La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 05 May 2015 - 02:23 PM
Peste pampers trebuie sa pui un material sau un cearșaf. Cum să-ți explic eu... Ca și cum ai face un scutecel chiloțel peste pampers. Pe acesta îl asiguri cu un tip de scotch de hârtie.
Noi așa făceam. În felul ăsta unii chiar nu reușeau să mai desfacă nimic, iar cei mai descurcăreți aveau ceva de muncă iar intre timp ne prindeam de figură...
Noi aveam 40 pe etaj... Știu prea bine despre ce e vorba.
Postat 05 May 2015 - 02:47 PM
sorinadaniela, la 05 May 2015 - 02:23 PM, a spus:
Peste pampers trebuie sa pui un material sau un cearșaf. Cum să-ți explic eu... Ca și cum ai face un scutecel chiloțel peste pampers. Pe acesta îl asiguri cu un tip de scotch de hârtie.
Noi așa făceam. În felul ăsta unii chiar nu reușeau să mai desfacă nimic, iar cei mai descurcăreți aveau ceva de muncă iar intre timp ne prindeam de figură...
Noi aveam 40 pe etaj... Știu prea bine despre ce e vorba.
Este o idee, o sa o pun in aplicare!!!!!

Postat 05 May 2015 - 07:45 PM
Eu am început în seara asta laser terapia pt durerea de cocoașă. Să sperăm că va funcționa. Pt două săptămâni trebuie să vin seară de seară la oraș pt o terapie de 5 minute. Îmi vine să râd... Mai mult îmi ia să mă plimb pe drumuri... Asta e! Îi dăm înainte!
Lili și noi am luptat cu greva azi. Școala închisă. Nu-mi venea să cred. Renzi a supărat rău de tot profesorii.
Voi ați fost mai norocoase... Eu a trebuit să le duc la cumnațică.
Acum sunt la oraș și aștept autobuzul să mă ducă acasă.
Fetele sunt la cumnațică, pt a doua oară pe ziua de azi.
Soatza acum a terminat și el vizita la doctorița de familie și se duce să recupereze fetele.
Peste vreo jumătate de oră ne vom reuni.
Cam asta pe la noi! Seara bună vă doresc!
Postat 05 May 2015 - 09:00 PM
Curaj, rabdare si toate cele va dorim...
Poate nu gasesc cuvintele, dar ma intelegi tu. Imi pare rau de situatie.
Multa sanatate de la noi ptr. mama si numai bine.
Brigitte si Peter

Postat 06 May 2015 - 09:22 AM
Peter, la 05 May 2015 - 09:00 PM, a spus:
Curaj, rabdare si toate cele va dorim...
Poate nu gasesc cuvintele, dar ma intelegi tu. Imi pare rau de situatie.
Multa sanatate de la noi ptr. mama si numai bine.
Brigitte si Peter

Va imbratisez cu multa dragoste!!!
Si va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi!!!!
Pupici voua si la "gagici"!

Postat 06 May 2015 - 09:31 AM
Am si eu o rugaminte la voi: daca cumva stiti vreun camin/azil unde as putea sa o duc pe mama, sa aiba cu adevarat grija de ea, fiind in situatia asta - adica nu te poti intelege cu ea si tipa toata noaptea - si sa nu aiba costuri imense (pana in 1400 Lei). Din pacate pe noi ne depaseste situatia si nedormind noaptea niciunul din noi, ce facem?! Si chiar si in timpul zilei....nu stim cum sa procedam cu ea ca sa fie bine.
O zi buna va doresc!
Postat 06 May 2015 - 09:55 AM
Ma doare sufletul si pentru voi, si pentru mamitza ta.Si mami a mea va iesi maine din spital (la Galati).din fericire, n-a fost nimic grav!
Ia, vezi ce gasesti pe-aici:
http://www.camine-ba...i-si-ilfov.html
Daca nu, caut-o pe FB pe Cinezee Micky.Stiu ca ea a dus-o pe bunica ei la un azil.
Multa putere va doresc!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 06 May 2015 - 11:28 AM
zoazorel, la 06 May 2015 - 09:55 AM, a spus:
Ma doare sufletul si pentru voi, si pentru mamitza ta.Si mami a mea va iesi maine din spital (la Galati).din fericire, n-a fost nimic grav!
Ia, vezi ce gasesti pe-aici:
http://www.camine-ba...i-si-ilfov.html
Daca nu, caut-o pe FB pe Cinezee Micky.Stiu ca ea a dus-o pe bunica ei la un azil.
Multa putere va doresc!
ZoazoNico, in primul rand ma bucur tare pentru mamitza ta! Sa o pupi si sa-i transmiti sanatate multa!
In al doilea rand am cautat pe net si am dat si telefoane, toate caminele private din jurul Bucurestiului sau in Bucuresti au preturi mari care noi nu ne permitem. Caminele de stat nu te apropii de ele sunt cu lista de asteptare.
Si acum m-a sunat Alex disperat ca sta pe marginea patului si tipa dupa el, si-a dat si pampers-ul jos ca ea nu il suporta si el trebuie sa plece la scoala acum, asa ca....eu ce sa fac? Sa plec de la servici, sa renunt la servici....Noaptea nu doarme si tot asa tipa si isi da pampers-ul jos si eu ma chinui cum pot sa o schimb.
Nu as vrea sa o duc la camin, dar ce sa fac cu ea?
Deja am primit reprosuri din familie: Vai, o duci la camin? Nu puteti si voi sa suportati?
Sa aduc pe cineva acasa, cat nu suntem, nu stiu nici asta daca gasesc, trebuie sa fie si de incredere si daca nu se intelege cu ea, oare sta persoana respectiva???
Sunt intr-o situatie......
Postat 06 May 2015 - 11:39 AM
Sunt puține cazurile care pot fi îngrijiți acasă.
Soluția corectă pt toți e azilul de bătrâni. E greu de acceptat, dar de multe ori e singura solutie.
Lasă Bucureștiul, încearcă și în județele limitrofe. Poate costă mai puțin.
Curaj, multă putere, că vă fi foarte greu de acum încolo... Îmi pare rău!
Postat 06 May 2015 - 12:17 PM

Ia uita-te si p-aici, dar Sorina are dreptate!
https://www.google.r...olnav+alzheimer
http://www.doctoraca...stenta-medicala
http://seniorvila.ro...osia-bunicilor/ zice ca au promotie la 1400
Vad ca-s decontate si de Casa si de OPSNAJ
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 06 May 2015 - 12:43 PM

Ganduri bune si de la mine. Multa rabdare, putere si sa gasiti cea mai buna si convenabila solutie.

Postat 06 May 2015 - 12:44 PM
Postat 06 May 2015 - 01:18 PM
Imi iau saptamana viitoare zile de concediu si astept pensia ei...am ramas momentan fara resurse financiare.
Am vorbit oricum cu cineva prin altcineva, dar tocmai la Topoloveni, 1000 Lei fara pampersi (1300 cu pampers)...(dar ea numai vrea sa stea cu ei!), au locuri si le-am spus ca ne mai gandim si asteptam pensia.
Postat 06 May 2015 - 01:29 PM
Pana maine dupa-amiaza numai este mult si asteptam diagnosticul psihiatrului si dupa aceea luam o decizie.
Postat 06 May 2015 - 05:28 PM

Nu mai pleca urechea la vorbe, fa cum e mai bine pentru tine si familia ta. Este clar ca necesita ingrijire speciala 24 ore pe zi. Pana la urma nici tu n-o sa rezisti prea mult si sunt convinsa ca nici dumneaei nu ar fi fost de acord sa va chinuiti toti.

Postat 06 May 2015 - 05:35 PM
Postat 06 May 2015 - 09:54 PM
Vezi ca exista aziluri ale primariilor....du te repede si vorbeste cu cei de la sect 6 ...te vor indruma....in rest peste tot sunt aziluri private care costa .....vezi ca mai era unu parca in regiunea otopeni special alzeimer si era"parca 1200
in pare asa de rau....pacat ca nu am ceva liber ca sa stea alex acolo...lui ii trebuie liniste ca sa dea randament la scoala
sa ti dea DD putere draga mea!
ps vezi ca exista o fundatie care iti trimite de 2 ori pe zi asistenta la domiciliu care o schimba face injectii pune branule d astea...intereseaza te te rog
Postat 07 May 2015 - 10:30 AM

Multa forta si curajintregii familii si sper sa puteti rezolva; asa cum s-a mai scris bolnavii de Alzheimer au nevoie in permanenta de control si ingrijire.
La noi soacra e iar la spital pe perfuzii :(extrem de slabita.... offfffffffff numai batran si bolnav sa nu fii in ziua de azi.
Salutari la tot hanul si numai bine tuturor.
Postat 07 May 2015 - 02:50 PM
Multa sanatate tuturor