Ooo,ce mare a crescut!!! si e frumoasa de pica

mult succes in noul an scolar
Si Ale' tot a cincea a inceput...Avem o doamna diriginta tanara si noua in scoala,e profesoara de limba si literatura romana...Ale' s-a emotionat f. tare la discurs si cand s-a dus sa-i dea florile ,ii tremura barbita si avea lacrimi in ochi

...nush' de ce-i asa de sensibilos' si emotiv

.Ca si noutati avem TIC (tehnologie info' calculatoare) dar si ora de tehnologie ,2 ore de istorie pe sapt.,avem atat english' cat si franceza ...Azi are ore pana la 14,avem deja si teme...
Nenoutati

nu avem manuale...inca de la clasa intai si pana intr-a patra a fost singura generatie fara manuale,credeam ca din a cincea depasim pragul asta,nexam tot la fel a cincea nu are manuale,o sa se comande culegeri...faza e ca fiecare profesor comanda dupa cum ii tuna lui,de exemplu doamna pe care o avusesem comandase culegeri cu un grad mare de dificultate in opinia mea...vedeam la copii din alte clase ce lucreaza ,la noi era jale ,de multe ori la teme nici eu cu domnu' Geany nu-l puteam ajuta,noroc cu internetul

...nu avem manuale,nu avem manuale,da avem totusi unu' benga' e cel de educatie fizica si sport...asta are si cd. si tot ce trebe

...daca am ajuns sa tocim si la sport ii bini'...ce naiba ?! le da lectii despre cum se sare coarda corect ?!
Cam asta e ,o zi faina tuturor!!!