Daniella, la 04 March 2016 - 01:29 PM, a spus:
azi e 4, e baba mea! e un frig si o ploaie si un vant, nici catelul nu-i de scos din casa!

iar pe 3 a fost baba picei: insorita si lina...

Bine c-a fost baba ei frumoasa!Baba mea e duminica, pe 6.Am emotii!Am ajuns si eu la Braila si pouaaaa, parca-i potopul!
Geany, la 04 March 2016 - 03:31 PM, a spus:
Sa specific

persoana care l-a cadorisit pe domnu' Geany' cu dulceata de cirese amare e un domn in varsta si e facuta chiar de el(ca sa cureti atatea la cirese amare ,ca numa' noua ne-a dat 3 borcane de 800 gr. e munca de chinez batran,borcanele sterilizate si capsate ok.,deci jos cu clopu'

,atata ca trebuia scazuta mai mult,dar avand in vedere circumstantele

)ne-a mai dat si branza de oi framantata cu sare si indesata la borcan,cu ''capac'' de untura ,capsat si tot...domnu' Geany a savurat cu mamaligusion',eu daca e sa fac un pacat macar sa-l fac cum se cuvine,pe cartofi prajiti

(inca nu am comis dar visez

)
Geanny, chiar ca JOS PALARIA! Bravo domnului! Si eu am primit de ma matusa, sora mamei, si gem, si dulceata.Asteia i s-a facut lene si n-o mai fierbe cat trebuie, asa ca eu am mai fiert-o pana cand a ajuns cum imi place mie si-asa am scos, din doua borcane de 800 cu dulceata de trandafiri, doar unul! Asa ca nu-mi mai bat mintea: pun pe foc si fierb.Si stiu sigur ca nu se mai mucegaieste sau fermenteaza!