Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2083
  • 2084
  • 2085
  • 2086
  • 2087
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41681 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 February 2019 - 11:33 AM

cat de misto e proiectul asta foto!

#41682 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 24 February 2019 - 01:23 PM

Vezi postareamoatza, la 24 February 2019 - 11:33 AM, a spus:

Foarte!
Unele cred ca pur si simplu s-au potrivit cu ceea ce cauta (terenul de golf si urmatoarea, spre exemplu). Interesant oricum!

Lapona, prea ne rasfeti, dar acum trebuie sa ma schimb in hainele "bune" :D , pijamaua nu se potriveste cu atmosfera de Buckingham Palace unde ne-ai invitat! Ori ultima e mai degraba la St Petersburg :thumleft: ?

#41683 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 24 February 2019 - 01:32 PM

Buna ziua dragilor!
La mine la Valcea soare cu dinti . M-am razgandit, nu mai ies la cumparaturi, mai aveam niste chestii de cumparat, las' ca oi mai lua si in timpul saptamanii. Obisnuiesc sa fac cumparaturile pentru toata saptamana, sambata sau duminica când am timp suficient sa colind prin magazine.
Azi planuiesc niste paste cu somon afumat, nu am mai facut, da imi place pestele afumat, imi plac pastele, nu are ce sa fie rau. Nu am tipul de paste care se preteaza la felul asta, dar nu ma incurc in amanunte.
Ma anunta fiica-mea ieri ca au hotarat ce album foto fac pt finalul clasei a opta. Ceva premium, undeva pe la 250 lei, cu coperti de catifea si cea mai mare marime. Si se duc nu stiu pe unde in afara orasului, pe la Govora - Hotel Palace, sau pe la vila lui Ceausescu. Creca pe aci prin imprejurimi nu gasesc atmosfera potrivita. Stiti ce facea fiica-mea saptamana trecuta cu o pagina din albumul de clasa a patra? Ventila pastele cu ciuperci si smantana, ca trebuia sa plece la scoala si eu cam întârziasem cu prânzul ! Sunt convinsa ca asta de catifea raceste muuult mai bine :thumleft: Daca ar fi numai albumul, treaca-mearga, dar fetele cochetele schimba in timpul sedintei foto cel putin doua tinute, de zici ca se duc la decernarea premiilor Oscar . Si vine si banchetul fix dupa examene, la restaurant bineinteles si alta cheltuiala si stres cu rochita si toate cele! Noi, am facut banchetul in clasa, cu un casetofon si prajituri de acasa si poze alb negru cu aparatul unui coleg in curtea scolii. Nu ma intelegeti gresit, cred ca merita copii nostrii si efort si cheltuiala, da parca e prea mult!
In rest planuiesc sa ma dau pe net toata ziua, ma odihnesc, saptamana viitoare se anunta grea pe la servici :D

#41684 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 February 2019 - 02:50 PM

Vezi postareaAmina, la 24 February 2019 - 01:32 PM, a spus:

Nu ma intelegeti gresit, cred ca merita copii nostrii si efort si cheltuiala, da parca e prea mult!

Sint total de acord si vă rog și eu să nu vă supărați că o spun dar mi se pare o exagerare. Văd uneori poze pe Fb și rămîn fără cuvinte. Din America s-o fi importat obiceiul ăsta? Eu aici n-am văzut așa ceva.

#41685 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 February 2019 - 02:58 PM

Super cool ideea! Si mai invatam cate ceva despre muzica de atunci :thumleft:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41686 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 February 2019 - 03:05 PM

Vezi postareaadi_edi, la 24 February 2019 - 01:23 PM, a spus:

Foarte!
Unele cred ca pur si simplu s-au potrivit cu ceea ce cauta (terenul de golf si urmatoarea, spre exemplu). Interesant oricum!

Lapona, prea ne rasfeti, dar acum trebuie sa ma schimb in hainele "bune" :D , pijamaua nu se potriveste cu atmosfera de Buckingham Palace unde ne-ai invitat! Ori ultima e mai degraba la St Petersburg :thumleft: ?

Draga mea, Altetele Noastre pot servi azi cafeaua cum doresc, pana si la nudu' gol ! Pai, ca noi, nimeni Imagine postata! In cazul meu, o sa ma straduiesc sa nu, ca eu am talente putin, ce-i drept, bai dar imbatabile! Unul din ele este, de exemplu, varsarea cafelei, si nu numai, (pe mine, pe masa, pe pat,pe colegu, absolut convingator ca fiind "din neatentie" , pe perete, la alegere...)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41687 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 February 2019 - 06:22 PM

Buna ziua! Vreme calduroasa, cel putin la mine! In plin soare:

Fisier atasat  DSC_1452.jpg (373.94K)
Number of downloads: 0

Si la umbra:

Fisier atasat  DSC_1460.jpg (276.13K)

Ghioceii, infloriti de la Craciun, se cam duc. Dar, narcisele, brandusele, primulele, zambilele (fie "normale", fie salbatice), sunt bine-mersi! 😁

Fisier atasat  DSC_1450.jpg (623.59K)

Fisier atasat  DSC_1463.jpg (545.59K)

Fisier atasat  DSC_1454.jpg (509.76K)

Fisier atasat  DSC_1456.jpg (498.08K)

Fisier atasat  DSC_1457.jpg (445.24K)

Iar trandafirii.... 😉 😁:

Fisier atasat  DSC_1458.jpg (356.3K)

Asa ca, azi, plimbarea de dimineata a durat vreo 2 ore. Apoi, am mers la cumparaturi, iar acum copilul doarme. Sa vedem cate ore mai iesim cand se trezeste.... 😉 😁
Caldura e oprita de cateva zile. Se racoreste (afara) noaptea, spre dimineata e chiar frig (cam 5 - 6) grade, dar in casa e cald si bine.

#41688 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 24 February 2019 - 06:45 PM

peste noi stă să vină o furtună nouă cu vânturi de pînă la 120 km/h și viscol și or să se rupă mulți copaci și o să rămânem fără curent dar să nu ne facem probleme că aia de la electrica sunt pregătiți. ha!

#41689 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 February 2019 - 06:54 PM

Buna! Ce frumos e la tine Fox :P :P Pe de alta parte,Dex' nu te invidiez deloc din punctul asta de vedere :rolleyes: la noi a fost f. frig dimineata dar macar a fost soare si nu a mai nins ,dar e frig .

#41690 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 February 2019 - 09:23 PM

vai ce flori frumoase, Fox! Imagine postata parca le si simt mirosul mmmm Imagine postata
Dex, si la noi au fost niste viscole si vijelii in ultima vreme cu ruperi de copaci, de ziceam ca-i rupe poarta .... Acum vreo 2 saptamani am avut un oras de clestar.

azi m-a scos Bea la amiaza la plimbare, pe un soare cu dinti maaari! Mi-au inghetat toate cele, dar macar am facut si eu 1.000 pasi ... Imagine postata

in rest am raportat: parmigiana, salata de vinete si varza de bruxell la gratar. Toate f bune, merci de idee Eataly Imagine postata , s-au cerut bisuri (eu nu am gistat din cauza de dieta).
Merci de ajutor cu linkul, Geany! eu nu gasesc nimic pe cautare ... Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#41691 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 24 February 2019 - 09:29 PM

Ce fain la tine in gradina, Foxy! La noi inca-s mormane gri de zapada :rolleyes: ...

#41692 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 February 2019 - 09:36 PM

Vezi postareaDaniella, la 24 February 2019 - 09:23 PM, a spus:

vai ce flori frumoase, Fox! Imagine postata parca le si simt mirosul mmmm Imagine postata
Dex, si la noi au fost niste viscole si vijelii in ultima vreme cu ruperi de copaci, de ziceam ca-i rupe poarta .... Acum vreo 2 saptamani am avut un oras de clestar.

azi m-a scos Bea la amiaza la plimbare, pe un soare cu dinti maaari! Mi-au inghetat toate cele, dar macar am facut si eu 1.000 pasi ... Imagine postata

in rest am raportat: parmigiana, salata de vinete si varza de bruxell la gratar. Toate f bune, merci de idee Eataly Imagine postata , s-au cerut bisuri (eu nu am gistat din cauza de dieta).
Merci de ajutor cu linkul, Geany! eu nu gasesc nimic pe cautare ... Imagine postata

Cu placere,dar sa stii ca nici eu nu am vreun motor de cautare sau ceva am dat si eu pagina cu pagina ca ce-i drept stiam ca e acolo la ce gatim azi :rolleyes:

#41693 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,588
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 24 February 2019 - 09:40 PM

Vezi postareaFoxyy, la 24 February 2019 - 06:22 PM, a spus:

Buna ziua! Vreme calduroasa, cel putin la mine! In plin soare:

Si la umbra:

Ghioceii, infloriti de la Craciun, se cam duc. Dar, narcisele, brandusele, primulele, zambilele (fie "normale", fie salbatice), sunt bine-mersi! 😁

Atasament DSC_1463.jpg

Iar trandafirii.... 😉 😁:

Asa ca, azi, plimbarea de dimineata a durat vreo 2 ore. Apoi, am mers la cumparaturi, iar acum copilul doarme. Sa vedem cate ore mai iesim cand se trezeste.... 😉 😁
Caldura e oprita de cateva zile. Se racoreste (afara) noaptea, spre dimineata e chiar frig (cam 5 - 6) grade, dar in casa e cald si bine.

Vai ce frumos. La noi zapada si gheata.Azi in program freezing rain, pe jos e oglinda. Dar mai am si eu 3 saptamani si ajung la loc cu verdeata :rolleyes:

Vezi postareaDexter, la 24 February 2019 - 06:45 PM, a spus:

peste noi stă să vină o furtună nouă cu vânturi de pînă la 120 km/h și viscol și or să se rupă mulți copaci și o să rămânem fără curent dar să nu ne facem probleme că aia de la electrica sunt pregătiți. ha!

Dexter eu sper ca ai vostri sa fie mai pregatiti ca ai nostri. In septembrie 4 tornade au lovit Ottawa, 5 zile am fost fara electricitate. Am avut noroc ca nu era inca frig. Pe vreme din asta ca acum nu stiu ce am face, in primul rand cu apa sa nu inghete in tevi. Sper sa nu ajungem acolo.

1000 de pasi doar sau e typo? Eu am primit cadou de ziua mea o bratara din aia FitPro de la copilul meu si i-am setat telul zilnic la 14.000 de pasi insa de obicei il depasesc. Este foarte motivanta. Si inainte aveam un pedometru insa pe ala il mai uitam acasa. Bratara o dau jos de la mana doar cand fac dus.
brain loading....please wait....

#41694 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2019 - 10:04 PM

Vezi postareablack_cat, la 24 February 2019 - 09:40 PM, a spus:

1000 de pasi doar sau e typo? Eu am primit cadou de ziua mea o bratara din aia FitPro de la copilul meu si i-am setat telul zilnic la 14.000 de pasi insa de obicei il depasesc. Este foarte motivanta. Si inainte aveam un pedometru insa pe ala il mai uitam acasa. Bratara o dau jos de la mana doar cand fac dus.

nu e typo, asa am scris. Nu stiu cati au fost, ca nu am luat telefonul ala ce masoara pasii la mine, dar am zis asa pt ca nutritionista unor prieteni le-a dat (sot-sotie) pe langa planul nutritional si sa faca 1.000 pasi /zi. Nu stiu daca ma inseala memoria, dar nu cred ca erau 10.000! practic 30 min de mers. Eu daca sunt serviciu-casa -serviciu (cu masina), nu-i fac nici pe aia.

#41695 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2019 - 10:28 PM

1000 de steps sunt cam 700 m

#41696 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,588
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 24 February 2019 - 10:31 PM

Vezi postareaDexter, la 24 February 2019 - 10:28 PM, a spus:

1000 de steps sunt cam 700 m

Exact, poate daca esti melc ii faci in 30 de min :71:
brain loading....please wait....

#41697 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2019 - 10:32 PM

Vezi postareablack_cat, la 24 February 2019 - 10:31 PM, a spus:

Exact, poate daca esti melc ii faci in 30 de min

sau dacă ești la mall

#41698 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2019 - 10:37 PM

zici ca erau 10.000 pasi? tot ce e posibil, ca oricum info e de acum 11 ani ... si ... Imagine postata trebuie sa-mi pun si eu statusul tau, misto!

#41699 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 February 2019 - 10:47 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 February 2019 - 02:50 PM, a spus:

Vezi postareaAmina, la 24 February 2019 - 01:32 PM, a spus:

Nu ma intelegeti gresit, cred ca merita copii nostrii si efort si cheltuiala, da parca e prea mult!

Sint total de acord

io nu, ii ajutam sa-si faca o imagine gresita asupra prioritatilor si sa aiba asteptari nerealiste de la viata.

#41700 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 February 2019 - 12:24 AM

explic cum e cautarea avansata a cuvintului, dupa autor si cu afisarea rezultatelor ca postari? asa se gaseste orice

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2083
  • 2084
  • 2085
  • 2086
  • 2087
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul