Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2048
  • 2049
  • 2050
  • 2051
  • 2052
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40981 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 December 2018 - 12:40 PM

Daa!! fain Any :notworthy: eu am facut ultimile cumparaciuni,(paine ,vin ,suc, bere etc) si am terminat de facut cu Ale si domnul Geany bradul :love7: acum am tochitura pe foc,si gata mai fac o mamaliga si aia e,dulciuri nu am facut am cumparat un panetone un cozonac si prajituri prajiturele,ciocolate ciocolatele ,o gramada,nebunie :hug:

#40982 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 December 2018 - 12:44 PM

e la feigider

Fisier atasat  20181224_113141.jpg (80.29K)
Number of downloads: 1

#40983 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 December 2018 - 01:00 PM

:love7: E la coltz' :notworthy:

Fisier atasat  SAM_7272 - Copy.JPG (51.43K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_7275.JPG (72.51K)

#40984 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 24 December 2018 - 01:06 PM

:notworthy: :love7:
bravo a iesit super. Poa sa vina mosul.

#40985 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 December 2018 - 01:07 PM

Vezi postareaany_annette, la 24 December 2018 - 01:06 PM, a spus:

=)) =))
bravo a iesit super. Poa sa vina mosul.

A venit deja,la noi totul e pe repede inainte :toothy6:

#40986 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 24 December 2018 - 05:09 PM

Va urez un Craciun fericit, frumos si vesel

Fisier atasat  craciun fericit felicitare animata.gif (161.63K)

Scuzati editarea, una am scris alta citeam

Aceasta postare a fost editata de bristena: 24 December 2018 - 05:15 PM

fiica dacilor

#40987 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 24 December 2018 - 06:01 PM

Crăciun fericit, să fiți bucuroși și voioși și să nu uitați să lăsați prăjiturile pentru Moșu

Imagine postata

#40988 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 24 December 2018 - 08:21 PM

Craciun fericit tuturor!
(ornamentul din partea de jos cu stelute e "made in Romania" dar cumparat de aici din Canada, iar ingerasul l-am primit de la Boabe de Cafea de aici de pe forum)

Fisiere atasate

#40989 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 December 2018 - 09:31 PM

Vezi postareaadi_edi, la 24 December 2018 - 08:21 PM, a spus:

Craciun fericit tuturor!
(ornamentul din partea de jos cu stelute e "made in Romania" dar cumparat de aici din Canada, iar ingerasul l-am primit de la Boabe de Cafea de aici de pe forum)

F. frumos Edy =)) ..bradutul nostru e tarcat dar am in el ornamente inca de cand eram copila si globurile erau legate cu ata si le invarteam pana vedeam dublu :toothy6: asa le-a avut si Ale' de mic,dar acum ca e mare ne-am modernizat''si noi si le-am pus carligutze,am si ornamente multe si f. fine si frumoase primite in dar de la Stelluta inca decand era bubuletzul mic si tin la ele ca la ochii din cap ,dar si noi ,nu trece an sa nu cumpar macar ceva nou cat de mic acolo sa fie din anul respectiv(anul asta fu instalatia noua cu muzicuta si un glob rotund transparent umplut cu beteala aurie,in rest la facut e munca de echipa,incepe domnul Geany ca il monteaza si-i pune vf.ul si instalatia,apoi Ale' pune globurile cum vrea el,eu la final ,''final touch'',mut tot ce au muncit ei pana atunci =)) =)) si pun beteala si funditele =))

Va pup pe toti si va iubesc extrem si va urez un craciun fericit alaturi de cei dragi sa-l sarbatoriti asa cum va doriti voi,dar mai ales multa sanatate,multi pupici si imbratisari de la Bacau =)) :-* (unde apropo ploua torential,nu am putut iesi la plimbarea de seara in oras conform traditiei,asa ca s-a amanat pt. o seara aviatoare' =(( )

#40990 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 24 December 2018 - 09:43 PM

Fisier atasat  IMAG7145-01-536x952.jpeg (190.83K)

Gata și eu, cu pom cu tot :toothy6:
Vă doresc tuturor un Crăciun fericit, alături de cei dragi vouă, cu bucate gustoase pe masă și băuturi bune în pahare!

#40991 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 December 2018 - 09:50 PM

Vezi postareaCarmella, la 24 December 2018 - 09:43 PM, a spus:

Atasament IMAG7145-01-536x952.jpeg

Gata și eu, cu pom cu tot =))
Vă doresc tuturor un Crăciun fericit, alături de cei dragi vouă, cu bucate gustoase pe masă și băuturi bune în pahare!

Mmmm!! brad natural,parca-i si simt parfumul :toothy6:

#40992 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 25 December 2018 - 02:14 AM

Craciun fericit dragele mele!Eu pe drumuri. Ieri fusei in targ- adica NYC. Azi am fost toti amortiti dar am reusit sa fac salata beuf si umplutura de sarmale pe care am intentia sa o fac chisca o parte si sarmale alta parte.Am scos si niste mici la dezghetat si mai am de facut cookies pentru santa si dupa aia ma duc la somn ( adica infoliat cadourile prima data... ca nu am apucat inca. Asta dac nu o sa vina mosul cu cadourile despachetate...)

#40993 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 December 2018 - 02:20 AM

Craciun Fericit si un Mos cat mai darnic! 🎄🎅🏻🎁☃🤶

Am terminat si eu de facut bradul! Nu e prea grozav dar, pentru prima incercare, merge.. (treceti cu vederea fundalul.... tocmai terminasem de ornat 🤪) .

Fisier atasat  DSC_1067-1.jpg (831.24K)

#40994 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 December 2018 - 09:02 AM

Dragilor, o prima dimineata de Craciun linistita si vesela va urez! Sunt inca la tara, dar nu la familia mea de sange ci la aia de imprumut. Furam si vazuram "piţărăii", ca asa e in judetul Gorj, daca stie cineva ce e😊 Am cateva zile de viata la tara neaosa, cu "tauleta" eco 😊...si mersul la ea in toiul noptii e pura proba de curaj 😄. Dar sa va spun ce minune de cer, de rasarit ori de apus, ori de puzderie de stele este. Si cum iti sopteste vantul povesti ancestrale, in timp ce se incolaceste nevazut pe crestele Subcarpatilor?

In meniu avem sunca de godac crescut de gospodar, servita direct de la afumatoare, cu ceapa rosie olteneasca...va jur ca eu abia ma ating de ceapa fratilor ca ma nenoroceste cu stomacul. Ce vorbesti, pe asta o mananc ca pe mere, nu am cum sa cuprind dulceata ei in cuvinte.

Primesc Romanie concentrata, ca deh...asta i soarta pribegilor. O zis lumea sa imi ofere tratament intensiv impotriva dorului de tara, asa ca am primit cele patru anotimpuri in decurs de trei zile: ciorba de loboda, supa de galuste...daca vedeati culoarea aia la galuste si la carne, poti sa iei si mama lu organic food ca nu ai sa vezi veci pururi asa culori si gusti asa arome. Porcaciuni gen carnat, soric, un fel de lebar facut aici. Porum fiert si must.
Si normal ca a si eu am vrut sa imi aduc contributia, asa ca am executat un tiramisu double chocolate (multumesc, Bobita!) si tortul meu cu crema de ness. Facute cu ce anume instrumente se gasesc la o casa de tara. 😊

Realitatile Romaniei sunt neschimbate...acelasi circ ieftin pe la TV, aceeasi nebunie si lipsa de infrastructura...dar, so what? Nicaieri nu e ceruĺ mai adanc, linistea noptii mai patrunzatoare, aerul mai aromat ca aici ❤ Tara mea de dor...

Zile frumoase si linistite sa aveti dragilor!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40995 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 December 2018 - 04:54 PM

Ma bucur Lponel' ca ai parte de asa o experienta frumoasa pt. tine ,asta e Romania adevarata cu bune si cu rele =)) :-* eu fusei cu Ale' la masa la parinti,la mami si la tati,ca domnul Geany e de scarbici azi,si-a luat in schimb din toate bunatatile la pachet,si-au facut si un bradut acolo,cu globulete si instalatie si tot =)) maine vin parintii la mine la masa,nu stiu insa daca tata se incumeta totusi ca merge f. greu cu piciorul si la mine printre blocuri e patinuar,oglinda,n-ai cum sa nu aluneci oricat de bune ar fi incaltarile,cand e sticla cu pelicula aia de apa dupa ploaie e jale,Ale a cazut de 2 ori,eu mers cu pas maruntel de babutza,tinandu-ma de garduri n-ai vazut asa ceva =)) i-am dus mamii racitura si sarmalute, eu in schimb am halit cu maxim interes la ea mancare rece si mi-a dat si la pachet =)) am primit cadou de la mami multe gablonturi,cercei cu pietricele ,bratarici si alea alea si bomboanele mele favorite ferrero roche ,
Ale un plover multe dulciuri si banuti,ca mna bunicii tot bunici,tata l-a taxat totusi si l-a trimis cu gunoiul,Ale' nu a cracnit si s-a executat =(( asta e felul tatii de a ne mobiliza gaseste sa ne puna la diverse treburi,dus gunoiul luat o paine etc,dar asta e ceva f. bun,asa te inveti sa nu fii molau si sa fii energic =)) vorbii cu matusa la telefon care e super ocupata ca maine le vine iar bebe mic de la vara-mea ,asa ca ne-o vedea cand s-o putea,mna',vorbii cu sorica si nepoteii tot la telefon,ne vedem la vara,cu baiatul cel mare la fel ,tare mi-e dor de el dar daca lui ii e bine asa,mna' ce pot sa-i fac?! :-* anul trecut a venit de sarbatori si asta vara,acum poate la paste sau la vara iara daca vine :toothy6: In rest dupa un vant taios de te taia la fatza acum ninge frumos! Sarbatori frumoase sa aveti in continuare si pofta la bunatati,va mai pup o data pe toti muuaahh!! :-*

#40996 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 25 December 2018 - 08:44 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 December 2018 - 09:02 AM, a spus:

Dragilor, o prima dimineata de Craciun linistita si vesela va urez! Sunt inca la tara, dar nu la familia mea de sange ci la aia de imprumut. Furam si vazuram "piţărăii", ca asa e in judetul Gorj, daca stie cineva ce e😊 Am cateva zile de viata la tara neaosa, cu "tauleta" eco 😊...si mersul la ea in toiul noptii e pura proba de curaj 😄. Dar sa va spun ce minune de cer, de rasarit ori de apus, ori de puzderie de stele este. Si cum iti sopteste vantul povesti ancestrale, in timp ce se incolaceste nevazut pe crestele Subcarpatilor?

In meniu avem sunca de godac crescut de gospodar, servita direct de la afumatoare, cu ceapa rosie olteneasca...va jur ca eu abia ma ating de ceapa fratilor ca ma nenoroceste cu stomacul. Ce vorbesti, pe asta o mananc ca pe mere, nu am cum sa cuprind dulceata ei in cuvinte.

Primesc Romanie concentrata, ca deh...asta i soarta pribegilor. O zis lumea sa imi ofere tratament intensiv impotriva dorului de tara, asa ca am primit cele patru anotimpuri in decurs de trei zile: ciorba de loboda, supa de galuste...daca vedeati culoarea aia la galuste si la carne, poti sa iei si mama lu organic food ca nu ai sa vezi veci pururi asa culori si gusti asa arome. Porcaciuni gen carnat, soric, un fel de lebar facut aici. Porum fiert si must.
Si normal ca a si eu am vrut sa imi aduc contributia, asa ca am executat un tiramisu double chocolate (multumesc, Bobita!) si tortul meu cu crema de ness. Facute cu ce anume instrumente se gasesc la o casa de tara. 😊

Realitatile Romaniei sunt neschimbate...acelasi circ ieftin pe la TV, aceeasi nebunie si lipsa de infrastructura...dar, so what? Nicaieri nu e ceruĺ mai adanc, linistea noptii mai patrunzatoare, aerul mai aromat ca aici ❤ Tara mea de dor...

Zile frumoase si linistite sa aveti dragilor!

Ah, ce-mi doresc si eu sa fiu de sarbatori acolo!
Noi de cand suntem aici nu am fost de Craciun in Romania, mie mi-e groaza de drum cu bagaje cu haine groase, pe de o parte, iar pe de alta parte e cam greu cu serviciul, la noi cei cu vechime au prioritate in perioada asta.
"Pitarai" - cred ca asa le zicea si bunica (locuia in Valea Jiului, langa Petrosani - ce ierni erau pe-acolo in copilarie! Am inteles ca si acum au jumate de metru de zapada. La noi se chinuie sa ninga, dar cred ca o sa avem doar un pic de "pudra", nici vorba de nameti.

#40997 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 25 December 2018 - 08:55 PM

Frumosi bradutii pusi aici - Geany, sa stii ca si al meu e baltat (singura culoare pe care fiica-mea n-a vrut s-o puna a fost albastru dar am pus niste globuri albastre pe furis, ca mi-s tare dragi, tot din Romania). Dar pozele n-au iesit cum trebuie deoarece "nu stiu cine" a pus o groaza de lumini in varf asa ca iesit ca "farul din Constanta". Noi sa fim sanatosi!
Carmella, i-ati dat de lucru pisicutei sa uite de pom, sau e asa cuminte de obicei?
Foxxy, din ce e facut bradutul tau? gingerbread? am vazut si eu mai demult la Adriana parca, de cativa ani tot imi propun sa fac, ramane insa mereu pentru "la anul"...
Sarbatori linistite in continuare va doresc!

#40998 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 December 2018 - 10:54 PM

=)) Azi cand fusei la mama m-a bagai si-n bradul ei ca era facut de catre tata si arata precum o caprita de craciun =)) era si saracut ashea' si are mama beteala de aia mata nelucioasa verde,e ca ghirlanda de brad artificial,si am inghesuit-o pe langa tulpina printre crengi astfel incat parea acum un brad f. bogat ,nu mai era rar deloc si avea mama flori de astea argintii care si pun in brad si lila sidefate,pe care si le luase dar le tinea intr-o vaza :toothy6: le-am pus si pe alea ici si colo prin brad ca asta ceva ashea (poza de pe net) a iesit suuppeerr!! a zis mama la anul tot eu sa il fac...

Fisier atasat  031-brazi-de-craciun-flori-de-gheata__1_-600x600.jpg (36.8K)

Si intr-o cutie avea lasate acolo din globuletele mele vechi din copilaria mea,si i-am povestit lui Ale' care le-a vrut instant,mama i le-a dat in momentul unu ca si ea tot isi ia noi,asa ne-am bucurat =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 25 December 2018 - 11:24 PM

#40999 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 26 December 2018 - 03:15 AM

Fisier atasat  IMG_20181224_194156952.jpg (3.35MB)

si cand esti singur(a) de Craciun poate fi frumos
fiica dacilor

#41000 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 December 2018 - 08:14 PM

Vezi postareabristena, la 26 December 2018 - 03:15 AM, a spus:

si cand esti singur(a) de Craciun poate fi frumos

:toothy6: frumos de tot ai aranjat farfuria, somon si peste spada afumat?

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2048
  • 2049
  • 2050
  • 2051
  • 2052
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul