Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1832
  • 1833
  • 1834
  • 1835
  • 1836
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36661 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 December 2014 - 01:02 PM

Vezi postareaPhoenix, la 09 December 2014 - 06:43 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 08 December 2014 - 10:37 PM, a spus:

izuk :thumleft: , believe it or not, nici la mine nu s-a gandit nimeni ...dar jur ca nu m-a intristat, cat m-a bucurat faptul ca am putut darui celor dragi! cred ca nimic nu se compara cu bucuria de a darui ...fara asteptari ... Pup pitica!

Draga mea , nici eu nu m-am intristat. Sunt bucuroasa ca sunt sanatoasa , linistita si asta e cel mai frumos cadou pe care l-am primit.

Eu stii ce primesc? Tati imparte dulciurile gasite la el in ghete cu mine :rolleyes: Apoi le dau lor inapoi si sharuim care ce ii place din tot.
Ma bucur tare ca esti sanatoasa si linistita, pana la urma linistea sufleteasca e inegalabila. Te imbratisez si va pup pe amandoua!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36662 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2014 - 01:38 PM

ieri dimineata, in jur de 9 si 10 a inceput sa ninga, pentru doar 15 minute, cu niste fulgi maaaari de tot, cum nu am vazut in viata mea! ... zic ca depaseaua marimea medie a oului de gaina
poza proasta cu telefonul, dar asta era in primul minut de ninsoare pe jos
dupa 15 minute s-a transformat in burnita marunta ...
din cate citesc, toate fenomenele meteo nu's de la incalzirea globala si nici de la schimbarea polilor pamantului ci dirijate chimic ...

Astia pentru miercuri promisesera soare, dar a trecut ziua si soarele ioc!

Fisiere atasate

#36663 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 11 December 2014 - 02:46 PM

Ieri am fost la Christmas Concert, la Antonia. 2 ore: 6 piese + interpretari intermediare intre piese (cor, dans irlandez, grup de fluiere si flauturi, etc) Este ultimul, pentru ca termina scoala primara si la liceu nu mai fac.

Sunt fantastice fetele! Zic "fete" pt ca e scoala de fete.

4 piese au fost scurte adaptari la Annie, Oliver, Frozen si a patra imi scapa

Ambele clase terminale au jucat piese scrise, concepute de ele. Au amestecat personaje de poveste sau din filme pentru copii cu colinde si cantece moderne (Katie Perry, One Direction, etc etc).

Intr-una din piese niste vrajitoare rele, de la colegiul de vrajitorie, l-au trimis pe bietul Mos cu Rudolf cu tot in Caraibe, sa faca insolatie si sa uite de Craciun, si s-au intalnit cu un magar care vorbea cu un accent jamaican de toata lumea in sala radea cu lacrimi. Pana la urma magarul s-a alaturat lui Rudolf si au livrat cadouri impreuna

Cealalta piesa l-a avut in rol principal pe Ted (din filmul cu Mark Wahlberg)alaturi de girlfriend Dumbblonde care-si facea selfie -uri intr-una, vrajitoare cu pisica neagra din dotare si Mos Craciun cu reni si Doamna Craciun. La ultima aparitie, vrajitoarea si pisica dumneaei abia si-au putut spune replicile de ras. Si noi radeam de rasul lor Imagine postata

O sa-mi lipseasca
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#36664 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 11 December 2014 - 03:22 PM

Alpha, frumos! Si eu m-am dus la toate serbari/spectacole in care Alex a participat in scoala generala, de gradinitza nu mai spun. Si imi placea sa ma implic, sa-i dau sugestii, sa-l impulsionez, a fost frumos! La liceu nu fac absolut nimic, decat balul bobocilor.
GEORGIA

#36665 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2014 - 03:57 PM

ce frumos, Alpha! si simpatic de tot ca au facut si un pic de "parodie" moderna, nu tot aceleasi piese/scenete clasice ...

Antonia termina gimnaziul (5-8)? sau scoala primara (1-4)?

am fost si eu anul trecut la Concertul de dansuri irlandeze ... ca de 15 ani imi doream ... Asa-i de fain! As fi curioas ce au facut pe Frozzen ... si eu i-am sugerat Aurei (educatoarea "noastra") ca poate pune cumva in scena pt urmatoarea serbare ...ca tot e asa in voga ...

Noi avem serbarea de Craciun pe 20 decembrie si suntem Zana Clopotel.

#36666 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 11 December 2014 - 06:23 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 December 2014 - 03:57 PM, a spus:

ce frumos, Alpha! si simpatic de tot ca au facut si un pic de "parodie" moderna, nu tot aceleasi piese/scenete clasice ...

Antonia termina gimnaziul (5-8)? sau scoala primara (1-4)?

am fost si eu anul trecut la Concertul de dansuri irlandeze ... ca de 15 ani imi doream ... Asa-i de fain! As fi curioas ce au facut pe Frozzen ... si eu i-am sugerat Aurei (educatoarea "noastra") ca poate pune cumva in scena pt urmatoarea serbare ...ca tot e asa in voga ...

Noi avem serbarea de Craciun pe 20 decembrie si suntem Zana Clopotel.

Antonia termina gimnaziul, aici e Primary School de-aia zic "primara", tot 8 ani dar incep la 4-5 ani - junior infants, senior infants, 1,2,3,4,5,6.
Liceul e Secondary School si e 5 sau 6 ani

Din Frozen au facut doar un fragment, cand o cere Printul pe Anna de sotie si Elsa se impotriveste. L-au amestecat si pe Olaf acolo si l-au adus si pe Mos Craciun sa-i impace pe toti, au cantat "Let it go" si inca un cantec din coloana sonora

Asa e Giorgi, pana mai sunt serbari parca-s tot copii Imagine postata.
Aici cat sunt in scoala primara se si ocupa profesorii de ei. Amandoua au invatat sa cante la chitara si tin whistle (fluier de tabla).
Le tineau cate-o ora o data pe saptamana dupa cursuri. Pe cine era interesat bineinteles. Le-a cumparat profesorul si chitari 3/4, si cand a terminat Andreea clasa a 6-a i-a dat chitara acasa. O are si-acum. Si Antoniei o sa i-o dea pe cea pe care canta acum
In fiecare an au facut serbarea de Craciun sau au colindat in oras, la spital, la case de batrani. In sala de sport au scena, in 30 minute se transforma in sala de spectacole

Si la liceu au o multime de activitati extrascolare, dar nu mai fac spectacole
Imagine postata

#36667 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 11 December 2014 - 06:34 PM

Tot eu: mi-am adus aminte - a 4 a adaptare a fost dupa "Fetita cu chibrituri"

I-am zis domnului alpha ca nu ma gandeam sa ma faca cineva sa rad in timpul unei povestiri atat de triste

Cand aprinde fetita primul bat de chibrit sa se incalzeasca, povestitorul zice ca in fumina flacarii vede o soba dogorind si ii simte caldura....din culise apare o fetita carand o soba de carton
La al doilea bat in lumina flacarii vede o masa bogata, plina de mancaruri delicioase ....din culise vine o fetita in costum de gasca, cu pene zburlite parc-a fost fugarita de caini Imagine postata
Imagine postata

#36668 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 December 2014 - 06:48 AM

Buna dimineata la toata lumea.
O zi faina tuturor. eu sterg putina la ambasada sua la capitala....
abia astept sa doooooooooooorm ore in sir, nu stiu cand oi reusi.

#36669 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 December 2014 - 08:55 AM

Neatza se intrezareste soarele nori putintei!! Cred ca Daniella e in delir!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36670 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 December 2014 - 09:28 AM

Buna! si la noi daca nu ar fi ceata asta ar fi soare (parca se intrezareste putin,asa ca astept sa se ridice ceata asta).O fi de vina vremea asta inchisa de atata timp ,dar toti din familie am visat urat si vise rau prevestitoare(si eu si domnu' Geany' si mama) :) sper sa fie doar vremea asta cenusie de vina asa ca duca-se cu noaptea :)
M-am inveselit bandu-mi cafeaua alaturi de un patratel de ciocolata fina ,asa ca ''alta viata'' :-*

O zi faina tuturor! :)

#36671 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 12 December 2014 - 09:32 AM

Salut!
E SOAREEEE! Vai, cat e de frumos!
Am ajuns sa ma bucur de soare ca de prima zapada!
O zi de vineri superba!
Azi ii ajunge si cadoul Imagine postata d-lui Zoazorel: un subler nu's de care, el l-a ales, io l-am platit...Imagine postata
Vine Mosul deja! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#36672 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2014 - 10:43 AM

Soare si cer senin! Este o zi superba!!!

daaaa, zerda! sunt in delir ...cum am mijit ochii si am vazut zi luminata am sarit din pat si deschis toate ferestrele sa intre soarele :-* chit ca nu am nici o fereastra la rasarit si nu intra nik, dar de obicei cand ma trezeam pe fereastra se vedea totul gri, neguros si mohorat, air azi ca vara :)

Zozo, nu pot sa cred, eu am ajuns sa contorizez zilele: de pe data de 10 noiembrie, dimineata pana in 11 au fost cateva raze de soare stinghere si de atunci doar cer gri... fara pic de soare! dar azi: victorieeee:cheers: trebuie sa dau petrecere! Multumesc natura! :)

sper sa fie si we la fel! m-a remontat! va las o cafeluta si fuga afara sa stau cu fata in soare macar 5 min sa-mi incarc bateriile!

o zi splendida si un weekend productiv/relaxant asa cum vi-l doriti!
love you all!:)

Fisiere atasate

#36673 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 12 December 2014 - 12:39 PM

ma bucur fetelor pt soarele vostru ...la mine in belgica e furtuna si ploaie puternica!!

#36674 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 12 December 2014 - 01:26 PM

Serbari, zapada, la unii a sosit Mos Craciun, altii se bucura de soare :) ... am intrat in febra sarbatorilor!
La noi a inceput iarna inca din Noiembrie, dar ieri a cazut prima zapada mai serioasa. Ieri trebuia sa fie serbarea de Craciun la scoala fiului meu, insa toate activitatile extrascolare s-au anulat.

Fisiere atasate

#36675 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 13 December 2014 - 08:45 AM

Neata. Sper sa nu vina iarna cu atita zapada.

La mine azi asa:

Fisier atasat  IMG_5034.jpg (209.05K)
Number of downloads: 0

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#36676 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 13 December 2014 - 09:52 AM

'Neata! Am cazut si eu din pat dupa 12 ore de somn. Peter, frumoasa poza! La mine vad ca terasa-i inghetata, asa ca nu ies afara sa pozez rasaritul soarelui. Dar va arat o poza facuta acum o luna si jumate, in parcarea de la serviciu.

Fisier atasat  P.jpg (101.41K)

#36677 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 13 December 2014 - 04:08 PM

Ieri ma suna o prietena din Florida - era in drum spre munca dis de dimineata si-mi spune, daca ai vedea ce rasarit de soare avem de ziua ta!
Eu entuziasmata ii spun, fa poza si trimite...la care ea, nu, nu pot, e zona aia in care trebuie sa opresc masina sa treaca aligatorii strada - de iesit din masina nici vorba :hug:
A cat is a friend fur-ever !

#36678 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2014 - 02:42 PM

Deci mie mi-a iesit prin par tabla inmultirii :hug: la bub' s-a predat asa: fie o zi da o zi ba urmatoarea coloana,fie chiar una dupa alta fara nici o zi intre ele si a culminat cu ziua de vineri cand i s-a predat tabla inmultirii cu 7 cu 8 si cu 9 :hug: ca vb. aia e wikend'si avem timp...Fisier atasat  angry-emoticon.png (127.46K)

#36679 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 December 2014 - 06:02 PM

Giani, compatimesc alaturi de tine dar mai ales de Bub saracu'!
Cand eram intr-a doua, in vacanta de iarna am fost cu mama cateva zile la tara. Pe vremea aia mai aveam rude acolo.
Si-am plecat c-o coperta de caiet dupa mine, de-aia care avea tabla inmultirii pe ea. Aveam un var de-o seama si mama ne punea la concurs pe-amandoi. El o stia mai bine si ce necajita am mai fost toata vacanta aia! Iti dai seama ce m-a traumatizat daca mi-o amintesc si-acum, dupa 40 de ani!

Altfel, azi nu s-a ridicat ceata la Buzau, da' pe mine nu m-a deranjat. Sunt intr-o dispozitie lenoasa, as face cate ceva da' parca simt ca nu tre sa m-agit dup-acuma. As face bradul, da' astia ai mei se uita crucis cand le zic. Vad io!

O saptamana glorioasa, numai bine!

#36680 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2014 - 06:57 PM

Merci' Moatzo! :hug:
Dupa ce am luptat heroic' zi de zi pe metereze,azi cu astea ultime 3 coloane mai mult,dintre operatii 1 stia 2 nu,2 stia 2 nu,in fine...si cand il intreb 2x7 la un moment dat si-l vad ca se uita pierdut in zare ,am inceput sa ma cam indoiesc de totalitatea facultatilor mele mintale ,asa ca am zis fuoarte' calm,printre dintzi :''recapitulare'',''o luam de la capat,in coloana....''
Apoi am sters-o la somn,ca poate o fi fost el mai obosit,mai fara chef,nu stiu,ca parca nu mai dadeam randament...

P.S Acum pe seara s-a descurcat mai bine :hug: ,bine ca maine nu avem mate',are marti asa ca mai luptam...

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1832
  • 1833
  • 1834
  • 1835
  • 1836
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul