Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2024
  • 2025
  • 2026
  • 2027
  • 2028
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40501 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 October 2017 - 01:31 PM

Vezi postareazoazorel, la 17 October 2017 - 01:22 PM, a spus:

Uoofff, de cand abia astept sa gasesc si eu mere pentru o placinta, pentru trandafiri, pentru prajitura...Imagine postata
Dar la 3 lei /kg niste alea cat gogonelele, parc-as mai astepta! Si vine draga de Geany si-mi da cu 7 pe taiere! Neah, in we tre sa cat mere, ca nu se mai poate!Imagine postataImagine postata

Draga mea Zoaza' eu gasii cei drept la mine la magazan',la oferta/reducere de alea galbene usor zbarcite,dulci-dulci cu 1 leu kg. ...cat despre muraciuni' mai stii cand radeam ca domnu' Geany le pune ca si cand ar pune bibelouri in vitrina?!/... :) ..eii aia ie',aia ma asteapta pe mine maine si faza ie' ca eu nu mai am rabdare bre' deloc,asa ca sigur iese cu scantei :) mi-e groaza ...sincer.. :)

#40502 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2017 - 12:00 PM

Azi eu si domnu' Geany sarbatorim 24 de ani de cand am catadicsit sa-i accept prima intalnire (ca se ruga de mai bine de juma' de an :) ),mie sincer nu prea imi pasa de el si de nimeni alcineva' dealtfel',eram amazoanca' pe principiul sa nu mai vad barbati in viata mea ca toti sunt (:)) ...nashpa' :) ... :) ...din acea zi de acum 24 de ani am ramas mereu impreuna si la bine si la greu :)
Am sarbatorit muncitoreste ...

Fisier atasat  22627804_1444634005606514_1525206529_n.jpg (27.2K)
Number of downloads: 0

Pepenasii 15 la numar,gogo' si parguite si ne ,nici prea mari nici prea mici(am umblat toata piata mare de 3 ori pana sa se decida),si cataroiu' de pus deasupra ca sa stea la fund..e treaba cu dichis bre',nu te joci...

Fisier atasat  22554309_1444633995606515_1829695921_n.jpg (42.68K)

Domnu' Geany a fost mai calm ca oricand,da' si eu l-am lasat sa-si faca numaru'.fiecare legumitza' la locul ei ordonata ,pusa ashea' una cate una,cu manuta lui,de-ti vine a fuge...in padurea fara copaci,zau ashea' :)

Fisier atasat  22657460_1444634022273179_1077855726_n.jpg (43.55K)

Pff!! am scapat si anul asta de muraturi..azi am in plan o supita buna de pui cu morcovi si radacina de telina ca mi-a ramas de la muraciuni' si ciulama sau pui cu smantana si ciupercute mai bine zis...

#40503 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 18 October 2017 - 12:18 PM

Vezi postareaGeany, la 18 October 2017 - 12:00 PM, a spus:

Azi eu si domnu' Geany sarbatorim 24 de ani de cand am catadicsit sa-i accept prima intalnire (ca se ruga de mai bine de juma' de an :) ),mie sincer nu prea imi pasa de el si de nimeni alcineva' dealtfel',eram amazoanca' pe principiul sa nu mai vad barbati in viata mea ca toti sunt (:)) ...nashpa' :) ... :) ...din acea zi de acum 24 de ani am ramas mereu impreuna si la bine si la greu :) Am sarbatorit muncitoreste ...Atasament 22627804_1444634005606514_1525206529_n.jpgPepenasii 15 la numar,gogo' si parguite si ne ,nici prea mari nici prea mici(am umblat toata piata mare de 3 ori pana sa se decida),si cataroiu' de pus deasupra ca sa stea la fund..e treaba cu dichis bre',nu te joci...Atasament 22554309_1444633995606515_1829695921_n.jpgDomnu' Geany a fost mai calm ca oricand,da' si eu l-am lasat sa-si faca numaru'.fiecare legumitza' la locul ei ordonata ,pusa ashea' una cate una,cu manuta lui,de-ti vine a fuge...in padurea fara copaci,zau ashea' :) Atasament 22657460_1444634022273179_1077855726_n.jpgPff!! am scapat si anul asta de muraturi..azi am in plan o supita buna de pui cu morcovi si radacina de telina ca mi-a ramas de la muraciuni' si ciulama sau pui cu smantana si ciupercute mai bine zis...
Fata, bine ca-i place sa le bibileasca! Lasa omu' sa se dixtreze! Nu faci tu, face el! Tu gaseste-ti altceva. Vrea bibeloaie, lasa-l cu bibeloaiele lui! N-ai treaba?La multi ani inainte spre suta!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#40504 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2017 - 12:28 PM

Sarumana' multumesc! :) :)

Paii nu bre' ca nu-i ashea usor..asi vrea eu... :) ...eu tre' sa fiu acolo langa el,..da-mi foarfeca(sa taie saculetul sau legatura de marar uscat sau de stejar)..ada-mi furculita sa intep pepenii...da-mi aia,tine-mi aia,etc,etc,etc, doamne iarta-ma eu nu pot ashea'.,mai bine fac eu singura tot si gata..eu le pun repedea' la gramada si asa se ravasesc la pitrocit/vanturat..ce mare shmen'?!....la ce sa pierd 2 ore din viata mea asa aiurea,ca sa fie betigasul de morcovel,nr. 13 langa betigasul de hrean nr. 14 langa feliuta de tzelinuca,etc etc etc?! ca nu pricipesc,,,,dar in fine :) in fiecare an aceeasi si aceeasi poveste..pozele sunt facute de el cu telefonul lui,,,l-am rugat sa mi le dea sa le pun pe forum ca sa va arat,nu de alta da sa am si eu cui ma lamenta :) :) ar trebui sa vedeti cum facem bagajele pt. a pleca pe la mare sau la munte sau cum facem mereu ruxacul pt. a merge la serviciu in tura...eu trebuie sa fiu acolo cu ,da-mi aia!..unde e aia?!'' e ceva de groaza'..zici ca facem operatie pe ''greier''...

Glumesc mah'! il iubesc de mor asa cu ale lui cum e el :) :) (desi uneori imi vine sa-l gatui cate putin ashea')

#40505 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2017 - 12:59 PM

P.S :)

Supita de pui alfabet si crutoane

Fisier atasat  SAM_6060.JPG (47.04K)

Si pui cu smantana si ciupercute

Fisier atasat  SAM_6063.JPG (48.43K)

#40506 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 October 2017 - 07:58 PM

Nu mai am cu ce sa va ademenesc la han :) doar daca vreti..se voiau taietei cu lapte ...nu am avut chef sa fac si nici cumparati nu aveam asa ca a rezultat asta...domnu' Geany ii zice cushcush :)

Fisier atasat  SAM_6064.JPG (46.6K)

Vreau sa va sa spun ca suntem ''recidivisti''...m-a sunat doamna diriginta ca luni la ora 11 sa fim in birou la doamna directoare pt. ca Ale' impreuna cu alti colegi a aruncat intr-o pauza avioane de hartie pe fereastra de la clasa :) ...nu mai spun nimic, mai bine tac...

#40507 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,652
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 20 October 2017 - 09:29 AM

Vezi postareaGeany, la 19 October 2017 - 07:58 PM, a spus:

m-a sunat doamna diriginta ca luni la ora 11 sa fim in birou la doamna directoare pt. ca Ale' impreuna cu alti colegi a aruncat intr-o pauza avioane de hartie pe fereastra de la clasa :) ...nu mai spun nimic, mai bine tac...

Avioane de hartie? Nimica toata! Noi, cand eram copii aruncam cu baloane umplute cu apa... :)

#40508 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 October 2017 - 10:00 AM

Vezi postareabellamama, la 20 October 2017 - 09:29 AM, a spus:

m-a sunat doamna diriginta ca luni la ora 11 sa fim in birou la doamna directoare pt. ca Ale' impreuna cu alti colegi a aruncat intr-o pauza avioane de hartie pe fereastra de la clasa :) ...nu mai spun nimic, mai bine tac...

Avioane de hartie? Nimica toata! Noi, cand eram copii aruncam cu baloane umplute cu apa... :)

:) paii asta radeam si noi,ca Ale' mereu a fost ingeras,nu am avut nici un fel de incidente deastea,acum arunca si el cu altii un avion de hartie si mac' direct la doamna directoare :) daca facea mai stiu eu ce boacana unde naiba ma mai duceam?! ..la inspectorat... :)

#40509 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2017 - 12:13 PM

Ceata si umezeala ,frigut afara..Domnu' Geany',Ale' si winnie the pooh :)

Fisier atasat  SAM_6065.JPG (46.41K)

Au vrut pizza :)

Fisier atasat  SAM_6066.JPG (55.56K)

Fisier atasat  SAM_6068.JPG (50.93K)

#40510 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 October 2017 - 12:29 PM

Am făcut ciorbă cu perișoare, ardei umpluți și-am șters trei geamuri. După cel din baie, am căzut în cadă. A râs Ștefan cu lacrimi! Nu, nu m-am lovit, mai mult am alunecat, dar eram cu picioarele-n sus în cadă, îmbrăcată și nu puteam ieși! M-a scos Ștefan, după ce s-a oprit din râs! Nu m-a pozat!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#40511 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2017 - 12:34 PM

Vezi postareazoazorel, la 21 October 2017 - 12:29 PM, a spus:

Am făcut ciorbă cu perișoare, ardei umpluți și-am șters trei geamuri. După cel din baie, am căzut în cadă. A râs Ștefan cu lacrimi! Nu, nu m-am lovit, mai mult am alunecat, dar eram cu picioarele-n sus în cadă, îmbrăcată și nu puteam ieși! M-a scos Ștefan, după ce s-a oprit din râs! Nu m-a pozat!

Bueii'!!! ieshti' cu capu'???!! nu ma speria si tu...nu e de glumit cu deshtia' ...Fii mai atenta ca nu e de glumit pe bune..ma bucur ca esti bine.. eu sunt cu nervii pe bigudiuri numa nashpa' si nashpa' zau ashea' ..te pup si ai gija :) :)

#40512 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 October 2017 - 08:20 PM

Ale' impreuna cu alti colegi a aruncat intr-o pauza avioane de hartie pe fereastra de la clasa

io cred c-a auzit ca faci prajituri bune la nevoie si nu stia cum sa-si faca intrarea :) haidi, bre! serios? :)

hello, hello, numai bine!

io avui o perioada extrem de incarcata doua saptamani dupa concediu si apoi, urmatoarea, fu numa' stres ca s-a gandit dom' director sa ne evalueze oliac'.
asa ca Giorgi iar te-am cautat prin minister, da' eram cu capu-n legi si nu te vazui. ma rog, sper sa fiu corespunzatoare, ca la care avu indoieli, le chema la "oral".
pe mine doar m-a intrebat de unde sunt, inainte de scris. am pus-o pe seama faptului ca-s fatzoasa rau :) si i-am luat ochii :)

imi place toamna asta de numa', mistoaca rau, de mult nu m-am mai bucurat de-o asa vreme, pacat ca nu mai tine, cica.

deci, hai, daca tot vine frigul, poate ne mai vedem pe-aici, sa n-o lasam pe Giani sa vorbeasca singura :) -te pup, inimoaso!

we glorios, stiti voi, alea-alea!

#40513 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2017 - 08:51 PM

Daraga Motzulina' ,ma bucur nespus sa te revad :) :)

Cat despre Ale' o sa fie numit deacum si ''infractorul periculos'' ,intrucat am fost ieri la consilierea cu parintii(eu si inca 2 parinti ne-am obosit ca pe restul se pare ca ii doare la tenisi)si desi a fost avertizat si ieri a comis una la fel de ''groasa'' :) ..se pare ca in pauza cu alti colegi,usa unui cabinet sau laborator nush' exact ce era acolo,era inca inchisa,nu stiu daca era profesorul inca la ora sau ce,si Ale' al meu,''infractorul cel periculos'',impreuna cu alti colegi au batut pe rand la usa si au fugit dupaia :) ..Va dati seama ce nenorocire?!...deci vreau sa spun ca mi-a facut doamna capul damburi o ora pe ceas,cu '' cat sunt de rai,cum s-a saturat,si noi ca parinti sa luam masuri cu ei ca nu se mai poate..etc etc etc''..o ora pe ceas,jur ca am ajuns acasa de parca fusesem batuta mar :) :)

#40514 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 22 October 2017 - 06:02 PM

Vezi postareaGeany, la 21 October 2017 - 08:51 PM, a spus:

impreuna cu alti colegi au batut pe rand la usa si au fugit dupaia

păi dacă nu le fac acum pe astea când să la facă, când sunt adulți? nu că ar fi rău să mai facem șotii și ca adulți

#40515 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 October 2017 - 06:59 PM

Vezi postareaDexter, la 22 October 2017 - 06:02 PM, a spus:

impreuna cu alti colegi au batut pe rand la usa si au fugit dupaia

păi dacă nu le fac acum pe astea când să la facă, când sunt adulți? nu că ar fi rău să mai facem șotii și ca adulți

:71: nu, daca esti in clasa la doamna noastra :drool: imi spunea ,cand imi facea teoria chibritului,ca in pauze sa stea in banci si sa reciteasca lectia pt. ora respectiva...io' in gandul meu ''asa di frumos suna cucoana di parca ai citi dintr-o carte :angryfire: ...da unde ai mai pomenit asa ceva?!''..ce naiba?! am fost si noi copii,iar astea sunt copilarii,sa ma chemi la scoala,sa merg la directoare,sa-mi faci atata mustruluiala,pt. astea e de-a dreptul ridicol..Mi-e si groaza ca incepem o noua saptamana si tot ne ameninta cu o sedinta cu parintii,acolo o sa o ia de la cap iar si iar ,,pff!!! ce chef''n-am,de n-aveti idee'' :sad3:

#40516 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 22 October 2017 - 09:24 PM

Geany, pfuuu
stau pe ganduri si ma gandesc (mi se intampla cateodata????) da' profu in pausa ce face? Isi pregateste lectia pt ora urmatoare sau se relaxeaza? Oare de ce elevii nu pot avea pausa cum trebuie, diar de aia is facute pauzele... sau nu? (dupa parerea unor profesori, care su uitat ca au fost elevi si ei?
Na, ca m.am 'nervat, da ma 'nerveaza de numa' "pretentiile" de genul asta
La fel cu temele de vacanta, cand profu se relaxeaza, odihneste, iar pruncu tre sa faca teme serioase
Tare as vrea sa intreb io un profesor/invatator de chestia asta, sa vad ce mi.ar raspunde
fiica dacilor

#40517 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 October 2017 - 09:57 PM

sarumana' si tie draga Bris',inseamna mult pt. mine ca-mi sunteti alaturi :drool: :sad3: ...chiar m-au dat peste cap treburile astea,desi nu ar trebui,astept si eu sa vad ce se mai intampla :angryfire:

#40518 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 22 October 2017 - 10:25 PM

Vezi postareabristena, la 22 October 2017 - 09:24 PM, a spus:

La fel cu temele de vacanta, cand profu se relaxeaza, odihneste, iar pruncu tre sa faca teme serioase
Tare as vrea sa intreb io un profesor/invatator de chestia asta, sa vad ce mi.ar raspunde

Ti-ar raspunde ca temele de vacanta sunt pentru copil si nu pentru profesor. Simplu. Iar dupa vacanta copchilul trebuie sa aibe tema facuta, indiferent ce face profesorul in perioada de vacanta. Ca nu e tema profesorului :angryfire:
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#40519 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 22 October 2017 - 11:07 PM

Daraga Motzulina' ,ma bucur nespus sa te revad :drool: :-*

Cat despre Ale' o sa fie numit deacum si ''infractorul periculos'' ,intrucat am fost ieri la consilierea cu parintii(eu si inca 2 parinti ne-am obosit ca pe restul se pare ca ii doare la tenisi)si desi a fost avertizat si ieri a comis una la fel de ''groasa'' :angryfire: ..se pare ca in pauza cu alti colegi,usa unui cabinet sau laborator nush' exact ce era acolo,era inca inchisa,nu stiu daca era profesorul inca la ora sau ce,si Ale' al meu,''infractorul cel periculos'',impreuna cu alti colegi au batut pe rand la usa si au fugit dupaia :o ..Va dati seama ce nenorocire?!...deci vreau sa spun ca mi-a facut doamna capul damburi o ora pe ceas,cu '' cat sunt de rai,cum s-a saturat,si noi ca parinti sa luam masuri cu ei ca nu se mai poate..etc etc etc''..o ora pe ceas,jur ca am ajuns acasa de parca fusesem batuta mar :sad3: :71:

Inteleg ca tu, de fapt, habar nu ai despre ce este vorba si ce au facut plozii.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#40520 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 October 2017 - 05:25 AM

Vezi postareadragos, la 22 October 2017 - 10:25 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 22 October 2017 - 09:24 PM, a spus:

Ti-ar raspunde ca temele de vacanta sunt pentru copil si nu pentru profesor. Simplu. Iar dupa vacanta copchilul trebuie sa aibe tema facuta, indiferent ce face profesorul in perioada de vacanta. Ca nu e tema profesorului :angryfire:

Presupun ca asa mi.ar raspunde, din pacate
Mie tot nu mi se pare corect, de acord cu lectura, niste exercitii ca sa recapitulezi materia, dar in niste limite, fara exagerari (din experienza mea, in italia cam acelasi lucru, cu mici exceptii)
Si apoi se mira sau se enerveaza ca elevii sunt deja obositila anului scolar si... gata, ca povestea s.ar lungi la nesfarsit
fiica dacilor

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2024
  • 2025
  • 2026
  • 2027
  • 2028
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic