Daniella, la 11 December 2014 - 03:57 PM, a spus:
ce frumos, Alpha! si simpatic de tot ca au facut si un pic de "parodie" moderna, nu tot aceleasi piese/scenete clasice ...
Antonia termina gimnaziul (5-8)? sau scoala primara (1-4)?
am fost si eu anul trecut la Concertul de dansuri irlandeze ... ca de 15 ani imi doream ... Asa-i de fain! As fi curioas ce au facut pe Frozzen ... si eu i-am sugerat Aurei (educatoarea "noastra") ca poate pune cumva in scena pt urmatoarea serbare ...ca tot e asa in voga ...
Noi avem serbarea de Craciun pe 20 decembrie si suntem Zana Clopotel.
Antonia termina gimnaziul, aici e Primary School de-aia zic "primara", tot 8 ani dar incep la 4-5 ani - junior infants, senior infants, 1,2,3,4,5,6.
Liceul e Secondary School si e 5 sau 6 ani
Din Frozen au facut doar un fragment, cand o cere Printul pe Anna de sotie si Elsa se impotriveste. L-au amestecat si pe Olaf acolo si l-au adus si pe Mos Craciun sa-i impace pe toti, au cantat "Let it go" si inca un cantec din coloana sonora
Asa e Giorgi, pana mai sunt serbari parca-s tot copii

.
Aici cat sunt in scoala primara se si ocupa profesorii de ei. Amandoua au invatat sa cante la chitara si tin whistle (fluier de tabla).
Le tineau cate-o ora o data pe saptamana dupa cursuri. Pe cine era interesat bineinteles. Le-a cumparat profesorul si chitari 3/4, si cand a terminat Andreea clasa a 6-a i-a dat chitara acasa. O are si-acum. Si Antoniei o sa i-o dea pe cea pe care canta acum
In fiecare an au facut serbarea de Craciun sau au colindat in oras, la spital, la case de batrani. In sala de sport au scena, in 30 minute se transforma in sala de spectacole
Si la liceu au o multime de activitati extrascolare, dar nu mai fac spectacole