Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3681 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 June 2011 - 07:23 AM

Hello la doamnele ce dau prin han azi
Uma , superb KA-ul tau. Injer intunecos iti doresc sa ai unul la fel cat de curand.
Eu ca si ieri, calare pe baricade toata ziua, basca diseara sunt invitata la un coleg ce iese la pensie.
aseara am facut cateva borcanele cu peltea de ribisli ( pomusoara?? ) si niscai dulceata de caise. vrenica rau.
am si eu de calcat , si vad ca se inteteste muntele :) , plus de facut o mare curatenie peste tot...o las pe wend , ca am zilnic program incarcat,
in plus astea doua lucruri ( calcat si menaj) nu ma relaxeaza ci ma 'nerveaza :hungry:

#3682 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 28 June 2011 - 08:22 AM

neatza ! da` ceva fierbinte nu aveti prin han ? se pare ca la onesti a venit toamna :hungry: e un frig de nu poti iesi fara pulover , bate vantul mai ceva ca in siberia , si acum a inceput sa si ploua :)
spor la treburi casnice :) la mine cuvantul de ordine este TORT :) nimic nou , nu ?

#3683 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 June 2011 - 08:22 AM

Buna dimineata la doamne .Si eu am de calcat si de facut curatenie generala , dar nu am chef deloc.
Dar , hai sa lasam putin treaba si se ne delectam cu o cafea buna

Fisier atasat  Turkish-coffee-served-with-lokum.jpeg (25.13K)
Number of downloads: 1

#3684 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,774
  • LocationSibiu

Postat 28 June 2011 - 09:43 AM

Vezi postareadani_ela, la 28 June 2011 - 08:22 AM, a spus:

neatza ! da` ceva fierbinte nu aveti prin han ? se pare ca la onesti a venit toamna :) e un frig de nu poti iesi fara pulover , bate vantul mai ceva ca in siberia , si acum a inceput sa si ploua :)

asa si la noi.... ieri eram in tricou, azi suntem cu pulover pe noi, of :(

merci de cafea, ca-i buna :)

#3685 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 June 2011 - 09:46 AM

Buna dimineata hangite, la noi iara o zi superba.

Izuk eu iau cafelutza ca am nevoie,dar tare bine ar merge un lemon chesecake ce am vazut la Angel sau am mai ochit unul cu afine la LA-Chef, din amandoua m-as infrupta :)

Uma, e o idee cu tigaia pt cine n-are alte posibilitati.In state stiu ca-s gaze, la voi nu sunt?Noi ne dorim un mixt electric-gaze,fiinca nu se compara mancarea facuta la flacara.
Sa stapanesti sanatoasa si cu placere KA-ul.VAz ca sunteti indragostite de rosu, imi place si mie da nu se asorteaza in bucatarie :) , eu l-am vrut verde.Tu aa l-ai luat cu recipientul pt inghetata?Ai facut pana acum in el inghetata?

Mutti, drum bun si distractie placuta daca nu ne mai auzim.

Si eu am de calcat, ieri am bagat 2 masini,plus ce mai am de data trecuta ca n-am reusit sa calc tot.

Eu nu stiu ce sa mai fac sa dorm bine, ma trezesc teapana de spate, salteaua am schimbat-o acum vreo 2 ani, mi-am luat perne speciale,dar tot tzeapana de spate sunt.Angel sa ne luam de manutza, cu durerile de maini, eu de spate.

Daniela, daca nu-ti e indeajuns de calda cafeaua, uite un ceai
Fisier atasat  tee_01.jpg (17.94K)

O zi frumoasa doamnelor
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3686 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 June 2011 - 12:32 PM

Vezi postareaIoana, la 28 June 2011 - 09:46 AM, a spus:

Uma, e o idee cu tigaia pt cine n-are alte posibilitati.In state stiu ca-s gaze, la voi nu sunt?Noi ne dorim un mixt electric-gaze,fiinca nu se compara mancarea facuta la flacara.
Sa stapanesti sanatoasa si cu placere KA-ul.VAz ca sunteti indragostite de rosu, imi place si mie da nu se asorteaza in bucatarie :) , eu l-am vrut verde.Tu aa l-ai luat cu recipientul pt inghetata?Ai facut pana acum in el inghetata?

Normal, tigaia e pentru cine are aragaze electrice - nu stiu daca in Canada sunt gaze, eu stau la bloc si aici sigur nu sunt. Nu ma deranjeaza, dupa atata timp chiar mi-e mai usor sa gatesc asa (mai ales la cuptor)
KA e in casa mea de ceva timp si vasul de inghetata a fost cadou gratuit (si eu Ingerico l-am urmarit ceva timp pana a fost rezonabil ca $$$) - am facut inghetata si a iesit super buna. Rosu e culoarea favorita, dar daca nu era rosu, ar fi fost verde sidefat :)
Bate dragul de el cozonacul si nu face nazuri..de aia mai ales daca ai probleme ingeraso, nu te lasa..arunca apropos-urile in continuare :)

Uite ce cozonaci bate (poze facute acum cativa ani in urma)
Fisier atasat  DSC00429.JPG (133.04K)
A cat is a friend fur-ever !

#3687 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 28 June 2011 - 12:43 PM

Ioana , si eu patzesc la fel cu spatele , dar cred ca stiu de unde vine la mine : dormim cu geamul deschis. Dincolo , la apartament nu puteam ca era galagie si pe al meu il tederanja , aici e o liniste totala si le putem lasa deschise. Dar dimineatza ma dor spatele , de obicei.

#3688 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 28 June 2011 - 12:51 PM

eu am inceput sa am dureri de spate la trezire din momentul in care am inceput sa ma ingras. cum am slabit, cum am uitat de dureri.

Mutti, cica la noi, la romani, 50% din suferinte sunt cauzate de curent. restul, din cauza ca "ne-a picat rau" :)

#3689 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 June 2011 - 01:08 PM

Moatza , la mine asta cu ingrasatul se aplica :).....

#3690 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2011 - 03:25 PM

Vezi postareaUma, la 28 June 2011 - 12:32 PM, a spus:

[
Normal, tigaia e pentru cine are aragaze electrice - nu stiu daca in Canada sunt gaze, eu stau la bloc si aici sigur nu sunt. Nu ma deranjeaza, dupa atata timp chiar mi-e mai usor sa gatesc asa (mai ales la cuptor)
KA e in casa mea de ceva timp si vasul de inghetata a fost cadou gratuit (si eu Ingerico l-am urmarit ceva timp pana a fost rezonabil ca $$$) - am facut inghetata si a iesit super buna. Rosu e culoarea favorita, dar daca nu era rosu, ar fi fost verde sidefat :(
Bate dragul de el cozonacul si nu face nazuri..de aia mai ales daca ai probleme ingeraso, nu te lasa..arunca apropos-urile in continuare :)

Uite ce cozonaci bate (poze facute acum cativa ani in urma)
Atasament DSC00429.JPG

Vasul il bagi la congelator inainte ca si la celelalte masini?Pe mine spatiul din congelator ma omoara ca mai tot timpul e plin si n-am unde baga masina.Tot spun ca o sa-mi mai cumpar un congelator separat ca nu se mai poate.Mie verdele mar imi placea,da tot la argintiu am ajuns ca se incadra cu restul aparaturii din bucatarie.Imi plac aparaturile colorate,si voiam verde, mai ales ca ador culoarea asta.

Vezi postareaMutti, la 28 June 2011 - 12:43 PM, a spus:

Ioana , si eu patzesc la fel cu spatele , dar cred ca stiu de unde vine la mine : dormim cu geamul deschis. Dincolo , la apartament nu puteam ca era galagie si pe al meu il tederanja , aici e o liniste totala si le putem lasa deschise. Dar dimineatza ma dor spatele , de obicei.

Mutti , eu am probleme si iarna cand nu dorm cu geamul deschis.Ma trezesc anchilozata,plus cu degetele amortite de la mana dreapta uneori de la amandoua si imi ia ceva pana imi revin.

Vezi postareamoatza, la 28 June 2011 - 12:51 PM, a spus:

eu am inceput sa am dureri de spate la trezire din momentul in care am inceput sa ma ingras. cum am slabit, cum am uitat de dureri.

Mutti, cica la noi, la romani, 50% din suferinte sunt cauzate de curent. restul, din cauza ca "ne-a picat rau" :)

Da e posibil sa fie si kg in plus desi conform unora am peste limita doar 2 kg, conform altora 5.N-ar fi asa de multe kg in plus,de aceea si vreau sa imi tin greutatea sub observatie,mai ales ca dr ortoped mi-a spus ca datorita pb la coloana in timpul sarcinii s-ar putea sa am pb.
Ce mai sunt baba :) ,spatele ma doare, genunchiul ma doare, laba piciorului ma doare de zici ca mi-am scrantit piciorul.Tb sa ma reciclez :(

Dau un suc rece ca la noi-i caldura mareFisier atasat  tmpphpxytdfs.jpg (16.16K)

Acasa la mine

#3691 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 June 2011 - 03:32 PM

Vezi postareaIoana, la 28 June 2011 - 03:25 PM, a spus:

Vasul il bagi la congelator inainte ca si la celelalte masini?

Da, tot asa, il bagi la congelator intai :) Buna inghetata (mai ales dupa retele Mayei :))
A cat is a friend fur-ever !

#3692 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 June 2011 - 06:55 AM

Buna dimineata , din goana calului...

#3693 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 29 June 2011 - 07:31 AM

Si de la mine...BUNA DIMINEATA...va urmaresc din umbra de atita timp....
Probleme de sanatate la orizont(dupa 5 luni de la operatia facuta in Buc ...acum imi supureaza....)
Donc naspa.....

#3694 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 29 June 2011 - 07:54 AM

Buna dimineata.

Cafeluta si calda si rece , in functie de vreme si dorinte.

Fisier atasat  84641136_53bfef3acf.jpg (61.81K)

Fisier atasat  iced-cappuccino-sl-257510-l.jpg (18.13K)

#3695 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 June 2011 - 08:08 AM

Buna dimineatza , fetelor!

Azi am musafiri . Parca asta-mi lipsea inainte de plecare :thumleft:....dar incet , incet invatz sa ma relaxez :notworthy:.
Azi fac pulpe de pui cu cartofi la tava , un mujdei de usturoi....ca desert am luat inghetzata si PA.

Eu meniul asta-l primesc ca meniu festiv , de zi de nastere....asa ca o sa-l servesc si eu :D

Al meu insista , totusi , sa fac si un ratatouille :blush:

#3696 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 29 June 2011 - 08:45 AM

neata
eu sant satula de munca pana la ora asta :notworthy:...de-acum nu mai misc, nu am vazut asa ceva. dimineata ma trezesc in putere si nimic nu ma doare, dupa pranz, pe al 2 cum e acuma, mor. nu ma mai duc picioarele si nu mai pot misca mainile. pana seara sant paralizata :blush:

noroc ca merge el sa ia fata de la scoala. eu am muncitorii aici (asigurarile) si pun mocheta (a dat domnul), schimba usa de la baie (usa distrusa de apa)...da, eu ca si maya am avut casa ravasita de apa. a bufnit o teava in toaleta fetelor si a distrus asa: lounge sus, hos sus spre camera fetelor, pe sub zid in camera sarei a intrat, s-a scurs in perete la parter si ploua efectiv in casa cand a intrat. de coma a fost sara, a fugit si si-a luat umbrela si cizmele de cauciuc :thumleft:

zidul sub toaleta direct a fost daramat si pus din nou, tavanul reparat si vopsit la parter, mocheta e schimbata azi si asta va fi tot. ne putem intoarce la normal.

#3697 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2011 - 09:18 AM

Buna dimineata si de la mine

Carmaw, sanatate multa.

Izuk eu iau cafeaua calda, la mine ca-i frig sau cald tot calda tb sa fie cafeaua,nu-mi place frapeul.La noi iara se anunta 30 de grade, da,da pt mine 30 gr e mult,traiesc cel mai bine la 25-27 de grade :notworthy: .

Dimineata m-am trezit fara dureridar cu dureri de cap, e imposibila copila de sub noi, dis de dimineata urla, zici ca o taie cineva mai nene.Uneori ma gandesc ca are pb cu capul ca de multe ori sta in gradina o auzi razand cu parintii si in clipa urmatoare o apauca plansul.Sau daca treci pe langa ea si o saluti se uita ciudat la tine si n-are mai mlt de 5-6 ani.

Angel,naspa cu tzevile astea.Sanatate multa si tie.

Mutti, multa putere :blush:

Geany, vaz ca ai disparut,acum ca s-a animat pe aici nu mai scrii?te-am vazut prin zona,da nu mai vb cu noi. :thumleft:

Stela, o zi buna.

Eu am servit la micul dejun iaurt cu capsuni si zmeura ca mi-a adus aseara al meu proaspete.Iaurt nu mai am,dar va las sa savurati niste fructe
Fisier atasat  obstsalat-honigmelone.jpg (13.54K)

Fisier atasat  mediterraner_obstsalat_minze_feigen.jpg (41.31K)

O zi frumoasa

Acasa la mine

#3698 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 29 June 2011 - 09:21 AM

ah Jo, mancati-as smochinele :notworthy:
la mine sant scumpe tare si le cam duc dorul...ma bateam cu soacra pe ele cand le aveam :thumleft:

#3699 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2011 - 09:34 AM

Vezi postareaAngel, la 29 June 2011 - 09:21 AM, a spus:

ah Jo, mancati-as smochinele :thumleft:
la mine sant scumpe tare si le cam duc dorul...ma bateam cu soacra pe ele cand le aveam :blush:

Eu aici nu gasesc tot timpul,sau cand sunt , sunt cam scofalcite si o bucata costa 50 centi.Cand merg la sora mea ma indop bine ca ei au in gradina, chiar ar tb sa-i spun mamei sa-mi faca dulceata daca tot e acolo,bine ca mi-ai amintit,ma duc sa o sun :notworthy:)

Acasa la mine

#3700 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 29 June 2011 - 09:41 AM

am avut un Kumqoat si rodii unde am stat si soacra venea si statea sub pomi cu un castronel, le spala si manca pana lesina :notworthy:
nu le suport pe nici unele eu...ea mananca si passion fruit, eu doar pe praji cateodata, imi place suc insa din rodii si passion fruit

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul