Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1954
  • 1955
  • 1956
  • 1957
  • 1958
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#39101 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 March 2016 - 03:44 PM

hello! zi frumoasa la han!
aici ploua si e tare frig de luni! vreme motzoasa! eu vreau sa vina primavara, dar ea nimic ... Desi din cele vreo 200 bulbi de flori de primavara saditi in toamna, au rasarit cel putin jumatate... Cred ca de acum in doua_trei saptamani timp de o luna o sa am gradina plina, daca da si ceva soare ...

In rest pregatiri pascale frumoase si inspirate celor ce serbeaza we acesta!

da, deja la scoala, dar la clasa Pregatitoare, nu in clasa intai (asta la anul). Acum asa e modelul aici.

nu stiu cum va e voua, dar mie mi/e un frig numai cand aud ploaia non stop pe "coperis! Dupa modelul ultimilor ani, destul de probabil ca ne mai tine asa vreo luna si apoi vine direct vara, cu vreo 2 saptamani de primavara maxim ... Bun si asa ... ce frumos ma gandesc deja la soare, plaja, mare .... =))

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#39102 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 25 March 2016 - 06:50 PM

Seara buna, la han,

intreb aici ca e mai populat =)). Aveti experiente pozitive cu vreo companie care face livrari de flori in Bucuresti? Trebuie sa trimit maine un buchet de flori si abia azi m-am trezit iar daca alte servicii cu livrari online am mai folosit, astea cu florile niciodata.

Multumesc mult de referinte.

#39103 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 March 2016 - 09:15 AM

Nici aici nu este prea populat. =))

Urez un Paste fericit la toti care tin astazi.

Prin ceata se vede deja acel putin soare ce l-au anuntat de vreo saptamina.
Am observat ca mi-ar trebui vreo 3 inele de tort(formele de copt nu au diametrul respectiv..)

In rest, noi sa fim sanatosi.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#39104 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 27 March 2016 - 03:37 PM

Paste fericit!(noi sarbatorim tot ce se poate sarbatori =)) ) N-am cumparat vopsele pentru oua, am folosit coloranti Wilton pentru fondant. Mi-a placut ca nu a trecut culoarea prin coaja.
Noi am avut niste zile interesante de inceput de primavara - joi au fost inchise scolile din cauza vremii, a nins, a plouat, a inghetat... Azi e insorit, speram sa o tina tot asa!

Fisiere atasate

#39105 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 27 March 2016 - 04:51 PM

Vezi postareaadi_edi, la 27 March 2016 - 03:37 PM, a spus:

Paste fericit!(noi sarbatorim tot ce se poate sarbatori =)) ) N-am cumparat vopsele pentru oua, am folosit coloranti Wilton pentru fondant. Mi-a placut ca nu a trecut culoarea prin coaja.
Noi am avut niste zile interesante de inceput de primavara - joi au fost inchise scolile din cauza vremii, a nins, a plouat, a inghetat... Azi e insorit, speram sa o tina tot asa!

pup ochioasa domnisoara Iepurica:)

#39106 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 March 2016 - 07:37 PM

Paste fericit prietenilor artisti care sarbatoresc zilele acestea! S-aveti lumina, bucurii si oameni dragi in casele voastre!

#39107 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 27 March 2016 - 08:27 PM

Buna seara ,Paste fericit tuturor celor care sarbatoresc ,lumina in suflet sa aveti ! :occasion15:

Fisier atasat  iepure happy easter gif.gif (84.89K)
Number of downloads: 0

#39108 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2016 - 08:29 PM

Vezi postareaadi_edi, la 27 March 2016 - 03:37 PM, a spus:

Paste fericit!(noi sarbatorim tot ce se poate sarbatori :D ) N-am cumparat vopsele pentru oua, am folosit coloranti Wilton pentru fondant. Mi-a placut ca nu a trecut culoarea prin coaja.

Ce ochisori frumosi avem noi aici ! :hug: :-* ...iar lalelele sunt superbe! :occasion15:

#39109 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,591
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 29 March 2016 - 07:49 AM

Vezi postareaKiva, la 25 March 2016 - 06:50 PM, a spus:

Seara buna, la han,

intreb aici ca e mai populat :occasion15:. Aveti experiente pozitive cu vreo companie care face livrari de flori in Bucuresti? Trebuie sa trimit maine un buchet de flori si abia azi m-am trezit iar daca alte servicii cu livrari online am mai folosit, astea cu florile niciodata.

Multumesc mult de referinte.

Eu am trimis Romcadou punct ro, l-am gasit pe net si mi-a placut un aranjament anume, era exact ce cautam. Nu-i fac reclama ca n-am nici un interes si sper ca experienta mea buna cu ei nu a fost un caz izolat :hug:. Am avut un mic hiccup la plata, le-am trimis email si m-au sunat imediat la Luxembourg unde locuiesc. In rest au livrat cadoul la data si ora cerute de mine.
brain loading....please wait....

#39110 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2016 - 07:57 AM

Fisier atasat  12417551_1537753673196044_5906192587858657058_n.jpg (47.86K)
Number of downloads: 0

:floare: :floare: Ale' e de belea azi,l-a pacalit de dimineata pe taica-su ca e nush' ce eroare la calculator(asta a sarit ca ars din pat,ca in ultima vreme daca mai aude de erori i se urca paru-n cap,cat a butonat la el :love7: )ne-am intalnit cu un coleg de-al lui in curtea scolii si i-a zis ca are ceva pe frunte se tot freca ala saracu' si Ale i-a zis ca e pacaleala de 1 aprilie,deja isi face planuri cum sa-i pacaleasca pe bicu' si pe bica la telefon(azi e si ziua lui bicu',asta e pe bune nu e pacaleala :hug: )asa ca trebuie sa fiu azi f. atenta cu el ca sigur imi coace si mie ceva ...

In rest e cald si frumos la noi,il iau pe domnu' Geany de manuta si plecam prin oras ca avem niste treburi de rezolvat si cumparaciuni' de facut! va pup ,o zi de 1 aprilie frumoasa tuturor si atentie la pacaleli! :floare:

#39111 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 02 April 2016 - 10:23 AM

Am si uitat ieri de 1.Aprilie. Nu am pacalit pe nimeni(si nimeni nu m-a pacalit pe mine...) Asta e de rau, sau? :floare:

Oricum, toate posturile de radio la noi se intrec sa spune grade cit mai multe la prognoza vremii, dar la mine e frig(inca)
Maine probabil prima data cu bicicletele alandala...
Azi un strudel cu branza,stafide si unul cu mere. O ciorba cu tzimpi de pui si legume. Doua paini. :floare:

Salutari din Bavaria.
Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#39112 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 10:50 AM

:floare: Dau copy si paste de pe internet(doar asa ca sa ne mai si dixtram') zice ashea':''Cei care nu raspund cu zambetul pe buze unei farse facute de vor fi urmariti de ghinion tot anul. Barbatii pacaliti de o femeie frumoasa de Ziua Pacalelilor vor ajunge sa o ia de nevasta, sau, daca barbatul este casatorit, cei doi vor ramane prieteni foarte buni.'' :love7:

La noi ieri a fost cald si frumos,dar azi bate un vant rece.Ca de obicei ma pregatesc sa merg la mama si nici nu stiu cum sa ne imbracam...mai bine mai gros,ca vremea asta e tare inselatoare! Ne asteapta la mama un festin(pt. ziua tatei) cu aperitive,oua umplute si mancare rece :floare:

O zi minunata tuturor! :floare: :hug:

#39113 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 02 April 2016 - 03:36 PM

Geanny petrecere frumoasa la bica si bicu!
La multi ani sanatosi sarbatoritului si sa se bucure cit mai mult de nepoti si nepotica!
:floare:

#39114 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 05:05 PM

Vezi postareaverber, la 02 April 2016 - 03:36 PM, a spus:

Geanny petrecere frumoasa la bica si bicu!
La multi ani sanatosi sarbatoritului si sa se bucure cit mai mult de nepoti si nepotica!
:hug:

Daa!! sarumana ,multumim :floare: :love7: ,acuma ne-am intors,au fost si matusele,am pus poze si filmulete cu cea mica pe dvd si de la botez,au fost de toate bunatatile,si Ale' s-a capatuit cu de toate de la verisoara din Anglia,atata ca lucrusoare si de incaltat cam micute ca s-au crucit cat de mult s-a inaltat si a crescut,mie nu prea mi se pare ca-l vad in fiecare zi dar e drept ca i-au ramas si hainutele lui si incaltarile mici :floare: ca doar ele nu-l vazusera de la sarbatori/revelion,dar si-a dat drumul asa deodata :floare:
o zi minunata in continuare tuturor!

#39115 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 April 2016 - 12:54 PM

HELLO, HELLO...NICI AICI NU E PREA CALD.AZI GRI SI IAR FRI.
o SAPTAMANA BUNA LA TOATA LUMEA.
...pardon,nu voiam sa tip...

#39116 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 April 2016 - 01:15 PM

Salut, pe fuga, si de la mine!
Am fost acasa, la Braila si mi-am facut nervi: mi-a picat netul de sambata dimineata, pana duminica.
Sambata nu mi-a trebuit, c-am alergat pana pe la 17-18 seara:mi-am luat televizor, ca se arsese cel de-l avea mama si i l-am dat pe-al meu, apoi la cumparaturi...Ca, daca nu stiti, Foxyy a lansat Iepurasul.
Am ajuns aseara la Bucuresti, dar niste discutii aprinse pe un alt forum m-au tinut "in priza"
De rest, cald si frumos.Cam prea cald pentru martie...
Imagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#39117 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 April 2016 - 01:39 PM

La noi in schimb a fost frig,chiar prea frig, bub'...scuzati Ale' :floare: racit...Asa ca azi supita de pui ...

O zi minunata tuturor!

#39118 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 05 April 2016 - 11:04 AM

si eu va salut tot din mohorenie si frig.
Eu nu ma uit pe alte forumuri dar imi pierd timpul pe "lupialbi"caci tare am vrea sa ne cumparam un ciine lup elvetian(alb)
https://www.google.r...alb+elvetian
asta ca s o inlocuim pe dulceata de Jade(labradoritza)
in rest numai de bine sunt in plina meditatie al lui Deepak & chopra
Joi fac ecografia la inima....sa vedem ce mai face ...vineri ma vad cu unul dintre chirurgi si tot asa numai doftori.
Pe 24 aterizam in tara muma sa vad ce fac de Pasti si apoi iar o Delta scurta
Cam astea..d'astea:)

#39119 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 April 2016 - 09:32 PM

Un salut afectuos tuturor.
Nu mai am timp nici macar sa va citesc.
Bebe creste, are 5 luni jumate si de cateva zile am inceput diversificarea. Papa tot, nu lasa nimic, seamana cu mami :D .
Va pup!!!!!!!!

#39120 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 April 2016 - 11:49 PM

Vezi postareaany_annette, la 05 April 2016 - 09:32 PM, a spus:

Un salut afectuos tuturor.
Nu mai am timp nici macar sa va citesc.
Bebe creste, are 5 luni jumate si de cateva zile am inceput diversificarea. Papa tot, nu lasa nimic, seamana cu mami :( .
Va pup!!!!!!!!

Anutz'! :( :D multa sanatate ,trece timpul puiutii cresc vazand cu ochii ,despre diversificare si papa tot nu pot ca sa ma abtinez sa nu va arat si iepurasul nostru :(

Fisier atasat  12919217_1152520221448079_2129092519_n.jpg (43.39K)
Number of downloads: 4

Fisier atasat  12900058_1152520294781405_1895784886_n.jpg (42.34K)
Number of downloads: 4

mmmm,bun rau morcovelul ala :( sa mor io' daca nu-mi face pofta numa' cat o vad :( o mananc cu tot cu morcov :(

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1954
  • 1955
  • 1956
  • 1957
  • 1958
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul