 October 2014 - 06:18 PM

Postat 04 October 2014 - 06:45 PM
Mereu vă citesc dar nu prea reușesc să scriu. Multă muncă, puțin (sau mai bine zis, deloc) timp liber.
Sunt deja (de 2 săptămâni) funcțională 100%, de dimineață până seara. Deocamdată e bine, obosită, dar bine. Mă mai doare un umăr, un genunchi dar îi dăm înainte.
Toate bune și frumoase!
Fetele au început școala. Ele vin acasă la h16,30 așa că teme au de făcut doar la sfârșit de săptămână.
Giulia, clasa 1,mai puține, scapă mai repede, Mara, clasa a 4a,în schimb are o căruță.
Mi-am schimbat vechia mașină de spălat (pe care o uram din tot sufletul) cu o minunăție de care sunt îndrăgostită.
Soatza mi-a cumpărat și instalat o prea frumoasă mașină de spălat vase. Și de asta m-am îndrăgostit.
Se vede treaba că sunt tot într-o dragoste în ultimul timp. La vie en rose pe strada mea...
Printr-o întâmplare întâmplătoare mama e de o săptămână la noi și va mai sta o altă săptămână.
Așa că la noi sunt toate bune.
Vă pupăcesc!
Mă duc să mă gândesc ce dulce voi face în seara aceasta. Nu știți voi cam ce vreau eu?!

Postat 04 October 2014 - 06:55 PM
zerda, la 04 October 2014 - 05:21 PM, a spus:
Si tatal presupun ca se alinta, stie ca pentru nepot toate oportunitatile sunt deschise. Mdaaaa parca lui nu-i place ca trage acasa!
Zerda, aici e vorba de Ionut, baiatul cel mare!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 04 October 2014 - 07:04 PM
Geanny, closcutza mica, mai lasa puisorii sa respire si singuri! uufff, greu cu mamele astea de baieti! Hai sa bem o bere!

Number of downloads: 0
Sorinusha, ce frumos si bine ti-o fi! Sa stapanesti sanatoasa noile "iubiri" si sa le folosesti cu drag si spor, ca le meriti!
Tu cum te mai simti, asa, cu piciorul, ca io-s sprintena de nici mie nu-mi vine-a crede!
Lasa-te si tu putin rasfatata de mamica ta, ca tare bine-i!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 04 October 2014 - 07:07 PM
daca suna Stelin adunarea, nu pot sa nu ma prezint

la mine-s amestecate...si mai bune si mai grele!
nu-mi mai place deloc la serviciul principal, in special superiorii, pe care-i vad cat de obtuzi sunt, fiindca n-au schimbat niciodata sistemul. stiu doar o linie, au ochelari de cal, nu accepta nicio initiativa...e-un mare handicap sa lucrezi toata viata doar intr-un sistem supercentralizat, fara nicio larghete in actiunile proprii, un sistem mort cum e cel de stat. chit ca la noi economia de piata e-o batjocura, faptul ca ai putut cunoste si modul de lucru din privat mi se pare un mare castig.
mi-e sila de birocratia dusa la absurd si mi-e sila de sefii pe care daca-i scoti din confortul suficientei lor devin si mai absurzi.
asta-i partea cenusie a vietii mele

in rest, noroc ca putem munci si la noi, doar ptr noi, sa nu stam cu mana intinsa doar la altii.
kinderu' a terminat cu chiu cu vai superUTC -univ tehnica de constructii - care i s-a parut o inchisoare - si s-a inscris cu mult elan la ASE, pe care l-a vrut din start, dar nu l-a lasat tat'su, pe motiv ca pe-asta o poate face la orice varsta, dar o fac tehnica - pas! Tind sa cred ca are dreptate, dar fi-miu s-a cam chinuit, n-a fost de el. Si-a gasit repede si singur un job la o multinationala care are filiala zonala la noi in oras, la 2min de casa si-i pe-un domeniu care lui ii place f mult.Banii ca de debutant, dar are posibilitati de avansare - cred ca de-asta a avut initiativa de-a face si ASEu'.
I-am aranjat cuibul lui, dar nu-l las inca sa se mute singur ca are o mandra de doar 18 ani, e-n ultimul an la liceu...si-as vrea sa-l termine si sa-si ia bacu'.
Omu-i bine, munceste.
Azi m-am recompensat ptr saptamana de kkt pe care-am avut-o la birou printr-o runda de shopping de haine de toamna si-s incatata de achizitii.
Camara am pus-o la cale, congelatorul la fel, am un provider local superserios, iau de la el animale moarte

Cam asta-i la mine!
Si-abia astept sa treaca jumatea lunii ca sa ma calatoresc 10 zile la iberici, ole!
In rest vreau sanatate si-atat! Ceea ce va doresc si voua

Postat 04 October 2014 - 07:10 PM
Pe mine mă cam supără genunchiul. Nu mereu, dar se simte când forțez. Timpul mă înnebunește și el.
Mă fac și eu că nu le văd și îi dau inainte. Nu-i că am de ales.
E bine cu mama... Dar peste o săptămână se întoarce acasă...
Buuuuun, mă duc să le dau de mâncare că au început să protesteze progeniturile.
Postat 04 October 2014 - 07:47 PM
zoazorel, la 04 October 2014 - 07:04 PM, a spus:
Da! Zoazo' stiu ca mare dreptate ai si ca a venit vremea sa las garda mai jos,tot imi promit ca de maine

In rest o bere nu se refuza niciodata

''Doi ardeleni taiau lemne, iarna, frig naprasnic.
- D-apoi vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi?
- De cand am avut accidentul, n-o mai port!
- Ce accident?
- Mi s-a oferit o palinca si nu am auzit....''

In rest pup toata gashca

Postat 04 October 2014 - 10:48 PM
moatza, la 04 October 2014 - 07:07 PM, a spus:
Si-abia astept sa treaca jumatea lunii ca sa ma calatoresc 10 zile la iberici, ole!
In rest vreau sanatate si-atat! Ceea ce va doresc si voua

Moata, ajungi si pe la Madrid?
Postat 04 October 2014 - 11:03 PM
Sorinuca, ai grija de tine, deja e bine ca ai doua masinarii ajutatoare faine si competitive; dar nu baga viteza maxima, ia-o mai catinel.
Gianinooooooooooooooooooooo , catri ani are bàietu Ionutz bre ??? lasa oleaca (z)garda mai libera

Zoazico, noi aici suntem mereu cand ai nevoie sa mai iei din povara de pe suflet. Vii la un pahar de vorbe bune, te mai descarci de cele rele si te incarci de amoarea noastra inconditionala, de energie si avant.
Noapte buna tuturor.
Maine am free; fuse nasul fiimei si ne aduse sa gatesc pe maine doi pestani babani...nu stiu ce sunt...oi vedea maine

Pup tulemond.
PS Moatzo drum bun la iberici si daca te vazi cu titiri, s-o tzuci si din partea mea.
Postat 04 October 2014 - 11:56 PM
Stella nu sunt geloasa ca nu m-ai pomenit! Stiu ca te gandesti la mine macar un pic!
Postat 05 October 2014 - 01:24 AM
stella, la 03 October 2014 - 06:57 AM, a spus:

oricum nu e ca la crajme .O zi buna sa aveti cu totii. fug ca azi sunt nonstop pe baricade

mi-ai facut si mie pofta! am luat niste struguri cu coaja groasa/samburi mari din piata, care nu produc placere mancati asa ....asa ca maine dimi imi fac un must din ei

... berbecutz n-am, dar verific la macelarie ..., daca zici ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 05 October 2014 - 07:21 AM
Pai noi eram aici de baza tineam deschise usile hanului

Dani, sa bei si pentru mine mustul cela. Ia sa ma duc si eu la piata sa iau vreo doi struguri sa-mi fac

Ca jus de raisin pasteurizat gasesc la mine-n sat , da nu e must bre

Deci cum va spusei am receptionat aseara inainte de repetitie, doi enormi pestoi...asa ca azi ne balacim in *mancaruri pescaresti *
O duminica frumoasa la toata lumea.
Postat 05 October 2014 - 07:38 AM
Pe mine mă trezi soatza pe la 5h când a plecat la muncă. Nu a făcut-o intenționat, dar rezultatul e: Sorina huhurez în vârful patului.
Acum mă duc să pregătesc micul dejun pt popor și după aia le dau trezirea, nu de alta dar avem teme de făcut.
Sunt brave ele, mă-sa-i nebună...
Moatzo, noroc cu Stellina că tableta tableta mea sărise peste mesajul lu' matale...
Uite aici o mamă cu toate țiglele pe casă. Brava! Felicitări!
Îmi pare rău că nu ai ceva libertate de acțiune la muncă, te înțeleg. Doar că nu avem o altă posibilitate în momentul acesta.
Eu tot mai sper să-și revină economia asta... Sper, ce altceva pot face?! Cel puțin muncesc. Și culmea e că știu o mulțime de persoane care mă invidiază că am de muncă.
Așa că tot înainte! Are mama o vorbă: mai bine cu rău decât fără rau. În cazul ăsta cred că are dreptate.
Vă pupăcesc și mă duc să pap că începe să mă roadă acidul gastric. Numai monti e de vină cu mâncatul lui la ore fixe. Breeee, azi e duminică!
Postat 05 October 2014 - 08:06 AM

Hello Verb, te-am zarit in usa hanului.
Postat 05 October 2014 - 11:27 AM
hmm, mi-e dor de un foc de tabara bun, putem sa mancam pastrama ca niste haiduci!

si sa cantam.. si sa cantam!