Adi si picea are papucei, ca si cei din prima foto, dar roz.
planta de aloe, am citit ca e buna pt consum (intern/extern) doar dupa ce trece de 3 ani in etate.
Laponel, prima poza cu spuma de expresso este cremenala, am mai bagat 2 bucati numai dupa ce mi ai "aratat-o". Alea desenate cu flori imi plac sa le vad, dar nu-mi fac pofta, eu nu beau expresso cu adaosuri lapte/zahar, ci pur & fff scurt, crema.
Si la mine e la fel ca la moatza, nu mai pot manca dulciuri clasice pt ca mi se par lesinator de dulci, adica nu mai imi plac. Faina alba mi se pare bleah impreuna cu toate preparatele din ea, nu am in casa de f muuuulti ani, mai mananc din cand in cand in deplasare dar simt ca nu imi face bine la digestie sa mananc produse de acest fel. Grasimea am inceput la un moment dat, acum muuulti ani .. .uoaileu ce de ani, sa o indepartez din produsele din farfurie (Adica inclusiv de la o bucata de carne grasa... si am ramas asa ... Ani de zile nu am mancat slaninuta, jumari, mezeluri grase etc. pt ca nu am avut pofta deloc pt asa ceva.
Si eu poftesc de o vreme la fainoase din faina integrala, mi se par gustoase, dar asta a venit la multi ani de cand nu mai mancam faina/zahar/sare alba sau produse grase/fainoase. Banuiesc ca e doar o faza. Am citit si cred ca ar putea fi adevarat, anume ca problema cu diverse pofte sau cu foamea/pofta/gurmanderie permanenta este pe de-o parte (pe langa amintirile din subconstient) in legatura cu mineralele si vitaminele necesare corpului nostru, pe care nu le mai putem lua din fructe si legume (solul fiind secatuit, demineralizat, iar cele artificiale in borcan nu sunt compatibile si nu se asimileaza). Asa se explica de ce mancam pana stam ca un greiere ,iar dupa o ora tot am mai ciuguli cate ceva ... corpul desi am bagat pana am umplut vagoanele tot nu primeste nutrientii de care are nevoie. Una din sursele de unde le mai putem lua in forma care se asimileaza este sarea naturala fara conservanti si orice alte adaosuri, mai ales acele saruri bogate in zeci de saruri minerale (Himalaya, Hawai, Cipru etc). Mai sunt si alte surse, gen alge de mare si altele. Din pacate noi am fost invatati sa nu mai ascultam ce doreste corpul, am pierdut instinctele de felul acesta din copilarie cand am fost indopati pana la ultimul dumicat din farfurie pt ca asa e frumos si alte puncte de vedere cum ca daca mananci te inzdravenesti/esti sanatos.
Dex, vreau si eu reteta de supa de alge. Mie nu imi plac algele la gust, sa-mi spui si ce fel de alge folosesti si daca tie iti plac cu adevarat sau le mananci doar pt motive de sanatate. F bine te calesti!
La noi , nu s-a vazut eclipsa pt ca era inorat si cer paclos.
Acum vreme motzoasa, temp -1 grad C si maximele la pranz vor ajunge la +1. Joi, vineri si sambata se anunta ploaie, duminca ninsoare. Dar se mai incalzeste, maine, 6 grade max.
O zi minunata, hangite!
Aceasta postare a fost editata de Daniella: 22 January 2019 - 10:45 AM