Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1914
  • 1915
  • 1916
  • 1917
  • 1918
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38301 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,591
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 02 October 2015 - 04:14 PM

Trec si eu sa dau Buna ziua la han si ma bucur sa vad ca lumea e in general bine si va urez s-o tineti tot asa.
Si pe aici in ultima saptamana vremea a fost nesperat de buna, e frigulet dimineata - azi au fost chiar 3 grade, insa peste zi e soare, fara nori si ploaie ceea ce e chiar rar pe aici. Sper s-o tina asa cat mai multa vreme, chiar daca e frigulet daca e soare e bine.
In alta ordine de idei, vreau sa trimit cuiva in Romania un buchet de flori si un cos cu ceva ciocolata, sampanie etc. Ati folosit vreo firma pe care ati recomanda-o mai departe? Stiu ca pot gasi pe net insa voiam sa vad daca sint ceva impresii la prima mana. Orice idee e apreciata.
brain loading....please wait....

#38302 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 October 2015 - 08:52 PM

Vezi postareablack_cat, la 02 October 2015 - 04:14 PM, a spus:

Trec si eu sa dau Buna ziua la han si ma bucur sa vad ca lumea e in general bine si va urez s-o tineti tot asa.
Si pe aici in ultima saptamana vremea a fost nesperat de buna, e frigulet dimineata - azi au fost chiar 3 grade, insa peste zi e soare, fara nori si ploaie ceea ce e chiar rar pe aici. Sper s-o tina asa cat mai multa vreme, chiar daca e frigulet daca e soare e bine.
In alta ordine de idei, vreau sa trimit cuiva in Romania un buchet de flori si un cos cu ceva ciocolata, sampanie etc. Ati folosit vreo firma pe care ati recomanda-o mai departe? Stiu ca pot gasi pe net insa voiam sa vad daca sint ceva impresii la prima mana. Orice idee e apreciata.

Eu am trimis. Am comandat chiar de la mai multe florarii si totul a fost perfect, de fiecare data! :notworthy:
Floria.ro, LivrareFloriBucuresti.ro, FloriDesign.ro, floriacasa.com, floridelux.ro - de pe aceste site-uri am trimis flori (si nu numai) in toate colturile tarii, inclusiv la Cocarlatii-de-dupa-colt. Si au ajuns de fiecare data in intervalul orar specificat (ales) de mine. In plus, aranjamentele florale au rezistat multe zile!

#38303 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,591
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 02 October 2015 - 10:53 PM

Vezi postareaFoxyy, la 02 October 2015 - 08:52 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 02 October 2015 - 04:14 PM, a spus:

Eu am trimis. Am comandat chiar de la mai multe florarii si totul a fost perfect, de fiecare data! :notworthy:
Floria.ro, LivrareFloriBucuresti.ro, FloriDesign.ro, floriacasa.com, floridelux.ro - de pe aceste site-uri am trimis flori (si nu numai) in toate colturile tarii, inclusiv la Cocarlatii-de-dupa-colt. Si au ajuns de fiecare data in intervalul orar specificat (ales) de mine. In plus, aranjamentele florale au rezistat multe zile!

Merci foxulina.
brain loading....please wait....

#38304 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 02 October 2015 - 11:03 PM

Vezi postareablack_cat, la 02 October 2015 - 10:53 PM, a spus:

Merci foxulina.

Cu mult drag! :notworthy:

#38305 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 03 October 2015 - 06:33 AM

Neata la han si de la noi. Azi si maine doua zile de munte. Pacat ca vremea nu este chiar perfecta... :notworthy:
Dar suntem in patru de data asta si nu o sa ne plictisim.
Va las un tort, mancati iute ca nu stiu daca mai ramine pe duminica seara cind ne intoarcem.

Fisier atasat  a.jpg (277.76K)
Number of downloads: 0

Foxyy ma bucur sa te citesc. :thumleft:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38306 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 October 2015 - 09:19 AM

Hello , drumetie frumoasa peter&shefa ;
Eu pe aici in urbe, unde e friguletz, poate pe dupa masa sa fac un foc in semineu, si sa "zac" in fata lui posibil cu domn fiocco, daca o vrea.
In rest de'ale casei alea alea, nimic extraordinar.
O zi faina si un wengd "glorios" cum ar spune Motzulina.

#38307 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 October 2015 - 09:30 AM

Peter, asteptam poze.Aici e frig si ploua, a nins la 1800m.
Felia aia de tort imi incalzeste inima. :notworthy:

#38308 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 October 2015 - 01:58 PM

Vaii Peter ce bine arata tortul! :thumleft:

Cat despre vreme la noi dimineata 3 grade la amiaza 23,deci cine sa mai inteleaga? nici nu stii cu ce sa te imbraci :pupic: acum e soare si frumos,am pus masina de spalat ,dar vad ca nu-mi mai ia detergentul din sertaras,am pus pernuta inauntru dar trebuie sa rezolv si cealalta problema :notworthy:

#38309 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 03 October 2015 - 11:40 PM

Hello girls... and boys! Mi-e dor de voi, rau de tot! Sper sa imi fac timp si sa revin printre voi, asa cum tot planuiescde ceva vreme, insa evenimentele din viata mea, putin timp imi lasa. Mi-e tare drag sa va recitesc, atat cat am putut am facut-o, mi-e dor "familia" care-mi sunteti si care mi-e tare pe sufletul meu.Va pupez si va imbratisez cu caldura! (no... eu nu am intrebat daca de mine va mai amintiti :notworthy:) ca am presupus ca da) :thumleft:
Imagine postata

#38310 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,530
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 October 2015 - 12:03 AM

Vezi postareaalimocanu, la 03 October 2015 - 11:40 PM, a spus:

(no... eu nu am intrebat daca de mine va mai amintiti :thumleft:) ca am presupus ca da) :pupic:

:notworthy: glumeaţo
Important e ca eventimentele sa fie toate frumoase!

#38311 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 October 2015 - 02:47 PM

Alinule, hehe, cine te poate uita pe tine si blondinul tau scump. Vino cand vrei, ca usa hanului e mereu deschisa,
Pupa pe Darius cel frumos si iubitor de mamitza.

#38312 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 October 2015 - 08:13 AM

Buna dimineata si o saptamana frumoasa tuturor.
E gri si recisor, a si ploat, asa cazi de toamna mohorata la mine; sper sa iasa totusi o raza de soare mai incolo .

#38313 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 05 October 2015 - 08:30 AM

Neata la han. Multumesc fetelor pentru reteta de diplomat. A iesit o minune de tort :occasion15: de care toata lumea a fost super incantata :) (ma laud singura, ca nici unul dintre participantii la petrecere nu e pe forum :P ).

#38314 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 05 October 2015 - 08:50 AM

Si nu ne arati si noua o felie?

Si am fost la drumetie, si a fost frumos.
Prognoza meteo a fost de risul
Fisier atasat  DSC02379.jpg (350.45K)

numai duminica dupa amiaza vremea a fost mai nepotrivita.
In rest asa:

Fisier atasat  DSC02291.jpg (370.03K)

Fisier atasat  DSC02361.jpg (338.28K)

am avut toate cele cu noi(ca de obicei)
Fisier atasat  DSC02329.jpg (352.21K)

iaca si bancuta ptr. care e obosit
Fisier atasat  DSC02422.jpg (343.73K)

O saptamina glorioasa ve doresc.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38315 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 October 2015 - 09:54 AM

Buna dimineata!
Peteer, frumoasa plimbare!!!! :P Cat despre prognoza.... cunoastem! Mult prea bine! :occasion15:
Eu am facut o ora juma' pan' la serviciu. Am stat la un sens giratoriu la coada aproape o ora...... Cica e nu-s ce incendiu la o ferma din zona.
Am dormit mai mult in dimineata asta, am venit cu alt autobuz. Sa vedem daca maine or sa fie probleme in trafic sau se va merge mai repede. Cautam solutii pentru trezitul la or 5:20.... Azi am facut ochisori la 6, iar maine ne trezim la 6:15. Dar...... cum ziceam... sa vad la cat ajunge aici autobuzul..... :P
O saptamana cat mai buna va doresc!

P.S. Peter, ma bucur sa te citesc si eu! :)

#38316 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 05 October 2015 - 10:12 AM

O farama de cer albastru tot vad in pozele tale. :occasion15:
Parca a venit prea repede frigul.
Vreau o toamna blanda!

#38317 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 05 October 2015 - 11:06 AM

Vezi postareaAdriana, la 01 October 2015 - 05:16 PM, a spus:

mie-mi place mult, sper sa va placa si voua :)

Vezi postareaGeany, la 02 October 2015 - 01:05 PM, a spus:

Mmmm!! buna si aia,(matusii mele ii iese excelenta)sper sa va placa. :occasion15:

Multumesc doamnelor, ambele metode au dat rezultate delicioase. Mi-era teama ca se dezintegreaza pestele datorita fierberii indelungate, dar carnea si-a pastrat consistenta si oasele s-au inmuiat. Pe masura ce stau in frigider se inmoaie si mai tare. Le-am dat si la neamuri, am pastrat si pentru noi in cutii de plastic cu capac etans. N-o sa stea prea mult in frigider. Cu paine proaspata e minunat!

Foxyy, cica vremea se inrautateste si spre sfarsitul saptamanii se anunta vanturi tari, ultima suflare a uraganului Joachim. Se zvoneste ca isi baga coada si pe la voi si pe la noi. Eu sper sa ne ocoleasca de tot Imagine postata Saptamana trecuta a fost uscat, seara si noaptea a fost frig dar ziua a fost chiar placut. De ieri s-a innorat dar inca nu ploua

Peter, ce frumos! Si cu soare si cu nori tot frumos e!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#38318 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 October 2015 - 11:49 AM

Ma bucur fetelor ca v-au reusit retetele :) Alina,cum sa te uitam?! pupam blondutul scump :P
Peter sa va fie de bine blimbareala :occasion15:

La noi cald si frumos,soare,acum crosetez o ciorbita buna ca mai trebuie si oleaca de zeama .

O zi faina tuturor!

#38319 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 October 2015 - 12:18 PM

Vezi postareaalpha, la 05 October 2015 - 11:06 AM, a spus:

Foxyy, cica vremea se inrautateste si spre sfarsitul saptamanii se anunta vanturi tari, ultima suflare a uraganului Joachim. Se zvoneste ca isi baga coada si pe la voi si pe la noi. Eu sper sa ne ocoleasca de tot Imagine postata Saptamana trecuta a fost uscat, seara si noaptea a fost frig dar ziua a fost chiar placut. De ieri s-a innorat dar inca nu ploua

Peter, ce frumos! Si cu soare si cu nori tot frumos e!

Brrrrrr....... Cum ziceam.... meteorologii si prognozele lor. Acum o saptamana prognoza zicea soare si placut pana-n noiembrie. Fara ploi! Acum.. vin furtunile. :occasion15:
Dimineata a burnitat un pic, dar n-a fost cine stie ce. Sa vedem de-acum incolo cum va fi vremea.
I-am zis jupanului ca vine uraganul. Raspunsul lui: trebuie sa-mi schimb umbrela! :)

#38320 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 October 2015 - 07:13 PM

Hehe, ploua mocaneste. Nici fiocco nu vrea afara, a venit repede in casa la caldurica

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1914
  • 1915
  • 1916
  • 1917
  • 1918
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul