La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 01 July 2011 - 04:17 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 01 July 2011 - 04:20 PM

esti linistita cu bagajul piticai? ...s-a strans ceva?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 01 July 2011 - 05:00 PM
Daniella, la 01 July 2011 - 04:17 PM, a spus:
Tata e bine,mai calca el in strachini cu regimul (pt. diabet)dar apoi se remediaza,mucalit ca de obicei,i-a zis mama sa-si ia sandalele si el sa mai respire la picioare(ca el tot in pantofi si sosete),la care el zice:''nop',daca-mi intra o pietricica si mor?! ''

Bineinteles ca tata si-a luat-o,ca l-a certata mama ca invata copilul numa' prostii

In rest bubuletul e foarte suparat si zice la toata lumea ca nu avem apa la baie(o defectiune la conducta principala pe scara),eu ma descurc ca am centrala si dau drumul la apa calda,am pus apa si in cada si aruncam ca pe vremuri cu galeata,asta de cateva zile,si pare sa dureze

Postat 01 July 2011 - 05:15 PM
La noi s-a iscat vijelia de era sa-mi zboare usa de la balcon,asa ca va ofer dupa voie,preferinte ....un cappuccino la ceas de seara

Number of downloads: 0
sau un ceai

insotite de o felie de prajitura

Fisiere atasate
-
praji.jpg (66.19K)
Postat 02 July 2011 - 07:03 AM

Postat 02 July 2011 - 10:51 AM
eu am fost plecata toata ziua, am dus fetele la indoor play area ca ploua cu nemiluita si mureau de plictiseala in casa. am venit de vreo ora si m-am apucat de cina. le fac o frittata cu chorizo (daca nu iese mananca iar ciorba de perisoare

vad ca mi s-au mai desumflat degetele dar picioarele tot ma dor

prietena mea cand a venit sapt trecuta a crezut ca vreau sa fiu sexoasa

Postat 02 July 2011 - 03:36 PM

ma duc sa fac una alta pe diseara

nu fac nimic "cald" ; doar rece...salata de vinete, salata de ardei copti, tabouleh, cateva sarmalute in foi de vita dar ca antreu, somon afumat,si ceva carne afumata taiata subtire labnah,
sa fac cateva *tigarete* din foi yufka, am adus salam din Italia buun rau. si cam asta
branzeturi, o praji cu caise, o salata cum ii place Daniellei ( doar din zmeura si capsuni de data asta

Postat 03 July 2011 - 07:33 AM

o zi minunata se anunta , ceea ce va doresc si voua.
Postat 03 July 2011 - 07:56 AM

am terminat copturile, am facut focaccia si umpluta (cu ham si cascaval, pt Ada) si una pt moi cu cherry tomato pe ea. pun poze la cocaturi
am facut si o minestrone pt pranz ca e frig si la noi, vad ca nu mai ploua azi. de maine noapte 1 grad, brrrr...
fetele ies cu tati sa se plimbe pe plaja putin. eu ma bag la dus si imi fac copitele si peeling,etc.
dupa masa vrem sa ne uitam la un film toti(dansul nu vrea sa mergem la cinema, are destule filme pe hard a zis

cam atat din downunder

Postat 03 July 2011 - 07:57 AM
stella, la 02 July 2011 - 03:36 PM, a spus:

ma duc sa fac una alta pe diseara

nu fac nimic "cald" ; doar rece...salata de vinete, salata de ardei copti, tabouleh, cateva sarmalute in foi de vita dar ca antreu, somon afumat,si ceva carne afumata taiata subtire labnah,
sa fac cateva *tigarete* din foi yufka, am adus salam din Italia buun rau. si cam asta
branzeturi, o praji cu caise, o salata cum ii place Daniellei ( doar din zmeura si capsuni de data asta

sa mi se incarce camera si iti fac poza la cei cu care ma simt cel mai bine

Postat 03 July 2011 - 05:56 PM
Tocmai am crosetat la cererea sotului: cartofi noi cu marar, mujdei de usturoi nou,branza de oi si mamaliguta calda...Paii daca asta e cererea doar n-o sa fac eu fazani fripti cu limbi de canari prajite,nu?!!

Daca mai vrea salata de vinete cu rosii

Bubuletul e frant si vad ca deja a adormit la tv. privind scooby,cred ca ma avant in valuri---le cazii de baie

Mdaaa iar am glume in program am baut o bere...bine vreo 2

Postat 03 July 2011 - 06:23 PM
Eu azi am facut o saupa de pui cu taitei, o placinta cu branza si niscai *mezelicuri* cum zici tu.
inghetata de vanilie, si diverse dulcegarii cui a vrut.
azi am primit de la prietene dragi trufandale : visine la borcan, visinata, dulceata de visine si de capsuni

Postat 03 July 2011 - 06:43 PM

Postat 03 July 2011 - 07:13 PM

Fuoarte obosit...

Baii da' la noapte oare ce facem?! ....

Postat 03 July 2011 - 07:15 PM

o sa visezi si alte povesti pentru bubuletz