Hi hi hi! eu la ora asta am alta problema extrema''

,de obicei nu ma uit la masterchef(ca ma depaseste...din multe puncte de vedere),dar vazui intamplator(in lipsa de altceva),ca erau 12 concurenti ,trebuiau eliminati 6 (deci juma' din ei),li se da un ingredient si anume rosii (la discretie,diverse sortimente)trebuie intr-o ora sa faca un preparat in care rosia sa fie in centrul atentiei(daca alt ingredient din reteta epateaza rosia = eliminare),au doar 3 min. in imbulzeala sa-si aleaga din'' camara'' ce alt ingredient trebuie pt. reteta si se subliniaza''suntem totusi la masterchef''(deci nu retete banale..eee!!!)..Boonnnn!!!..imi tot storc creierii capului,ce reteta in care rosia sa fie centrul atentiei ar fi fost demna de masterchef in aceste conditii??!!
Turnuletul de diverse sortimente de rosii cu branza la cuptor s-a facut = nashpa,supa de rosii(gen gaspacio)facut = nu prea interesant,rosii umpulte,capreze

,paste de casa cu sosul idem,''carpacio de rosii cu pesmet prajit cu ciuperci presarat deasupra'' =''iesi afara'' ..ok!..cu siguranta in 3 min. in imbulzeala sa concepi reteta si sa iei ingredientele din camara(alea care or fi ca de exemplu parmezan nu era

)ce se putea face pt. a impresiona juriul?! ca eu momentan sunt in pana de idei...

voi ce ati fi conceput rapid ashea'in aceste conditii,asta ca sa-mi iau eu o obsesie de pe creierul meu si asa obosit?!
Si da ,domnu' Geany' e de serviciu,de aia bantui si eu pe aici la ora asta
Somn pufos tuturor!