serios acum, mie nu mi-e teama de nici o perioada din viata copilului meu. eu "cresc" impreuna cu Maia mea si "o cunosc" pe zi ce trece. vorbesc cu ea despre toate cele, nu incerc sa o pacalesc niciodata si intotdeauna eu ma tin de cuvant. chiar daca i-am promis candva ceva care poate n-ar fi trebuit, m-am tinut de cuvant si am avut grija mai apoi ce ii promit.
incerc de pe acum sa ii "infig" cat mai adanc invataminte de viata sanatoasa. si nu ma refer doar la mancare aici

ii acord incredere cat mai multa, o las sa ia decizii (ce se poate la varsta ei, normal) si le discutam impreuna dupa aceea.
o las sa faca si "prostii" la care apoi suporta consecintele (putin atenuate de mine

imi vine si ea cu "fitze de gradinita" acasa sau cu "invataminte" de la unii copiii, dar discutam acasa despre toate si o invat sa treaca totul prin filtrul ei. deocamdata eu ii "curat" filtrul, dar o invat sa aiba incredere in ea si in mine. stie ca la mine poate veni cu orice problema, chiar daca stie ca ma supara ceva o incurajez sa vina sa imi spuna. si nu o cert (prea tare

stop!!! ca nu-s io mama omida sa va dau sfaturi cum se cresc copiii

da' nu ma putui abtine (vorba unui clasic in viata)
EDIT: ca am sarit cu sfaturi si nici nu am dat buna dimineata.
la noi e tot calicula

Number of downloads: 0