Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1808
  • 1809
  • 1810
  • 1811
  • 1812
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36181 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 October 2014 - 04:41 PM

Vezi postareastella, la 11 October 2014 - 09:14 AM, a spus:

Buna dimineata la han si o zi faina va doresc. La noi e gri si ploios....numai bine de stat si lenevit la greu.
O sa fac o supa de ceva dovleac ( potimarron ii zic aici; e unul mic si tare gustos http://artaculinara....tura-catrinel/)
In rest d'ale casei, spalat alea alea, gatit, si diseara spectacol :(

am vrut sa ma uit cum faci supa, dar vad ca ai pus reteta de catrinel

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36182 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2014 - 04:55 PM

girls, monti sau care folositi alte fainuri, am o intrebare va rog:
daca pun faina de hrisca in loc de faina normala, trebuie sa fac vreo modificare privind consistenta aluatului? sau mai simplu: faina de hrisca inlocuieste simplu faina alba, fara alte modificari?

#36183 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 October 2014 - 06:18 PM

[quote name='Daniella' date='11 October 2014 - 05:41 PM' timestamp='1413038476' post='221185']
[quote name='stella' date='11 October 2014 - 09:14 AM' timestamp='1413011684' post='221172']
Buna dimineata la han si o zi faina va doresc. La noi e gri si ploios....numai bine de stat si lenevit la greu.
O sa fac o supa de ceva dovleac ( potimarron ii zic aici; e unul mic si tare gustos [url="http://artaculinara.com/forums/topic/4800-prajitura-catrinel/)"]http://artaculinara....tura-catrinel/)[/url]
In rest d'ale casei, spalat alea alea, gatit, si diseara spectacol :-* [/quote]
am vrut sa ma uit cum faci supa, dar vad ca ai pus reteta de catrinel

Ooups...potimarron... https://www.google.ch/search?q=potimarron+soupe&rlz=1C1SAVI_enCH520CH520&espv=2&biw=1920&bih=1019&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zFc5VKKLDYXB7Abf_IGYDw&ved=0CAYQ_AUoAQ
Catrinelul era pentru un mesaj privat...cred ca am apasat aiurea :D. eu tai dovleacul curatat in cuburi, il pun in oala cu un pic de ulei de masline, 1 praz, 1 pastarnac 1-2 moercovi, 2 cartofi si o rosie. fiacopar cu apa
sare, piper, si cand e fiert mixez totul,; separat fac crutoane de paine, seminte prajite ( diverse amestecate) cuburi de branza etc si fiecare mananca cu ce doreste.

#36184 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2014 - 09:16 PM

Suna fff bine, Stella. sa va fie de bine
ce face Miss?

#36185 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 October 2014 - 09:44 PM

Ce faci Wowerful??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36186 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 11 October 2014 - 11:21 PM

Miss e bine merci. Nu vine wendul asta aici, ca are alte programe :-*

#36187 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 October 2014 - 09:32 AM

Buna dimineata si o duminica lina care sa va dea energie pentru saptamana "glorioasa" ce va urma :-*
Eu am mesterit rapid o tarta cu mere pentru pranz; in rest mai am supa de ieri, si vad ce "proteina" voi pune pe masa, ca am facut legum la cuptor, si vinete in acru-dulce :D; doar carnea lipseste :D

#36188 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,595
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 12 October 2014 - 10:30 AM

Vezi postareastella, la 12 October 2014 - 09:32 AM, a spus:

Buna dimineata si o duminica lina care sa va dea energie pentru saptamana "glorioasa" ce va urma :D
Eu am mesterit rapid o tarta cu mere pentru pranz; in rest mai am supa de ieri, si vad ce "proteina" voi pune pe masa, ca am facut legum la cuptor, si vinete in acru-dulce :D; doar carnea lipseste :D

Stella draga mea, de unde ai tu atata energie? Azi esti aici, maine dincolo, te vezi cu lume, vizitezi, repetitii, concerte....si masa ta e plina cu bunataturi (si nu din alaea simple), ba mai bucuri si colegii mereu cu minunatiile tale, camara e plina, rufele calcate :-* , copila astepata mereu cu ce-si doreste. Cand ma fac mare ca tine vreau sa fiu :P.

In alta ordine de idei vinerea viitoare sint ei eu acasa la ai mei si mi-oi face si eu pofta de must si pastrama :D .
brain loading....please wait....

#36189 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 October 2014 - 11:19 AM

Blackie, sa mananci si sa bei si pentru mine :-*

#36190 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 12 October 2014 - 01:03 PM

Pentru fetele din Bucuresti, are cineva idee cam cat face autobuzul 780 de la aeroport la Gara de Nord?

#36191 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 12 October 2014 - 01:19 PM

Vezi postareaCami, la 12 October 2014 - 01:03 PM, a spus:

Pentru fetele din Bucuresti, are cineva idee cam cat face autobuzul 780 de la aeroport la Gara de Nord?

Cam 40-41 minute. Uite aici ai linkurile utile:
http://distanta.ro/b...inia-expres-780
http://www.ratb.ro/v_bus_expres.php
http://www.ratb.ro/d...RI%20COANDA.pdf
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#36192 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 12 October 2014 - 02:17 PM

Mersi, Zozule :-*

#36193 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 October 2014 - 02:43 PM

Vezi postareastella, la 12 October 2014 - 09:32 AM, a spus:

Buna dimineata si o duminica lina care sa va dea energie pentru saptamana "glorioasa" ce va urma :D
Eu am mesterit rapid o tarta cu mere pentru pranz; in rest mai am supa de ieri, si vad ce "proteina" voi pune pe masa, ca am facut legum la cuptor, si vinete in acru-dulce :D; doar carnea lipseste :P

Buna,eu gasii o branza de burduf de oi pe gustul lui domnu' Geany(suficient de sarata nici prea-prea nici foarte-foarte si de iute )asa ca langa mamaliga 2 carnati proaspeti si olea' de ceafa si cotlet :-*
Bub' a fost super bolnavior,febra frisoane nas curgator',eu am avut mare grija de el dar sigur fu' virus ca toti am avut si colegul lui de banca si alti copii,asa ca se ia...acum e mai bine dupa tratament .
Pana si calculatoriciu' iar probleme,trebuie unitate noua cu tot ce-i in ea ca e invechit,depasit de multi ani ,a fost pe dr. de multe ori dar il lasa toate alea :D
In rest la noi dimineti cetzoase si gri,dar apoi se ridica ceata si da un soare si un cer senin,vreme de toamna tarzie :D
O duminica placuta in continuare tuturor!

#36194 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2014 - 08:41 PM

La noi a fost o vreme superba dupa amiaza azi. Un soare ... vreme de parc. Cum facusem o tochitura si mai imi trebuia ceva de o leguma pentru mine am plecat la cumparaturi... si in loc de magazin ... am ajuns la Festivalul Pestelui in parcul Herastrau. Lume ca la urs, cozi, gratare, fum, midii, rapane, caracatita, pesti de multe feluri si gratar si prajit si saramura, hamsii, must, vin proaspat si gratare cu carnuri/carnati/frigarui/pastrame, ciaune cu bors de peste si alte ciorbe, mamaliguta, mujdei, prajituri de casa, placinte de tot felul, gogosi, clatite, vata de zahar roz, dulciuri care mai de care ...ce mai ca la balci ... Preturi mult mai decente decat la Festivalul Racilor, dar mese putine, stateai o gramada la coada sa iei produsele, pe urma alergai dupa un colt de masa ....
Asa ca am gustat cate ceva din pesti si tochitura de acasa e neatinsa..., maine mi-or zice ca e "veche". Pomii niste culori superbe. Am alergat tot parcul dupa ghinde cu caciula nesarita. Lebede negre, lebede albe, ratuste, pauni, barcute cu vele. Energie, soare si culoare...
De altfel si noi doua racite, mai mucoasa si cu tuse Bea. Am luat inainte de pranz oscilo si sinupret. Incet, incet scapam si de virusii astia de toamna ...

Black_cat sunt total in asentimentul tau, Stella e un Duracell get-beget! Toata stima si admiratia!

Va doresc o saptamana M I N U N A T A.

#36195 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 13 October 2014 - 06:25 AM

Buna dimineatza la Campina ieri a fost morocanos rau dar eu azi ma indrept catre capitala
pup hanu'

#36196 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 13 October 2014 - 07:22 AM

Buna dimineata. La mine plouaaaaaaaaaaaaaa, si iar ploua asa ca vara.mda.
Nu ma amuza deloc, ca am planuri marete cu ceva dalaj la terasa...si ieri pusesem pe pamantul nivelat nisip....acum cine stie ce mazga e.
omn Fiocco vaz ca nu raspunde la apel, cine stie pe unde s-o fi adapostit.
Dimineata la 10 merg la inmormantarea unui fost coleg (72 ani :) ) DD sa-l ierte si sa-l hodineasca in pace, ca tare fain coleg mi-a fost 30 ani.
Va doresc o luni mai placuta ca a mea, si mai ales nu asa ploioasa.
Pup tulemond.

#36197 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2014 - 07:48 AM

Vezi postareaDaniella, la 12 October 2014 - 08:41 PM, a spus:

La noi a fost o vreme superba dupa amiaza azi. Un soare ... vreme de parc. Cum facusem o tochitura si mai imi trebuia ceva de o leguma pentru mine am plecat la cumparaturi... si in loc de magazin ... am ajuns la Festivalul Pestelui in parcul Herastrau. Lume ca la urs, cozi, gratare, fum, midii, rapane, caracatita, pesti de multe feluri si gratar si prajit si saramura, hamsii, must, vin proaspat si gratare cu carnuri/carnati/frigarui/pastrame, ciaune cu bors de peste si alte ciorbe, mamaliguta, mujdei, prajituri de casa, placinte de tot felul, gogosi, clatite, vata de zahar roz, dulciuri care mai de care ...ce mai ca la balci ... Preturi mult mai decente decat la Festivalul Racilor, dar mese putine, stateai o gramada la coada sa iei produsele, pe urma alergai dupa un colt de masa ....
Asa ca am gustat cate ceva din pesti si tochitura de acasa e neatinsa..., maine mi-or zice ca e "veche". Pomii niste culori superbe. Am alergat tot parcul dupa ghinde cu caciula nesarita. Lebede negre, lebede albe, ratuste, pauni, barcute cu vele. Energie, soare si culoare...
De altfel si noi doua racite, mai mucoasa si cu tuse Bea. Am luat inainte de pranz oscilo si sinupret. Incet, incet scapam si de virusii astia de toamna ...

Black_cat sunt total in asentimentul tau, Stella e un Duracell get-beget! Toata stima si admiratia!

Va doresc o saptamana M I N U N A T A.

V-ati distrat super, ca intotdeauna. La prima citire am inteles ca era vorba despre caciulile voastre si v-am si vazut cu ochii mintii pe amandoua alergand si tinandu-va caciulile c-o mana sa nu sara :)

#36198 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2014 - 07:50 AM

Vezi postareastella, la 13 October 2014 - 07:22 AM, a spus:

Buna dimineata. La mine plouaaaaaaaaaaaaaa, si iar ploua asa ca vara.mda.
Nu ma amuza deloc, ca am planuri marete cu ceva dalaj la terasa...si ieri pusesem pe pamantul nivelat nisip....acum cine stie ce mazga e.
omn Fiocco vaz ca nu raspunde la apel, cine stie pe unde s-o fi adapostit.
Dimineata la 10 merg la inmormantarea unui fost coleg (72 ani :) ) DD sa-l ierte si sa-l hodineasca in pace, ca tare fain coleg mi-a fost 30 ani.
Va doresc o luni mai placuta ca a mea, si mai ales nu asa ploioasa.
Pup tulemond.

Condoleante Steluta. Si aici ploua si e plumburiu.

#36199 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 October 2014 - 09:34 AM

Aici e soare, situatia sub control!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36200 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 13 October 2014 - 10:15 AM

Buna! la noi e ceatza,cenusiu si intunericeala,bleehh!! :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1808
  • 1809
  • 1810
  • 1811
  • 1812
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul