Multa sanatate la bolnaviori,si o zi minunata tuturor!
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 05 December 2014 - 01:03 PM
Multa sanatate la bolnaviori,si o zi minunata tuturor!
Postat 05 December 2014 - 05:49 PM
Postat 05 December 2014 - 07:17 PM
Stella , ma "omori" cu pozele puse , mare , soare ...
Ati fost cuminti ,vine mosul in seara asta? Eu am fost cat de cuminte am putut sa fiu , dar ma indoiesc ca la mine vine vreun mos :)In schimb, vine la pitica mea in mod sigur. Am discutat eu si cu mos Nicolae si cu mos Craciun si am rezervat ce si-a dorit.
Eu anul acesta sunt norocoasa, in sfarsit am apucat si eu mini vacante de Craciun si Anul Nou. Am cate 4 zile libere si asta e o minune , nu am mai vazut eu asa pomana de multi ani , mereu am lucrat ori de Craciun , ori de Anul Nou.
Va doresc week end placut , linistit si sa va aduca mosul tot ce va doriti.
Postat 06 December 2014 - 07:11 AM
Salutari la tot hanul
Fisiere atasate
-
filename-colazione-1.jpg (43.71K)
Number of downloads: 0
Postat 07 December 2014 - 09:15 AM
Acum cica era polei si derdelus mare, ca aplouat si a inghetat totul.
Bine ca a ajuns cu bine.
Postat 07 December 2014 - 09:22 AM
zi placuta si glorioasa:)
Postat 07 December 2014 - 10:43 AM
Iar ploua....Uufff, deprimant! Si daca io-s deprimata....
Va multumesc tuturor pentru urari! A fost cel mai frumos cadou pe care mi l-ati putut face si va multumesc mult!
Ieri a fost soacra-n vizita.M-am scos cu Catrinelul Stellinei si cu sarmale de la mama.
Azi se mai anunta cativa musafiri: fetele consoartei.Cica da el pateu cu paine.
Mai am maine de munca si-apoi...YUPIII! Concediu!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 07 December 2014 - 11:52 AM
Stiu eu ca o sa treci si peste ziua de miine si apoi YUPI......la Braila sau la bulgari ceva?
Postat 07 December 2014 - 06:24 PM
verber, la 07 December 2014 - 11:52 AM, a spus:
Stiu eu ca o sa treci si peste ziua de miine si apoi YUPI......la Braila sau la bulgari ceva?
Eiii, la Braila.La bulgari doar vara, ca-n rest...Inca n-au ajuns (io sper sa nici n-ajunga ca duminica nu prea am chef de vizite!).Stiu, sunt rea, dar duminica seara vreau sa fie A MEA! Ca maine e cu munca si-mi rezerv timpul pregatirii(haine la-ndemana, cafea, sticle pentru lapte, etc)
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 08 December 2014 - 06:11 AM
La mine e duminica ora 11 seara,un frig intens -15 grade si putina zapada.Se anunta pentru miercuri una din faimoasele vifornite canadiene,norocul meu ca nu mai merg la serviciu,sunt pensionara si nu mai trebuie sa conduc pe distante lungi indiferent de conditiile atmosferice(am facut-o ani multi).Stella,mai ai un pic,ai sa vezi,se vor schimba multe dar cel putin cerebral e mult mai lejer.
Va doresc o saptamina usoara si cu temperaturi clemente.
Postat 08 December 2014 - 06:21 AM
Si la noi e frig, am reusit sa racesc asa ca sunt *trocnoasa" rau,
Azi o zi luuuuuunga si intensa. Va doresc sa aveti parte de una mai *blanda".
Daphne, abia astept
Fisiere atasate
-
dessert-bar-ideas-fruit.jpg (50.82K)
Postat 08 December 2014 - 08:38 AM
Stella sanatate multa stiu ca si tuiubesti frigul, maxim!!
Postat 08 December 2014 - 12:27 PM
Pe mine m-a trezit grindina la 6.30. Acu' s-a-nseninat, bate vantul si sunt 3 grade. Frig!
Mai am o saptamana de munca s-apoi concediu
Salutari si-o saptamana buna va doresc!

Postat 08 December 2014 - 12:31 PM
O zi frumoasa tuturor!
Postat 08 December 2014 - 01:01 PM
Joi dimineata ma duc la crasma, impreuna cu colegii. Luam si noi micul dejun, apoi ne ducem si la serviciu, pe la 11 - 12. Deja am vorbit cu sefu' si a zis ca ma ia el de-acasa si apoi ma si duce la munca. Puteam sa iau masina noastra, dar la pranz n-as fi gasit nici un loc de parcare, asa ca se duce jupanu' dimineata si eu vin din urma cu sefu'.
Va doresc o saptamana minunata si multa sanatate celor bolnavi!
Postat 08 December 2014 - 10:37 PM
Ce cadouri intelectuale pentru draga Vale, asa ma incanta ca are astfel de preocupari ...ce o fac fericita ... Cred ca esti o mamica tare mandra, Stella!
eu dau cu ulei de salvie! fiica-mea nu a vrut. Nu, la noi nu e asa de scump, pretul depinde daca e de uz intern sau extern, uite preturile aici:
http://www.shopmania...ulei-de-oregano
nu mai stiu ce e cu algele? ce alge? sunt folositoare in particular pt raceala, sau doar le luati ca si antioxidant?
izuk:hug:, believe it or not, nici la mine nu s-a gandit nimeni ...dar jur ca nu m-a intristat, cat m-a bucurat faptul ca am putut darui celor dragi! cred ca nimic nu se compara cu bucuria de a darui ...fara asteptari ... Pup pitica!
in rest ca va doresc multa sanatate si o luna a cadourilor cu multe bucurii!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 09 December 2014 - 08:41 AM
Eu cu repetitii, alea alea....azi musai sa scriu vreo 50 de felicitari oficiale de Craciun, sa fac o prajitura si niscai fursecuri sau ceva sarat
ca joi e o mica petrecere de adio al unui coleg ce se pensioneaza anticipat .
Si printre picaturi sa incep sa ma agit cu fursecaritul de pus in pungutele de dat de Craciun.
Anul asta nu stiu de ce, dar mi-e foarte greu sa intru in atmosfera asta de serbari, si mi se pare aberant ca in cca 2 saptamani e deja Craciunul...
Va doresc mult spor la tot ce v-ati pus in gand sa faceti si o zi faina tuturor.
Fisiere atasate
-
fruits-buffet-table-25005084.jpg (255.63K)

Ajutor