Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1949
  • 1950
  • 1951
  • 1952
  • 1953
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#39001 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 March 2016 - 12:40 PM

Vezi postareazoazorel, la 26 February 2016 - 06:57 PM, a spus:

Salut!

mai am 16 ani de munca, nu vreau sa ma gândesc la asta= Moțu, dar ce? tu ești mai mică decât mine doar cu un an? Eu mai am 15 din acest an! Tu nu ești mult mai mică?
Înalta ordine de idei, azi cald, frumos, la ora asta am făcut baie și-acum aștept să scot prima tură de rufe.Mai urmează una.Mâine-sarmale! 10 sau 20, să vad câte ies!

Deci toate suntem de-o varsta :unsure:! sper ca nu va ganditi sa iesiti la 65 de ani!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#39002 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 March 2016 - 01:47 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 March 2016 - 12:40 PM, a spus:

Salut!

mai am 16 ani de munca, nu vreau sa ma gândesc la asta= Moțu, dar ce? tu ești mai mică decât mine doar cu un an? Eu mai am 15 din acest an! Tu nu ești mult mai mică?
Înalta ordine de idei, azi cald, frumos, la ora asta am făcut baie și-acum aștept să scot prima tură de rufe.Mai urmează una.Mâine-sarmale! 10 sau 20, să vad câte ies!

Deci toate suntem de-o varsta :71:! sper ca nu va ganditi sa iesiti la 65 de ani!

Ntzzzzzzz, eu voi iesi la 64 ani :-*...ca asa-i la mine-n sat inca :unsure:

#39003 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 01 March 2016 - 01:50 PM

Salut!

Deci toate suntem de-o varsta :71:! sper ca nu va ganditi sa iesiti la 65 de ani!

Io nici nu-mi fac planuri pentru pensie. Pan' sa ma apropii io cat de cat de pragu' cu pricina, parca vad ca deja e saltat undeva peste 70 de ani..... :unsure:

#39004 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 March 2016 - 01:52 PM

Salut!

Deci toate suntem de-o varsta :unsure:! sper ca nu va ganditi sa iesiti la 65 de ani!

Neah! Eu am deja 50 de ani si, nefiind in Tabelul nr .1, voi iesi la 65.Fie ca ma gandesc sau nu! Asta daca nu se schimba iar Legea Pensiilor!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#39005 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2016 - 03:20 PM

Multi ani sanatosi inainte tuturor, cu veselie! Eu am 43 pentru inca 2 luni si ca si Foxyy, pana sa citesc ca tu si Moatza va faceti deja AMR pana la pensie nici nu ma gandeam sa fac vreo socoteala ..., ca nu putem socoti nici maine ce va fi cu certitudine! Hai sa traim frumos, cu bucurie azi, pensia o veni cand o veni.

PS: Am 43, dar ma simt ca la 16! hahahahaha :unsure:

Aici soare si caldut. Martisoare din flori! Va imbratisez si va doresc o dupamiaza minunata!

#39006 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2016 - 03:43 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 March 2016 - 03:20 PM, a spus:

Multi ani sanatosi inainte tuturor, cu veselie! Eu am 43 pentru inca 2 luni si ca si Foxyy, pana sa citesc ca tu si Moatza va faceti deja AMR pana la pensie nici nu ma gandeam sa fac vreo socoteala ..., ca nu putem socoti nici maine ce va fi cu certitudine! Hai sa traim frumos, cu bucurie azi, pensia o veni cand o veni.

PS: Am 43, dar ma simt ca la 16! hahahahaha :unsure:

Aici soare si caldut. Martisoare din flori! Va imbratisez si va doresc o dupamiaza minunata!

Despre asta-i vorba, Daniella! Nici eu nu-mi mai fac planuri.Nici macar pentru azi dupa amiaza! Astept cuminte vara! Daaaaa, vara!
Va pup!

#39007 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 March 2016 - 10:54 PM

Si la noi pana-n 12 a fost intunericios si a mai burat,apoi a iesit soarele. :71:

O primavara minunata si din partea mea :71:

Fisier atasat  toporasi.jpg (52.49K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  lacramioare.jpg (58.96K)

#39008 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2016 - 07:55 PM

Azi vazui la emisiunea preferata ''prova del cuoco'' reteta de piadina sfogliata :71: http://www.ricettein...iele-persegani/...m-a inspirat procedimentul.Ei au folosit untura ,eu o sa incerc cu unt.
Astea sunt poze de pe net cu procedimentul

Fisier atasat  piadine-sfogliate-es-225x300.jpg (17.03K)

Se intinde aluatul pt. turtita,se pensuleaza cu untura , se ruleaza ca pe o clatita,apoi se ruleaza sub forma de melc,si dupa aceea se intinde iara si se coace in tigaie.(precum placintele crete ale lui Pisco)

Fisier atasat  piadina-sfogliata-pm-530x800.jpg (66.51K)

O sa incerc si eu sa vad ce-mi iese!

#39009 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 March 2016 - 10:22 AM

Buna dimineata la han :71:

#39010 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 March 2016 - 10:28 AM

Buna dimineata si de la mine! :71: Inc-un pic si se termina si saptamana asta. :cheers: Acusi ajungem la jumatatea lui martie si eu habar n-am cand a trecut timpul! :71:
O saptamana placuta va doresc! :71:

#39011 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2016 - 10:36 AM

Buna dimineata la han si Bun venit Primavara! hai, curaj! mai cu soare!:71:

#39012 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2016 - 10:51 AM

Buna! la noi a fost frig dimineata,dar acum e soare,se pare ca vom avea la amiaza 10 grade,asa ca inceputul e promitator :71:
Am in plan azi un bors de fasole(nush' daca sa-i mai pun oleaca de afumatura sau nu :71: )oricum cu paine neagra si ceapa verde...

O zi minunata tuturor! :cheers:

#39013 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 March 2016 - 12:53 PM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2016 - 10:36 AM, a spus:

Buna dimineata la han si Bun venit Primavara! hai, curaj! mai cu soare!:appl:

mda...la mine ningea azi dimineata cu fulgi mari. s-a topit intre timp dar e frig afara

#39014 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2016 - 01:29 PM

azi e 4, e baba mea! e un frig si o ploaie si un vant, nici catelul nu-i de scos din casa! :appl:
iar pe 3 a fost baba picei: insorita si lina... Imagine postata

#39015 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2016 - 02:17 PM

Intunericios si la noi azi! Asa ca zi de clatite cu dulceata de cirese amare primita ''cheadoo''(acu' va spui un siecret' ,saahhhtt!!!!nu mai spuneti la nimeni!! ''cam curgatoare dulceata'',dar acuma' mna',pi principiu'''calu' di' dar nu sa cauta la dintzi'' :appl: ... :71: )

#39016 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 March 2016 - 02:26 PM

Vezi postareaGeany, la 04 March 2016 - 02:17 PM, a spus:

Intunericios si la noi azi! Asa ca zi de clatite cu dulceata de cirese amare primita ''cheadoo''(acu' va spui un siecret' ,saahhhtt!!!!nu mai spuneti la nimeni!! ''cam curgatoare dulceata'',dar acuma' mna',pi principiu'''calu' di' dar nu sa cauta la dintzi'' :71: ... :71: )

Scurge dulceata si cu siropul obtinut poti sa faci suc! :71:
Soare si senin azi, dar cam racoare. Vreo 8 grade momentan.
Inca vreo ora jumate si s-a terminat inca o saptamana (de munca). :71:
Planuri pentru sfarsitul de saptamana n-avem. Ne lasam dusi de val. Gradina, plimbare, somn, filme...... Cam astea-s propunerile. :71:
Spor in toate, tuturor! :appl:

#39017 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2016 - 02:35 PM

Vezi postareaFoxyy, la 04 March 2016 - 02:26 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 04 March 2016 - 02:17 PM, a spus:

Intunericios si la noi azi! Asa ca zi de clatite cu dulceata de cirese amare primita ''cheadoo''(acu' va spui un siecret' ,saahhhtt!!!!nu mai spuneti la nimeni!! ''cam curgatoare dulceata'',dar acuma' mna',pi principiu'''calu' di' dar nu sa cauta la dintzi'' :71: ... :) )

Scurge dulceata si cu siropul obtinut poti sa faci suc! :71:
Soare si senin azi, dar cam racoare. Vreo 8 grade momentan.
Inca vreo ora jumate si s-a terminat inca o saptamana (de munca). :71:
Planuri pentru sfarsitul de saptamana n-avem. Ne lasam dusi de val. Gradina, plimbare, somn, filme...... Cam astea-s propunerile. :71:
Spor in toate, tuturor! :appl:

Sar-na' Fox! :) :) ...am luat cu furculita si am dispus pe clatituri',fiind borcan de 800 a mai ramas mult sirop si cu cateva ciresele amare si o sa fac gris cu lapte si o sa pun asta deasupra :71:

#39018 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2016 - 03:31 PM

Sa specific :71: persoana care l-a cadorisit pe domnu' Geany' cu dulceata de cirese amare e un domn in varsta si e facuta chiar de el(ca sa cureti atatea la cirese amare ,ca numa' noua ne-a dat 3 borcane de 800 gr. e munca de chinez batran,borcanele sterilizate si capsate ok.,deci jos cu clopu' :71: ,atata ca trebuia scazuta mai mult,dar avand in vedere circumstantele :appl: )ne-a mai dat si branza de oi framantata cu sare si indesata la borcan,cu ''capac'' de untura ,capsat si tot...domnu' Geany a savurat cu mamaligusion',eu daca e sa fac un pacat macar sa-l fac cum se cuvine,pe cartofi prajiti :71: (inca nu am comis dar visez :71: )

#39019 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2016 - 09:57 PM

Vezi postareaDaniella, la 04 March 2016 - 01:29 PM, a spus:

azi e 4, e baba mea! e un frig si o ploaie si un vant, nici catelul nu-i de scos din casa! :)
iar pe 3 a fost baba picei: insorita si lina... Imagine postata

Bine c-a fost baba ei frumoasa!Baba mea e duminica, pe 6.Am emotii!Am ajuns si eu la Braila si pouaaaa, parca-i potopul!

Vezi postareaGeany, la 04 March 2016 - 03:31 PM, a spus:

Sa specific :) persoana care l-a cadorisit pe domnu' Geany' cu dulceata de cirese amare e un domn in varsta si e facuta chiar de el(ca sa cureti atatea la cirese amare ,ca numa' noua ne-a dat 3 borcane de 800 gr. e munca de chinez batran,borcanele sterilizate si capsate ok.,deci jos cu clopu' =)) ,atata ca trebuia scazuta mai mult,dar avand in vedere circumstantele =)) )ne-a mai dat si branza de oi framantata cu sare si indesata la borcan,cu ''capac'' de untura ,capsat si tot...domnu' Geany a savurat cu mamaligusion',eu daca e sa fac un pacat macar sa-l fac cum se cuvine,pe cartofi prajiti :) (inca nu am comis dar visez :) )

Geanny, chiar ca JOS PALARIA! Bravo domnului! Si eu am primit de ma matusa, sora mamei, si gem, si dulceata.Asteia i s-a facut lene si n-o mai fierbe cat trebuie, asa ca eu am mai fiert-o pana cand a ajuns cum imi place mie si-asa am scos, din doua borcane de 800 cu dulceata de trandafiri, doar unul! Asa ca nu-mi mai bat mintea: pun pe foc si fierb.Si stiu sigur ca nu se mai mucegaieste sau fermenteaza!

#39020 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 March 2016 - 10:23 AM

Vezi postareazoazorel, la 04 March 2016 - 09:57 PM, a spus:

Geanny, chiar ca JOS PALARIA! Bravo domnului! Si eu am primit de ma matusa, sora mamei, si gem, si dulceata.Asteia i s-a facut lene si n-o mai fierbe cat trebuie, asa ca eu am mai fiert-o pana cand a ajuns cum imi place mie si-asa am scos, din doua borcane de 800 cu dulceata de trandafiri, doar unul! Asa ca nu-mi mai bat mintea: pun pe foc si fierb.Si stiu sigur ca nu se mai mucegaieste sau fermenteaza!

Buna si ideea ta Zoazo' =)) =))

Soare si frumos la noi azi,dar mai intai sa ne apucam de teme(avem cam aiurea azi :) )
O zi minunata tuturor! :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1949
  • 1950
  • 1951
  • 1952
  • 1953
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic