Buna seara oameni buni!
Wow, imi pare tare rau ca ti s-a imbolnavit micutul, sper din inima sa se refaca rapid! Eu stau cu morcovul in fund ca in tara este o rafala puternica de gripa si exista din nefericite si victime...si copii, si mai in varsta si oameni in puterea varstei. Inca nu s-a declarat epidemie pentru ca am inteles de la Radio Iasi, pe care il consider o sursa cat se poate de viabila de informatie corecta, ca trebuie sa existre trei saptamani aceste conditii... Stau cu grija pentru nepoteii mei, unul din ei sta acasa, dar mama-sa e cu masca pentru ca e racita rau, celalalt a fost la gradinita, acum sta acasa si deocamdata e voios.
Va doresc din inima sa ramaneti sanatosi, ca asta chiar este cel mai cel lux in viata asta...
Aici sunt cam 0, 1 grad, insa, asa cum spunea si Alpha, e un iz de primavara in aer. Ador aerul asta cand a fost intr-adevar frig si zapada afara, insa pentru mine perioada e intodeauna corelata cu eliberarea polenului...cai respiratorii atacate, ochi mici si care ard, curg, stranut si stare de raceala, simptome tipice de febra fanului. Hate it!

Insa, totusi, mi s-a remediat foarte mult de cand fac desensibilizare, yeay!
Hai sa va pun ceva mega interesant

Siteul este un produs al CNN-ului si are o gramada minirepoertaje mega interesante!
Italiencele, v-ati infruptat din delicatesa asta?
https://www.greatbig...se?playall=2145
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 25 January 2019 - 11:42 PM