Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1928
  • 1929
  • 1930
  • 1931
  • 1932
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38581 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 November 2015 - 12:26 PM

Buna! la noi ploua si e intunericios si frig! :rolleyes:

despre crema de zahar ma gandisem sa fac cu cacao cum mi-ati sugerat voi reteta mea din 4 oua pt. 500 de ml. de lapte (deci juma' de reteta)si sa pun desupra pe la jumatea coacerii si un pandispan din 4-6 oua tot cu cacao,apoi prin rasturnare sa-mi devina un tort insiropat aromat cu esenta de rom si imbracat fie in frisca fie in ganaj pe laturi,poate ceva cioco topita turnata in cap' :unsure: cam asta debita piticul meu,dar pe mai tarliu' ca acum are la dulciuri de terminat :scratch:

In rest o gramada de cumparaturi si comisioane de facut asa pe ploaie ca asa se intampla,cat o fost soare si frumos,nu era nimic de facut,acum parca mi-or plouat toate :unsure:

O zi faina tuturor! :)

#38582 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 24 November 2015 - 12:51 PM

Vezi postareaadi_edi, la 24 November 2015 - 11:56 AM, a spus:

Verber, nu stiu unde locuiesti, dar vremea e aici ca la tine - ninge, de aseara, insa la noi vad ca nu s-a depus, doar un pic pe iarba, dar se va topi ca se anunta temperaturi ceva mai ridicate. Urasc vremea asta care nu-i nici toamna, nici iarna ca lumea! Ce fain de Nasha, ca la ea e primavara ...

buna
Locuiesc intr o regiune unde primar este madame Martine AUBRY(maritata a 2 oara cu un nene musulman).Dinsa este fiica lui j.Delorre cel ce a pus bazele Europei
Vai si amar:(
ps2....iarasi o porcarie la o banca de linga mine....ostateci.......cine imi furnizeaza o bomba atomica

#38583 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 November 2015 - 11:23 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 23 November 2015 - 03:13 PM, a spus:

Hello!!!!

Am aparut aseara la Antena 1, undeva in jurul ore 21,30, dar aparitia mea cu sufletelele a fost foarte scurta, atat au taiat din inregistrare ca aproape nu s-a mai inteles nimic, asta e!
Cine nu a reusit sa vada emisiunea aseara, este in reluare sambata dimineata, pe 28 noiembrie, mi se pare ca de la 10,30. Pe site-ul lor nu ai acum sa vezi in reluare emisiunea...decat daca platesti! Foarte tare!

Aici este o filmare realizata cu un telefon mobil, dar din pacate sonorul lasa de dorit!

https://www.facebook...445302908711268

Se poate vedea aici: http://www.clicksud....l-5-online.html De la minutul 53 si cîteva zeci de secunde.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#38584 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 25 November 2015 - 01:26 AM

Zi aproape normala la serviciu, atat ca ne-a facut-o mai interesanta o colega care ne-a povestit despre nepotul ei care a venit acasa dupa un an de zile petrecut la munca in Australia, excusii in Thailanda si Vietnam - "nebunul" le-a spus doar cand a ajuns acasa ca a facut escala la Bruxelles; in plus avusese cu el un cartus (sau cum i-o fi zicand), gol, ce-i drept, amintire de la un poligon de tir unde fusese cu alti amici. A scapat doar cu confiscarea obiectului, bine ca l-au lasat sa se intoarca acasa. Cica ajuns acasa, si-a aruncat lucrurile intr-o camera, a plecat sa se tunda, apoi s-a imbracat frumos si s-a dus la... noul serviciu! Da' stiu ca baiatu' nu pierde timpul de pomana!

#38585 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 25 November 2015 - 01:29 AM

Vezi postareaverber, la 24 November 2015 - 12:51 PM, a spus:

ps2....iarasi o porcarie la o banca de linga mine....ostateci.......cine imi furnizeaza o bomba atomica

Offf... nu e bine deloc..Chiar acum cateva minute citeam despre asta - bine macar ca n-au legatura cu atentatele.

#38586 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 November 2015 - 07:55 AM

Buna dimineata. La mine frig si tot se preconizeaza omat...deocamdata nu e si tare ma bucur.
Ma operez de tunelul carpian pe 16 dec .
In rest alea alea, slalomez intre terapeuti, caci ca sa echilibrez proble,elela mana dreapta, am s un tendon belaliu rau si inflamat la umarul stang. Inafara de asta e relatibv ok sa zicem
O zi lina tuturor.
PS irarul de iarna e un mare fas; doar sa ne zapaceasca si mai mult.

#38587 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2015 - 08:17 AM

Buna! lapovita la noi,umezeala frig,intunericios si in casa,bleeaahh!!! :rolleyes:

#38588 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 25 November 2015 - 08:17 AM

Vezi postareastella, la 25 November 2015 - 07:55 AM, a spus:

Buna dimineata. La mine frig si tot se preconizeaza omat...deocamdata nu e si tare ma bucur.
Ma operez de tunelul carpian pe 16 dec .
In rest alea alea, slalomez intre terapeuti, caci ca sa echilibrez proble,elela mana dreapta, am s un tendon belaliu rau si inflamat la umarul stang. Inafara de asta e relatibv ok sa zicem
O zi lina tuturor.
PS irarul de iarna e un mare fas; doar sa ne zapaceasca si mai mult.

Off, Doamne, Stellina! Sper sa-ti fie bine! Asa rau e de-ai ajuns la bisturiu?
Voi fi cu gandul la tine si te pup sa treaca repede
Aici ploua si-i gri, frig si urat! In we asta merg la Braila si s-ar putea sa n-am, iar, net! Eu sper sa am!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#38589 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 November 2015 - 09:22 AM

hello, la mine ninge frumos tare, niste fulgi mari si desi, frumos, frumos!

Stellin, bafta cu doctorii, mie mi s-a rezolvat problema cu tunelul de cand am slabit masiv. Sper sa ramana asa.
Totusi am inteles ca nu-i o interventie grea, sa nu te sperii! Mai nasol cu tendonul ala. Bafta, o sa fie bine!

Nu-mi place ce se-ntampla-n lume, de cand sunt eu om matur nu cred c-a mai fost situatia atat de tensionata in zona noastra.

#38590 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 25 November 2015 - 10:28 AM

Neata fetelor,
La mine a aparut soarele.....si eu Stella am la probleme de sanatate....tine te bine si insanatosire grabnica!,
In rest azi nu stiu ce sa fac de mincare....am ceva salata verde cu un rest de piine pierduta si o sa fac 2 fripturi de vaca...carnea e o minune...f tandra
Totusi am scos blatul pt o tarta de fructe...trebuie s o prestez.
Ah sa nu cumparati de la Lidl.....periuta electrica....a mea se desface din suport...trebuie sa ma duc cu bonul s o returnez
nimic in plus......va pup
ps am primit un tel nou dar nu am logiciel sa aranjez contactele....nu am decit peste 200 amestecaturi...imi puteti spune si mie ce organizator de contacte sa incarc ......am android
pup si multumesc

#38591 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 25 November 2015 - 12:20 PM

Vezi postareaMaya, la 24 November 2015 - 11:23 PM, a spus:

Vezi postareaGiorgiana, la 23 November 2015 - 03:13 PM, a spus:

Hello!!!!

Am aparut aseara la Antena 1, undeva in jurul ore 21,30, dar aparitia mea cu sufletelele a fost foarte scurta, atat au taiat din inregistrare ca aproape nu s-a mai inteles nimic, asta e!
Cine nu a reusit sa vada emisiunea aseara, este in reluare sambata dimineata, pe 28 noiembrie, mi se pare ca de la 10,30. Pe site-ul lor nu ai acum sa vezi in reluare emisiunea...decat daca platesti! Foarte tare!

Aici este o filmare realizata cu un telefon mobil, dar din pacate sonorul lasa de dorit!

https://www.facebook...445302908711268

Se poate vedea aici: http://www.clicksud....l-5-online.html De la minutul 53 si cîteva zeci de secunde.

Multumesc frumos, Maya!!!!
GEORGIA

#38592 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 25 November 2015 - 01:14 PM

Vezi postareaverber, la 25 November 2015 - 10:28 AM, a spus:

Ah sa nu cumparati de la Lidl.....periuta electrica....a mea se desface din suport...trebuie sa ma duc cu bonul s o returnez
ps am primit un tel nou dar nu am logiciel sa aranjez contactele....nu am decit peste 200 amestecaturi...imi puteti spune si mie ce organizator de contacte sa incarc ......am android

Am cumparat periuta de dinti de la Lidl acum vreo 2 ani, parca. N-am avut nici o problema cu ea, niciodata. Nu stiu de ce se desface a ta, poate ai nimerit una defecta... :rolleyes:
Cat despre contacte - telefonul nu are agenda? Ce model ai?
Buna dimineata, la amiaz'.
Soare, cam bate vantul si 9 grade. Ar prinde bine o plimbare! :unsure:
Da' la cat am de munca, numai de plimbare nu se pune problema.... :scratch: Luni am bifat 11 ore de munca, marti alte 10.... Sa vad azi daca nu ajung cumva la 12. :)
Sanatate multa tuturor!
O zi cat mai placuta va doresc! :unsure:

P.S. Brigitte & Peter - distractie placuta, sper ca deja ati dat un tur de insula! :unsure:

#38593 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 25 November 2015 - 01:32 PM

Vezi postareaFoxyy, la 25 November 2015 - 01:14 PM, a spus:

Am cumparat periuta de dinti de la Lidl acum vreo 2 ani, parca. N-am avut nici o problema cu ea, niciodata. Nu stiu de ce se desface a ta, poate ai nimerit una defecta... :rolleyes:
Cat despre contacte - telefonul nu are agenda? Ce model ai?

buna
uite am asta:
Téléphone mobile débloqué POLAROID Cosmos Dualsim anthracite

ECRAN : 5,5"(13,97CM) HD IPS - TACTILE CAPACITIF MULTITOUCH
CONNEXION INTERNET : OUI (VITESSE 4G4)+WIFI B/G/N+MODEM WIFI
MODE PHOTO/ VIDEO : PHOTO 5MP(+FLASH)+2MP / VIDEO HD

In agenda pun evenimente.... d astea.....ma gindeam sa incarc un programel sa mi aranjez contactele pe// tara/.../..../....
Marturisesc ca in domeniu is "absenta"

kiss and hug!

#38594 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 November 2015 - 04:27 PM

Vezi postareastella, la 25 November 2015 - 07:55 AM, a spus:

am s un tendon belaliu rau si inflamat la umarul stang. Inafara de asta e relatibv ok sa zicem

stella și eu am avut o tendonită horror, tot la umărul stîng, de nu puteam să îmi bag mîna pe mîneca hainelor. am resolvat-o cu exerciții de stretching, v-am mai spus eu de metoda respectivă (classical stretch).

#38595 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 November 2015 - 04:36 PM

fripturi de vaca...carnea e o minune...f tandra

vreau și eu fripturi de vacă tandrăăă Imagine postata
sorry verb, dar la asta nu m-am putut abține, prea sună bine traducerea Imagine postata Imagine postata

#38596 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 25 November 2015 - 06:05 PM

Vezi postareaverber, la 25 November 2015 - 01:32 PM, a spus:

buna
uite am asta:
Téléphone mobile débloqué POLAROID Cosmos Dualsim anthracite

ECRAN : 5,5"(13,97CM) HD IPS - TACTILE CAPACITIF MULTITOUCH
CONNEXION INTERNET : OUI (VITESSE 4G4)+WIFI B/G/N+MODEM WIFI
MODE PHOTO/ VIDEO : PHOTO 5MP(+FLASH)+2MP / VIDEO HD

In agenda pun evenimente.... d astea.....ma gindeam sa incarc un programel sa mi aranjez contactele pe// tara/.../..../....
Marturisesc ca in domeniu is "absenta"

kiss and hug!

Poti sa-ti organizezi contactele telefonice pe grupuri. Creezi tu singura ce grupuri vrei, in functie de criteriile tale. Apoi muti numerele in grupurile respective. Nu-ti trebuie vreun program special, agenda normala a telefonului ar trebui sa fie capabila sa faca chestii de genul asta.
Daca nu te descurci, du-te intr-un magazin de telefoane si roaga-i pe cei de acolo sa te indrume.

#38597 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 25 November 2015 - 06:48 PM

Vezi postareaGeany, la 25 November 2015 - 08:17 AM, a spus:

Buna! lapovita la noi,umezeala frig,intunericios si in casa,bleeaahh!!! :rolleyes:

Hai mai Geanino la noi. Aici e putin mai ghini..

Fisier atasat  DSC02949.jpg (204.33K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  DSC02950.jpg (228.21K)

Fisier atasat  DSC02971.jpg (358.16K)

Fisier atasat  DSC02975.jpg (368.53K)

Fisier atasat  DSC02984.jpg (361.17K)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38598 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2015 - 06:56 PM

Vaii ce frumos Peter!! :rolleyes: asi veni cu mare drag :scratch:

#38599 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2015 - 06:58 PM

Steluta sanatate multa :rolleyes:

Giorgi' am vazut filmarea,f.fain Ritzu' tau si blanoasele,au spus ca-ti dau mancare pt. animalute pt. un an de zile :scratch:

#38600 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 25 November 2015 - 10:02 PM

Peter e bine ca nu te abtii:((...da vacuta mea din frigider e tandra......vad fotografiile ...ce bine de voi...apa are si ea macar 22 de grade??
Monica da am inceput sa ti urmez sfaturile....
Eu sunt la Free care pt 19 e dau totul internet acasa, pe tel mobil peste tot nelimitat plus net, basca enspe canale pe tele...zic asta pt ca pot oferi la tariful asta totul cu conditia ca sa nu aibe magazine....deci ma las in seama la ce mi ai indicat caci nu ma pot duce intr o agentie de a lor...aici se pare ca ar fi una la 100 km
In rest multumesc mult si seara placuta....aici iar a inceput torentiala...in Pirinei vad zapada multa....

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1928
  • 1929
  • 1930
  • 1931
  • 1932
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul