any_annette, la 06 January 2019 - 10:27 PM, a spus:
Eu dieta daca o incep ma tin de ea, deci daca imi pun in cap reusesc, nu e prima data ca fac dieta. Dar ce folos ca dupa dieta ma pierd iar pe drum...
Nu ma simt in stare Lori fara produse de origine animala.
Un lucru la care nu renunt chiar si cand fac dieta e cafeaua. Mai ales acum am descoperit niste cafele faine de tot marca Bialetti. Se vand in magazinele lor.
Am luat cu gust de alune 100% arabica excelenta, apoi "dulce", "intensa", apoi cea napoletana, apoi cea cu gust de vanilie.
Aulio, taci, ca tu ma faci sa ma duc sa imi bag nasul in boabele de cafea! O stiu pe Bialetti, da da! Doctorita -araboaica de origine - zice ca nu e buna deloc cofeina si ca impiedica slabitul,deoarece cofeina are influenta asupra glucozei in sange, ceva de genul.
Fara produse animale o luna este greu dar nu imposibil. Insa trebuie avut grija ca aportul caloric si al proteinelor sa fie asigurat in fiecare zi.
Personal nu sunt de acord cu dietele dure si nici cu mancatul putin. Aveti mare mare grija la din astea, caci tiroida este foarte sensibila la astfel de "tratamente" si o puteti deregla rapid! Si am cazuri in familie, pe viu, declansate de diete. Jos manutele de pe diete, dragelor! Mancati echilibrat, mai putin, permiteti-va pofte, o data, de doua ori pe luna, nu mancati seara tarziu. Daca puteti, faceti si putina miscare. Unii/unele dintre noi nu au alura de fotomodele, asta e. Prefer sa fiu mai durdulie, dar in echilibru, decat o slaba, dar o epava.