adi_edi, la 13 January 2019 - 05:14 PM, a spus:
M-am trezit ca am 4 pungi de cafea incepute, si
am mai primit de la un coleg una care zice el ca e cea-mai-cea cafea din lume . Mi-am propus sa n-o desfac pana nu le termin pe celelalte, asa ca revin cu impresii... peste vreo luna

.
Pana atunci, poze de ieri: un cocktail din toate cafelele + lapte batut cu "bagheta fermecata" + decoratiune din cacao facut cu forma de la Nutella + pancakes cu afine (fiu-meu rar mananca mai mult de una, de data asta a mancat 3).
Inca nu stiu ce fac de mancare, dar de asta avem forumul asa ca ma duc in cercetare.
Kopi Luwak sau Jamaica Blue Mountain? Baga si tu o poza aici la cafegioaice, ne lasi asa cu ochii-n soare...
moatza, la 13 January 2019 - 07:02 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 12 January 2019 - 10:05 PM, a spus:
Am si eu o intrebare, tehnica de data asta: De ce nu se mai reiau pozele in citate? Adica nu se mai vad, se vede doar numele fisierului. Mi se parea foarte practica citatul cu pozele in el, asa nu mai trebuia sa sari pagini inapoi ca sa vezi despre ce e vorba...
sunt total atehnica, da' mi dau cu parerea: s-ar incarca prea mult serverul daca si-n citate ar aparea pozele? - practic s-ar dubla
altfel un we linistit si geros, urmeaza o saptamana plina ptr mine, si la birou si-acasa, noi sa fim sanatosi!
glorie, bafta, alea-alea!
Posibil , stiu si eu? Poate ne spune Carmella mai multe.
Iti tin pumnii pentru saptamana viitoare. Eu ma simt mai bine cand o am plina, simt ca trece timpul cu folos. Deocamdata sunt in medical...imi bubuie capatana pe umeri, is vai de mama mea. Ata ete, ghinion de nesansa , Bibicule!
In rest, vorba ta, glorie, virtute, alea alea!