Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3661 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 June 2011 - 12:55 PM

Neata la amiaza si de la mine.

Ma infig si eu in fructele lasate de Stela, as manca non stop.

Angel, yumi ce bine arata chiflutele.Mi-am adus aminte acum de batoanele cu mac alea de pe vremuri, mama ce bune erau.

Izuk,da le faci pe plita vinetele sau la cuptor.Am citit la ce ma enervez faza cu liberele,la inceput si mie imi era greu ca nu stiam cum e cu ele,dar vezi ca ar tb sa fie pe net o lista cu liberele din an, cand pica in zilele lucratoare te pot ghida dupa sot ca banuiesc ca nu munceste cand e liber.Oricum aveti noroc daca duminica e deschis,aici programul e doar pana sambata , toate magazinele inchid la 20,sambata unele chiar la 16, duminica e totul inchis,doar rar odata la juma de an poate sunt anumite magazine deschise .
Si aici sunt o groaza de libere, luna asta am avut 3,de pasti iara vinerea mare inchis, sambata e deschis dar nici nu sti ce sa faci mai intai cumaraturi sau mancare,dar tb sa te imparti ca apoi duminica, luni inchis.Daca nu te organizezi nu-ti ramane decat sa mananci la Mcshit :D ,restaurante sau sa vezi ce a mai ramas ratacit pe rafturile unei benzinarii mai mari :D
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3662 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 27 June 2011 - 01:05 PM

Ioana , le-am facut in cuptor , ca nu e cuptorul meu , e al proprietarilor apartamentului si mi-e frica sa nu-l innegresc deasupra si sa nu mai pot scoate dupa.Cand ne-au predat apartamentul , cuptorul era nou , cred ca aia nu gatea niciodata
De cand am venit in Finlanda eu , sotul meu isi ia "pachet" la servici , ce gatesc eu , in caserola si incalzeste la lucru.Unul dintre colegi l-a intrebat mirat "dar nevasta ta gateste?"Apoi i-a spus ca el nu ar avea curaj sa mance ceva facut de nevasta lui :D Si mai stim un cuplu , ea finlandeza , el neamt.In casa la ei gateste el , ca ea nu le are.

#3663 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 June 2011 - 01:13 PM

Hi hi hi! :D O sa va fac sa radeti,dar m-am tot chitit,m-am invartit ,mi-am ros unghiile si asteptam sa-mi dea cineva un tips' ca habar nu aveam din poza ce a facut Angi' :D
Deci sunt chifleee!! :D

#3664 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 27 June 2011 - 01:16 PM

hai ma, nu arata a chifle? :D
sant cat pumnul asa, nu sant mititele...sant chifle cu lapte in compozitie, le-am mai facut acu 1 saptamana cred, am pus la ce-am copt azi....
numa ca nu le-am uns si pus nimic deasupra :D

#3665 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2011 - 01:18 PM

Vezi postareaizuk, la 27 June 2011 - 01:05 PM, a spus:

Ioana , le-am facut in cuptor , ca nu e cuptorul meu , e al proprietarilor apartamentului si mi-e frica sa nu-l innegresc deasupra si sa nu mai pot scoate dupa.Cand ne-au predat apartamentul , cuptorul era nou , cred ca aia nu gatea niciodata
De cand am venit in Finlanda eu , sotul meu isi ia "pachet" la servici , ce gatesc eu , in caserola si incalzeste la lucru.Unul dintre colegi l-a intrebat mirat "dar nevasta ta gateste?"Apoi i-a spus ca el nu ar avea curaj sa mance ceva facut de nevasta lui :D Si mai stim un cuplu , ea finlandeza , el neamt.In casa la ei gateste el , ca ea nu le are.

dar plita o ai asa
Fisier atasat  plita.jpg (30.55K)
Number of downloads: 0

sau asa

Fisier atasat  ceran.jpg (22.1K)
Number of downloads: 0

daca ai ca cea din poza 2 poti face linistita pe plita ies mai bune ca cele facute in cuptor.Merge si pe prima,eu n-am incercat iciodata stiu ca Foxy a facut,dar mie mi se pare greu se sters.

Cat de pachetel..ce sa zic, aici 88,99% in pauze mananca la Mcshit :D

Vezi postareaGeany, la 27 June 2011 - 01:13 PM, a spus:

Hi hi hi! :D O sa va fac sa radeti,dar m-am tot chitit,m-am invartit ,mi-am ros unghiile si asteptam sa-mi dea cineva un tips' ca habar nu aveam din poza ce a facut Angi' :D
Deci sunt chifleee!! :D

:D

Acasa la mine

#3666 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2011 - 01:23 PM

Vezi postareaAngel, la 27 June 2011 - 01:16 PM, a spus:

hai ma, nu arata a chifle? :D
sant cat pumnul asa, nu sant mititele...sant chifle cu lapte in compozitie, le-am mai facut acu 1 saptamana cred, am pus la ce-am copt azi....
numa ca nu le-am uns si pus nimic deasupra :D

Arata asa de bine ca nici nu m-am gandit ca sunt chifle,am crezut ca e cine stie ce specialitate si nu stiu eu.

Imi imaginez una calduta sa o tai in 2 sa o ung cu putin unt,o feliuta de branza (gen cascaval ceva),o feliuta de salam crud uscat ,si un dejt' de vin,cum zicea ma Al Bano?! :D(un bicchiere di vino con un panino) ...Stai ca vin imediat...

#3667 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2011 - 01:28 PM

Ioana , e plita no.1 , de aia nu indraznesc , mi-e teama ca se arde pe ea si nu mai pot curata.

#3668 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2011 - 01:28 PM

Asa... am venit :D

http://www.youtube.c...h?v=Q0wZQbK938Y

#3669 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 27 June 2011 - 03:38 PM

Vezi postareaizuk, la 27 June 2011 - 01:28 PM, a spus:

Ioana , e plita no.1 , de aia nu indraznesc , mi-e teama ca se arde pe ea si nu mai pot curata.

Nici eu nu le pun direct pe plita ca dupa frec la ea de ma apuca nebunia-asa ca am sacrificat o tigaie mica de teflon - o pun uscata pe plita, vanata pe ea, si neaparat focul la mediu - se coace bine asa, daca esti norocoasa nici nu plezneste, doar ca trebuie dupa sa le scurgi bine, ca ramane zeama in vanata. Iese gustoasa ca si cum ai fi facut-o pe foc direct, mult mai buna decat la cuptor (si eu de cand sunt in Canada am incercat tot felul de tehnologii, inclusiv cu imbracat vanata in folie de aluminium, dar asa iese perfect)

Ingerico, tie iti trebuie KA-ul sa nu mai pui manutele alea la atata munca :D
A cat is a friend fur-ever !

#3670 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 27 June 2011 - 03:39 PM

Vezi postareastella, la 27 June 2011 - 07:17 AM, a spus:

Buna dimineata la tot hanul. la mine incepe o saptamana grea cu inregistrari blabla.
Fatuca a terminat , au avut si "serbare" de final, cu diplome etc. a luat maturitatea cu mentiune, si a luat si premiul de germana.
La mate si engleza a luat nota maxima, la restul ceva gen 9,5. deci isi merita pe deplin vacanta.
va doresc numai zile placute .

Felicitari junioarei si vacanta placuta :D Imi dau seama ce mandrie pe mama junioarei :D

#3671 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 June 2011 - 05:51 PM

Merci Uma si Geany, o sa-i transmit felicitarile lui miss.
Daniella, eu la san sebastriano am fost la o prietena, asa ca m-a dus sotul ei la furnizorii lor :) si de ulei de masline( ligure) si la prosecco, si la rosii de gradina...chiar
sa nu uit sa le pozez. sunt gigante si buuuuune . caisele tot de la un taran le-am luat,
in general cand merg la prieteni, ma aprovizionez de unde o fac ei... :hungry:

Izuk, eu coc vinetele afara pe BBQ :)( cu carbuni, sau chiar cu lemne, atunci e flacara mare ), ca si eu am tot electric la bucatarie, si facute in cuptor nu ma dau pe spate ca gust :)

#3672 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2011 - 06:05 PM

Da Stela draga , dar tu stai la casa .Eu daca ma apuc sa fac focul in fata blocului , mai ales ca e padure langa , cheama astia pompierii cat ai zice "vinete".

#3673 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 27 June 2011 - 07:10 PM

Daniella , a fost...EXTRAORDINAR!

M-am plimbat pe o pista de avioane!!!! A fost spectacol in toata regula cu 3 scene enorme , un cinema 360', tunelul timpului si cate si mai cate....

Fata a fost cuminte tare , pe la 5.30 a inceput sa maraie si apoi a adormit in buggy ( e premiera) A dormit in autobus , in tren , prin gara.... Tot timpul a tzinut in manutza strans o bucata de covrig pe care o molfaise de cand a inceput sa maraie. Apoi s-a trezit cand am ajuns la masina si a scapat covrigul :hungry:

#3674 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2011 - 07:53 PM

Mutti, bine ca v-ati simtit bine si pitica s-a comportat bine.Cand plecati in concediu?

La noi azi cald,dar cu toate astea am gasit azi in oferta niste ardei si am luat sa coc.Ce ma enerveaza in schim la ardeii astia e ca nu prea au codite si ma chinui sa-i intorc.
Lunea am relas de fel,asa ca azi am facut plaja,am mers cu bicicleta si m-am bucurat de mirosul fanului,de campurile cu grau,porumb, de toata atmosfera campeneasca din zona unde stau.
Noroc ca in casa sunt doar 22 de grade si e bine,cu toate astea dupa km parcursi cu bicicleta,caldura de afara am balotat 2 inghetate aproape pe nerasuflat :hungry: :) .Am zis ca pana la ziua sotului stau departe de bucatarie ca daca nu ma fac ca :) miss Piggy.

Izuk,nu-s ce sa zic,mie una mi-a fost teama sa coc pe plita asta,trebuie intrebata Foxy cum proceda ea.Eu si ardeii si vinetele de vre-un an le coc direct pe plita si ies foarte buni,numai ca eu am ceran si se curata foarte repede si bine.Chiar daca e a mea, mi-ar fi fost ciuda sa am un aragaz patat.

Steluta, tu ai noroc ca stai la casa si nu zice nimeni nimic ca faci focul, dar nici la noi nu merge peste tot sa faci gratar pe lemen/carbuni,mai ales daca mai ai si alti vecini.

Acasa la mine

#3675 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 28 June 2011 - 01:17 AM

Plecam sambata dimineatza , devreme.....

Azi am spalat ca un campion , maine iar spal nush cate ture si mai am ceva de calcat......apoi gata !!!!

#3676 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 28 June 2011 - 01:47 AM

la mine ploua cu bulbuci, cand am auzit am sarit ca arsa sa-mi iau rufele de pe culme. am de calcat un camion si eu.
azi nu gatesc, il pun pe el diseara, ma dor mainile si degetele tare si mai rau ma enervez :)
mutti n-are somn si bantuie pe-aici :)

distractie placuta la cine pleaca in vacanta :hungry:

#3677 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 28 June 2011 - 03:41 AM

Vezi postareaAngel, la 28 June 2011 - 01:47 AM, a spus:

la mine ploua cu bulbuci, cand am auzit am sarit ca arsa sa-mi iau rufele de pe culme. am de calcat un camion si eu.
azi nu gatesc, il pun pe el diseara, ma dor mainile si degetele tare si mai rau ma enervez :D
mutti n-are somn si bantuie pe-aici :)

distractie placuta la cine pleaca in vacanta :)

Pai ai nevoie de o pauza si de un KA, ce tot iti spun :) Mai, si cu vinetele si cu ardeii tot in tigaia uscata ii fac, sau nu ma credeti de ma nervozez aici si va pun poze cu tot cu miros ( sa va convingeti ca sunt foarte gustoase asa!) :hungry:

#3678 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 28 June 2011 - 03:56 AM

e pe lista de mult dar trebuie sa mai astepte. nu vreau inlocuitori si vreau rosu ca focul :hungry:
am rabdare :)

eu coc vinete in cuptor, nu ma deranjeaza deloc. le fac mai mult baba ganouj eu ca doar eu si sara mancam si ne place asa :)

#3679 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 28 June 2011 - 04:09 AM

Vezi postareaAngel, la 28 June 2011 - 03:56 AM, a spus:

e pe lista de mult dar trebuie sa mai astepte. nu vreau inlocuitori si vreau rosu ca focul :)
am rabdare :)

Corect! Si eu am asteptat pana a venit dansul :hungry:
Fisier atasat  Picture 263.jpg (133.63K)
Number of downloads: 1

#3680 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 28 June 2011 - 04:11 AM

argh, ce m-ai lovit :hungry:, rautate
acum nu zic nimic ca mergem in ro si costa, incep eu iar lobby dupa :)

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul