La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 02 October 2015 - 04:14 PM
Si pe aici in ultima saptamana vremea a fost nesperat de buna, e frigulet dimineata - azi au fost chiar 3 grade, insa peste zi e soare, fara nori si ploaie ceea ce e chiar rar pe aici. Sper s-o tina asa cat mai multa vreme, chiar daca e frigulet daca e soare e bine.
In alta ordine de idei, vreau sa trimit cuiva in Romania un buchet de flori si un cos cu ceva ciocolata, sampanie etc. Ati folosit vreo firma pe care ati recomanda-o mai departe? Stiu ca pot gasi pe net insa voiam sa vad daca sint ceva impresii la prima mana. Orice idee e apreciata.
Postat 02 October 2015 - 08:52 PM
black_cat, la 02 October 2015 - 04:14 PM, a spus:
Si pe aici in ultima saptamana vremea a fost nesperat de buna, e frigulet dimineata - azi au fost chiar 3 grade, insa peste zi e soare, fara nori si ploaie ceea ce e chiar rar pe aici. Sper s-o tina asa cat mai multa vreme, chiar daca e frigulet daca e soare e bine.
In alta ordine de idei, vreau sa trimit cuiva in Romania un buchet de flori si un cos cu ceva ciocolata, sampanie etc. Ati folosit vreo firma pe care ati recomanda-o mai departe? Stiu ca pot gasi pe net insa voiam sa vad daca sint ceva impresii la prima mana. Orice idee e apreciata.
Eu am trimis. Am comandat chiar de la mai multe florarii si totul a fost perfect, de fiecare data!

Floria.ro, LivrareFloriBucuresti.ro, FloriDesign.ro, floriacasa.com, floridelux.ro - de pe aceste site-uri am trimis flori (si nu numai) in toate colturile tarii, inclusiv la Cocarlatii-de-dupa-colt. Si au ajuns de fiecare data in intervalul orar specificat (ales) de mine. In plus, aranjamentele florale au rezistat multe zile!
Postat 02 October 2015 - 10:53 PM
Foxyy, la 02 October 2015 - 08:52 PM, a spus:
black_cat, la 02 October 2015 - 04:14 PM, a spus:
Eu am trimis. Am comandat chiar de la mai multe florarii si totul a fost perfect, de fiecare data!

Floria.ro, LivrareFloriBucuresti.ro, FloriDesign.ro, floriacasa.com, floridelux.ro - de pe aceste site-uri am trimis flori (si nu numai) in toate colturile tarii, inclusiv la Cocarlatii-de-dupa-colt. Si au ajuns de fiecare data in intervalul orar specificat (ales) de mine. In plus, aranjamentele florale au rezistat multe zile!
Merci foxulina.
Postat 03 October 2015 - 06:33 AM

Dar suntem in patru de data asta si nu o sa ne plictisim.
Va las un tort, mancati iute ca nu stiu daca mai ramine pe duminica seara cind ne intoarcem.

Number of downloads: 0
Foxyy ma bucur sa te citesc.

Peter

Postat 03 October 2015 - 09:19 AM
Eu pe aici in urbe, unde e friguletz, poate pe dupa masa sa fac un foc in semineu, si sa "zac" in fata lui posibil cu domn fiocco, daca o vrea.
In rest de'ale casei alea alea, nimic extraordinar.
O zi faina si un wengd "glorios" cum ar spune Motzulina.
Postat 03 October 2015 - 09:30 AM
Felia aia de tort imi incalzeste inima.

Postat 03 October 2015 - 01:58 PM

Cat despre vreme la noi dimineata 3 grade la amiaza 23,deci cine sa mai inteleaga? nici nu stii cu ce sa te imbraci

Postat 03 October 2015 - 11:40 PM

Postat 04 October 2015 - 12:03 AM
Postat 04 October 2015 - 02:47 PM
Pupa pe Darius cel frumos si iubitor de mamitza.
Postat 05 October 2015 - 08:13 AM
E gri si recisor, a si ploat, asa cazi de toamna mohorata la mine; sper sa iasa totusi o raza de soare mai incolo .
Postat 05 October 2015 - 08:30 AM

Postat 05 October 2015 - 08:50 AM
Si am fost la drumetie, si a fost frumos.
Prognoza meteo a fost de risul

numai duminica dupa amiaza vremea a fost mai nepotrivita.
In rest asa:

am avut toate cele cu noi(ca de obicei)

iaca si bancuta ptr. care e obosit

O saptamina glorioasa ve doresc.
Peter

Postat 05 October 2015 - 09:54 AM
Peteer, frumoasa plimbare!!!!

Eu am facut o ora juma' pan' la serviciu. Am stat la un sens giratoriu la coada aproape o ora...... Cica e nu-s ce incendiu la o ferma din zona.
Am dormit mai mult in dimineata asta, am venit cu alt autobuz. Sa vedem daca maine or sa fie probleme in trafic sau se va merge mai repede. Cautam solutii pentru trezitul la or 5:20.... Azi am facut ochisori la 6, iar maine ne trezim la 6:15. Dar...... cum ziceam... sa vad la cat ajunge aici autobuzul.....

O saptamana cat mai buna va doresc!
P.S. Peter, ma bucur sa te citesc si eu!

Postat 05 October 2015 - 10:12 AM

Parca a venit prea repede frigul.
Vreau o toamna blanda!
Postat 05 October 2015 - 11:06 AM
Adriana, la 01 October 2015 - 05:16 PM, a spus:

Geany, la 02 October 2015 - 01:05 PM, a spus:

Multumesc doamnelor, ambele metode au dat rezultate delicioase. Mi-era teama ca se dezintegreaza pestele datorita fierberii indelungate, dar carnea si-a pastrat consistenta si oasele s-au inmuiat. Pe masura ce stau in frigider se inmoaie si mai tare. Le-am dat si la neamuri, am pastrat si pentru noi in cutii de plastic cu capac etans. N-o sa stea prea mult in frigider. Cu paine proaspata e minunat!
Foxyy, cica vremea se inrautateste si spre sfarsitul saptamanii se anunta vanturi tari, ultima suflare a uraganului Joachim. Se zvoneste ca isi baga coada si pe la voi si pe la noi. Eu sper sa ne ocoleasca de tot

Peter, ce frumos! Si cu soare si cu nori tot frumos e!

Postat 05 October 2015 - 11:49 AM

Peter sa va fie de bine blimbareala

La noi cald si frumos,soare,acum crosetez o ciorbita buna ca mai trebuie si oleaca de zeama .
O zi faina tuturor!
Postat 05 October 2015 - 12:18 PM
alpha, la 05 October 2015 - 11:06 AM, a spus:

Peter, ce frumos! Si cu soare si cu nori tot frumos e!
Brrrrrr....... Cum ziceam.... meteorologii si prognozele lor. Acum o saptamana prognoza zicea soare si placut pana-n noiembrie. Fara ploi! Acum.. vin furtunile.

Dimineata a burnitat un pic, dar n-a fost cine stie ce. Sa vedem de-acum incolo cum va fi vremea.
I-am zis jupanului ca vine uraganul. Raspunsul lui: trebuie sa-mi schimb umbrela!

Postat 05 October 2015 - 07:13 PM