Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1907
  • 1908
  • 1909
  • 1910
  • 1911
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38161 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 August 2015 - 10:05 PM

Hello Motzulino :blink:

#38162 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 August 2015 - 10:08 PM

Adi' ce ma bucur ca ai rezolvat! =)) si Ale' e un copil tare intelegator,nu prea cere nimic,daca vede ceva ce-i place(in general nimicuri)intreaba daca putem sa-i luam,macar la salar,daca nu sa-i spunem lui mosu' ;)

Moatzo' si eu sunt ca tine,cel putin in ultimul timp nu mai suport deloc caldura (ma refer la cea in exces care iti da acel discomfort termic)la fel si frigul ala de-ti ingheata toate cele :blink: ,dar asta e dam inainte ca nu avem incotro,totusi vremea asta parca e data peste cap rau,diferente f. mari de temp.intr-un interval de timp f. scurt(practic de la o zi la alta )..In fine azi am copt vinete pt. salata si ardei pt. o mancarica de ardei copti cu pui,ca am gasit super ieftine(dar abea maine le fac,bine ca am copt totul )si am facut niste paste aglio-olio-peperoncino(cu ulei maslinos' aromat cu usturoi si ardei iute)o nebunie :blink:
Am terminat temele de vacanta cu Ale',dar oricum o sa-i mai fac eu o recapitulare cum cred eu inainte de scoala (din punctul meu de vedere ce au avut la teme de vacanta au fost in mare parte''pandalii'',mult si prost,bazat mult pe chestii de logica ,mult prea grele pt. nivelul lor,parca m-am batut cu turcii,bine ca unele dintre ele aveau rezultatul la sf. culegerii ca altfel imi prindeam si eu urechile :71: )

Seara faina tuturor! =))

#38163 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 August 2015 - 09:47 AM

Hello, la mine ploua, si ploua, ceea ce prinde bine. De joi revine vara...bine-mi pare ca plec in Ticino :blink: pe vreo 3 zile, ca ne concertam pe acolo, dar eu ma duc " cercetas" inainte cu 2 zile, sa profit de timpul fain si regiunea care e splendida ( terasa cu vedere pe lacul maggiore :blink: )

#38164 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 24 August 2015 - 09:56 AM

buna dimineata ...si acilea ploua...eu am revenit ieri ...trebuie sa ma oraganizez...

#38165 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2015 - 11:23 AM

Vezi postareastella, la 24 August 2015 - 09:47 AM, a spus:

Hello, la mine ploua, si ploua, ceea ce prinde bine. De joi revine vara...bine-mi pare ca plec in Ticino :71: pe vreo 3 zile, ca ne concertam pe acolo, dar eu ma duc " cercetas" inainte cu 2 zile, sa profit de timpul fain si regiunea care e splendida ( terasa cu vedere pe lacul maggiore =)) )

Bravo Stelin' cercetas :blink:

La noi soare si frumos,iar vin caldurile,pun sa frec salata de vanatai si sa fac mancarica de ardei copti :blink:

O zi faina tuturor!

#38166 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 August 2015 - 01:00 PM

Si eu azi am tot salata de vinete, mie inca nu mi-e cald! As face si eu mancare de ardei copti.... dar cine s-o manance in afara mea....
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#38167 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2015 - 01:37 PM

Vezi postareazerda, la 24 August 2015 - 01:00 PM, a spus:

Si eu azi am tot salata de vinete, mie inca nu mi-e cald! As face si eu mancare de ardei copti.... dar cine s-o manance in afara mea....

Apai asta nu e dilema grea :blink: cel mai greu e sa ai ardeii copti si pe principiul ''daca vrei cu adevarat poti...adidashi intorshan' :71: daca mai tineti minte reclama .Iti faci tie dintr-o ceapa si ardei copti rapid o portioara de mancarica dupa gustul tau (fie cu sos de rosii sau alba cu smantana)iar domnului neamator de mancarica ii servesti sub forma de salata de ardei copti alaturi de o fripturica...

Salata mea de vanatai'...e cu maio'

Fisier atasat  SAM_3978.JPG (44.07K)
Number of downloads: 1

Din pacate iar s-a ascuns soarele si e intunericios..

Fisier atasat  SAM_3979.JPG (46.24K)
Number of downloads: 0

Si mancarica de ardei copti fasiute cu ceapa ,rosii si morcov,poza direct de la locul comiterii faptei din ceaunul de tuci :blink:

Fisier atasat  SAM_3980.JPG (61.14K)

Alaturi de o pulpita,mai blonda ashea =))

Fisier atasat  SAM_3981.JPG (52.8K)

Si gata asta ie'...

#38168 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 August 2015 - 02:05 PM

Salutare!!!

Mancare de ardei copti....bun,bun! Omul meu o face si cu bucatele de piept de pui, curcan.

Fetelor, am primit o invitatie la o emisiune ce va urma la Antena 1, eu si cu animalutele mele, in special pe Tomy si pe Ritu, dar nu stiu ce sa fac? Sa ma duc, sa nu ma duc?! Nu stiu nici cum vor reactiona dumnealor, si m-as duce si nu m-as duce. Mi-a vazut animalutele pe FB, eu fac parte dintr-un grup al iubitorilor de pisici, si le-a placut pozele cu Tomy si Ritu cand fac schimb de casa si filmuletul cu ei. Papagali, canari cu pisici au mai vazut, dar porumbel. Si nu intelegea cum de creste porumbelul cu noi in casa si nu sta inchis undeva, si eu sa vin sa le povestesc aventurile lor. Uite asa imi fac eu copiii vedete....

O saptamana frumoasa sa aveti!

Si ce bine ca s-a incalzit afara!!!!
GEORGIA

#38169 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 August 2015 - 02:14 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 24 August 2015 - 02:05 PM, a spus:

Salutare!!!

Mancare de ardei copti....bun,bun! Omul meu o face si cu bucatele de piept de pui, curcan.

Fetelor, am primit o invitatie la o emisiune ce va urma la Antena 1, eu si cu animalutele mele, in special pe Tomy si pe Ritu, dar nu stiu ce sa fac? Sa ma duc, sa nu ma duc?! Nu stiu nici cum vor reactiona dumnealor, si m-as duce si nu m-as duce. Mi-a vazut animalutele pe FB, eu fac parte dintr-un grup al iubitorilor de pisici, si le-a placut pozele cu Tomy si Ritu cand fac schimb de casa si filmuletul cu ei. Papagali, canari cu pisici au mai vazut, dar porumbel. Si nu intelegea cum de creste porumbelul cu noi in casa si nu sta inchis undeva, si eu sa vin sa le povestesc aventurile lor. Uite asa imi fac eu copiii vedete....

Geanny, culmea, si eu tot salata de vinete facui azi!
veniram ieri de la nunta! Ieri am dormit! TOATA ZIUA! Azi mi-am revenit.Am avut o zi de C.O. Nunta a fost superba, cu doar 40 de invitati.In familie!Pacat c-a cam plouat!

Giorgie, DU-TE! Si sa ne zici cand va vom vedea! Cum sa nu te duci?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#38170 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2015 - 02:15 PM

Iubita!(imi permit doar pt.ca ai cerut o parere si ca ne cunoastem bine sa-ti spun parere mea :blink: )io' sa ma duc ashea' la tv' moca' asi zice pas :blink: ca eu sunt o fire mai practica asa de felul meu...despre ce e emisiunea si ce iese din asta?!pt. animalute sau pt. tine?! :71: ce belea sunt.... =)) da' ce sa fac asa sunt eu ,nu pot sa ma abtzinez....

#38171 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2015 - 02:19 PM

Vezi postareazoazorel, la 24 August 2015 - 02:14 PM, a spus:

Geanny, culmea, si eu tot salata de vinete facui azi!
veniram ieri de la nunta! Ieri am dormit!

Hi hi hi! salata de vanatai se vede ca e in trend (pai daca nu facem acum ,cand?!_) ce bine ca te-ai dixtrat' la nunta tare ma bucur pt. tine :blink:

Despre haleu' sa vezi ce ma mai bantuie :71: vreau sa fac o tocanita din cuburi de carne cu sos(nu de pui,poate pulpa de :blink: )servita pe pat de mamaliguta moale(sa termin si castraveciorii si pepenasul murat)

#38172 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 24 August 2015 - 02:20 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 24 August 2015 - 02:05 PM, a spus:

Salutare!!!

Du-te, Giorgi! Daca nu e in direct, nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Din moment ce se fac tot timpul emisiuni cu animale, nu cred ca se asteapta de la "copilasi" o reprezentatie ca la circ, mai ales ca nu sunt acasa la ei. Daca nu iese, nu iese si gata! Mi-ar placea sa te vad la TV, dar nu suntem in Romania, si nu avem canale TV romanesti, dar daca apare emisiunea pe undeva online da-ne de stire. Intr-adevar Ritu e un fenomen, cu prietenii lui cu tot!
Noi nu avem animalute, dar mi-e drag sa ma uit la subiectul cu pricina.

#38173 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 August 2015 - 02:44 PM

Gio, de ce nu si Fifi? Si vorba ui Geany, daca nu iese ceva, de ce stresezi copiii degeaba. Oricum...noi nu ne cunoastem bine, dar eu tot îmi dau cu parerea. În primul rînd tu stii cît de sociabili sau nu sînt copiii tai, deci în functie de asta ar trebui sa hotarasti. Ai mei copii nu ar suporta un asemenea stres. Nu le plac drumurile cu masina sau alt mijloc de transport si nici schimbari de tapete, persoane necunoscute pe teren necunoscut...etc.

Peter, tu si Dan vreti sa ramîneti singurii din toata Bavaria, fara FB? :blink:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#38174 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 August 2015 - 02:58 PM

Fetelor, mi-a zis ceva si de nu stiu ce premii. Oricum a ramas ca mai discutam, imi trimite niste date mai clare pe e-mail. Astazi m-a contactat asa.... Pe Fifi, nu, deoarece nu este sociabila, de multe ori...nici cu noi, care o iubim asa mult! Tomy este sociabil si jucaus, este plimbat si cu masina si sta cuminte si nici cu Ritu nu pot sa zic ca am probleme. Insa Fifi ... nu! Ursula mai este cuminte si sociabila, doar ca ii lipseste o baie buna!

Va tin la curent, oricum!
GEORGIA

#38175 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2015 - 03:01 PM

Mult succes Giorgi',tu fa asa cum iti dicteaza inima :blink: deabea astept detalii :blink:

#38176 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 August 2015 - 03:09 PM

Giorgi , vezi dupa ce priesti mail-ul ce si cum, si decizi.
Gianino, eu vanataile fara mayo, dar pun mereu un strop de smantana, le albeste, basca intre putin ulei dupa :blink:
Ardeii copti ii prefer salata. In mancare doar peperonatta sau banala tocanita. dar cu ei cruzi. cei copti cum ziceam, salata *fara numar * :blink:

#38177 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2015 - 03:23 PM

Vezi postareastella, la 24 August 2015 - 03:09 PM, a spus:

Giorgi , vezi dupa ce priesti mail-ul ce si cum, si decizi.
Gianino, eu vanataile fara mayo, dar pun mereu un strop de smantana, le albeste, basca intre putin ulei dupa ;)
Ardeii copti ii prefer salata. In mancare doar peperonatta sau banala tocanita. dar cu ei cruzi. cei copti cum ziceam, salata *fara numar * :blink:

Hi hi hi! draga Stelin',iti spun repede o poveste cu salata de vinete a mamii cu smantana =)) pana atunci ...am tot facut simpla doar frecata cu ulei si ceapa,astalalta,imi place sa o fac cu maio rapida dintr-un ou intr-un minut,facuta cu mixerul vertical ,si alt ulei nu-i mai pun,doar vinetele tocate si ceapa...
In fine povestea =)) ...eram copchile,si pe atunci obisnuia lumea sa mearga prin imprejurimile Bacaului la iarba verde (ca acum e la moda cu piscinele etc toate fitzele etc..)si nu neaparat cu gratare,se manca:cas cu rosii ,piftele, salata de vinete etc .deshtia!..(eu si acum pastrez traditia ;) )si mergem noi cu niste prieteni de ai mamii,iar mama facuse salata de vinete frecata cu smantana(buna rau ,apropo' )si pana am ajuns,stat in soare etc,salata mamii era umflata toata data prin afara)si acum e mare hai in familia noastra cu salata de vinete ;)
Dar facuta acasa in loc de maio' cu smantana e super-super de buna si o albeste si chiar e bestiala :blink: (dealtfel mama niciodata nu pune maio' in salata de vinete,cel mult smanatana)
Si asta fu povestea :71:

#38178 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 August 2015 - 04:09 PM

Gianino, eu salata de vinete o tin la frigider, ( cateodata in loc de smantana pun un pic de lapte) ... nu ma risc la picnic.
Doar in gradina picnic :blink: ca mi-s lenesa la facut planuri si plimbari...daca ne plimbam, apoi mancam la crajma :blink:

#38179 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 August 2015 - 04:45 PM

Georgi, animalele mele fac urat la transport. Asta ar fi stresul cel mare, daca nu, ar putea fi curiozitatea fata de mediul nou, alta belea! Stai sa vezi mailul!

Eu salata de vinete fara nimic in afara de sare, ulei si ceapa! Dar am primit 3 kile de gogosari bio, asa ca i-am executat dupa reteta fara fierbere, s-o incerc! Acum trebuie sa astept 24 de ore :blink: :blink: :71: ca daca-i fierbeam terminam balciul, dar asa intra mai putin otet, ca n-aveam in casa, ca-si lasa ei zeama......of!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#38180 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 24 August 2015 - 05:56 PM

georgi DU TE FATO!
nu ai" namic" de pierdut!
In rest nimic asteptam uraganu' ce fu' la prietena mea din B

Arata acest topic