Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2034
  • 2035
  • 2036
  • 2037
  • 2038
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40701 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 10 October 2018 - 11:08 PM

Vezi postareaGeany, la 10 October 2018 - 06:53 AM, a spus:

Da!, Dragos ,superba piesa! :cheers:

Dex' la noi dupa ce zilele trecute dimineata fusesera doar 1-2 grade ,acum pare chiar caldut si bine https://www.meteoblu...C3%A2nia_685948,dar nici vorba de caldura care e la tine :cheers: nu te invidiez deloc din punctul asta de vedere,pe mine caldurile alea ma termina psihic,ma fac de nu mai sunt buna de nimic si nu-mi mai arde de nimic!Brrr!!! bine ca au trecut...sper!( ca dupa cum e clima asta nu m-ar mai mira nimic)

Cat am avut noi perioada de calduri is soare, io am stat in casa si in curte si in piscina in pielea goala de tot. Cand trebuia sa ma duc undeva, in afara casei, si trebuia sa ma imbrac, ma simteam ciudat cu haine pe mine. Pot spune ca m-am bronzat fara urme :boohoo:
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#40702 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 October 2018 - 06:29 AM

Vezi postareadragos, la 10 October 2018 - 11:08 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 10 October 2018 - 06:53 AM, a spus:

Da!, Dragos ,superba piesa! :cheers:

Dex' la noi dupa ce zilele trecute dimineata fusesera doar 1-2 grade ,acum pare chiar caldut si bine https://www.meteoblu...C3%A2nia_685948,dar nici vorba de caldura care e la tine :cheers: nu te invidiez deloc din punctul asta de vedere,pe mine caldurile alea ma termina psihic,ma fac de nu mai sunt buna de nimic si nu-mi mai arde de nimic!Brrr!!! bine ca au trecut...sper!( ca dupa cum e clima asta nu m-ar mai mira nimic)

Cat am avut noi perioada de calduri is soare, io am stat in casa si in curte si in piscina in pielea goala de tot. Cand trebuia sa ma duc undeva, in afara casei, si trebuia sa ma imbrac, ma simteam ciudat cu haine pe mine. Pot spune ca m-am bronzat fara urme ;)

Eh! asa ie' bre' unii mai norocosi,ce sa-i faci?! :boohoo: tare asta,sa te simti ciudat cu haine pe tine! la iernile grele care sunt pe la noi pe aici prin nord,probabil te-ai fi simtit ca un eschimos,sau ca un explorator al polului ! =))

#40703 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 October 2018 - 11:35 AM

Geany, eu ti-am mai spus si ma repet...ador sa te citesc.
Ziua buna tuturor..

Ps. am intrat zilele trecute aici, sa vomit nu alta, poza aceea de pe pagina precedenta nu isi are locul aici cred...imi place totusi ca nimeni nu zice nimic...

#40704 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2018 - 11:40 AM

Vezi postareaany_annette, la 13 October 2018 - 11:35 AM, a spus:

Ziua buna tuturor..

Ps. am intrat zilele trecute aici, sa vomit nu alta, poza aceea de pe pagina precedenta nu isi are locul aici cred...imi place totusi ca nimeni nu zice nimic...

Buna! Anutz'! te pup si eu! dar despre ce poza vb.?!

Aaa!! scuze era cu 2 pagini in urma,abea acum am vazut si eu logata fiind si m-am prins,,,scuze...chiar nu o vazusem!

Hi hi hi! daca tot am editat vreu sa spun ,ca azi voiam sa fac lasagnia,ca luasem foi de la lidl,dar Ale' e putin racit(nimik grav, nasucul,un stranut - 2 un tusit- 2,il doare putin in gat dar atat ,nimic grav) si el a spus ,ca vrea supita calda ca asta e buna la raceala...hi hi hi! f. matur din partea lui,ca el e inebunit dupa pizza si lasagnia,ca si Garfild spune el...si am facut o supita buna de pui,si-mi venea in minte gluma aceea<''esti racit puisor?!''...''sa-ti faca mama o supita buna de pui?!''...la care puiul din ograda>''hai bashti' da' de nurofen nu ai auzit cucoana ?!'' :cheers: .. :cheers: ...asa si noi ,si i-am facut supita servita asa,mie in supa de pui calda imi place sa le pun usturoi maruntit din cutit,si servita alaturi de paine prajita cu cascaval topicios deasupra(feliile de paine parjite in prajitorul de paine si apoi pus cascaval deasupra si mai dat 20 de sec la microunde sa se topeasca ,cascavalul) e bestiala asa supa de pui nu mai e fada,cu usturoiul si painea prajita cu braza topiciasa deasupra e un deliciu in opinia noastra si atunci banala supa de raceala devine un adevarat rasfat...hi hi hi! v-am plictisit destul,pot sa scriu folile' toane' pana si despre o banala supa de pui ,daca ma incordez putin :boohoo: =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 13 October 2018 - 12:00 PM

#40705 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 October 2018 - 12:05 PM

Ziua buna tuturor..

Ce poza????? 😳 😳

#40706 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 15 October 2018 - 10:10 PM

Vezi postareaFoxyy, la 15 October 2018 - 12:05 PM, a spus:

Ziua buna tuturor..

Ce poza????? 😳 😳

a pus dragos una cu doua pagini in urma (ultima postare cred)
fiica dacilor

#40707 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2018 - 08:23 PM

Pe principiul :hug: '' Happy Birthday tooo mmeee !!!''... '' Happy Birthday tooo mmeee !!!''... :) ...O sa spuneti > Haoleooo'!!! s-o tzacnit Geany ,ca nu-i ziua ei ,parca era peshti ceva de genul deci prin martie .... :sad3:

Cu douashcinci' de ani in urma (iar va aud>'' haoleoo!! o ia de la Adam si Eva'' ) cu douashcinci de ani in urma ,cum spuneam ,pot sa va spun ca era pe la ora asta ditai gerul,scartzaia deja prima zapada,cel putin la noi la Bacau (azi am avut o maxima de 23 de grade ,deci primavara tarzie ),spun asta ca stim f. bine atat eu si domnul Geany',ca fix in aceasta zi la frumoasa varsta de 18 ani pe atunci,m-am catadixit sa-i acord o prima inatalnire,(dupa luni de zile in care el a incercat tot ce e posibil si imposibil in ami intra in gratii),ceea ce a constat in a ma conduce de la liceu pana acasa :D mi-a cazut fatza cand m-a condus pana la autobuz in care am urcat si am coborat impreuna in statia de la tic-tac unde locuiam la parinti ... :D (imi spuneam eu pe atunci ,si i-o si reamintesc mereu ,''aista-i si batut in cap,atata m-a batut la cap ,ca sa ma urce in autobuz,asta puteam sa o fac si singura'' :D ) el saracul statea si el la parinti la tzara si trebuia sa ajunga la tren ca facea naveta,nu erau atatea mijloace de transport ca acum ,dar o data coborati din autobuz m-a invitat la un suc intr-un mic bar,f. intim ce era abea deschis la noi acolo,(nu mai e de mult acel barulet) a fost prima oara pt. mine cand am intrat intr-un bar ,el era f. stangaci si emotionat,eu stiu ca i-am multumit si i-am spus ca ma simt flatata de atentia pe care mi-o acorda,dar ca ar fi mai bine sa-si vada de treaba dumisale,si asa el m-a condus acasa si el a plecat la gara sa-si astepte trenul,fapt ce nu l-a impiedicat dupa aceea ca in fiecare zi sa ma astepte la scara blocului sa ma conduca la scoala si de la scoala inapoi acasa,nu aveam cum sa scap era ca un catzelus de ala care se tzine dupa tine si nu ai ce sa-i faci :(( Din acea zi si pana azi am ramas practic nedespartiti .Azi am sarbatorit asa ca pe vremuri,ne-am dedicat toata ziua numai noua,ne-am plimbat de manuta ca pe vremuri prin parc,prin centru,am fi vrut sa cinam undeva dar Ale' a refuzat si fara el nu are farmec,el a avut ore pana la 14 si obosit si cu teme nu-i ardea lui de iesiri,asa ca am sarbatorit pe balcon cu mici ,si bere si un minitortulet cumparat (fondant sau amandina ceva de genul)

Fisier atasat  SAM_6991.JPG (67.54K)
Number of downloads: 0

#40708 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 18 October 2018 - 09:10 PM

La mulți ani împreună, Geany și domnu Geany! :hug: Să vă iubiți, să vă respectați și să vă înțelegeți la fel de bine în continuare! :sad3:

#40709 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2018 - 09:55 PM

Merci ! :) :D

La fel va doresc si voua tuturor! :hug:

Eu nu cred ca e o formula sigura, ca o relatie sa mearga,la noi a fost asa> la domnul Geany a fost dragoste la prima vedere dar la mine nu,s-a cladit pe parcus,s-a dovedit ca avem aceleasi gusturi,aceleasi principii,etc . de exemplu ,stiu dinainte ce gandeste despre un subiect pe care il discutam si ce-mi va raspunde,(de multe ori ni se intampla sa spunem acelasi lucru in acelasi timp,cum spun babele a mai crapat un :sad3: ),stiu ce ii place si ce ii displace,si soarta a facut chiar sa ne potrivim sa fim suflete pereche,pot spune ca nu-mi pot imagina sa-mi petrec viata alaturi de alta persoana decat el :D ,dar cu siguranta exista si opusuri care se atrag(in sensul firi total opuse care se completeaza cumva ) deci conteaza chimia ...

Ai' na' ca o dau prin balarii deacu'! :((

Voiam sa mai spun ca atunci la prima inalneala' in bar canta asta

https://www.youtube....h?v=aHm7PnCCd4E

Si domnul Geany' a pus melodia azi de dimineata cand mi-a adus cafeaua :D(cafeaua, asa cum o face in fiecare zi desi el nu bea cafea,chiar daca e de scarbici' mi-o lasa pregatita inainte de a pleca,sunt mici-mici gesturi care chiar conteaza..pt. mine cel putin)

Iar mie imi vine in minte asta https://www.youtube....h?v=aHm7PnCCd4E asa cum am sarbatorit noi azi 25 de ani :D

#40710 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 18 October 2018 - 10:33 PM

Nu sînt 100% de acord cu ce se spune în articolul ăsta, dar oricum mi se pare foarte bun ca perspectivă sau viziune asupra vieții de cuplu, vi-l recomand.

https://pressone.ro/...vQGKtxzKQAd4jjM

#40711 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 19 October 2018 - 07:58 AM

Vezi postareaGeany, la 18 October 2018 - 09:55 PM, a spus:

Si domnul Geany' a pus melodia azi de dimineata cand mi-a adus cafeaua :sad3:(cafeaua, asa cum o face in fiecare zi desi el nu bea cafea,chiar daca e de scarbici' mi-o lasa pregatita inainte de a pleca,sunt mici-mici gesturi care chiar conteaza..pt. mine cel putin)

Iar mie imi vine in minte asta https://www.youtube....h?v=aHm7PnCCd4E asa cum am sarbatorit noi azi 25 de ani :hug:
Ce frumooooos!!! Imagine postata
Multi ani inainte, Geany, fericiti sa fiti! Si sanatosi, ca-i important!

Salutari tuturor! Imagine postata

#40712 Userul este online   cristinaD 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 19 October 2018 - 08:06 AM

Geany, ce poveste frumoasa aveti :sad3: .
Sa fiti sanatosi si sa va sarbatoriti multi ani inainte!

#40713 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 October 2018 - 08:40 AM

Vezi postareaboni, la 19 October 2018 - 07:58 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 18 October 2018 - 09:55 PM, a spus:

Si domnul Geany' a pus melodia azi de dimineata cand mi-a adus cafeaua :hug:(cafeaua, asa cum o face in fiecare zi desi el nu bea cafea,chiar daca e de scarbici' mi-o lasa pregatita inainte de a pleca,sunt mici-mici gesturi care chiar conteaza..pt. mine cel putin)

Iar mie imi vine in minte asta https://www.youtube....h?v=aHm7PnCCd4E asa cum am sarbatorit noi azi 25 de ani :((
Ce frumooooos!!! Imagine postata
Multi ani inainte, Geany, fericiti sa fiti! Si sanatosi, ca-i important!

Salutari tuturor! Imagine postata

Merci la fel :sad3: :) mi-a intrat linkul gresit asta al doilea ca nu-mi merge sa pun videoclipul,asta voiam sa fi pus http://www.youtube.c...h?v=Wg0wm-ldEzY

#40714 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 October 2018 - 08:41 AM

Vezi postareacristinaD, la 19 October 2018 - 08:06 AM, a spus:

Geany, ce poveste frumoasa aveti :sad3: .
Sa fiti sanatosi si sa va sarbatoriti multi ani inainte!

Merci mult! :hug: sper,ca doar nu ne-om prosti la batranete :(( :) Glumesc!!

#40715 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 October 2018 - 08:52 AM

=)) =)) Ce fetze aveam !!!...

Fisier atasat  999961_606276456108944_395767447_n.jpg (39.58K)
Number of downloads: 2

:rolleyes:

Fisier atasat  1512305_606276462775610_157082883_n.jpg (40.54K)
Number of downloads: 1

#40716 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 19 October 2018 - 12:22 PM

Geany, multi ani fericiti impreuna! Ati fost frumosi, si frumosi ati ramas!
Gestul domnului Geany de la cununie spune totul despre relatia voastra - felicitari, ma bucur pentru voi!

#40717 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 19 October 2018 - 12:42 PM

Geany, multi ani inainte, cel putin la fel de fericiti! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#40718 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 October 2018 - 12:50 PM

Vezi postareaadi_edi, la 19 October 2018 - 12:22 PM, a spus:

Geany, multi ani fericiti impreuna! Ati fost frumosi, si frumosi ati ramas!
Gestul domnului Geany de la cununie spune totul despre relatia voastra - felicitari, ma bucur pentru voi!

Multumesc! la fel si voua va urez! =))

Aaa!! el chiar daca ne-am vazut in ziua respectiva(in sensul ca nu e de scarbici')si ma suna de prin oras sa-mi spuna ce treburi a rezolvat sau etc,discursul sau incepe mereu cu ''sarumana'',de fiecare data cand suntem impreuna si trebuie sa intram undeva(in lift,pe usa de la magazin,sau pe cea de acasa etc)el mereu deschide usa si asteapta sa intru eu prima,dupa atatia ani eu tot nu m-am invatat,de multe ori sunt cu gandurile mele si ne trezim in usa batandu-ne fund in fund ca eu nu inteleg de ce el s-a oprit =)) inainte de nunta,in complicitate cu socrela mea d-zeu sa o odihneasca si cu surorile ei tanti Aurica si tanti Marioara,l-am pus in cunostinta de cauza'' pe viitorul domnul Geany' despre obiceiuri,ca la nunta se va juca,gaina,ca mi se va lua voalul si mi se va pune o basma in cap etc(explicandu-i si de ce...ca asa e obiceiul,trec de la domnisoara la nevasta etc. :D ..ce mai stiu eu ce i-am spus atunci?!!''...si ajung acolo unde vreau eu ,si anume ca inainte sa paseasca in biserica eu ca si mireasa trebuie sa-l calc pe picior,ca asa e obiceiul,pt. binele in casnicie etc =)) si el la intrarea in biserica imi sopteste" iubita,vezi sa nu uiti ca ma calci pe picior'',la care eu la fel de ingenua'' :rolleyes: ''stai linistit iubi' ca nu uit'' =)) socrela mea si surorile ei,matusile, se tavaleau de ras,i-am explicat mai tarziu si lui si s-a amuzat copios =))

#40719 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 October 2018 - 12:52 PM

Vezi postareaalpha, la 19 October 2018 - 12:42 PM, a spus:

Geany, multi ani inainte, cel putin la fel de fericiti! Imagine postata

Merci mult! :rolleyes: la fel si voua! =))

#40720 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 19 October 2018 - 07:43 PM

Doamna, multi ani fericiti si sanatosi impreuna!
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2034
  • 2035
  • 2036
  • 2037
  • 2038