Pe principiul

'' Happy Birthday tooo mmeee !!!''... '' Happy Birthday tooo mmeee !!!''...

...O sa spuneti > Haoleooo'!!! s-o tzacnit Geany ,ca nu-i ziua ei ,parca era peshti ceva de genul deci prin martie ....
Cu douashcinci' de ani in urma (iar va aud>'' haoleoo!! o ia de la Adam si Eva'' ) cu douashcinci de ani in urma ,cum spuneam ,pot sa va spun ca era pe la ora asta ditai gerul,scartzaia deja prima zapada,cel putin la noi la Bacau (azi am avut o maxima de 23 de grade ,deci primavara tarzie ),spun asta ca stim f. bine atat eu si domnul Geany',ca fix in aceasta zi la frumoasa varsta de 18 ani pe atunci,m-am catadixit sa-i acord o prima inatalnire,(dupa luni de zile in care el a incercat tot ce e posibil si imposibil in ami intra in gratii),ceea ce a constat in a ma conduce de la liceu pana acasa

mi-a cazut fatza cand m-a condus pana la autobuz in care am urcat si am coborat impreuna in statia de la tic-tac unde locuiam la parinti ...

(imi spuneam eu pe atunci ,si i-o si reamintesc mereu ,''aista-i si batut in cap,atata m-a batut la cap ,ca sa ma urce in autobuz,asta puteam sa o fac si singura''

) el saracul statea si el la parinti la tzara si trebuia sa ajunga la tren ca facea naveta,nu erau atatea mijloace de transport ca acum ,dar o data coborati din autobuz m-a invitat la un suc intr-un mic bar,f. intim ce era abea deschis la noi acolo,(nu mai e de mult acel barulet) a fost prima oara pt. mine cand am intrat intr-un bar ,el era f. stangaci si emotionat,eu stiu ca i-am multumit si i-am spus ca ma simt flatata de atentia pe care mi-o acorda,dar ca ar fi mai bine sa-si vada de treaba dumisale,si asa el m-a condus acasa si el a plecat la gara sa-si astepte trenul,fapt ce nu l-a impiedicat dupa aceea ca in fiecare zi sa ma astepte la scara blocului sa ma conduca la scoala si de la scoala inapoi acasa,nu aveam cum sa scap era ca un catzelus de ala care se tzine dupa tine si nu ai ce sa-i faci

Din acea zi si pana azi am ramas practic nedespartiti .Azi am sarbatorit asa ca pe vremuri,ne-am dedicat toata ziua numai noua,ne-am plimbat de manuta ca pe vremuri prin parc,prin centru,am fi vrut sa cinam undeva dar Ale' a refuzat si fara el nu are farmec,el a avut ore pana la 14 si obosit si cu teme nu-i ardea lui de iesiri,asa ca am sarbatorit pe balcon cu mici ,si bere si un minitortulet cumparat (fondant sau amandina ceva de genul)
SAM_6991.JPG (67.54K)
Number of downloads: 0