De cand s-a schimbat la ora de iarna am si eu niste ore de somn ca... pensionarii. M-as duce la culcare odata cu gainile

, dar ma chinui sa stau treaza pana mai tarziu, doar-doar ma pot trezi dimineata dupa ora 4. Nu, n-am reusit nici azi. Io tot nu pricep cum vine asta "Daylight Saving Time" in timpul verii

, cand ziua si asa e lunga, or fi unii care-i gasesc beneficii.
Geani, crema de zahar ars cu adaos de cacao mi-a adus aminte de o reteta, cred ca "Insula" ii zicea, asemanatoare cu crema de zahar ars, ceva mai multe ingrediente, si rezulta un sos de cacao. Eu nu am mai mancat de cand eram copil, cine stie pe unde-o fi reteta??
Foxy, dar cum vine asta - sa inlocuiesti faina cu cacao la crema de zahar ars? e drept ca n-am mai facut de mult, dar se pune faina in reteta originala

?
Georgi, mi-ar fi placut sa vad si eu emisiunea, sunteti niste draguti cu totii! O sa ma uit pe link-ul pus de tine.
Peter, concediu placut! asteptam cuminiti sa ne incanti cu pozele, ca de obicei

.
Verber, nu stiu unde locuiesti, dar vremea e aici ca la tine - ninge, de aseara, insa la noi vad ca nu s-a depus, doar un pic pe iarba, dar se va topi ca se anunta temperaturi ceva mai ridicate. Urasc vremea asta care nu-i nici toamna, nici iarna ca lumea! Ce fain de Nasha, ca la ea e primavara ...