Off draga Dex',tocmai sunt f. ingrijorata ca doamna mea din Italia de 97 de ani,nu mai raspunde la telefon,nu e in perioada cand ar pleca pe undeva ,sunt chiar f.f.f ingrijorata,ma tem ca e internata sau chiar mai rau

..daca o sa reusesc sa dau de ea,o sa o intreb ,negresit ea ar veni cu raspunsul cel mai bun ca e f.f. inteligenta .
Si eu i-am oferit cadou parfum amarige e prefaratul ei de la givenchy
0334e2afd370331b978dd97aaa3ff567-6122955-235_235_11.jpg (9.22K)
Number of downloads: 0
Deasemeni in alt an i-am oferit o esarfa la care tine f. mult si o brosa,poate fi si un sal ceva..se poarta la ei antichitatile si toate lucrurile din argint,de exemplu la aceasta varsta e mai greu de tinut in mana paharul un suport de asta avea si il utiliza des,port pahar,cu maner din argint ,al ei avea si o mica scobitura ca o scoica,pt. pus pastilele ce trebuiau luate
2.jpg (25.13K)
O caseta din argint unde poate tine ce-si doreste ..
s-l225.jpg (7.39K)
A mea doamna nu are diabet asa ca primea si cadouri dulci..mie imi placeau ferrero roche,dar alea au alune asa incat cu dintii la acea varsta nu prea e indicat asa ca ea prefera alte cioccolatini deale lor,gen
pernigotti_grandi_specialita_cioccolatini_assortiti_1.jpg (12.79K)
Sau de la cofetarie bigne,un pachet frumos cu un buchet din florile ei preferate daca le stii..a mea aprecia si o sticla de vin bun,desi nu bea decat 2 degete din pahar si doar la masa...
dolcelite_bigne_maxim_imm.jpg (26.84K)
O iconita frumoasa din argint,sau un ceas de masa electronic daca nu are ,e f. practic mai ales noaptea
0713f23b78ef61c4cfc26e46b9f460cb-2567831-235_235_11.jpg (12.83K)
O husa mai frumoasa pt. purtat telefonul mobil la gat
husa cu flori telefon stradivarius kurtmann.jpg (77.75K)
Daca joaca ,carti,un pachet de carti de joc nou e mereu binevenit
acum depinde si de persoana si de ce fel de preocupari are.
Ma mai gandesc si-ti spun...