Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2058
  • 2059
  • 2060
  • 2061
  • 2062
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41181 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 13 January 2019 - 05:14 PM

M-am trezit ca am 4 pungi de cafea incepute, si am mai primit de la un coleg una care zice el ca e cea-mai-cea cafea din lume . Mi-am propus sa n-o desfac pana nu le termin pe celelalte, asa ca revin cu impresii... peste vreo luna :lol: .
Pana atunci, poze de ieri: un cocktail din toate cafelele + lapte batut cu "bagheta fermecata" + decoratiune din cacao facut cu forma de la Nutella + pancakes cu afine (fiu-meu rar mananca mai mult de una, de data asta a mancat 3).
Inca nu stiu ce fac de mancare, dar de asta avem forumul asa ca ma duc in cercetare.

Fisiere atasate

#41182 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 13 January 2019 - 07:02 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 January 2019 - 10:05 PM, a spus:

Am si eu o intrebare, tehnica de data asta: De ce nu se mai reiau pozele in citate? Adica nu se mai vad, se vede doar numele fisierului. Mi se parea foarte practica citatul cu pozele in el, asa nu mai trebuia sa sari pagini inapoi ca sa vezi despre ce e vorba...

sunt total atehnica, da' mi dau cu parerea: s-ar incarca prea mult serverul daca si-n citate ar aparea pozele? - practic s-ar dubla

altfel un we linistit si geros, urmeaza o saptamana plina ptr mine, si la birou si-acasa, noi sa fim sanatosi!

glorie, bafta, alea-alea!

#41183 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 January 2019 - 10:18 PM

Vezi postareaadi_edi, la 13 January 2019 - 05:14 PM, a spus:

M-am trezit ca am 4 pungi de cafea incepute, si am mai primit de la un coleg una care zice el ca e cea-mai-cea cafea din lume . Mi-am propus sa n-o desfac pana nu le termin pe celelalte, asa ca revin cu impresii... peste vreo luna :angryfire: .
Pana atunci, poze de ieri: un cocktail din toate cafelele + lapte batut cu "bagheta fermecata" + decoratiune din cacao facut cu forma de la Nutella + pancakes cu afine (fiu-meu rar mananca mai mult de una, de data asta a mancat 3).
Inca nu stiu ce fac de mancare, dar de asta avem forumul asa ca ma duc in cercetare.

Kopi Luwak sau Jamaica Blue Mountain? Baga si tu o poza aici la cafegioaice, ne lasi asa cu ochii-n soare...

Vezi postareamoatza, la 13 January 2019 - 07:02 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 January 2019 - 10:05 PM, a spus:

Am si eu o intrebare, tehnica de data asta: De ce nu se mai reiau pozele in citate? Adica nu se mai vad, se vede doar numele fisierului. Mi se parea foarte practica citatul cu pozele in el, asa nu mai trebuia sa sari pagini inapoi ca sa vezi despre ce e vorba...

sunt total atehnica, da' mi dau cu parerea: s-ar incarca prea mult serverul daca si-n citate ar aparea pozele? - practic s-ar dubla

altfel un we linistit si geros, urmeaza o saptamana plina ptr mine, si la birou si-acasa, noi sa fim sanatosi!

glorie, bafta, alea-alea!

Posibil , stiu si eu? Poate ne spune Carmella mai multe.
Iti tin pumnii pentru saptamana viitoare. Eu ma simt mai bine cand o am plina, simt ca trece timpul cu folos. Deocamdata sunt in medical...imi bubuie capatana pe umeri, is vai de mama mea. Ata ete, ghinion de nesansa , Bibicule!

In rest, vorba ta, glorie, virtute, alea alea!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41184 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 13 January 2019 - 10:57 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 January 2019 - 10:18 PM, a spus:

Kopi Luwak sau Jamaica Blue Mountain? Baga si tu o poza aici la cafegioaice, ne lasi asa cu ochii-n soare...

Initial am crezut si eu ca zice de Blue Mountain - dar se cheama Kicking Horse), ce mi-a dat e dark roast boabe, eu de obicei cumpar cafea medium roast si gata macinata; acu' tre' sa-mi iau si rasnita (ma bate gandul sa-mi iau una manuala). Revin cand aflu ce si cum.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  kh.jpg (26.63K)
    Number of downloads: 0

#41185 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2019 - 11:21 PM

Nu am auzit de ea pana acum, se pare ca e si fair trade. Ia-ti rasnita, o sa vezi ca difera cea proaspat macinata de cea gata macinata la pachet :angryfire: Nici eu nu ma dau in vant dupa dark roast, este mult prea tare pentru gustul si stomacul meu. In ultimul timp tot aveam boabe de medium sau light roast de caffe creme, nici macar de espresso. Acum...decofeinizata, boabe. Are oricum gust altfel , dar nah...ce nu facem de dragul kilogramelor? Imagine postata

Am dat un search pe amazon si eu gasit Kick Ass :lol:)) Funny!

Fisier atasat  Screenshot (84).png (419.78K)

Inca una, se pare ca is mai multe feluri :)

Fisier atasat  Screenshot (85).png (716.61K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41186 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 January 2019 - 11:30 PM

Multumesc pentru primire tuturor!
Si la mine cea mai buna si de fapt singura pe care o consum in ultimii 15 ani este expresso. Mai ales cel facut la bar, in italia e inegalabil. Nu e disponibil pe undeva expresso, nu consum cafea.
Si La Bucuresti a nins sapt trecuta, dar nu abundent, vreo 20 cm au fost marti/miercuri. De frig a fost destul de ger..., nu e de stat pe afara, cel putin pt cei ca mine carora nu le place frigul.
Nb la hangite , iar de maine o saptamana usoara, cu bucurie si glorie! 😘

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#41187 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 14 January 2019 - 11:35 AM

Vezi postareaadi_edi, la 12 January 2019 - 02:21 AM, a spus:

Am uitat sa va intreb: voi vedeti ce vad eu pe linkul asta - adica... o perie?
https://www.amazon.c...ywords=bialetti

si eu tot o perie normala vad
eu cad mereu in capcana cu AMAZONU lual ar naiba!!!...cum se scrie corect????
SA NU VA CUMPARATI TIPUL ASTA DE PERIE E MARE PACALEALA

https://www.amazon.f...1?ie=UTF8&psc=1

Ieri pe M6 a fost emisiunea CAPITAL si aratau cum Amazonul arde distruge obiectele nevindute......un mare scandal!!!

#41188 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 14 January 2019 - 03:25 PM

Azi parrttyy!! :angryfire: desi a inceput scoala,prima zi fu f. usoara zise Ale' (oricum peste 2 saptamani luam iar vacanta,astia-s cu capu' :lol: ),domnul Geany de scarbici' asa ca ma trezii singura acasa,asa incat am putut si eu sa ma desfasor in voie,aerisit,schimbat lenjeriile,pus o masina la spalat,,aspirat,mopul treshca' fleashca,sters praful ochii soacrei,baie lunga relaxanta de o ora pe ceas ,si Ale' a decis ca azi e zi de paste,in rest dat pe net in voie,acum ca le-am terminat pe toate'' trai nineaca la gura sobei '' :)

O saptamana minunata tuturor! :) :-*

#41189 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2019 - 04:24 PM

Bonjour la toulemonde!

Eu sunt si la ora asta cu virusul la purtator, i-a luat ceva sa incubeze, acum ma simt ca o carpa, as dormi non stop, iar la "birou", vorba ceea, de facut cacalau, maria ta! Credeti ca ma pot reface asa? Ma mananca anxietatile de vie, stau cu ochii beliti in tavan noaptea. Imagine postata
Am gasit o veioza interesanta, am zis sa v-o arat si voua:Fisier atasat  yukio-takano-great-mushrooming-led-lamps-1.jpg.650x0_q70_crop-smart.jpg.jpg (20.83K)

Vezi postareaGeany, la 14 January 2019 - 03:25 PM, a spus:

Azi parrttyy!! :angryfire: desi a inceput scoala,prima zi fu f. usoara zise Ale' (oricum peste 2 saptamani luam iar vacanta,astia-s cu capu' :lol: ),domnul Geany de scarbici' asa ca ma trezii singura acasa,asa incat am putut si eu sa ma desfasor in voie,aerisit,schimbat lenjeriile,pus o masina la spalat,,aspirat,mopul treshca' fleashca,sters praful ochii soacrei,baie lunga relaxanta de o ora pe ceas ,si Ale' a decis ca azi e zi de paste,in rest dat pe net in voie,acum ca le-am terminat pe toate'' trai nineaca la gura sobei '' :)

O saptamana minunata tuturor! :) :-*

Cum, azi incep copiii scoala abia? Pai cat e vacanta de iarna? Si peste doua saptamani iar vacanta? Bai, eu ma mut inapoi in Romania Imagine postata
Chiar asa, Geany, ce a crescut Alex, s-a facut un barbatel in toata regula si mi se pare ca seamana cu domnul Geany leit! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41190 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 14 January 2019 - 05:30 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 January 2019 - 04:24 PM, a spus:

Credeti ca ma pot reface asa? Ma mananca anxietatile de vie, stau cu ochii beliti in tavan noaptea. Imagine postata
Nu, nu poti!
Fa bine si fa-te bine, Lorico! Eu te pup apasat si iti trimit niste putere. Imagine postata

#41191 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2019 - 05:44 PM

Cum, azi incep copiii scoala abia? Pai cat e vacanta de iarna? Si peste doua saptamani iar vacanta? Bai, eu ma mut inapoi in Romania Imagine postata
Chiar asa, Geany, ce a crescut Alex, s-a facut un barbatel in toata regula si mi se pare ca seamana cu domnul Geany leit! Imagine postata

Daa!! paii nu mai e ca pe vremuri trei trimestre ci doi' semestre,vacanta de iarna fu de la craciun pana azi, mai au vreo 2 saptamani de scoala si vine vacanta intersemestriala,copiii sunt dezorientati de tot ca nu intra iar bine in ritm ca iar vacanta :angryfire: nu mai spun de bietii parinti ,care sunt si mai dezorientati si ei :lol: :-* cat despre Ale' e copie xerox dupa domnul Geany',ba mai mult si la caracter ii seamana leit si la metehne,spre disperasionul meu' asa ca de aia le spun eu hunii mei :)

#41192 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2019 - 05:51 PM

Vezi postareaboni, la 14 January 2019 - 05:30 PM, a spus:

Credeti ca ma pot reface asa? Ma mananca anxietatile de vie, stau cu ochii beliti in tavan noaptea. Imagine postata
Nu, nu poti!
Fa bine si fa-te bine, Lorico! Eu te pup apasat si iti trimit niste putere. Imagine postata

Crede-ma ori nu, dar puterea ta trimisa mental si virtual o simt efectiv la propriu si iti multumesc sincr pentru ea!!! Imagine postata Asta si am de gand, sa ma fac bine ca vorba ceea, am probleme mai importante decat maruntisuri din astea ...
Geany...pai sa tot faci scoala! Aici sunt doua semestre mari si late, se da "diploma" , patalama la final de semestru si nu de an scolar. Vacanta de iarna este de doua saptamani mari si late iar intre semestre nu este nici o pauza. Vineri se dau diplomele de final de semstru intai si luni incepe al doilea. Este de fapt cerc pedagogic, doar porfii vin, elevii au o zi pauza.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41193 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2019 - 06:18 PM

:angryfire: https://www.jaromani...ASAAEgIa2PD_BwE

#41194 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2019 - 06:42 PM

Multumesc mult, Geany! Bine de stiut! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41195 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 14 January 2019 - 07:04 PM

ia, ca poate nu stiati

#41196 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2019 - 07:09 PM

Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Super amuzanta, Moatza!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41197 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 14 January 2019 - 07:18 PM

urmaresc cateva bloguri, am sa va mai arat cate ceva.
mai ales ca unele sunteti plecate de mult timp si poate vreti sa faceti cunostinta cu cativa bloggeri si din alta sfera decat cea culinara. daca nu-i cu probleme :angryfire:

#41198 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2019 - 07:26 PM

Si asta Imagine postata , de pe acelasi blog:

Fisier atasat  punint229_marinbrrreda.jpg (117.78K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41199 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 14 January 2019 - 08:41 PM

Vezi postareamoatza, la 14 January 2019 - 07:18 PM, a spus:

mai ales ca unele sunteti plecate de mult timp si poate vreti sa faceti cunostinta cu cativa bloggeri si din alta sfera decat cea culinara. daca nu-i cu probleme :angryfire:

Haha! Mi-ai descretit fruntea moatza! Multumesc.
Eu racita la maxim dar nu ma las. Si dai si lupta ca poate se lasa cu vreo statuie pe la munca :lol:

#41200 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2019 - 08:58 PM

Vezi postareamoatza, la 14 January 2019 - 07:18 PM, a spus:

Din contra! Mai invata-ne si pe noi, fiicele ratacitoare, cate una alta! Nu se rade in nici o limba cum se rade in aia materna :lol:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2058
  • 2059
  • 2060
  • 2061
  • 2062
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou